πως ακριβως να ελεγξεις μια συμπεριφορα οπως το να αφηνεις μια σκηνη καπου απο το Μαιο έως τον Σεπτεμβριο??Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Οι νόμοι του στρατού μας φαίνονταν παράλογοι όταν ήμασταν φανταράκια ε?
Πόσο λογικό είναι να απαγορεύεται το ελεύθερο κάμπινγκ επειδή κάποιοι στήνουν σκηνές εξοχικά, μερικοί βάζουν φωτιές ενώ κάποιοι άλλοι γεμίζουν τον τόπο σκουπίδια?
Δε θα ήταν πιο λογικό αντί να απαγορεύεται το ελεύθερο κάμπινγκ να απαγορευτούν και να ελεγχθούν συμπεριφορές όπως οι παραπάνω?![]()
δυστυχως επειδη ειμαστε ελληναραδες σε ολα μας μονο η απολυτη απαγορευση μας πιανει..
λυπάμαι που το λέω αλλα ετσι ειναι...κ το ιδιο ισχυει και στην οδικη μας ασφαλεια...μονο τα προστιμα μας πείθουν να βαλουμε κρανος....
αντιστοιχο σκηνικο γινεται στα Πευκουλια της Λευκαδας...σκηνες απο το Μαιο καβατζωμενες στις σκιες για να πηγαινουν καθε ΣΚ οι βλαχοι...ΟΥΣΤΤΤ
σκουπιδια παντου , φωτιες το βραδυ...τεντες μισο τετραγωνικο χιλιομετρο....κτλ κτλ..
και φυσικα μιλαμε για την απολυτη φυσικη διαβιωση
κουβαλανε μαζι απο LAP TOP, ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ, ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΡΕ ΟΥΣΤ...
και εγω μεχρι προτινως δεν ειχα προβλημα με το ελευθερο καμπινγκ.. εχω κανει κ εγω αρκετες φορες...με μονα εφοδια μια σκηνη ουτε καν sleeping bug.....ΑΛΛΑ...εχω παρατηρησει οπου υπαρχει ελευθερο καμπινγκ κατά 99% υπαρχει πολύ βρωμα...
αν καποιος αφησει μια σακουλα σε μια γωνια ...ολοι αφηνουν διπλα τις δικες τους και ξαφνικα εχει ως εκ θαυματος οριοθετηθει μια μικρη χωματερη διπλα στην παραλια...![]()
και κάτι αλλο....δεν ειναι υποχρεωμένος κανένας Δήμος να στελνει σκουπιδιαρα στην πιο απομακρυσμενη παραλια για να μαζευει τα σκουπιδια των κατασκηνωτων...
οπως κατεβαζουν ενα τονο συμπραγκαλα για να το παιξουν ελευθεροι κατασκηνωτες ας κουβαλησουν στην ανηφορα και τα σκουπιδια τους...
και ας τα πανε στον κοντινοτερο καδο και οχι στην κοντινοτερο σκουπιδοκαβατζα πίσω από τα δεντρα ....