Γούστα είναι αυτά φιλαράκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Κάτσε να είναι πλαστικό πρώτα![]()
αλλά και πλαστικό να είναι ειναι κ@υλ@
![]()
![]()
![]()
![]()
Γνώμη μου, χωρίς παρεξήγηση.
Τσίμπα![]()
![]()
Γούστα είναι αυτά φιλαράκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Κάτσε να είναι πλαστικό πρώτα![]()
αλλά και πλαστικό να είναι ειναι κ@υλ@
![]()
![]()
![]()
![]()
Γνώμη μου, χωρίς παρεξήγηση.
Τσίμπα![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Δε θα πιάσω κάτι Σουζούκια στο στόμα μου, αλλά η εξάτμιση α) είναι κάπως παράταιρη σε σχέση με το υπόλοιπο σχέδιο και πιο σημαντικό β) δε μου φαίνεται ότι προσφέρει κάτι σε απόδοση/μείωση βάρους, μάλλον το αντίθετο (form over function δηλαδΙΣ). SS είναι το μηχανάκι, όχι Aprilia 6.5.Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Έχεις δίκιο ΧΑΛΙΑ - ΜΟΚΕΤΕΣ η εξάτμιση. Όλα τα παραγωγής που βγαίνουν έχουν καλύτερες εξατμίσεις - θερμοσίφωνες
Εκτός αυτών, η υπερδεκαετής πλέον F4 εξακολουθεί να είναι ομορφότερη κατά τη γνώμη μου, οπότε τελικά το σχέδιο ούτε φρέσκο είναι, ούτε τόσο βελτιωμένο. Η μηχανή είναι ποθητή (και ομορφότερη από πολλά γιαπωνέζικα ss), αλλά τέτοιο ταράκουλο που πάθατε σχεδόν όλοι σας δε μπορώ να το συμμεριστώ.
Περί ορέξεως κλπ κλπ....
Hello...το μοντελάκι είναι εντελώς διαφορετικό απο το F4 που βγήκε το 1999.Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Δε θα πιάσω κάτι Σουζούκια στο στόμα μου, αλλά η εξάτμιση α) είναι κάπως παράταιρη σε σχέση με το υπόλοιπο σχέδιο και πιο σημαντικό β) δε μου φαίνεται ότι προσφέρει κάτι σε απόδοση/μείωση βάρους, μάλλον το αντίθετο (form over function δηλαδΙΣ). SS είναι το μηχανάκι, όχι Aprilia 6.5.
Εκτός αυτών, η υπερδεκαετής πλέον F4 εξακολουθεί να είναι ομορφότερη κατά τη γνώμη μου, οπότε τελικά το σχέδιο ούτε φρέσκο είναι, ούτε τόσο βελτιωμένο. Η μηχανή είναι ποθητή (και ομορφότερη από πολλά γιαπωνέζικα ss), αλλά τέτοιο ταράκουλο που πάθατε σχεδόν όλοι σας δε μπορώ να το συμμεριστώ.
Περί ορέξεως κλπ κλπ....
Καμία σχέση.
Ερώτηση: Αν όντως βγεί στα 9000? ή 11.000?, υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτό τον εξοπλισμό;
Πρέπει να έχεις οδηγήσει ένα MV Για να με καταλάβεις.
MY 2 cents again.
Τσίμπα...![]()
![]()
ΚΩΣΤΗΣ
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ MV και δυστυχώς δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα, αλλά αναφέρομαι μόνο στο εμφανισιακό κομμάτι. Αν η τιμή είναι κάτω από 10000 είναι όντως πολύ καλή, αλλά ούτε αυτό έλαβα υπ'όψιν, χώρια που είμαι λίγο επιφυλακτικός ακόμα, ειδικά αναφορικά με το επίπεδο εξοπλισμού. Πάντως εμένα το σχέδιο μου φέρνει αρκετά σε F4, ειδικά το μπροστινό τμήμα. Ίσως φταίει η χρωματική επιλογή.Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Hello...το μοντελάκι είναι εντελώς διαφορετικό απο το F4 που βγήκε το 1999.
Καμία σχέση.
Ερώτηση: Αν όντως βγεί στα 9000? ή 11.000?, υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτό τον εξοπλισμό;
Πρέπει να έχεις οδηγήσει ένα MV Για να με καταλάβεις.
MY 2 cents again.
Άσχημο δεν το λες, απλά.... τι να σου πω, εγώ είχα βρει το R6 πολύ πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά όταν βγήκε το 2008. Όπως είπαμε, γούστα... αν είχαμε όλοι τα ίδια δε θα είχε και πλάκα το φόρουμ.![]()
R6 2008 το πούλησα το Φεβρουάριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ MV και δυστυχώς δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα, αλλά αναφέρομαι μόνο στο εμφανισιακό κομμάτι. Αν η τιμή είναι κάτω από 10000 είναι όντως πολύ καλή, αλλά ούτε αυτό έλαβα υπ'όψιν, χώρια που είμαι λίγο επιφυλακτικός ακόμα, ειδικά αναφορικά με το επίπεδο εξοπλισμού. Πάντως εμένα το σχέδιο μου φέρνει αρκετά σε F4, ειδικά το μπροστινό τμήμα. Ίσως φταίει η χρωματική επιλογή.
Άσχημο δεν το λες, απλά.... τι να σου πω, εγώ είχα βρει το R6 πολύ πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά όταν βγήκε το 2008. Όπως είπαμε, γούστα... αν είχαμε όλοι τα ίδια δε θα είχε και πλάκα το φόρουμ.![]()
Απίστευτο μηχανάκι, φονέας για πολλά 1000άρια. Αν άντεχε στο χρόνο θα ήταν απίστευτο.
Αν το Agusta βγεί στα ίδια λεφτά με Traction Control (αν διαβάσετε το Press Release Θα δείτε ότι έχει Standard Traction Control) και με 140 άλογα, 160 κιλά, φανταστείτε τι θα γίνει.
Μακάρι γιατί βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια. Ο ανταγωνισμός ξυπνάει και τις άλλες εταιρίες και αυτό είναι καλο.
![]()
ΚΩΣΤΗΣ
Aκριβώς αυτο γούστα είναι και ο καθένας έχει το δικό τού (καλήτερα γιατί θα γινόμασταν μονόχνωτοι)Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ MV και δυστυχώς δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα, αλλά αναφέρομαι μόνο στο εμφανισιακό κομμάτι. Αν η τιμή είναι κάτω από 10000 είναι όντως πολύ καλή, αλλά ούτε αυτό έλαβα υπ'όψιν, χώρια που είμαι λίγο επιφυλακτικός ακόμα, ειδικά αναφορικά με το επίπεδο εξοπλισμού. Πάντως εμένα το σχέδιο μου φέρνει αρκετά σε F4, ειδικά το μπροστινό τμήμα. Ίσως φταίει η χρωματική επιλογή.
9000 η βασική (με τράκτιον ,ηλεκτρονικό γκάζι , χάρτες )
η παγίδα είναι ότι πάνω σε αυτό θα υπάρχουν special εκδώσεις που θα είναι πανακριβες και άμα δέν σε φτάνουν δέν πειράζει θα στα πάρουμε σε αφτερμαρκετ και ρουχισμό![]()
τσακώστε μερικές![]()
για σκέψη
χτ_billy τσακώ και απο μένα![]()
![]()
παιδια εμενα τα ss μου ειναι εντελως αδιαφορα...
ειναι το μονο που με κανει να νιωθω αβολα πραγματικα και να σκεφτομαι τροπους αποκτησης![]()
![]()
![]()
μακαρι να κανει 15 να μη το παρει ο καθε πικραμενος και γεμισει ο τοπος, ετσι ωστε να μπορω να τσιμπησω κανα καλο μεταχειρω σε 2-3 χρονακια
ειναι πραγματικα μουν@ρ@!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Υπεροχο ντιζαϊν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
εγώ είχα βρει το R6 πολύ πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά όταν βγήκε το 2008.
Περιμενεις απο Ιταλοφικους να το εκτιμησουν;![]()
![]()
![]()
Αν το ειχε βγαλει η Μαλαγκουτι τωρα θα ειχε γινει επιγειος θρυλος....
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Υπεροχο ντιζαϊν.
Περιμενεις απο Ιταλοφικους να το εκτιμησουν;![]()
![]()
![]()
Αν το ειχε βγαλει η Μαλαγκουτι τωρα θα ειχε γινει επιγειος θρυλος....
![]()
πολυ κοφτερο ντιζαιν, γιαπωνεζικη αισθητικη...αλλα και πολυ ομορφο δε νομιζω να το αμφισβητει καποιος...παρολα αυτα ειχε και ασχημα σημεια(εξατμιση παναθλια)
το μοναδικο πραγματικα ομορφο γιαπωνεζικο, ειναι το r1 του 2004...το μοναδικο με σχεδιο με αντοχη στο χρονο...ολα τα υπολοιπα ειναι παρε το ενα και καψε το αλλο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στα σωστα χερια, πολυ κοσμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eνω αυτο γαμαει ετσι?![]()
![]()
![]()
![]()
Αλωστε ειναι γνωστο οτι οι λιγο "γεματες" κανουν τα καλυτερα μ@μΗ6Σια...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Καλα οκ, κρατα την χοντρη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Στα σωστα χερια, πολυ κοσμο...![]()
Αλωστε ειναι γνωστο οτι οι λιγο "γεματες" κανουν τα καλυτερα μ@μΗ6Σια...![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω ευχαριστω αλλα προτιμω τις πιο εμφανησιμες...![]()
![]()
![]()
Άσ'τα,εγώ έχω αρχίσει τίς ονειρώξειςΑρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Για 9χιλ. που λετε σας κοβω υπεραισιοδοξους.
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]