Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 209

Θέμα: Η Μητρόπολη Έδεσσας ακύρωσε βάπτιση στο «παρά 5»

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

@Λεωνίδας.... όπως είπα... άσε τον γάμο στην άκρη. Είναι χαρτο-συμβόλαιο αν θέλεις. Προσωπικά μιλώ για δύο γονείς κάτω απο την ίδια στέγη και με την ίδια επιθυμία για δέσμευση σε αυτό που αποκαλούμε οικογένεια κατά ουσία.

Gandalf
    +1

Και δεν παρεξηγω ποτε. Κουβεντα φιλικη κανουμε. Απαντησα πριν με χιουμορακι...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    όχι, ψάχνω κάποιον που να ΜΗΝ έχει βαφτίσει τα παιδιά του
    θες να γίνεις νονός Λεωνιδάκο?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος
    αν και εχει αποδειχτει πλεον οτι υπαρχουν υπεροχες μονογονεϊκες οικογενειες
    Υπεροχες μονογονεικες οικογενειες δεν υπαρχουν, το παιδι παιρνει χαρακτηριστηκα και απο τους δυο γονεις αντιστοιχα τα οποι χανει οταν δεν υπαρχει καποιος απο τους δυο + του οτι μειωνεκτει εναντι των υπολοιπων παιδιων κι επειδη αυτο ειναι πολυ σημαντικο για τη διαμορφωση του χαρακτηρα και της προσωπικοτητας του υπαρχει προβλημα.
    Ωστοσο υπαρχουν γονεις που μονοι τους προσπαθουν πολυ και δε το αμφισβητω αυτο αλλα το φυσιολογικο και το υγειες ειναι να υπαρχουν δυο γονεις.
    Συμφωνουμε σε ολα τα υπολοιπα οτι ο γαμος πλεον ειναι μονο ενα συμβολεο και να προσθεσω κι ενα εξοδο.
    Δυστυχως η ποιοτητα της κοινωνιας μας ειναι αυτη, αλλα και η μορφη της ειναι τετοια, που εχει μεταλλαξει ολες τις αναγκες και χαρες σε χρημα...
    Πραγματικα λυπαμαι και ειναι κριμα...
    Αλλα δε ξερω αν ποτε παντρευτω η βαφτισω το παιδι μου...
    Το πιο πιθανο ειναι οχι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Υπεροχες μονογονεικες οικογενειες δεν υπαρχουν, το παιδι παιρνει χαρακτηριστηκα και απο τους δυο γονεις αντιστοιχα τα οποι χανει οταν δεν υπαρχει καποιος απο τους δυο + του οτι μειωνεκτει εναντι των υπολοιπων παιδιων κι επειδη αυτο ειναι πολυ σημαντικο για τη διαμορφωση του χαρακτηρα και της προσωπικοτητας του υπαρχει προβλημα.
    .

Αυτο που γραφεις στηριζεται σε καποια μελετη?Αν η θεωρια σου ειναι σωστη τοτε παιδια που χανουν καποιο γονιο ή ακομα και ορφανα πρεπει να κλεινονται σε ψυχιατρεια και ιδρυματα.

Μονο κατα την διαρκεια της ναζιστικης κατοχης αν αναλογιστουμε ποσα παιδια μεγαλωσαν(σε αθλιες συνθηκες) με τον ενα γονεα ή και καθολου γονεις και στη συνεχεια εγιναν οι στυλοβατες της Ελλαδας,τοτε μαλλον το επιχειρημα σου δεν στεκει.Μηπως εχουμε γινει υπερπροστατευτικοι χωρις λογο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Μιας και δεν το ξεκαθαρίζεις αν μιλάς για μονογονεϊκές κατ' ανάγκη(θάνατος, αγνώστου πατρός κλπ) ή κατ' επιλογή(διαζύγιο). Να σου πω απο την πλευρά μου, επειδή μεγάλωσα έτσι και γνώρισα και αρκετούς στην πορεία. Κανένα πρόβλημα... Σαφώς και όλοι θα θέλαμε ένα ιδανικό περιβάλλον, αλλά εκ του αποτελέσματος, κανένα πρόβλημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Μοντς ,ωρα ειναι ,στειλτε το γιατι παλι θα παει για θρησκευτικη διαμαχη και δεν νομιζω να θελει κανεις ν αρχισουν να επαναλαμβανοντε ολοι,εξαλου το θεμα δεν εχει καμια σχεση με την μοτοσυκλετα.

Υπαρχουν πολλα θρησκευτηκα,σατανιστηκα,βουδιστηκα φορουμ να εκφρασετε της αποψεις σας.

Αυτο που γραφεις δε στεκει.Απορω γιατι σε πειραξε μια κουβεντα σε ενα μειζον κοινωνικο θεμα και δε σε πειραζει που το νουμερο ενα θεμα του μοτοσυκλετικου φορουμ(σε ποσταρισμα και αναγνωση) αφορα το σπουδαιο και Μεγιστο ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου.

Για να μπορουμε να χαιρομαστε τη μοτοσυκλετα προεχουν οι υγιεις κοινωνικες και οικονομικες δομες και μετα επονται τα υπολοιπα.Οσο παραδοξο ειναι οι κατοικοι της Μποτσουανα να φτιαχνουν φορουμ για το iphone ή τον νεο cbr1000 αλλα τοσο και περισσοτερο ειναι να εθελοτυφλουμε απενατι σε γεγονοτα που επηρεαζουν τις ζωες ολονων μας.Και δυστυχως η σημερινη ολοκληρωτικη κατρακυλα της χωρας μας(παρεμπιπτωντος το παπαδαριο ξερει να κατεβαζει τον κοσμο μονο για επουσιωδη θεματα οπως οι ταυτοτητες και κανει τουμπεκι απεναντι στην υποδουλωση που ερχεται)βαζει σε δευτερη μοιρα την αγαπημενη μας ασχολια.

Ακομα οχι για ολους αλλα ετσι οπως πανε τα πραγματα....

Ο Bane Bane Το avatar του/της jasper
    Επιτρέψτε μου να επανέλθω λίγο στο αρχικό θέμα αφήνοντας τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Είμαι άθεος, έχω παντρευτεί με πολιτικό και έχω βαφτίσει την κόρη μου γιατί η μαμά της επέμενε. Από κει και πέρα: Δε θα ήταν γελοίο να ζητήσω εγώ που δεν πιστεύω στα θρησκευτικά μυστήρια να είμαι πνευματικός σε ένα άλλο παιδί;
    Εγώ θέλω να μεγαλώσω το δικό μου παιδί να αμφιβάλει και να αναρωτιέται για όλα, να μην είανι δούλος κανενός, να ξέρει ότι ουδέν καλό αμιγές κακού και τουμπαλιν, να εκτιμά τη μόρφωση και την παιδεία και τον ορθό λόγο αλλά ταυτόχρονα θα ζητήσω να γίνω νονός ενός παιδιού και να το μάθω (θεωρητικά) το μανιχαϊσμό του καλού και του κακού, ότι μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι κουβαλάει ένα περίεργο προπατορικό αμάρτημα κλπ κλπ.

Για να μη μακρυγορώ, η κάθε θρησκεία δεν είναι Everest να πηγαίνεις και να διαλέγεις τι σου κάνει, να δίνεις τα λεφτά στο ταμείο και να καθαρίζεις. Δε μπορείς να δηλώνεις υπεράνω στο γάμο και από κάτω στη βάφτιση και ορθώς κατά τη γνώμη μου ο παπάς, ο μητροπολίτης, ο διάκος ξέρω γω ποιος ήταν, αρνήθηκε.
    There Ain't No Such Thing As A Free Launch

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Να δειτε που οταν αποκτηση μεγαλυτερη απηχηση ο πολιτικος γαμος, θα μας τα παιρνουν τα δημαρχεια...

Παρασταση Δημαρχου: 250 ευρω
    Σκουπιδιαρες σε παραταξη και λειτουργια: 150 ευρω
    Παρανυφακι υπαλληλος του δημου: 100 ευρω
    Ανοιχτα τα pc των υπαλληλων: 100 ευρω
    Ανοιχτα τα pc των υπαλληλων (αλλα οχι στη πασιεντζα): 140 ευρω
    Μπουφες στο κυλικειο (εξαρταται απο το μενου): 200-500 ευρω
    Στολισμος δημαρχειου: 200 ευρω
    Αφιξη νυφης με το ελεεινο υπηρεσιακο οχημα του δημου: 150 ευρω

καλα στεφανα...

υ.γ. Μπορει να το εχω ξαναγραψει...οταν τελειωσε το "μυστηριο" του γαμου του αδερφου μου και αφου εφυγαν ολοι οι -δεν τους εχω ξαναδει στη ζωη μου- συγγενεις για τη μασα, τον ρωτησα πως αισθανεται μετα απο ολη αυτη τη π@π@ρι@ που βιωσε...και εκεινος μου απαντησε: Μ@λ@κ@....το μοναδικο μυστηριο τωρα που το σκεφτομαι ειναι που στο διαολο πεταξαμε τοσα λεφτα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jasper
    Επιτρέψτε μου να επανέλθω λίγο στο αρχικό θέμα αφήνοντας τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Είμαι άθεος, έχω παντρευτεί με πολιτικό και έχω βαφτίσει την κόρη μου γιατί η μαμά της επέμενε. Από κει και πέρα: Δε θα ήταν γελοίο να ζητήσω εγώ που δεν πιστεύω στα θρησκευτικά μυστήρια να είμαι πνευματικός σε ένα άλλο παιδί;
    Εγώ θέλω να μεγαλώσω το δικό μου παιδί να αμφιβάλει και να αναρωτιέται για όλα, να μην είανι δούλος κανενός, να ξέρει ότι ουδέν καλό αμιγές κακού και τουμπαλιν, να εκτιμά τη μόρφωση και την παιδεία και τον ορθό λόγο αλλά ταυτόχρονα θα ζητήσω να γίνω νονός ενός παιδιού και να το μάθω (θεωρητικά) το μανιχαϊσμό του καλού και του κακού, ότι μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι κουβαλάει ένα περίεργο προπατορικό αμάρτημα κλπ κλπ.

Για να μη μακρυγορώ, η κάθε θρησκεία δεν είναι Everest να πηγαίνεις και να διαλέγεις τι σου κάνει, να δίνεις τα λεφτά στο ταμείο και να καθαρίζεις. Δε μπορείς να δηλώνεις υπεράνω στο γάμο και από κάτω στη βάφτιση και ορθώς κατά τη γνώμη μου ο παπάς, ο μητροπολίτης, ο διάκος ξέρω γω ποιος ήταν, αρνήθηκε.
    Πολυ σωστος ο συλλογισμος σου και θα συμφωνουσα με αυτον, αν οντως τα μυστηρια τελουνταν ευλαβικα, με κατανοηση και επιγνωση της οποιας σημασιας τους, τοσο απο τους παπαδες οσο και απο τους συμμετεχοντες σε αυτα...

...απο τη στιγμη ομως που εχουν ξεφτυλιστει απο τους παπαδες και αποτελουν απλως αλλη μια κοινωνικη συμβαση και ενα "πρεπει" για τη συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου, ας κανουν το κουνελι αμφοτερες οι πλευρες...και οι παπαδες και οσοι επιλεγουν τους παπαδες...

Για καθίστε λίγο γιατί κάπου έχουμε χάσει το νόημα.

Όποιος δεν κάνει πολιτικό γάμο θεωρείται αυτομάτως άθεος-άπιστος και δεν δικαιούται να είναι νονός?

2 φίλες έχω που έχουν κάνει πολιτικό, η πρώτη επειδή ήθελαν να παντρευτούν αλλά δεν είχαν μία για δεξιώσεις κλπ και βέβαια δεν αποκλείουν με τίποτα σε 2-3 χρόνια να κάνουν και το θρησκευτικό. Και η άλλη λόγο εγκυμοσύνης και ηλικίας (38) επέλεξε το πολιτικό. Κανείς δηλαδή απο αυτούς δεν είναι αρκετά πιστός ώστε να γίνει νονός?

Δηλαδή η εκκλησία (παπαδαριό) βάζει κατά το δοκούν όρια και βαθμολογίες στην πίστη του καθενός και τους ξεχωρίζει σε σημαντικά πιστούς άρα και ικανούς για να βαφτίσουν και λιγότερο πιστούς άρα ανίκανους να βαφτίσουν...

υγ. και υπάρχουν και αρκετοί άλλοι σημαντικοί λόγοι για να κάνει κάποιος πολιτικό και δεν έχει καμία σχέση με την πίστη. Παρακάτω μερικοί λόγοι που γνωρίζω προσωπικά ή έχω ακούσει...
    α. λόγοι υγείας
    β. διαφορετικής θρησκείας σύντροφος
    γ. ηλικία
    δ.πένθος
    ε.οικονομικοί (στεγαστικά κλπ)
    ζ.λευκοί γάμοι
    στ. γάμοι σε ξένη χώρα
    η.χρονικοί περιορισμοί

υγ.2 δείτε και την αύξηση και τα ποσοστά πολιτικών γάμων μέχρι το 2007 (34%)

http://images.tanea.gr/assetservice/...1&s=1&w=800&h=

Συγχρονα συχωροχαρτια...

Α, ρε Λουθηρε, εφυγες νωρις...

Marie Curie

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    το νουμερο ενα θεμα του μοτοσυκλετικου φορουμ(σε ποσταρισμα και αναγνωση) αφορα το σπουδαιο και Μεγιστο ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου.
    Ήθελα να το γράψω από το πρώτο σου ποστ στο θέμα. Συγκρατήθηκα, επειδή δε θέλω να λαμβάνω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις. Αλλά κάθε νέα σου απάντηση απλά με βασανίζει.

Παντρέψου με. Με πολιτικό, αν προτιμάς.
    Life begins at 45°.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Αυτο που γραφεις δε στεκει.Απορω γιατι σε πειραξε μια κουβεντα σε ενα μειζον κοινωνικο θεμα και δε σε πειραζει που το νουμερο ενα θεμα του μοτοσυκλετικου φορουμ(σε ποσταρισμα και αναγνωση) αφορα το σπουδαιο και Μεγιστο ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου.

Για να μπορουμε να χαιρομαστε τη μοτοσυκλετα προεχουν οι υγιεις κοινωνικες και οικονομικες δομες και μετα επονται τα υπολοιπα.Οσο παραδοξο ειναι οι κατοικοι της Μποτσουανα να φτιαχνουν φορουμ για το iphone ή τον νεο cbr1000 αλλα τοσο και περισσοτερο ειναι να εθελοτυφλουμε απενατι σε γεγονοτα που επηρεαζουν τις ζωες ολονων μας.Και δυστυχως η σημερινη ολοκληρωτικη κατρακυλα της χωρας μας(παρεμπιπτωντος το παπαδαριο ξερει να κατεβαζει τον κοσμο μονο για επουσιωδη θεματα οπως οι ταυτοτητες και κανει τουμπεκι απεναντι στην υποδουλωση που ερχεται)βαζει σε δευτερη μοιρα την αγαπημενη μας ασχολια.

Ακομα οχι για ολους αλλα ετσι οπως πανε τα πραγματα....

+990!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

Παντρέψου με. Με πολιτικό, αν προτιμάς.

Κοψε τις μαλακιες Blitzerr, γιατι με αυτες τις βλακεις που πατε να κανετε δεν θα μπορειτε να βαφτισετε το παιδι που θα υιοθετησουμε εγω και ο Αρχαιος, μετα απο τον γκεϊ πολιτικο μας γαμο...

Marie Curie

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Κοψε τις μαλακιες Blitzerr, γιατι με αυτες τις βλακεις που πατε να κανετε δεν θα μπορειτε να βαφτισετε το παιδι που θα υιοθετησουμε εγω και ο Αρχαιος, μετα απο τον γκεϊ πολιτικο μας γαμο...
    ......... στον οποίο θα πάμε με τα μπούσα στολισμένα με ροζ φιόγκους .............. παρανυφάκια - παραγαμπράκια (κάτι παρά....... τέλος πάντων) θα είναι ο stamzx10 με το φρεσκοβαμμένο φούξια καβασάκι του και ο ποπάϋ που έχει μπορντώ μηχανάκι !!!
    Ο antonisfrou-frou4&aromata θα είναι επί της υποδοχής φορόντας στολή υπηρέτριας (έχει παράστημα αυτό το παιδί), ο akatalogistosxj6 θα μαζεύει τις πέτρες από τον δρόμο (όχι με τη ζάντα αυτή τη φορά) μην χτυπήσουν οι καλεσμένοι και ο Lykos-Crete θα μοιράζει μπουμπουνιέρες και θα εισπράττει τα φακελάκια !!! Ο crokch θα παραμονεύει για διαρροές paraflu !!!

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παει ΚΑΙ αυτό το θρεντ το μ@μίσ@με !!!

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στο «παρά-ένα»
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 17:11
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  4. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09
  5. Παρα Πολυ Καλο
    από stefanos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 21:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας