Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 245

Θέμα: Οδήγησα ένα "όπλο". ...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
    Πειράζει που εγώ το οδήγησα και ΔΕΝ το θέλω?

Πήρα για λίγο το busa του Shaolin τις προάλλες, και απλά, όσο καταπληκτικό κι αν είναι, όσο απίστευτη ποιότητα κύλισης και σταθερότητα και να έχει, οι αστάθμητοι παράγοντες στο δρόμο και το χάλι της ασφάλτου παραμένει το ίδιο για όλους, οπότε το να πηγαίνω με 180 και να νοιώθω απόλυτα ασφαλής, περισσότερο από το hornet στα 100, όχι ευχαριστώ, θα με σκοτώσει.
    Όχι στην αρχή, αλλά η συνήθεια έρχεται γρήγορα, και μετά η αίσθηση είναι που μετράει. Προσωπικά λοιπόν, καλύτερα να τρώω τον άνεμο στη μούρη, να μου θυμίζει οτι βρίσκομαι εκεί, δεν παιζω βιντεοπαιχνίδι...
    Κάπου σου ξέφυγε μια παράγραφος
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Άκη. Λύσε μου μία απορία αν θέλεις. Αν ήμουν ανάμεσα στην hayabusa και σε ένα 1000 ss, θα μου έλεγες το 1000, ή δεν υπάρχει διαφορά στο γκάζι ανάμεσα σε αυτές τις 2 κατηγορίες? Είναι ακριβώς το ίδιο από άποψη επικινδυνότητας δηλαδή το haya, με μία R1 πχ, ή ένα zx 10? Μιλάμε πάντα για τον ίδιο αναβάτη πάνω (εμένα, ή έναν αρχάριο γενικά).
    ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ!!!
    Αλλα δεν μπορω να σου απαντησω σε αυτην την ερωτηση!!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Όπως σε άλλα ποστ σου, έτσι και σε αυτό, σε πήραμε από τα μούτρα...

Ίσως και να σε προσβάλλουμε με τα λεγόμενά μας, διότι μπορεί να αισθάνεσαι πως σε μειώνουμε σαν προσωπικότητα και βάλλουμε κατά της οδηγικής σου αξίας...

Προσωπικά ζητάω συγγνώμη εαν σε προσέβαλλα και θα απαντήσω μια τελευταία φορά πάνω στο θέμα σου με τη Busa.

Διάβασε το παραπάνω μου ποστ, και συμπλήρωσέ το με αυτό:

Γιατί να παιδέψεις τόσο πολύ τον εαυτό σου, προσπαθώντας να μάθεις πάνω στο busa τα βασικά μιας μηχανής?

Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος.

Αν ξεκινήσεις από κάτι πιο μικρό, θα μάθεις πολύ πιο εύκολα να το κουμαντάρεις και να ανταπεξέρχεσαι στους διάφορους κινδύνους που παραμονεύουν στους δρόμους.

Μετά, αυτή την ξεκούραστη εμπειρία, μπορείς να την εφαρμόσεις πάνω στο Busa. Θα ξεκινήσεις, δηληδή, με πιό στέρεες βάσεις.

Σκέψου το, ίσως να σε κουράσει ο όγκος του και οι ιδιαιτερότητές του...

Επίσης, μέχρι ιταλία και βερολίνο, μπορείς να πας και με ένα Bandit ή ένα Fazer.... Μην πω και με το παπί.... (αρκεί να κουβαλάς κάνα πεντόλιτρο λάδι μαζί σου).

Αυτά. Για εμένα, η προσωπική σου επιλογή, έχει πλέον κλείσει, και μιας και δεν είμαι πατέρας σου, θεωρώ σωστό να μην σου τα πρήξω άλλο.

Να έχεις καλούς δρόμους, και θα τα ξαναπούμε εδώ μέσα....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Όπως σε άλλα ποστ σου, έτσι και σε αυτό, σε πήραμε από τα μούτρα...

Ίσως και να σε προσβάλλουμε με τα λεγόμενά μας, διότι μπορεί να αισθάνεσαι πως σε μειώνουμε σαν προσωπικότητα και βάλλουμε κατά της οδηγικής σου αξίας...

Προσωπικά ζητάω συγγνώμη εαν σε προσέβαλλα και θα απαντήσω μια τελευταία φορά πάνω στο θέμα σου με τη Busa.

Διάβασε το παραπάνω μου ποστ, και συμπλήρωσέ το με αυτό:

Γιατί να παιδέψεις τόσο πολύ τον εαυτό σου, προσπαθώντας να μάθεις πάνω στο busa τα βασικά μιας μηχανής?

Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος.

Αν ξεκινήσεις από κάτι πιο μικρό, θα μάθεις πολύ πιο εύκολα να το κουμαντάρεις και να ανταπεξέρχεσαι στους διάφορους κινδύνους που παραμονεύουν στους δρόμους.

Μετά, αυτή την ξεκούραστη εμπειρία, μπορείς να την εφαρμόσεις πάνω στο Busa. Θα ξεκινήσεις, δηληδή, με πιό στέρεες βάσεις.

Σκέψου το, ίσως να σε κουράσει ο όγκος του και οι ιδιαιτερότητές του...

Επίσης, μέχρι ιταλία και βερολίνο, μπορείς να πας και με ένα Bandit ή ένα Fazer.... Μην πω και με το παπί.... (αρκεί να κουβαλάς κάνα πεντόλιτρο λάδι μαζί σου).

Αυτά. Για εμένα, η προσωπική σου επιλογή, έχει πλέον κλείσει, και μιας και δεν είμαι πατέρας σου, θεωρώ σωστό να μην σου τα πρήξω άλλο.

Να έχεις καλούς δρόμους, και θα τα ξαναπούμε εδώ μέσα....
    Να 'σαι καλά άνθρωπε μου! Το θέμα είναι πως έχω πολλούς ενδοιασμούς σχετικά με αυτό το εγχείρημα και αυτό διότι δεν είμαι κάποιος κ@υλόγκαζος που τον ενδιαφέρουν τα γκάζια και η μούρη. Αντιλαμβάνομαι τι εστί hayabusa και με φοβάμαι πάνω της. Όχι, δεν είμαι και ούτε θα γίνω ποτέ επικίνδυνος για τους υπόλοιπους. Έχω χάσει τον πρώτο μου ξάδερφο μπροστά στα μάτια μου, γιατί ένας μαλ@κας έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα μπροστά από το σπίτι μου, μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Δεν "παίζω" με ανθρώπινες ζωές στον δρόμο. Όλοι οι υπόλοιποι που μιλάνε κάνουν χιλιάδες παραβάσεις καθημερινά πάνω στους 2 τροχούς τους και τολμάνε να μιλάνε τώρα ως συμβουλάτορες. 4 άτομα γνωρίζω που από το παπί πήρανε gsxr 1000. Κανένας τους δεν μου είπε να πάρω κάτι μικρότερο για αρχή. Τις έχουνε χρόνια και ζούνε και οι 4. Απλά ξεφεύγουν συνεχώς πια πάνω τους. Ο ένας μου έκανε βόλτα και έπιασε 250 σε κατοικημένη περιοχή, ο άλλος έπεσε από σούζα μεθυσμένος με 200+ και ο άλλος πηγαίνει στην θάλασσα με 300. Λίγοι μέσα εδώ μπορούν να με συμβουλέψουν σε αυτό. Οι υπόλοιποι είναι λόγια, λόγια, αλλά αν τους έδινες μια hayabusa, δεν θα πήγαιναν όπως εγώ στην βόλτα μου με το 1000. Εγώ πήγαινα με 5η και 60. Εσύ, ο akisbusa, ο rein και κάποια άλλα άτομα μπορούν να μιλήσουν σοβαρά και να εννοούν αυτά που λένε. 25χρονα παλικάρια που ονειρεύονται μια busa, αλλά δεν μπορούν να την αποκτήσουν, θα πούνε όχι, γιατί ζηλεύουν. Να 'σαι καλά φίλε μου!
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Τις έχουνε χρόνια και ζούνε και οι 4. Απλά ξεφεύγουν συνεχώς πια πάνω τους. Ο ένας μου έκανε βόλτα και έπιασε 250 σε κατοικημένη περιοχή, ο άλλος έπεσε από σούζα μεθυσμένος με 200+ και ο άλλος πηγαίνει στην θάλασσα με 300.
    μόνος σου το πες..
    πιστεύεις οτι εσύ σε 4 χρόνια θα πηγαίνεις ακόμα με 80-90??
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    μόνος σου το πες..

+100000000000

Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

μόνος σου το πες..
    ΌΧΙ. Από την πρώτη μέρα θα πηγαίνω παραπάνω από 90. Αλλά. Το να επιστρέφω από την έξοδο μου και να μπαίνω στην ευθεία για το σπίτι μου, που είναι 1 χιλιόμετρο και γεμάτο διασταυρώσεις και να τρέχω με 200, δεν είναι το ίδιο με το να τρέχω με 200 ανά διαστήματα στον αυτοκινητόδρομο. Διαφέρει. Το να πηγαίνω για μπάνιο και να προσπαθώ να κάνω μία απόσταση 40 χιλιομέτρων κοντά στα 10 λεπτά, δεν είναι το ίδιο με το να θέλω να κάνω το μπανάκι μου και να απολαύσω την επιστροφή στον γυρισμό. Αλλά παραπάνω από 90 πηγαίνω και με το παπί. Και με ένα gsxr 600 πηγαίνεις σε δευτερόλεπτα 100. Σημασία έχει να σέβεσαι. Και τον πεζό που μπορεί να βιάζεται και τον παππού που δεν μπορεί να προχωρήσει γρήγορα ως πεζός και το παιδάκι που μπορεί να πεταχτεί να πάρει την μπάλα του από τον δρόμο και τον παππού στο αυτοκίνητο που δεν έχει τα αντανακλαστικά που είχε στα 20 του και και και. Με το παπί φτάνω σε διασταύρωση και κόβω πάντοτε ενστικτωδώς. Τα σημεία που επιλέγω να ανοίξω το γκάζι είναι μετρημένα. Όχι κατοικημένες περιοχές, όχι δρόμοι που δεν γνωρίζω, όχι δρόμοι χωρίς φώτα, όχι δρόμοι με λακούβες, όχι δρόμοι γεμάτοι διασταυρώσεις, όχι δρόμοι όπου βγαίνουν από διασταυρώσεις τρακτέρ και αγροτικά, κτλ, κτλ.
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

ΌΧΙ. Από την πρώτη μέρα θα πηγαίνω παραπάνω από 90. Αλλά. Το να επιστρέφω από την έξοδο μου και να μπαίνω στην ευθεία για το σπίτι μου, που είναι 1 χιλιόμετρο και γεμάτο διασταυρώσεις και να τρέχω με 200, δεν είναι το ίδιο με το να τρέχω με 200 ανά διαστήματα στον αυτοκινητόδρομο. Διαφέρει. Το να πηγαίνω για μπάνιο και να προσπαθώ να κάνω μία απόσταση 40 χιλιομέτρων κοντά στα 10 λεπτά, δεν είναι το ίδιο με το να θέλω να κάνω το μπανάκι μου και να απολαύσω την επιστροφή στον γυρισμό. Αλλά παραπάνω από 90 πηγαίνω και με το παπί. Και με ένα gsxr 600 πηγαίνεις σε δευτερόλεπτα 100. Σημασία έχει να σέβεσαι. Και τον πεζό που μπορεί να βιάζεται και τον παππού που δεν μπορεί να προχωρήσει γρήγορα ως πεζός και το παιδάκι που μπορεί να πεταχτεί να πάρει την μπάλα του από τον δρόμο και τον παππού στο αυτοκίνητο που δεν έχει τα αντανακλαστικά που είχε στα 20 του και και και. Με το παπί φτάνω σε διασταύρωση και κόβω πάντοτε ενστικτωδώς. Τα σημεία που επιλέγω να ανοίξω το γκάζι είναι μετρημένα. Όχι κατοικημένες περιοχές, όχι δρόμοι που δεν γνωρίζω, όχι δρόμοι χωρίς φώτα, όχι δρόμοι με λακούβες, όχι δρόμοι γεμάτοι διασταυρώσεις, όχι δρόμοι όπου βγαίνουν από διασταυρώσεις τρακτέρ και αγροτικά, κτλ, κτλ.
    Ωραία τα λες και να την πάρεις. Ελπίζω να μην σε "χαλάσουν" οι φίλοι σου. Να σε προσέχεις.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ωραία τα λες και να την πάρεις. Ελπίζω να μην σε "χαλάσουν" οι φίλοι σου.
    Ωραία τα λέω, αλλά θα τα κάνω και ωραία? Γιατί και οι φίλοι μου ωραία τα λέγανε, αλλά τώρα πάνε με την ταυτότητα στο στόμα. Αυτά που έγραψα παραπάνω δεν πρόκειται να αλλάξουν. Δεν πρόκειται σε επαρχιακό δρόμο να κάνω αυτά που κοροιδεύω. Δεν πρόκειται να, να, να. Αλλά το 200 και το 250 είναι επικίνδυνο και στον αυτοκινητόδρομο. Ακόμα και 5 το πρωί να είναι και να είσαι μόνος σου, δεν παύεις να κινείσαι με 200+ . Θέλει πολύ σκέψη το συγκεκριμένο εγχείρημα.

όπως και να χει.. μακάρι να ναι όπως τα λες..
    τουλάχιστον έχεις ακόμα ΑΥΤΗ την κ@βλα που είχες στο πρώτο (και μοναδικό) σωστό thead που άνοιξες εδώ..?
    πάντα όρθιος και με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

όπως και να χει.. μακάρι να ναι όπως τα λες..
    τουλάχιστον έχεις ακόμα ΑΥΤΗ την κ@βλα που είχες στο πρώτο (και μοναδικό) σωστό thead που άνοιξες εδώ..?
    πάντα όρθιος και με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι..
    Καλά, αυτό είναι δεδομένα για μένα. Χθες, πήγα με τους γονείς μου, την αδερφή μου και τον παππού μου για φαγητό και οδήγησα εγώ. Την ζώνη την βάζω τώρα πια κατευθείαν, με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο. Στο πίσω κάθισμα καθόταν ο παππούς μου και η μητέρα μου. Και πριν ξεκινήσω τους είπα να βάλουν ζώνη στο πίσω κάθισμα. Για κράνος στην μηχανή δεν το συζητώ. Πρώτα θα πάρω τον εξοπλισμό και μετά θα πάρω την μηχανή.

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Ωραία τα λέω, αλλά θα τα κάνω και ωραία? Γιατί και οι φίλοι μου ωραία τα λέγανε, αλλά τώρα πάνε με την ταυτότητα στο στόμα. Αυτά που έγραψα παραπάνω δεν πρόκειται να αλλάξουν. Δεν πρόκειται σε επαρχιακό δρόμο να κάνω αυτά που κοροιδεύω. Δεν πρόκειται να, να, να. Αλλά το 200 και το 250 είναι επικίνδυνο και στον αυτοκινητόδρομο. Ακόμα και 5 το πρωί να είναι και να είσαι μόνος σου, δεν παύεις να κινείσαι με 200+ . Θέλει πολύ σκέψη το συγκεκριμένο εγχείρημα.
    Φίλε μου σου ευχομαι να αποκτήσεις σημερα αυτο που ονειρευομουν μονο στην ηλικία σου,
    πιστεύω οτι έχουμε να κάνουμε με ενα παλλικάρι ώριμο για την ηλικία του. Ελπίζω να μην κάνω λάθος και το έυχομαι για το καλο σου και της οικογένειάς σου.

Κατα τα άλλα οταν νιώσεις την ποιότητα οδηγησης αυτης της μηχανής θα σου είναι επίπονο
    να αλλάξεις σε κάτι υποδιέστερο. Σου εύχομαι ολόψυχα πολλά και καλα χιλιόμετρα.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ φίλε μου. Το πως θα φαίνονται τα 100 σε ένα γυμνό, πως σε ένα ss και πως στο πλοίο! Το τι σταθερότητα θα έχει! Με μία μεγαλύτερη ζελατίνα τι κάλυψη θα έχω από τον αέρα λόγω ύψους. Το πόσες βαλίτσες, σαμάρια κτλ μπορεί να πάρει και να φύγω δικάβαλος για Ευρώπη! Το πόσο πιο ξεκούραστο θα είναι για τον συνεπιβάτη από ένα ss πχ.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Απ τον Ιανουάριο ψάχνεις στο myBike για σωστό εξοπλισμό και για κράνη που η ζελατίνα τους θα κλείνει τόσο καλά που δεν θα μπαίνει ούτε μια στάλα βροχής ώστε να σε απασχολήσει στο ταξίδι με τη bousa σου.

Γιατί δεν την έχεις πάρει ακόμα ρε παλικάρι μου?

Αλήθεια οι γονείς σου τι λένε?

Αυτά τώρα γιατί τα ρωτάς?
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Απ τον Ιανουάριο ψάχνεις στο myBike για σωστό εξοπλισμό και για κράνη που η ζελατίνα τους θα κλείνει τόσο καλά που δεν θα μπαίνει ούτε μια στάλα βροχής ώστε να σε απασχολήσει στο ταξίδι με τη bousa σου.

Γιατί δεν την έχεις πάρει ακόμα ρε παλικάρι μου?

Αλήθεια οι γονείς σου τι λένε?

Αυτά τώρα γιατί τα ρωτάς?
    Θα σου απαντήσω σε όλα. Πρώτα απ' όλα τον ιανουάριο δεν είχα κάνει εγγραφή σε κανένα από τα 2 forum. Για την yoshimura ρωτάω γιατί θα την βάλω πάνω από την πρώτη μέρα, μιας που μου αρέσει ο ήχος που βγάζει πάνω σε hayabusa K8 που την έχω ακούσει και γιατί θα αδυνατίσει η μηχανή κατά 18 κιλά και διαβάζω πως αυτό την κάνει πιο ευέλικτη και εύκολη σε χειρισμούς. Για τον θόρυβο ρωτάω, γιατί σιχαίνομαι αυτούς που ενοχλούν με τον θόρυβο των εξατμίσεων τους. Το έχω ξαναγράψει. Ένα φιλαράκι μου έχει ένα yamaha F1 110 κυβικά και ο θόρυβος που κάνει στο ρελαντί, μπορεί να ξυπνήσει άνθρωπο στα 100 μέτρα. Στο ρελαντί! Αν πάει να ξεκινήσει, τότε ξυπνάς σε άλλη συνοικία. ... Το gsxr που έχω αυτές τις μέρες έχει ολόσωμη yoshimura R77 και επιστρέφω στο σπίτι ξημερώματα και δεν με καταλαβαίνει κανείς. Το ίδιο θέλω και με την haya Να μην έχει τον ήχο τον εργοστασιακών εξατμίσεων, αλλά να μην ξυπνάει κόσμο, ακόμη και σε χωριό που δεν ακούγεται τίποτα στις 3 το πρωί. Επίσης μου αρέσει τρομερά εξωτερικά η R77 και παρ' όλο που ο μάστορας rein μου είπε πως υπάρχουν πολύ καλύτερες σε απόδοση, εμένα δεν με νοιάζει η απόδοση. Θα μου πεις τότε, γιατί δεν βάζεις τελικά? Γιατί δεν θα χάσω 18 κιλά. Επίσης έχω διαβάσει πως σε προσέχουν παραπάνω οι οδηγοί αυτοκινήτων με άλλη εξάτμιση και θεωρώ πως ότι καλύτερο μπορώ να κάνω σε αυτό το ζήτημα, χωρίς να ενοχλώ, θα το κάνω για το καλό μου. Ο λόγος που δεν την έχω πάρει ακόμη είναι οι ενδοιασμοί μου για το άλμα από το παπί στο θηρίο. Γιατί σκέφτομαι όλα αυτά που σκέφτεστε και με συμβουλεύετε και εσείς και τα καταλαβαίνω και τα νιώθω. Χωρίς να μου πείτε αυτά που πιστεύετε, ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι και εγώ. Και σχετικά με το τι λένε οι γονείς μου τώρα. Ένα πρωί τους είπα πως θέλω να πάρω μηχανή και τους ρώτησα αν θα με βοηθήσουν οικονομικά. Μου είπαν πως για μηχανή δεν θα μου δώσουν ούτε 1 ευρώ, αλλά να πάμε αύριο κιόλας να πάρουμε όποιο αυτοκίνητο γουστάρω. Αυτοκίνητο έχω όμως και μου αρκεί. Δεν θέλω ούτε κάτι πιο γρήγορο, ούτε κάποιο πιο ακριβό. Θέλω μηχανή για τις βόλτες μου και τα ταξιδάκια μου. To θέμα είναι πως οι γονείς μου δεν γνωρίζουν τίποτα από μηχανές. Δεν ξέρουν τι δύναμη έχουν, τι επιδόσεις έχουν. Δεν έχουν δει hayabusa. Νομίζουν ότι θα τους φέρω κανένα παπί στο σπίτι. Δεν φαντάζονται αυτό που θα δούνε.

Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων