Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 121

Θέμα: Διώξεις για ελεύθερη κατασκήνωση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Οι νόμοι του στρατού μας φαίνονταν παράλογοι όταν ήμασταν φανταράκια ε?

Πόσο λογικό είναι να απαγορεύεται το ελεύθερο κάμπινγκ επειδή κάποιοι στήνουν σκηνές εξοχικά, μερικοί βάζουν φωτιές ενώ κάποιοι άλλοι γεμίζουν τον τόπο σκουπίδια?

Δε θα ήταν πιο λογικό αντί να απαγορεύεται το ελεύθερο κάμπινγκ να απαγορευτούν και να ελεγχθούν συμπεριφορές όπως οι παραπάνω?
    πως ακριβως να ελεγξεις μια συμπεριφορα οπως το να αφηνεις μια σκηνη καπου απο το Μαιο έως τον Σεπτεμβριο??
    δυστυχως επειδη ειμαστε ελληναραδες σε ολα μας μονο η απολυτη απαγορευση μας πιανει..
    λυπάμαι που το λέω αλλα ετσι ειναι...κ το ιδιο ισχυει και στην οδικη μας ασφαλεια...μονο τα προστιμα μας πείθουν να βαλουμε κρανος....

αντιστοιχο σκηνικο γινεται στα Πευκουλια της Λευκαδας...σκηνες απο το Μαιο καβατζωμενες στις σκιες για να πηγαινουν καθε ΣΚ οι βλαχοι...ΟΥΣΤΤΤ

σκουπιδια παντου , φωτιες το βραδυ...τεντες μισο τετραγωνικο χιλιομετρο....κτλ κτλ..
    και φυσικα μιλαμε για την απολυτη φυσικη διαβιωση
    κουβαλανε μαζι απο LAP TOP, ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ, ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΡΕ ΟΥΣΤ...

και εγω μεχρι προτινως δεν ειχα προβλημα με το ελευθερο καμπινγκ.. εχω κανει κ εγω αρκετες φορες...με μονα εφοδια μια σκηνη ουτε καν sleeping bug.....ΑΛΛΑ...εχω παρατηρησει οπου υπαρχει ελευθερο καμπινγκ κατά 99% υπαρχει πολύ βρωμα...
    αν καποιος αφησει μια σακουλα σε μια γωνια ...ολοι αφηνουν διπλα τις δικες τους και ξαφνικα εχει ως εκ θαυματος οριοθετηθει μια μικρη χωματερη διπλα στην παραλια...

και κάτι αλλο....δεν ειναι υποχρεωμένος κανένας Δήμος να στελνει σκουπιδιαρα στην πιο απομακρυσμενη παραλια για να μαζευει τα σκουπιδια των κατασκηνωτων...
    οπως κατεβαζουν ενα τονο συμπραγκαλα για να το παιξουν ελευθεροι κατασκηνωτες ας κουβαλησουν στην ανηφορα και τα σκουπιδια τους...
    και ας τα πανε στον κοντινοτερο καδο και οχι στην κοντινοτερο σκουπιδοκαβατζα πίσω από τα δεντρα ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πως ακριβως να ελεγξεις μια συμπεριφορα οπως το να αφηνεις μια σκηνη καπου απο το Μαιο έως τον Σεπτεμβριο??
    δυστυχως επειδη ειμαστε ελληναραδες σε ολα μας μονο η απολυτη απαγορευση μας πιανει..
    λυπάμαι που το λέω αλλα ετσι ειναι...κ το ιδιο ισχυει και στην οδικη μας ασφαλεια...μονο τα προστιμα μας πείθουν να βαλουμε κρανος....

αντιστοιχο σκηνικο γινεται στα Πευκουλια της Λευκαδας...σκηνες απο το Μαιο καβατζωμενες στις σκιες για να πηγαινουν καθε ΣΚ οι βλαχοι...ΟΥΣΤΤΤ

σκουπιδια παντου , φωτιες το βραδυ...τεντες μισο τετραγωνικο χιλιομετρο....κτλ κτλ..
    και φυσικα μιλαμε για την απολυτη φυσικη διαβιωση
    κουβαλανε μαζι απο LAP TOP, ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ, ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΡΕ ΟΥΣΤ...

και εγω μεχρι προτινως δεν ειχα προβλημα με το ελευθερο καμπινγκ.. εχω κανει κ εγω αρκετες φορες...με μονα εφοδια μια σκηνη ουτε καν sleeping bug.....ΑΛΛΑ...εχω παρατηρησει οπου υπαρχει ελευθερο καμπινγκ κατά 99% υπαρχει πολύ βρωμα...
    αν καποιος αφησει μια σακουλα σε μια γωνια ...ολοι αφηνουν διπλα τις δικες τους και ξαφνικα εχει ως εκ θαυματος οριοθετηθει μια μικρη χωματερη διπλα στην παραλια...

και κάτι αλλο....δεν ειναι υποχρεωμένος κανένας Δήμος να στελνει σκουπιδιαρα στην πιο απομακρυσμενη παραλια για να μαζευει τα σκουπιδια των κατασκηνωτων...
    οπως κατεβαζουν ενα τονο συμπραγκαλα για να το παιξουν ελευθεροι κατασκηνωτες ας κουβαλησουν στην ανηφορα και τα σκουπιδια τους...
    και ας τα πανε στον κοντινοτερο καδο και οχι στην κοντινοτερο σκουπιδοκαβατζα πίσω από τα δεντρα ....
    Αν και συμφωνω απολυτα με την κατασταση που περιγραφεις θα διαφωνησω με την στοχευση που επιχειρεις μεσω του γραπτου σου.
    Τα ατομα που περιγραφεις απλα δεν ειναι ελευθεροι κατασκηνωτες αλλα τζαμπατζηδες νεοελληνες και αλλοδαποι βαφτισμενοι νεοελληνες,οι οποιοι επειδη δεν τους φτανουν τα οβολα για "ληστρικη ελληνικη φιλοξενια" ,μεταφερουν τον μιζερο τροπο ζωης τους απο την πολη στην υπαιθρο με το προσχημα των διακοπων.
    Οι πραγματικοι ελευθεροι κατασκηνωτες ειναι στην πλειοψηφια τους φυσιολατρες και σε καμμια περιπτωση δεν ταυτιζονται με την παραπανω καστα.
    Αλλωστε πολυ πριν την εκρηξη του μοτοσυκλετισμου στην ελλαδα και την ταυτιση του μοτο-ταξιδιου με ξενοδοχεια πεντε αστερων και υπερηχητικες βολτες του στυλ "πεταγομαι μεχρι την Βενετια για το Σαββατοκυριακο",οι παλαιοτεροι απο εμας ειχαμε βιωσει την ελευθερη κατασκηνωση σε δαση ή παραλιες ,πολυ βαθια στο πετσι μας.Οι δικες μου μνημες θα παραμεινουν ανεξιτηλες.
    Ειναι κριμα να παραδιδονται τα πιο ομορφα κομματια των ακτογραμμων μας στο επιχειρηματικο λομπυ,του οποιου η περιβαλλοντικη και κοινωνικη ευαισθησια ειναι υπο σοβαρη αμφισβητηση.

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Τα ατομα που περιγραφεις απλα δεν ειναι ελευθεροι κατασκηνωτες αλλα τζαμπατζηδες νεοελληνες και αλλοδαποι βαφτισμενοι νεοελληνες,οι οποιοι επειδη δεν τους φτανουν τα οβολα για "ληστρικη ελληνικη φιλοξενια" ,μεταφερουν τον μιζερο τροπο ζωης τους απο την πολη στην υπαιθρο με το προσχημα των διακοπων.
    Οι πραγματικοι ελευθεροι κατασκηνωτες ειναι στην πλειοψηφια τους φυσιολατρες και σε καμμια περιπτωση δεν ταυτιζονται με την παραπανω καστα.

madox μου επιτρέπεις να αλλάξω την σειρά στο κειμενάκι σου λίγο:

Οι πραγματικοί ελεύθεροι κατασκηνωτές είναι στην πλειοψηφία τους είναι τζαμπατζηδες νεοέλληνες
    και αλλοδαποί βαφτισμένοι νεοέλληνες,οι οποίοι επειδή δεν τους φτάνουν τα όβολα για "ληστρική
    ελληνική φιλοξενία" ,μεταφέρουν τον μίζερο τρόπο ζωής τους απο την πόλη στην ύπαιθρο με το
    πρόσχημα των διακοπών.

Αυτή είναι και η σωστή σειρά, γιατί αν σωστή ήταν η δικιά σου σειρά δεν θα είχε βρομίσει ο τόπος ...

Οπότε μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι φυσιολάτρες, απο τους "ελεύθερους κατασκηνωτές".
    Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Αν και συμφωνω απολυτα με την κατασταση που περιγραφεις θα διαφωνησω με την στοχευση που επιχειρεις μεσω του γραπτου σου.
    Αλλωστε πολυ πριν την εκρηξη του μοτοσυκλετισμου στην ελλαδα και την ταυτιση του μοτο-ταξιδιου με ξενοδοχεια πεντε αστερων και υπερηχητικες βολτες του στυλ "πεταγομαι μεχρι την Βενετια για το Σαββατοκυριακο",οι παλαιοτεροι απο εμας ειχαμε βιωσει την ελευθερη κατασκηνωση σε δαση ή παραλιες ,πολυ βαθια στο πετσι μας.Οι δικες μου μνημες θα παραμεινουν ανεξιτηλες.
    Ειναι κριμα να παραδιδονται τα πιο ομορφα κομματια των ακτογραμμων μας στο επιχειρηματικο λομπυ,του οποιου η περιβαλλοντικη και κοινωνικη ευαισθησια ειναι υπο σοβαρη αμφισβητηση.
    φυσικά με την παρέμβαση μου δεν τασσομαι υπερ καθε ειδους εκμεταλευσης φυσικών και δημόσιων πόρων όπως οι παραλιες και η θαλασσα απο οικονομικά συμφέροντα..
    σιχαίνομαι ακομα και τις ξαπλώστρες στις παραλιες...
    αλλά καθαρα απο θεμα παρατηρησης πολλά χρονια τώρα εχω διαπιστωσει οσα διατύπωσα...

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΩΞΕΩΝ , απλή παρουσια αστυνομικών και συστασεις για διαλυση της ελευθερης κατασκηνωσης πιστευω οτι αρκει...

οι συλληψεις ξεφευγουν απο καθε λογική...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ελευθερη κατασκήνωση..
    συγνωμη ρε παιδια..εχετε περάσει απο τι παραλίες της αττικής κτλ ας πουμε?
    εγω χθες που εκανα μια γυρα..δε βρίσκαμε να κάτσουμε απο το σκουπιδι!

σοβαρά όμως..παντού μα παντου σκουπίδια..

απο τη κερατέα κ το λαύριο μεχρι τη παραλία χάρακα στο σούνιο...

ειναι σκουπιδότοπος απο..
    αλλους??

καταντια.

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Αν δεν υπηρχε ο κολονομος θα ηταν ολες οι παραλιες γεματες σκηνες

και οι ξαπλωστρες γεματες κουραδες...........

Στο ελευθερο καμπινγ πιστευω πως δεν χρειαζεται να σε απασχολει που θα στισεις την σκηνη σου.

Αν δεν υπαρχει μερος................απλα κανεις γνωριμιες με τους διπλα!!!

ποιος ειπε πως στο ελευθερο την βγαζεις οικονομικα...........για 2 μερες 80? εκαστος μας εφυγαν στις μπυρες μονο

Βρομιαριδες υπαρχουν παντου.................και στα ξενοδοχεια και στα καμπινγ και στις ξαπλωστρες

απλα τυχαινει μερικοι να γουσταρουν το ελευθερο καμπινγ.

Τωρα αν ο εισοδειματιας με το Χ5 δεν επιτρεπετε να κανει ελευθερο μου ακουγετε λιγο καπως.......οχι οτι το φυσαω και περνω το μερος τους.........αλλα ειναι σαν να λεμε οτι απαγορευετε να τρωει δλδ και τραχανα μονο χοφμαν και αστακομακαροναδες

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Α και κατι που ξεχασα..................................για τους γυφτους τι εχετε να πειτε

Σε αλλη χωρα ζουνε και δεν οτυς πιανει ο νομος

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΓΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.
    ΓΥΦΤΟΙ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Α και κατι που ξεχασα..................................για τους γυφτους τι εχετε να πειτε

Σε αλλη χωρα ζουνε και δεν οτυς πιανει ο νομος

Xm δεν ξερω για τους τσιγγανους που ειναι και γενικοτερα ο τροπος ζωης τους, Αλλα οταν ερθεις στην Πατρα ελα να σου δειξω πως ειναι να εισαι μεταναστης και να μενεις οπου να ναι να τρως οτι να ναι (απο καδους ή ακομα και ζωα αδεσποτα) και να κανεις βιολογικες αναγκες στο κεντρο μιας πολης.Τωρα ελα και πες μου ποιος ειναι ο πολιτισμος ποιος ο νομος
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Βρεθηκα πριν 3 χρονια περιπου στην Αταλαντη σε δημοτικο χωρο ο οποιος ειχε παραχωρηθει προς κατασκηνωση σε καποιο συλλογο δημοσιων υπαλληλων!!!
    Πηγαμε μαζι με φιλο,κατοικο Αταλαντης και αφου πηραμε αδεια απο το Δημο Αταλαντης πηγαμε να στησουμε σκηνες...
    Δεξια κι αριστερα τροχοσπιτα με επεκτασεις look τσαντηρι,παραπηγματα με στερεωμενα σεντονια για ισκιο,ασβεστωμενες πετρουλες να οριοθετουν ¨το χωρο τους¨,τεντες λαικης,ψυγεια με μπαλαντεζες και γεννητριες κ.α.
    Στο τερμα του χωρου κατω απο καποια δενδρα οπου δεν υπηρχαν σκηνες ειχαν ¨δημιουργησει¨ αυτοσχεδιο παρκινκ,οπου κατασκηνωναν εκει τα mercedes και τα cherokee στον ισκιο...
    Ο μονοι λογοι που δε βρεθηκαμε στην παραλια ηταν ο σεβασμος προς τους λουομενους(καθ΄οτι ο χωρος ηταν μικρος) και η τουαλετα που υπηρχε στο καμπιγκ...
    Με λιγα λογια,οι κυριοι ¨φυσιολατρες¨ νταβατζηδες σαπιοκοιλιαδες δεν μπορουσαν να διανοηθουν πως τολμησαμε να προτεινουμε να μεινουν τα αυτ/τα στον ηλιο για να στησουμε εμεις οι ¨εξωσυλλογικοι¨ τις σκηνες μας!!!
    Να πω πως παραλιγο να ερθουμε στα χερια με κανα/δυο χοντροκεφαλους οι οποιοι με επιχειρηματα οπως ¨ερχομαστε 10 χρονια εδω,ας εισασταν κι εσεις δημ.υπαλ/λοι κλπ¨ δεν τραβουσαν τα μπουρδελα τους απ΄τον ισκιο...
    Μολις εφυγαν κατι κλωτσιες σε κατι ξυλινα υποστηριγματα ενας απ΄αυτους εβαλε επιδεικτικα το τζιπ τους μπροστα απ΄το χωρο που θελαμε να στησουμε και μας λεει ¨εμεινε...¨
    Ο φιλος εγινε εξαλλος,περισσοτερο απο μενα,αλλα απλα καθ΄οτι αστυνομικος,ριχνει ενα τηλ/νο στους συναδελφους τους οπου σε 5 λεπτα σκαει γερανος της Αστυνομιας να τραβηξει το τζιπ...
    Επιλογος...προστιμο για καταπατηση δασικης εκτασης στο μαλακα με το τζιπ,μαγικα,αμεση εκτιμηση απ΄τους υπολοιπους campers,μας ζητησαν συγνωμη,μας ρωτουσαν συνεχεια αν θελουμε κατι,αναψυκτικα,καφε κλπ και μεχρι και τις σκηνες μας μας φυλαγαν μολις φευγαμε...
    Θεωρω γελοια την ολη κατασταση και δε θα διναμε εκταση για 2 μερες αλλα τη στιγμη που ειχαμε αδεια απ΄το Δημο ηταν επισης γελοιο να μη μας αφηνουν οι νταβατζηδες τις περιοχης να ¨δανειστουμε¨τον ισκιο τους...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αν δεν ειχατε και εσεις εξουσια ακομα τις μπουνιες θα παιζατε κερδισε ο πιο δυνατος,πιστευω αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος δεν θα καταφερνε και πολλα ακομα και με την αστυνομια
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

... Το avatar του/της tsioy600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Βρεθηκα πριν 3 χρονια περιπου στην Αταλαντη σε δημοτικο χωρο ο οποιος ειχε παραχωρηθει προς κατασκηνωση σε καποιο συλλογο δημοσιων υπαλληλων!!!
    Πηγαμε μαζι με φιλο,κατοικο Αταλαντης και αφου πηραμε αδεια απο το Δημο Αταλαντης πηγαμε να στησουμε σκηνες...
    Δεξια κι αριστερα τροχοσπιτα με επεκτασεις look τσαντηρι,παραπηγματα με στερεωμενα σεντονια για ισκιο,ασβεστωμενες πετρουλες να οριοθετουν ¨το χωρο τους¨,τεντες λαικης,ψυγεια με μπαλαντεζες και γεννητριες κ.α.
    Στο τερμα του χωρου κατω απο καποια δενδρα οπου δεν υπηρχαν σκηνες ειχαν ¨δημιουργησει¨ αυτοσχεδιο παρκινκ,οπου κατασκηνωναν εκει τα mercedes και τα cherokee στον ισκιο...
    Ο μονοι λογοι που δε βρεθηκαμε στην παραλια ηταν ο σεβασμος προς τους λουομενους(καθ΄οτι ο χωρος ηταν μικρος) και η τουαλετα που υπηρχε στο καμπιγκ...
    Με λιγα λογια,οι κυριοι ¨φυσιολατρες¨ νταβατζηδες σαπιοκοιλιαδες δεν μπορουσαν να διανοηθουν πως τολμησαμε να προτεινουμε να μεινουν τα αυτ/τα στον ηλιο για να στησουμε εμεις οι ¨εξωσυλλογικοι¨ τις σκηνες μας!!!
    Να πω πως παραλιγο να ερθουμε στα χερια με κανα/δυο χοντροκεφαλους οι οποιοι με επιχειρηματα οπως ¨ερχομαστε 10 χρονια εδω,ας εισασταν κι εσεις δημ.υπαλ/λοι κλπ¨ δεν τραβουσαν τα μπουρδελα τους απ΄τον ισκιο...
    Μολις εφυγαν κατι κλωτσιες σε κατι ξυλινα υποστηριγματα ενας απ΄αυτους εβαλε επιδεικτικα το τζιπ τους μπροστα απ΄το χωρο που θελαμε να στησουμε και μας λεει ¨εμεινε...¨
    Ο φιλος εγινε εξαλλος,περισσοτερο απο μενα,αλλα απλα καθ΄οτι αστυνομικος,ριχνει ενα τηλ/νο στους συναδελφους τους οπου σε 5 λεπτα σκαει γερανος της Αστυνομιας να τραβηξει το τζιπ...
    Επιλογος...προστιμο για καταπατηση δασικης εκτασης στο μαλακα με το τζιπ,μαγικα,αμεση εκτιμηση απ΄τους υπολοιπους campers,μας ζητησαν συγνωμη,μας ρωτουσαν συνεχεια αν θελουμε κατι,αναψυκτικα,καφε κλπ και μεχρι και τις σκηνες μας μας φυλαγαν μολις φευγαμε...
    Θεωρω γελοια την ολη κατασταση και δε θα διναμε εκταση για 2 μερες αλλα τη στιγμη που ειχαμε αδεια απ΄το Δημο ηταν επισης γελοιο να μη μας αφηνουν οι νταβατζηδες τις περιοχης να ¨δανειστουμε¨τον ισκιο τους...
    Και πες μου εσύ μετά ποιος είναι ο γύφτος!!Ιδιοι είναι.Η μόνη διαφορά ειναι οτι ο ενας εχει Datsun και ο αλλος Cherokee..Mην σου πω οτι ο γυφτος είναι καλύτερος!Τουλαχιστον ο γύφτος έχει την επίγνωση του τι ειναι ενώ ο νεόπλουτος ελληνάρας γιάπης νομιζει οτι ολος ο κοσμος του ανήκει.
    Ωραίος ο φιλος αστυνόμος.Να σου πω.Δεν του λες να κατεβει μια βόλτα και απο χιλιαδού να ριξει κανα προστιμο μπας και βρουμε καναν ίσκιο να στήσουμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Αν δεν υπηρχε ο κολονομος θα ηταν ολες οι παραλιες γεματες σκηνες

και οι ξαπλωστρες γεματες κουραδες...........

Στο ελευθερο καμπινγ πιστευω πως δεν χρειαζεται να σε απασχολει που θα στισεις την σκηνη σου.

Αν δεν υπαρχει μερος................απλα κανεις γνωριμιες με τους διπλα!!!

ποιος ειπε πως στο ελευθερο την βγαζεις οικονομικα...........για 2 μερες 80? εκαστος μας εφυγαν στις μπυρες μονο

Βρομιαριδες υπαρχουν παντου.................και στα ξενοδοχεια και στα καμπινγ και στις ξαπλωστρες

απλα τυχαινει μερικοι να γουσταρουν το ελευθερο καμπινγ.

Τωρα αν ο εισοδειματιας με το Χ5 δεν επιτρεπετε να κανει ελευθερο μου ακουγετε λιγο καπως.......οχι οτι το φυσαω και περνω το μερος τους.........αλλα ειναι σαν να λεμε οτι απαγορευετε να τρωει δλδ και τραχανα μονο χοφμαν και αστακομακαροναδες
    η λογική του ελευθερου κάμπινγκ ειναι η λογικη των minimum ανεσεων με οφελος την άμεση επαφη με τη φυση...
    με όλα τα ασχημα του
    είτε αυτο λεγεται ήλιος το πρωι ή υγρασια το βραδυ κτλ, βροχη κτλ..

ενας δευτερος λογος ειναι να πας καπου οπου οντως δεν εχει να μεινεις....μεμονωμενες απειροελαχιστες περιπτωσεις....

κατα την αποψη μου ελευθερο καμπινγκ σημαινει ειμαι "ναυαγος" σε μια παραλια με μονο εφοδιο μια σκηνη, ενα sleeping bug αντε κ ενα ψυγειακι... και τη σκηνη τη στηνω μονο το βραδυ....σαν καταλυμμα....

ολα τα αλλα ειναι υποκρισια...εις βαρος παντα της φυσης και των υπόλοιπων...

Υ.Γ. και κατι ακομα...πως γινεται ολες οι σκηνες να ειναι σε συγκεκριμενες παραλιες?...
    και διπλανες ερημικες να μην εχουν ουτε μια....
    ολοι θελουν και καλα να κανουν ελευθερη κατασκηνωση αλλα να μην ειναι μονοι τους...
    νοοτροπια της μαζας και στην ελευθερη κατασκηνωση....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

... Το avatar του/της tsioy600
    Οσο για την ελεύθερη κατασκήνωση θεωρω αδιανόητο το να μην εχεις το δικαίωμα να στησεις και να χαρεις όποιο όμορφο μέρος σου αρέσει.Η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκηνωτων σεβεται τον χωρο που μένει και ίσως να μείνει και του χρόνου.Από το 25% που ρυπαινουν τις παραλίες και τα δάση οι κατασκηνωτες δεν υπερβαίνουν το 5%.(Εμπειρικά τα νούμερα)Οι υπόλοιποι ειναι περιστασιακοί ασυνειδητοι επισκεπτες.Δυστυχως μαζι με τα ξερα καίγονται και τα χλωρά..
    Το θέμα ειναι τι μπορείς να κάνεις ΕΣΥ γι αυτην την κατάσταση!
    Την επόμενη φορά που θα κατασκηνώσεις και θα διαπιστωεις τις εικονες από σκουπιδια που περιγραφονται παραπάνω αφιερωσε 30 λεπτα απο τον χρονο σου παρε μια σακουλίτσα και ξεκίνα!
    Και θα πεις θα κατσω να μαζεψω εγω τον φραπε που πεταξε ο μαλάκας ελληνάρας?Δεν το κανεις για αυτον.Το κάνεις για ΣΕΝΑ!!!Αυτον δεν τον ξέρεις και ουτε θα τον ξαναδεις.Με αυτον τον τρόπο:
    1.)Θα καθαρίσεις το μερος στο οποιο θα αφιερωσεις τις διακοπές σου,
    2.)Iσως σε δει κάποιος και υιοθετήσει παρόμοια συμπεριφορα,
    3.)Ισως σε δει και ο μαλακας και το σκεφτεί καλυτερα την επόμενη φορα πριν πεταξει κατω τον φραπε..(που δεν το νομιζω )
    4.)Θα καθαρίσεις την υπόληψη των Campers

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Κάνω camping εδώ και 15+χρόνια, κάθε χρόνο. Έχω κατασταλάξει τελικά οτι οι περισσότεροι
    mercedobmwδοcherokάκιδες (εξαιρούνται οι Land Cruiserάκιδες κατά περίεργο τρόπο ,γιατί
    συνήθως οι ιδιοκτήτες αυτών είναι ξένοι), είναι η πιο άχρηστες σαπιοκοιλιές ever ... .
    (δεν μιλάω γενικά, μιλάω ειδικά).

Α και να μην ξεχάσω οτι φέτος σε camping "έπιασα Αθηναίο" (πινακίδες τουλάχιστον, μην παρεξηγηθώ)
    με Χ5, να αδειάζει περιττό δοχείο λαδιού, που είχε στο κωλόκαπό του κωλοαμαξιού του, σε δέντρο,
    μέσα στο camping.

Δεν του είπα τίποτα εκείνη την ώρα γιατί δεν έβλεπα αν τελικά ήταν όντως λάδι ή όχι στο μπουκάλι,
    μην είχε κάτι άλλο μέσα. Αργότερα όμως (αφού είχε φύγει), επιβεβαιώθηκα πηγαίνοντας στο συγκεκριμένο
    σημείο και είδα οτι ναι, ήταν λάδι (αχρησιμοποίητο). Κάποια στιγμή που ήταν αυτός εκεί, και "φορτωμένος"
    εγώ με όρεξη για καυγά, αφού έλειπε η γυναίκα, γιατί μου τα απαγορεύει αυτά :rotflmao:, περνάω απο
    εκεί, και πορδήθεν μου πέφτουν τα κλειδιά στο συγκεκριμένο σημείο. Αφού τα πήρα λέω "ποιός μαμώ
    το house του άδειασε λάδι?", με στόχο να λάβω μια απάντηση αφού με άκουγε, " ΕΓΩ". Μάταια όμως ...,
    ο λίγδας τελικά ήταν και κότα.

Οπότε σκέφτηκα ... "Άντε επιβεβαιωθήκαμε πάλι ..." (για τα λεγόμενά μου στην 1η παράγραφο).
    Δεν μου αρέσει να βάζω "ταμπέλες" στους ανθρώπους (σαν την διαφήμιση με τον κακό λύκο και την
    κοκκινοσκουφίτσα ) αλλά τελικά έρχονται μόνες τους, και με βρίσκουν.

Έρχομαι τώρα και ρωτάω. Σκεφτείτε τι θα πέταγε ο λίγδας, αν έκανε και ελεύθερο camping ...

Σορρυ για το OffTopic, αλλά ήθελα να αναφέρω κάποιους "οικολογικά συνειδητοποιημένους".

Το μετάνοιωσα βέβαια που δεν τον "έφαγα" την ίδια ώρα, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ...
    Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 900 - ρυθμίσεις για ελεύθερη εξάτμιση ??
    από kostantinos στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2008, 19:41
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2008, 19:36
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2007, 13:05
  4. 2ημερο με ελεύθερη κατασκήνωση
    από hristos3 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2007, 11:38
  5. 2ημερο με ελεύθερη κατασκήνωση