Kαλά, ο τύπος στο βιντεο νόμιζε ότι είναι στο allou fun park.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Βέβαια καμία σχέση με το περιστατικό του βίντεο.![]()
Συμφωνώ, λέμε. Ο τύπος ήταν παντελώς ηλίθιος και του άξιζαν χειρότερα. Αλλά το αυτοκίνητο δε θα φρέναρε ποτέ ακόμα κι αν χρειαζόταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Kαλά, ο τύπος στο βιντεο νόμιζε ότι είναι στο allou fun park.![]()
Life begins at 45°.
τα συμπερασματα σουΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Το αστείο είναι ότι όλοι εσείς που κατηγορείτε τον (ηλίθιο ομολογουμένως) μοτοσυκλετιστή, θα είχατε τόσο διαφορετική άποψη αν το SUV ήταν μοτοσυκλέτα και η μοτοσυκλέτα κανά πιτσιρίκι που έκανε τη μαλακία να περάσει το δρόμο.
αστα να τα συζητατε εσυ με τον πανοπτικον, μη με μπλεκεις εμενα
για το θεμα ειπαμε
ο πανοπτικον εδω εκανε μια τεραστια κωλοτουμπα
και ουσιαστικα μας λεει τελικα, το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να αποδειξεις το λογο που φρεναρισε ο μπροστα,
και οχι αυτο που ελεγε εδω και τοσα ποστ, οτι δηλαδη δεν υπαρχει υπαιτιοτητα του μπροστα ΠΟΤΕ
του εχω γραψει βεβαια εδω και πολλα ποστ του πανοπτικου
οτι με μαρτυρες ή βιντεο ειναι ξεκαθαρο γιατι φρεναρισε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Το διαβασα ρε αυτο που εβαλες, σωστα τα λεει, το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να αποδειξει καποιος ουσιαστικα ΓΙΑΤΙ φρεναρε ο μπροστα, ακομα κ αν ειναι προφανες για εσενα κ για τους γυρω.
This is the world we live in...
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τα συμπερασματα σου
για το θεμα ειπαμε
και ουσιαστικα μας λεει τελικα, το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να αποδειξεις το λογο που φρεναρισε ο μπροστα,
και οχι αυτο που ελεγε εδω και τοσα ποστ, οτι δηλαδη δεν υπαρχει υπαιτιοτητα του μπροστα ΠΟΤΕ
του εχω γραψει βεβαια εδω και πολλα ποστ του πανοπτικου
οτι με μαρτυρες ή βιντεο ειναι ξεκαθαρο γιατι φρεναρισε
Τελικα οντως χρηζεις ιδιαιτερης μεταχειρισης, αντι να προσπαθεις να μου την "πεις" γιατι δεν το ψαχνεις λιγο.
Δεν ειναι εδω μονο το προβλημα της αποδειξης, αλλα ΠΑΝΤΑ στο φρεναρισμα του μπροστινου, γιαυτο λεμε οτι πρακτικα δεν υπαρχει "παρανομο φρεναρισμα".
Αν δεν θελεις να το καταλαβεις...![]()
(οχι, ουτε με μαρτυρες ουτε με βιντεο θα αποδειχτει κατι)
σου ξαναγραφω τι εγραψεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Τελικα οντως χρηζεις ιδιαιτερης μεταχειρισης, αντι να προσπαθεις να μου την "πεις" γιατι δεν το ψαχνεις λιγο.
Δεν ειναι εδω μονο το προβλημα της αποδειξης, αλλα ΠΑΝΤΑ στο φρεναρισμα του μπροστινου, γιαυτο λεμε οτι πρακτικα δεν υπαρχει "παρανομο φρεναρισμα".
Αν δεν θελεις να το καταλαβεις...![]()
(οχι, ουτε με μαρτυρες ουτε με βιντεο θα αποδειχτει κατι)
μπας και το καταλαβεις
σου την λεω, γιατι με το υφακι που εχεις με αναγκαζειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Το διαβασα ρε αυτο που εβαλες, σωστα τα λεει, το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να αποδειξει καποιος ουσιαστικα ΓΙΑΤΙ φρεναρε ο μπροστα, ακομα κ αν ειναι προφανες για εσενα κ για τους γυρω.
This is the world we live in...
υ.γ. το "χριζω ειδικης μεταχειρισης" σου το επιστρεφω, αναρχο-σεκιουριτα
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
και η ηλιθιοτητα ειναι η χειροτερη ολων...Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Η ημιμαθεια είναι χειροτερη της αμαθειας...![]()
![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
και γιατι πρεπει να αποφασισουμε εμεις ποιος φταιει δηλαδη; Τους πραγματογνωμονες τί τους πληρωνουμε;![]()
Ε για να γλυτωσουμε το ρεζιλικι μεσα στον κοσμο οταν τρακαρουμε, αν ακουστει το "φρεναρες παρανομα" θα γελασει ο καθε πικραμενος εκει γυρωΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
και γιατι πρεπει να αποφασισουμε εμεις ποιος φταιει δηλαδη; Τους πραγματογνωμονες τί τους πληρωνουμε;![]()
![]()
Επειδή εγώ δεν είμαι ο πανόπτικον, όμως και, επειδή, πίστεψέ με, δε θες να αναφέρομαι στο πρόσωπό σου με το ίδιο υφάκι, άραξε. Το σημείο που σχολίασες, να με συγχωράς ε, αλλά το βλέπω να συμβαίνει κάθε μέρα εδώ μέσα. Όχι ότι δίνω δεκάρα, απλά άξιζε να σημειωθεί η ειρωνεία της φάσηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τα συμπερασματα σου
για το θεμα ειπαμε
και ουσιαστικα μας λεει τελικα, το προβλημα ειναι...![]()
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Έκανε έντο. Αρα επικίνδυνη οδήγηση ελιγμοί ή όπως αλλιώς λέγεται και οδήγηση εντυπωσιασμού. Επίσης φρενάρισμα χωρίς να υπάρχει λόγος ασφαλείας, χωρίς προειδοποίηση. Για όλα αυτά φταίει κατά τον νόμο.
Γιατί χωρίς προειδοποίηση;; Δεν είχε λαμπάκι στο φως του φρένου;
Και για πες μου και κάτι άλλο... Με έντο σταματάς σε μικρότερη ή μεγαλύτερη απόσταση;;
Give me fuel, Give me fire
Eξαρτάται τι έρχεται από πίσω σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Με έντο σταματάς σε μικρότερη ή μεγαλύτερη απόσταση;;
Life begins at 45°.
πφφ, ασχετα πραγματα... Αν ειναι καγκουρας του αξιζει να πεθανει :a12:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Γιατί χωρίς προειδοποίηση;; Δεν είχε λαμπάκι στο φως του φρένου;
Και για πες μου και κάτι άλλο... Με έντο σταματάς σε μικρότερη ή μεγαλύτερη απόσταση;;:rotflmao:
:rotflmao:
διαβασαμε διαφορα απο διαφορους
αλα αυτα ειναι πραγματικα και ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ:rotflmao:
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Καλα, αυτο ειναι το γαμηστεροτερο ολων. Δεν ειδα κανα επιχειρημα απο εσενα κ σε παρακαλω μη πεις, θα μου πεσουν κ οι λιγες τριχες που εχωΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ο κουτακιας δεν εφταιγε
για να πεις οτι την εκανε για να μην πληρωνει
![]()
![]()
![]()
Πολυ σωστα το ειπε, Με εντο σταματας ποιο γρηγορα απο φρεναρισμα πανικου ?