Κι εγω απορώ Πάνο, με την ευκολια που εκστομίζονται φράσεις για παλούκωμα, γδάρσιμο, καρατόμηση, ψησιμο, ανασκωλοπισμο κλπ
Θα μου πεις, σε ενα φόρουμ, οτι θέμε γράφουμε![]()
Κι εγω απορώ Πάνο, με την ευκολια που εκστομίζονται φράσεις για παλούκωμα, γδάρσιμο, καρατόμηση, ψησιμο, ανασκωλοπισμο κλπ
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
..... και δεν θα πρεπει να τους δινεται δευτερη ευκαιριαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ανθρωποι άρρωστοι στο μυαλο, όπως αυτοι που προβαίνουν σε τετοια εγκληματα δεν υπολογίζουν συνέπειες...
over and out
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ηλια...παιδια δεν εχω....εχω ομως μια φιλη που ξερω την κορη της απο 2 χρονων...σχεδον την ειδα να μεγαλωνει...αν καποιος την πειραξει ειλικρινα ΔΕΝ ΞΕΡΩ πως θα αντιδρασω...φαντασου να εχεις δικο σου παιδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εχμμμμμμμμ...αν πετυχεις καποιον να σου κλεβει το μηχανακι τι θα εκανες????εχεις γραψει ποτε???
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
.....
εχμμμμμμμμ...αν πετυχεις καποιον να σου κλεβει το μηχανακι τι θα εκανες????εχεις γραψει ποτε???
Φαντάσου να είναι και το παιδί σου.... που το είδες να γεννιέται και το μεγαλώνεις μέρα με την μέρα....
Και θα έρθει ο κάθε ένας να το πειράξει.... του ξεριζώνεις την σπονδυλική στήλη μέσα από τον κ@λο.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ασε ρε Πανο με τη μονιμη επωδό σε τετοια γεγονότα "εαν ειναι το δικο σου παιδί", "εαν έχεις παιδι θα καταλαβεις", "εαν γινεις γονιος" που γράφει όλος ο κόσμος...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ηλια...παιδια δεν εχω....εχω ομως μια φιλη που ξερω την κορη της απο 2 χρονων...σχεδον την ειδα να μεγαλωνει...αν καποιος την πειραξει ειλικρινα ΔΕΝ ΞΕΡΩ πως θα αντιδρασω...φαντασου να εχεις δικο σου παιδι...
Γονιός δεν ειμαι, μάλλον δε θα γινω και, αν είναι να γίνει το μυαλό μου έτσι μολις κανω παιδί, καλύτερα που δε θα κανω.
Και για τα μηχανάκια γράφονται διάφορα γραφικα, εαν πετυχω καποιον να μου το κλεβει, εκ των πραγματων λιγα πράγματα μπορώ να κανω και σιγουρα δε θα ρισκαρω τη ζωή μου για ενα ματσο σιδερα...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μην ασχολείσαι τοτε ρε Ηλία, ακαδημαϊκά το βλέπεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ασε ρε Πανο με τη μονιμη επωδό σε τετοια γεγονότα "εαν ειναι το δικο σου παιδί", "εαν έχεις παιδι θα καταλαβεις", "εαν γινεις γονιος" που γράφει όλος ο κόσμος...
Γονιός δεν ειμαι, μάλλον δε θα γινω και, αν είναι να γίνει το μυαλό μου έτσι μολις κανω παιδί, καλύτερα που δε θα κανω.
....
Όλοι ακαδημαϊκά το βλέπουμε το συγκεκριμένο γεγονόςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μην ασχολείσαι τοτε ρε Ηλία, ακαδημαϊκά το βλέπεις....![]()
(αλλα όντως, κακώς ασχολούμαι)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγω προτεινω μιας κ εισαστε τοσο ευαισθητοι ολοι με της ανθρωπινη ζωη... Κ αυτους που παραβαινουν το οριο ταχυτητας κ βαζουν σε κινδυνο την ζωη ΜΑΣ να τους κανουν κατασχεση οχηματος.
Τι να κλασουν 175 ευρω μπροστα σε μια μανα που κλαιει το παιδι της.
υγ. Και το σκεφτηκα ΧΩΡΙΣ να εχω παιδι.... Αποθεωστε με....
![]()
Η διαφορά μας είναι ότι, εμείς που έχουμε παιδιά, υπάρχει η περίπτωση να είμαστε γονείς θύματος....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όλοι ακαδημαϊκά το βλέπουμε το συγκεκριμένο γεγονός![]()
(αλλα όντως, κακώς ασχολούμαι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Και για τα μηχανάκια γράφονται διάφορα γραφικα, εαν πετυχω καποιον να μου το κλεβει, εκ των πραγματων λιγα πράγματα μπορώ να κανω και σιγουρα δε θα ρισκαρω τη ζωή μου για ενα ματσο σιδερα...![]()
Μόνο που τα παιδιά δεν είναι ... ένα μάτσο σίδερα...
Γι αυτό λοιπόν καλύτερα να μην λέμε τίποτα.
Γιατί απλά ΔΕΝ ξέρουμε πώς θα αντιδράσουμε.
Μπορεί να ξέρουμε πολύ καλά ποιο είναι το νόμιμο, αλλά ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Γιατί απλά ΔΕΝ ξέρουμε πώς θα αντιδράσουμε.
Μπορεί να ξέρουμε πολύ καλά ποιο είναι το νόμιμο, αλλά ...
![]()
Πως θα αντιδρασουμε αν γινουμε δικαστες κ νομοθετες ?![]()
Πουτ@να Σπάρτη.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Πως θα αντιδρασουμε αν γινουμε δικαστες κ νομοθετες ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η διαφορά μας είναι ότι, εμείς που έχουμε παιδιά, υπάρχει η περίπτωση να είμαστε γονείς θύματος....
Γιατι αν πεθανει ο αδερφος μου θα χαρω ?
![]()
Είσαι ο πατέρας του αδερφού σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Γιατι αν πεθανει ο αδερφος μου θα χαρω ?
![]()
![]()
εχεις ανηψακι???κατι???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ασε ρε Πανο με τη μονιμη επωδό σε τετοια γεγονότα "εαν ειναι το δικο σου παιδί", "εαν έχεις παιδι θα καταλαβεις", "εαν γινεις γονιος" που γράφει όλος ο κόσμος...
Και για τα μηχανάκια γράφονται διάφορα γραφικα, εαν πετυχω καποιον να μου το κλεβει, εκ των πραγματων λιγα πράγματα μπορώ να κανω και σιγουρα δε θα ρισκαρω τη ζωή μου για ενα ματσο σιδερα...
![]()
αν απο την αλλη δεν γουσταρεις τα παιδια ειναι αλλη συζητηση....το να γουσταρεις καταλαβαινεις με ποια εννοια το λεω...