Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 173

Θέμα: Ελλάδα - Σερβία, Ρινγκ το παρκέ του ΟΑΚΑ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Το ''συνηθως'' το'πες μονος σου.
    Εγω δεν εχω δει παιχταρα-κωλοπαιδο να ''παγωνει''.
    Παραδειγματα αμετρητα, και οχι μονο στο μπασκετ.
    Δεν προσπαθω να μεταπεισω κανεναν, τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.
    Αν παρακολουθεις ΝΒΑ , δεν υπαρχει αγωνιστικη που να μην πεσουν μερικες ψιλες.
    Συμφωνα με'σενα, μερικοι απο τους κορυφαιους του ειδους ειναι βοδια.

Στα υπολοιπα δεν διαφωνω, αλλα εσυ εισαι τοσο απολυτος που αναιρεισαι μονος σου.
    Οσο για το οτι σφυριζεις.... ακου την κοινη γνωμη για τους διαιτητες.
    Ελπιζω να εισαι μια απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις.

υ.γ. οι γενικολογιες, η απολυτοτητα και οι χαρακτηρισμοι σε κανουν να χανεις και το δικιο που εχεις.

Κων/νε δεν θα ξεχασω τη μπουνια που ειχε χωσει το μ@υνοπανο ο Κορωναιος στο Μακη το Λαουταρη.Τον ειχε κανει ψιλορομπα ο Μακης (17 χρονων) και τα πηρε ο μαντραχαλος.
    Αντι να πεσει ξυλο(πανευκολο στο γηπεδο του Ιωνικου τοτε) μπηκε μπροστα ο Γιαννακης και εσπρωξε με το στηθος(και τα χερια πισω απο την πλατη) τον Κορωναιο μεχρι την ακρη του γηπεδου(στολιζοντας τον καταλληλα).
    Δεν ανοιξε ρουθουνι.Λες αυτα τα καλοπαιδα να μην ειχαν νευρα,ορμονες,αδρεναλινες κλπ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ο Bane Bane Το avatar του/της jasper
    Όπως είδαν το ξύλο από Αμερική μεριά

Ο Κρστιτς δε χρειάζεται και άλλη τιμωρία, έγινε παγκοσμίως ρεζίλι. Μέχρι και στα φορουμ των οπαδών της Οκλαχόμα τον δουλεύουν...
    Run Krstic run, chairman Krstic και τέτοια...
    There Ain't No Such Thing As A Free Launch

Αρχικά δημιουργήθηκε από jasper
    Όπως είδαν το ξύλο από Αμερική μεριά

Ο Κρστιτς δε χρειάζεται και άλλη τιμωρία, έγινε παγκοσμίως ρεζίλι. Μέχρι και στα φορουμ των οπαδών της Οκλαχόμα τον δουλεύουν...
    Run Krstic run, chairman Krstic και τέτοια...
    σε αυτο το βιντεακι φαινετε καλυτερα τι γινετε...το κολοπαιδακι δεν προλαβαινε να μαρκαρει και πρεπει να εχωσε μπουνια στον Φωτση...αλλα φαινετε και καλα ποσο καλα τις εφαγε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τα φετινα ντερμπυ λεμε ολα τα λεφτα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Κων/νε δεν θα ξεχασω τη μπουνια που ειχε χωσει το μ@υνοπανο ο Κορωναιος στο Μακη το Λαουταρη.Τον ειχε κανει ψιλορομπα ο Μακης (17 χρονων) και τα πηρε ο μαντραχαλος.
    Αντι να πεσει ξυλο(πανευκολο στο γηπεδο του Ιωνικου τοτε) μπηκε μπροστα ο Γιαννακης και εσπρωξε με το στηθος(και τα χερια πισω απο την πλατη) τον Κορωναιο μεχρι την ακρη του γηπεδου(στολιζοντας τον καταλληλα).
    Δεν ανοιξε ρουθουνι.Λες αυτα τα καλοπαιδα να μην ειχαν νευρα,ορμονες,αδρεναλινες κλπ?

Αλλες εποχες, αλλα ηθη, ελαχιστα συμπληρωματα, καθολου ορμονες.
    Τωρα πριν ξεκινησουν πινουν εναν κουβα που κανενας δεν ξερει τι εχει μεσα.

Τελοσπαντων, τουλαχιστον δεν φανηκε κοτα κανεις δικος μας, ενω ο chairman Krstic θα βλεπει τον Σοφο και θα κοβει λασπη..
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Τελοσπαντων, τουλαχιστον δεν φανηκε κοτα κανεις δικος μας, ενω ο chairman Krstic θα βλεπει τον Σοφο και θα κοβει λασπη..

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    o Τεντοσιτς εχει να φαει καλα φετος στα ΠΑΟ - γαυρος...ετρωγε που ετρωγε ΤΣΟ τωρα θα τρωει και ΛΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Το ''συνηθως'' το'πες μονος σου.
    Εγω δεν εχω δει παιχταρα-κωλοπαιδο να ''παγωνει''.
    Παραδειγματα αμετρητα, και οχι μονο στο μπασκετ.
    Δεν προσπαθω να μεταπεισω κανεναν, τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.
    Αν παρακολουθεις ΝΒΑ , δεν υπαρχει αγωνιστικη που να μην πεσουν μερικες ψιλες.
    Συμφωνα με'σενα, μερικοι απο τους κορυφαιους του ειδους ειναι βοδια.

Στα υπολοιπα δεν διαφωνω, αλλα εσυ εισαι τοσο απολυτος που αναιρεισαι μονος σου.
    Οσο για το οτι σφυριζεις.... ακου την κοινη γνωμη για τους διαιτητες.
    Ελπιζω να εισαι μια απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις.

υ.γ. οι γενικολογιες, η απολυτοτητα και οι χαρακτηρισμοι σε κανουν να χανεις και το δικιο που εχεις.
    φιλε μου τωρα εβαλες αλλη κατασταση στο τραπεζι.
    πριν μιλησες για πορωμενο βρωμικο μπασκετ (τυφλο σκριν με τους αγκωνες του στην μαπα , μαν του μαν με χτυπηματα στα νεφρα, σε ριμπαουντ ή τζαμ σουτ να πεταει τον κωλο του στα ποδια σου και να γυριζεις αναποδα στον αερα)
    και τωρα μιλας για δυνατο μπασκετ.

σου απαντησα για το βρωμικο παιχνιδι.
    κανενας παιχταρας οσο κολοπαιδο κι αν ειναι δεν παιζει ετσι.
    γιατι αν παιξει ετσι, εφυγε απο το παιχνιδι με ολες τις συνεπειες που θα εχει.
    πολλοι παιχταραδες παιζουν δυνατα και μενουν μεχρι το τελος στο παιχνιδι.

αυτο δεν ειναι απολυτοτητα φιλε μου, ειναι κανονισμος του παιχνιδιου.

δεν υπαρχει αγωνας μπασκετ στον οποιο δεν πεφτουν ψιλες.
    αλλο ομως ειναι οι ψιλες κι αλλο τα γροθομπουνιδια και το επικυνδινο παιχνιδι.

εχεις δει σε παιχνιδια του ΝΒΑ να πλακωνονται στις μπουνιες ?
    οι ποινες στο ΝΒΑ ειναι εξοντωτικες. αν αυτα τα γεγονοτα γινοταν σε αγωνα ΝΒΑ
    ολοι οι παικτες που συμμετειχαν δεν θα ξαναπαιζαν μπασκετ.
    κι αυτο δεν ειναι απολυτοτητα.
    το οριζει το καταστατικο ποινων της αμερικανικης ομοσπονδιας.

υ.γ
    το σχολιο περι κοινης γνωμης και διαιτητων δεν καταλαβα γιατι το εκανες..
    ποια σχεση εχει με οσα λεμε?

ακουω επισης και την κοινη γνωμη για τους γιατρους.
    τι σχεση θα ειχε αν το εκανα οταν ενας γιατρος μου περιεγραφε πως αντιμετωπιζεται ενα περιστατικο?

Δλδ οι αλλες "ομαδες" εχουν αριστεροχουλιγκανς?
    Δεν εχεις ακουσει τπτ για νεκρους βαζελους,μαχαιρωματα στη Λαυριου κλπ ετσι?
    Τι να σου πω ρε φιλε?Απο τη στιγμη που ξεκινας ετσι δεν απεχεις και πολυ απο τους μαλακες που πλακωθηκανε στο παρκε φορωντας μαλιστα και τις φανελες των εθνικων τους ομαδων.
    Βαλτο καλα στο μυαλο σου.Ο χουλιγκαν ειναι χουλιγκαν πρωτα στο μυαλο(λεμε τωρα) και μετα στα χρωματα.
    Καλά εσύ αυτό κατάλαβες από όλο αυτό?

Φασίστες θεωρώ όλους τους πωρωμένους οπαδούς που όταν βλέπουν αντιπαλης ομάδας άτομα τους πιάνει μια τρέλα μόνο και μόνο επειδή δεν είναι "δικοί" τους. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα έτυχε να έιναι του παοκ γιατί εκεί ήμουνα μπροστά. Για μένα όλοι ίδια σκατά είναι. Μαλώνετε και σφάζεστε για εταιρίες και τις συντηρείτε.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider

Φασίστες θεωρώ όλους τους πωρωμένους οπαδούς που όταν βλέπουν αντιπαλης ομάδας άτομα τους πιάνει μια τρέλα μόνο και μόνο επειδή δεν είναι "δικοί" τους. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα έτυχε να έιναι του παοκ γιατί εκεί ήμουνα μπροστά. Για μένα όλοι ίδια σκατά είναι. Μαλώνετε και σφάζεστε για εταιρίες και τις συντηρείτε.
    Κοιτα να δεις που για πρωτη φορα συμφνωνω με τον Joyrider...

Ρε παιδια, πειραζει που ολοι αυτοι οι τυποι που βαρανε ο ενας τον αλλον εντος και εκτος γηπεδων, μου δινουν την εντυπωση οτι δεν εχουν τιποτα αλλο να ασχοληθουν στη ζωη τους; Και με αφηνουν παγερα αδιαφορο;

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Γραφεις λοιπον

Πάλι καλά να λέτε που ο Μπουρούσης δεν παίζει στον παοκ. Θα είχαμε ήδη κάποιον Σέρβο νεκρό σήμερα από τους φανατισμένους φασιστοχούλιγκανς της "ομάδας" αυτής.

φασιστοχούλιγκανς της "ομάδας" αυτής. και ρωταω αν οι αλλοι ειναι αριστεροχουλιγκανς.
    Τα διαλυτικα στη λεξη "ομαδα" τι σημαινουν?Οτι ο Παοκ δεν ειναι ομαδα και ειναι οι αλλες?
    Σου εξηγω οτι οι χουλιγκαν ειναι ιδιοι ανεξαρτητως χρωματος και συ μου λες οτι μαλωνω,σφαζομαι και συντηρω καποια εταιρια.
    Μαλλον δεν καταλαβαινεις ελληνικα.Απο που προκυπτει οτι εγω ειμαι χουλιγκαν?Γιατι στο γηπεδο παω πολλα χρονια αλλα μονο για δουλεια πλεον.Παω και πληρωνομαι δεν πληρωνω καν εισητηριο.
    Ισως να εχεις δει σε αθλητικα ενα πλανακι με ματατζη να κραταει στα χερια εντρομο κοριτσακι και να προσπαθει να το βγαλει εκτος γηπεδου(αγωνας Ατρομητου με Πανιωνιο? οπου εμφανιστηκαν Αιγαλαιωτες εξω απο το γηπεδο και πεταγαν μολοτωφ).
    Ειχα την τυχη και την τιμη να δωσω αυτο το πλανο θελοντας να δειξω που χτυπαει ακριβως ο χουλιγκανισμος αλλα και ολο το κοντραστ συναισθηματων (ματατζης και κοριτσακι).
    Αν εξακολουθεις να με θεωρεις χουλιγκαν μαλλον εχεις προβλημα.Παοκτζης ειμαι οσο δεν παιρνει.Μονο που εγω θελω η ομαδα μου να κερδιζει μεσα στο γηπεδο και μονο με την αξια της.

Γεια χαρα κι αμυγδαλα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Γραφεις λοιπον

Πάλι καλά να λέτε που ο Μπουρούσης δεν παίζει στον παοκ. Θα είχαμε ήδη κάποιον Σέρβο νεκρό σήμερα από τους φανατισμένους φασιστοχούλιγκανς της "ομάδας" αυτής.

φασιστοχούλιγκανς της "ομάδας" αυτής. και ρωταω αν οι αλλοι ειναι αριστεροχουλιγκανς.
    Τα διαλυτικα στη λεξη "ομαδα" τι σημαινουν?Οτι ο Παοκ δεν ειναι ομαδα και ειναι οι αλλες?
    Σου εξηγω οτι οι χουλιγκαν ειναι ιδιοι ανεξαρτητως χρωματος και συ μου λες οτι μαλωνω,σφαζομαι και συντηρω καποια εταιρια.
    Μαλλον δεν καταλαβαινεις ελληνικα.Απο που προκυπτει οτι εγω ειμαι χουλιγκαν?Γιατι στο γηπεδο παω πολλα χρονια αλλα μονο για δουλεια πλεον.Παω και πληρωνομαι δεν πληρωνω καν εισητηριο.
    Ισως να εχεις δει σε αθλητικα ενα πλανακι με ματατζη να κραταει στα χερια εντρομο κοριτσακι και να προσπαθει να το βγαλει εκτος γηπεδου(αγωνας Ατρομητου με Πανιωνιο? οπου εμφανιστηκαν Αιγαλαιωτες εξω απο το γηπεδο και πεταγαν μολοτωφ).
    Ειχα την τυχη και την τιμη να δωσω αυτο το πλανο θελοντας να δειξω που χτυπαει ακριβως ο χουλιγκανισμος αλλα και ολο το κοντραστ συναισθηματων (ματατζης και κοριτσακι).
    Αν εξακολουθεις να με θεωρεις χουλιγκαν μαλλον εχεις προβλημα.Παοκτζης ειμαι οσο δεν παιρνει.Μονο που εγω θελω η ομαδα μου να κερδιζει μεσα στο γηπεδο και μονο με την αξια της.

Γεια χαρα κι αμυγδαλα.
    Άλλα λέει η γιαγιά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου που λένε. Ποτέ δεν είπα εσένα χούλιγκαν γιατί και να είσαι δεν σε ξέρω. Αναφερόμουν σε χούλιγκανς με τους χαρκτηρισμούς μου και γιαυτό είπα εσείς.

Με τον παοκ δεν έχω τίποτα παραπάνω απότι με άλλες ομάδες και στο ξαναλέω. Στο παράδειγμα που έτυχε να είμαι στο διπλανό τραπέζι ήταν αυτοί οι συγκεκριμένοι. Αν ήταν άλλοι απλά θα άλλαζα το όνομα. Ούτε τα εισαγωγικά ούτε τίποτα άλλο. Και οι παοκτσήδες απότι ξέρω έχουν θέμα με τους ερυθραστερίτες επειδή είστε με την παρτιζάν "αδέλφια".

Εκείνη την μέρα που λές οι 4 αυτοί Σέρβοι πίνανε σαν άνθρωποι τον καφέ τους στην παραλία θεσνίκης φορώντας απλώς τις μπλούζες της αγαπημένης τους ομάδας. Προφανώς τους στάμπαρε κάποιος δικός σας γιατί όπως και εγώ ήταν αρκετή ώρα εκεί και οργανώθηκνα να τους την πέσουν. Όταν μιλάμε για οργάνωση όχι αστεία. Σε 2 ομάδες ήταν, όλοι κράνοι κουκούλες κασκόλ και ήρθαν από 2 διαφορετικά σημεία. Σαν έφοδος ειδικών δυνάμεων ήταν.

Η μια ομάδα πέταξε ποτήρια και μπουκάλια από διπλανά τραπέζια και η άλλη ομάδα άρχισε το ξύλο ενώ ήταν στο πάτωμα. Τέτοια βιαιότητα και μίσος δενέχω ξαναδεί έτσι στην ψύχρα και στα καλα΄καθούμενα. Αν αυτό δεν πήγάζει από τον φανατισμό που έχουν λόγω ομάδας και της φασιστικής αντίληψης ή παοκ ή θάνατος. παοκ ρε μουνιά θα πεθάνετε και τέτοια συνθήματα και βγαίνει από μέσα τους ε τότε συγνώμη που έθιξα τον παοκ.

Γεια χαρά και κάσιους
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Απο που προκυπτει οτι εγω ειμαι χουλιγκαν?
    Ρε 'συ ........ σε πήρανε χαμπάρι ή μου φαίνεται ;;;
    Γεροντοχούλιγκαν !!! Ε γεροντοχούλιγκαν !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

E ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα .......... :hypnotize :hypnotize

Άλλα λέει η γιαγιά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου που λένε. Ποτέ δεν είπα εσένα χούλιγκαν γιατί και να είσαι δεν σε ξέρω. Αναφερόμουν σε χούλιγκανς με τους χαρκτηρισμούς μου και γιαυτό είπα εσείς.

Με τον παοκ δεν έχω τίποτα παραπάνω απότι με άλλες ομάδες και στο ξαναλέω. Στο παράδειγμα που έτυχε να είμαι στο διπλανό τραπέζι ήταν αυτοί οι συγκεκριμένοι. Αν ήταν άλλοι απλά θα άλλαζα το όνομα. Ούτε τα εισαγωγικά ούτε τίποτα άλλο. Και οι παοκτσήδες απότι ξέρω έχουν θέμα με τους ερυθραστερίτες επειδή είστε με την παρτιζάν "αδέλφια".

Εκείνη την μέρα που λές οι 4 αυτοί Σέρβοι πίνανε σαν άνθρωποι τον καφέ τους στην παραλία θεσνίκης φορώντας απλώς τις μπλούζες της αγαπημένης τους ομάδας. Προφανώς τους στάμπαρε κάποιος δικός σας γιατί όπως και εγώ ήταν αρκετή ώρα εκεί και οργανώθηκνα να τους την πέσουν. Όταν μιλάμε για οργάνωση όχι αστεία. Σε 2 ομάδες ήταν, όλοι κράνοι κουκούλες κασκόλ και ήρθαν από 2 διαφορετικά σημεία. Σαν έφοδος ειδικών δυνάμεων ήταν.

Η μια ομάδα πέταξε ποτήρια και μπουκάλια από διπλανά τραπέζια και η άλλη ομάδα άρχισε το ξύλο ενώ ήταν στο πάτωμα. Τέτοια βιαιότητα και μίσος δενέχω ξαναδεί έτσι στην ψύχρα και στα καλα΄καθούμενα. Αν αυτό δεν πήγάζει από τον φανατισμό που έχουν λόγω ομάδας και της φασιστικής αντίληψης ή παοκ ή θάνατος. παοκ ρε μουνιά θα πεθάνετε και τέτοια συνθήματα και βγαίνει από μέσα τους ε τότε συγνώμη που έθιξα τον παοκ.

Γεια χαρά και κάσιους

περαστικα κι αγυριστα.Προφανως η τυροπιτα που σφηνωσε στο μυαλο δεν σου αφηνει περιθωρια σκεψης.Δεν πειραζει,μια αλλη φορα,οταν μεγαλωσεις ισως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ρε 'συ ........ σε πήρανε χαμπάρι ή μου φαίνεται ;;;
    Γεροντοχούλιγκαν !!! Ε γεροντοχούλιγκαν !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

E ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα .......... :hypnotize :hypnotize
    Εσυ λιγα γιατι δεν τοχω σε τιποτα να κατεβασω στο νησι τους "Μακεδονες" με τις σαρρισες να σε σουβλισουν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δε βαριεσαι ρε Κωστα απο μαλακιες αλλο τιποτα εδω μεσα.

περαστικα κι αγυριστα.Προφανως η τυροπιτα που σφηνωσε στο μυαλο δεν σου αφηνει περιθωρια σκεψης.Δεν πειραζει,μια αλλη φορα,οταν μεγαλωσεις ισως.
    whatever τίποτα άλλο άσχετο έχεις να πεις?

ευτυχώς οι χούλιγκανς είναι σκεπτομενοι άνθρωποι και πάνε τον κόσμο μπροστά

Βρες ένα άρθρο που είχε ποστάρει ο γκανταλφ σε σχέση με την βια στα γηπεδα και τα σχετικά και άσε με εμένα.

Καημένε κόσμε.

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Το ταξίδι του μέλιτος...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 09:10
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30