Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 174

Θέμα: η Αgusta των 9,000?

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Κάτσε να είναι πλαστικό πρώτα
    αλλά και πλαστικό να είναι ειναι κ@υλ@

Γούστα είναι αυτά φιλαράκι.
    Γνώμη μου, χωρίς παρεξήγηση.

Τσίμπα
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
    Έχεις δίκιο ΧΑΛΙΑ - ΜΟΚΕΤΕΣ η εξάτμιση. Όλα τα παραγωγής που βγαίνουν έχουν καλύτερες εξατμίσεις - θερμοσίφωνες
    Δε θα πιάσω κάτι Σουζούκια στο στόμα μου, αλλά η εξάτμιση α) είναι κάπως παράταιρη σε σχέση με το υπόλοιπο σχέδιο και πιο σημαντικό β) δε μου φαίνεται ότι προσφέρει κάτι σε απόδοση/μείωση βάρους, μάλλον το αντίθετο (form over function δηλαδΙΣ). SS είναι το μηχανάκι, όχι Aprilia 6.5.

Εκτός αυτών, η υπερδεκαετής πλέον F4 εξακολουθεί να είναι ομορφότερη κατά τη γνώμη μου, οπότε τελικά το σχέδιο ούτε φρέσκο είναι, ούτε τόσο βελτιωμένο. Η μηχανή είναι ποθητή (και ομορφότερη από πολλά γιαπωνέζικα ss), αλλά τέτοιο ταράκουλο που πάθατε σχεδόν όλοι σας δε μπορώ να το συμμεριστώ.

Περί ορέξεως κλπ κλπ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Δε θα πιάσω κάτι Σουζούκια στο στόμα μου, αλλά η εξάτμιση α) είναι κάπως παράταιρη σε σχέση με το υπόλοιπο σχέδιο και πιο σημαντικό β) δε μου φαίνεται ότι προσφέρει κάτι σε απόδοση/μείωση βάρους, μάλλον το αντίθετο (form over function δηλαδΙΣ). SS είναι το μηχανάκι, όχι Aprilia 6.5.

Εκτός αυτών, η υπερδεκαετής πλέον F4 εξακολουθεί να είναι ομορφότερη κατά τη γνώμη μου, οπότε τελικά το σχέδιο ούτε φρέσκο είναι, ούτε τόσο βελτιωμένο. Η μηχανή είναι ποθητή (και ομορφότερη από πολλά γιαπωνέζικα ss), αλλά τέτοιο ταράκουλο που πάθατε σχεδόν όλοι σας δε μπορώ να το συμμεριστώ.

Περί ορέξεως κλπ κλπ....
    Hello...το μοντελάκι είναι εντελώς διαφορετικό απο το F4 που βγήκε το 1999.

Καμία σχέση.

Ερώτηση: Αν όντως βγεί στα 9000? ή 11.000?, υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτό τον εξοπλισμό;

Πρέπει να έχεις οδηγήσει ένα MV Για να με καταλάβεις.

MY 2 cents again.

Τσίμπα...
    ΚΩΣΤΗΣ

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
    Hello...το μοντελάκι είναι εντελώς διαφορετικό απο το F4 που βγήκε το 1999.

Καμία σχέση.

Ερώτηση: Αν όντως βγεί στα 9000? ή 11.000?, υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτό τον εξοπλισμό;

Πρέπει να έχεις οδηγήσει ένα MV Για να με καταλάβεις.

MY 2 cents again.
    Δεν έχω οδηγήσει ποτέ MV και δυστυχώς δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα, αλλά αναφέρομαι μόνο στο εμφανισιακό κομμάτι. Αν η τιμή είναι κάτω από 10000 είναι όντως πολύ καλή, αλλά ούτε αυτό έλαβα υπ'όψιν, χώρια που είμαι λίγο επιφυλακτικός ακόμα, ειδικά αναφορικά με το επίπεδο εξοπλισμού. Πάντως εμένα το σχέδιο μου φέρνει αρκετά σε F4, ειδικά το μπροστινό τμήμα. Ίσως φταίει η χρωματική επιλογή.

Άσχημο δεν το λες, απλά.... τι να σου πω, εγώ είχα βρει το R6 πολύ πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά όταν βγήκε το 2008. Όπως είπαμε, γούστα... αν είχαμε όλοι τα ίδια δε θα είχε και πλάκα το φόρουμ.

Δεν έχω οδηγήσει ποτέ MV και δυστυχώς δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα, αλλά αναφέρομαι μόνο στο εμφανισιακό κομμάτι. Αν η τιμή είναι κάτω από 10000 είναι όντως πολύ καλή, αλλά ούτε αυτό έλαβα υπ'όψιν, χώρια που είμαι λίγο επιφυλακτικός ακόμα, ειδικά αναφορικά με το επίπεδο εξοπλισμού. Πάντως εμένα το σχέδιο μου φέρνει αρκετά σε F4, ειδικά το μπροστινό τμήμα. Ίσως φταίει η χρωματική επιλογή.

Άσχημο δεν το λες, απλά.... τι να σου πω, εγώ είχα βρει το R6 πολύ πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά όταν βγήκε το 2008. Όπως είπαμε, γούστα... αν είχαμε όλοι τα ίδια δε θα είχε και πλάκα το φόρουμ.
    R6 2008 το πούλησα το Φεβρουάριο.
    Απίστευτο μηχανάκι, φονέας για πολλά 1000άρια. Αν άντεχε στο χρόνο θα ήταν απίστευτο.

Αν το Agusta βγεί στα ίδια λεφτά με Traction Control (αν διαβάσετε το Press Release Θα δείτε ότι έχει Standard Traction Control) και με 140 άλογα, 160 κιλά, φανταστείτε τι θα γίνει.
    Μακάρι γιατί βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια. Ο ανταγωνισμός ξυπνάει και τις άλλες εταιρίες και αυτό είναι καλο.

ΚΩΣΤΗΣ

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos

Aκριβώς αυτο γούστα είναι και ο καθένας έχει το δικό τού (καλήτερα γιατί θα γινόμασταν μονόχνωτοι)

9000 η βασική (με τράκτιον ,ηλεκτρονικό γκάζι , χάρτες )
    η παγίδα είναι ότι πάνω σε αυτό θα υπάρχουν special εκδώσεις που θα είναι πανακριβες και άμα δέν σε φτάνουν δέν πειράζει θα στα πάρουμε σε αφτερμαρκετ και ρουχισμό

τσακώστε μερικές για σκέψη
    χτ_billy τσακώ και απο μένα

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    sweet ...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια εμενα τα ss μου ειναι εντελως αδιαφορα...

ειναι το μονο που με κανει να νιωθω αβολα πραγματικα και να σκεφτομαι τροπους αποκτησης

μακαρι να κανει 15 να μη το παρει ο καθε πικραμενος και γεμισει ο τοπος, ετσι ωστε να μπορω να τσιμπησω κανα καλο μεταχειρω σε 2-3 χρονακια

ειναι πραγματικα μουν@ρ@!!!!!!!!!

εγώ είχα βρει το R6 πολύ πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά όταν βγήκε το 2008.
    Υπεροχο ντιζαϊν.
    Περιμενεις απο Ιταλοφικους να το εκτιμησουν; Αν το ειχε βγαλει η Μαλαγκουτι τωρα θα ειχε γινει επιγειος θρυλος....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Υπεροχο ντιζαϊν.
    Περιμενεις απο Ιταλοφικους να το εκτιμησουν; Αν το ειχε βγαλει η Μαλαγκουτι τωρα θα ειχε γινει επιγειος θρυλος....

πολυ κοφτερο ντιζαιν, γιαπωνεζικη αισθητικη...αλλα και πολυ ομορφο δε νομιζω να το αμφισβητει καποιος...παρολα αυτα ειχε και ασχημα σημεια(εξατμιση παναθλια)

το μοναδικο πραγματικα ομορφο γιαπωνεζικο, ειναι το r1 του 2004...το μοναδικο με σχεδιο με αντοχη στο χρονο...ολα τα υπολοιπα ειναι παρε το ενα και καψε το αλλο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Υπεροχο ντιζαϊν.
    Eνω αυτο γαμαει ετσι?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suzuki_gsx_1300_r_hayabusa_2008_05_1024x768.jpg 
Προβολές:	315 
Μέγεθος:	33,3 KB 
ID:	217405

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Eνω αυτο γαμαει ετσι?
    Στα σωστα χερια, πολυ κοσμο...

Αλωστε ειναι γνωστο οτι οι λιγο "γεματες" κανουν τα καλυτερα μ@μΗ6Σια...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Στα σωστα χερια, πολυ κοσμο...

Αλωστε ειναι γνωστο οτι οι λιγο "γεματες" κανουν τα καλυτερα μ@μΗ6Σια...
    Καλα οκ, κρατα την χοντρη ...

Εγω ευχαριστω αλλα προτιμω τις πιο εμφανησιμες...

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Για 9χιλ. που λετε σας κοβω υπεραισιοδοξους.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Για 9χιλ. που λετε σας κοβω υπεραισιοδοξους.

Άσ'τα,εγώ έχω αρχίσει τίς ονειρώξεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0111101.jpg 
Προβολές:	290 
Μέγεθος:	11,1 KB 
ID:	217413
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2010, 14:08
  2. Τι αλλάζουν στο σέρβις των 20.000;
    από alximistis στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2008, 18:39
  3. ΤΟ Service ΤΩΝ 5,000 ΧΙΛ.