Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 111

Θέμα: Αυτοκόλλητα-Μηνυμα προς ασυνείδητους!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    μπορώ και γράφω γιατί φορούσα κράνος !! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η φυσική επιλογή λειτουργεί !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Το να περνάς κόκκινο με το ποδήλατο βραδύ, μόνος σου στο δρόμο, άδεια όλα, δεν είναι μαλακία. Ίσως δεν πρόσεξες τι έγραψα. Το ανέφερα μόνο και μόνο για το κουφό της ιστορίας να σου ζητάει τα ρέστα ένας διπλανός σου χωρίς να του κάνεις κάτι...

Δεν καταλαβαίνεις. Δε λέει κανείς μη φοράς κράνος. Το να κατακρίνεται όμως αυτός που δεν φορά ποτέ, μία ή καμία φορά ως το απόβρασμα της κοινωνίας, ο εξαποδώ, είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα και πάει αλλού την κουβέντα.

Απ την άλλη μπορεί να δεις σύντομα να έρχεται στο προσκήνιο και να κυνηγάνε αβέρτα για μετατροπές στη μηχανή και να σε πηγαίνουν μέσα επειδή έβαλες το α το β το γ πάνω στη μηχανή, μη εγκεκριμένο κλπ. Γιατί είσαι εν δυνάμει κίνδυνος, φονιάς, εχθρός της κοινωνίας και δεν ξέρω τι άλλο λένε. Τότε αυτοί που καβαλάνε τα 150+ HP, τα ξετάπωτα, τα τουρμπισμένα, τα ανοιγμένα με αλλαγμένους ΕΕΚ, με χειροποιητο το ένα και το άλλο τι θα λένε; Γιατί να σε καλύψει η ασφαλιστική όταν έχεις μηχανάκι 120 κιλά με 70 άλογα και πέσεις; Το πιάνεις;
    Το θέμα αφορά αυτοκόλλητο με μηνυμα για χρήση κράνους προς αυτούς που δεν το θεωρούν απαραίτητο-αμελούν την χρησιμότητα του!δές το σαν μια υπενθύμιση, δεν θα βρίζει,ούτε θα καταδικάζει αυτόν που δε φορά,απλώς θα του το υπένθυμίζει!!!!!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ρε μη φοράτε κράνος λέμεεεε! Το κράνος είναι για τους φασίστες και τους φλώρους χωρίς @@!

Πρέπει κάπως να μειωθεί η ανεργία σ'αυτή τη χώρα!
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Το κράνος στον αγκώνα δε χαλάει το μαλλί και προστατέυει το χέρι.

alres...γιατί ρ αδερφέ την ώρα που θα φας το μυγάκι στο μάτι, οδηγώντας σα κλαμένο μουνί μες τα δάκρυα και τη μύξα..να μπεις στ αντίθετο και να με σκοτώσεις?Ποιος σου είπε οτι είναι δικαίομά σου το να μη φοράς κράνος, ποιος σου είπε οτι μόνο εσύ κινδυνέυεις?
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Κράνος φοράει όποιος θέλει, αν το θέλει, όποτε το θέλει. Οι συνέπειες του νόμου είναι γνωστές, το ίδιο και οι συνέπειες μιας πτώσης.

Το κεφάλι του καθενός δεν θα το προστατεύσω ούτε εγώ, ούτε ο νόμος ούτε αυτός που θα τον επιβάλει. Εξάλλου ο νόμος, έτσι όπως εφαρμόζεται ή πιθανόν εφαρμοστεί δεν πρόκειται να προστατεύσει αυτόν που θα επιλέξει να βάψει μια κολοκύθα και να την φορέσει.

Δεν βρίσκω όμως πως μπορεί να είναι κακό μια φιλική προτροπή για την χρήση κράνους. Ειδικά αν γίνεται από μοτοσικλετιστή προς μοτοσικλετιστή νομίζω πως έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Οι περισσότεροι φυσικά, κακό δε το βρίσκετε. Μερικοί όμως το βρίσκετε περιττό. Ακόμα και αν δεχτούμε πως κανένα όφελος δεν έχετε από το να φορέσει ο πιτσιρικάς ή ο οποιοσδήποτε το κράνος του, (πράγμα με το οποίο δε συμφωνώ αλλά ας το δεχτούμε) μπορείτε νομίζω να το κάνετε προς αγάπη για τον συνάνθρωπο. Από ανθρωπιά ρε παιδί μου! Παράλογο? Ρομαντικό?
    Χαζό μήπως? Όκ. Δεκτό.

Χέστε τα μυγάκια κτλ. Αν βλέπατε κάποιον να παίζει Ρώσικη ρουλέτα δε θα του λέγατε, ρε φίλε τι μαλακίες κάνεις? Όχι? Και τι θα κάνατε? Θα περιμένατε να δείτε τα μυαλά του στον τοίχο? Και αν δίπλα σας καθόταν ο γιος σας?

Βέβαια εδώ διαφωνούμε ακόμα και αν είναι σωστή η υποχρεωτική χρήση του κράνους ή όχι, θα συμφωνήσουμε μήπως αν είναι περιττή ή όχι μια προτροπή?!!!

Αν κάποιος σας έλεγε πως, σε κάθε έναν που θα λέτε πως το κράνος θα του σώσει τη ζωή, αυτός την ίδια κιόλας μέρα θα το φορούσε, τι θα κάνατε? Πάλι δεν θα λέγατε τίποτα σε κανέναν?
    Εγώ σας λέω πως από τους 100 ο ένας θα σας ακούσει. Μήπως δεν είναι το ίδιο?

Ερώτηση: Εσάς σας έχει σώσει ποτέ το κράνος τη ζωή? Σας έχει γλυτώσει ποτέ από τον οδοντίατρο?

Τι θα λέγατε για...

"Εμένα το κράνος μου έχει σώσει 1 φορά τη ζωή" ?

"Εμένα το κράνος με έχει γλυτώσει από μερικές επισκέψεις στον οδοντίατρο" ?

Μην απαντήσετε ρε..

Πάω να το βάλω στο κατάλληλο θρεντ.

Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Μη φοράτε κράνος,χαλάει το μαλλί

Πάνω σε φορεμένο κράνος μετράει πολύ σαν σλόγκαν
    Oντως,αν και ειρωνικο εμενα μου αρεσει.Αν μπορουσε να μπει και η φωτογραφια που μπηκε στην 1η-2η σελιδα με τα ραμματα ειναι οτι πρεπει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    "Εμένα το κράνος μου έχει σώσει 1 φορά τη ζωή" ?
    2
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Η όλη φάση μου θυμίζει κάτι ανάλογο με τα συλλαλητήρια για να μάθουν οι ξένοι ότι η μακεδονία είναι ελληνική...τί συνειρμούς περίεργους κάνω...anyway εμένα με κάλυψε ο captain παραπάνω...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Το κράνος στον αγκώνα δε χαλάει το μαλλί και προστατέυει το χέρι.

alres...γιατί ρ αδερφέ την ώρα που θα φας το μυγάκι στο μάτι, οδηγώντας σα κλαμένο μουνί μες τα δάκρυα και τη μύξα..να μπεις στ αντίθετο και να με σκοτώσεις?Ποιος σου είπε οτι είναι δικαίομά σου το να μη φοράς κράνος, ποιος σου είπε οτι μόνο εσύ κινδυνέυεις?
    ποιος σου είπε ότι έχεις το δικαίωμα να μην ελέγχεις καθημερινά τη μηχανή σου, να περνάς διαχωριστική, να κάνεις σφήνες, να οδηγείς όταν είσαι αφηρημένος/λιγο πιωμένος/τσαντισμένος/πηγμένος από τη δουλειά, να οδηγείς με ανοιχτή/βρώμικη/φιμέ ζελατίνα (ειδικά το βράδυ) να ..... να .....

ό, τι να ναι λες. Ένα εκατομμύριο θα σου πω και ούτε στα μισά δεν θα είσαι οκ.

Γιατί πέραν των κραγμένων περιπτώσεων (μέθη, ταχύτητα εντός κατοικημένων, στοπ, κόκκινα) το να εγκαλείς κάποιον επειδή δεν φοράει κράνος γιατί μπορεί μία στις χίλιες, έμμεσα και από εδώ και από εκεί και αλλιώτικα να σε κάνει να κινδυνεύσεις, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

2 στα 2 έχω και γω και δεν έφταιγα σε καμία. Και τα φοράω όλα που να πάρει και να σηκώσει αλλά τι σημαίνει αυτό; Κοίτα να δεις κ@βλες που σκάνε στον κόσμο...

Άντε ρε παίδες, να σας δώσουμε κ ένα μπλοκάκι, να μειωθεί και ο όγκος εργασίας των τροχαίων και των λοιπών

Και αν πέσεις κανένα ακράνωτος μπροστά σας να του φωνάζετε δυνατά: δεν θα πληρώνω εγώ τις μαλακίες σου, έτσι να τον βάλετε στη θέση του, τον ασυνείδητο, που χρεωκοπεί τσάμπα τα ταμεία

:hypnotize

Παλαιό μέλος
    Τέσπα alres..οκ, έχεις δίκιο, επειδή πατάμε διαχωριστικές, οδηγούμε ανάμεσα σ αυτοκίνητα και ένα εκατομύριο άλλες μλκς δε πρέπει να φοράμε κ κράνος.

Και μια ατάκα για να είμαστε και on topic

Το κράνος είναι είδος πολυτελείας, δεν είμαι πλούσιος άρα γιατί να το φοράω?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Τέσπα alres..οκ, έχεις δίκιο, επειδή πατάμε διαχωριστικές, οδηγούμε ανάμεσα σ αυτοκίνητα και ένα εκατομύριο άλλες μλκς δε πρέπει να φοράμε κ κράνος.

Και μια ατάκα για να είμαστε και on topic

Το κράνος είναι είδος πολυτελείας, δεν είμαι πλούσιος άρα γιατί να το φοράω?
    ρε φίλε, δεν το πιασες.

Λέω ότι είναι κουλό να εγκαλείς κάποιον για κάτι που 9 στις 10 αν δεν το φορά θα πάθει ο ίδιος ζημιά. Και αν κάνεις κανόνα την 1 στις 10 που μένει, μπορώ να σου πω χιλιάδες πράγματα τα οποία κάποιος "θα έπρεπε" να προσέχει στην όδήγηση αλλά δεν τα κάνει και λέω ότι αυτό είναι ανθρώπινο, πλην κραυγαλέων περιπτώσεων.

Δεν λέμε να μην το φορά κανένας. Λέμε να μην γίνουμε υστερικοί μεταξύ μας.

Κανονικά το κράνος θα έπρεπε να θεωρείται είδος "λαικής κατανάλωσης" για να με πιάσουν τα παλαιοκομμουνιστικά μου

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Οι "ταμπελιτσες" και τα διαφορα γνωμικα αποφευγματα δεν νομιζω οτι βοηθανε, παρα μονο τους ασχετους...ή τους "μη εχοντες" (φαια ουσια...)
    Παντως ακομα και σημερα, οπως και στο παρελθον και μαλλον για ΠΑΝΤΑ, θα υπαρχουν καποιοι που εμμεσα ή αμεσα υποστηριζουν τη ΜΗ χρηση κρανους...:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
    Απο κει και μετα τι να πεις...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    ποιος σου είπε ότι έχεις το δικαίωμα να μην ελέγχεις καθημερινά τη μηχανή σου, να περνάς διαχωριστική, να κάνεις σφήνες, να οδηγείς όταν είσαι αφηρημένος/λιγο πιωμένος/τσαντισμένος/πηγμένος από τη δουλειά, να οδηγείς με ανοιχτή/βρώμικη/φιμέ ζελατίνα (ειδικά το βράδυ) να ..... να .....

ό, τι να ναι λες. Ένα εκατομμύριο θα σου πω και ούτε στα μισά δεν θα είσαι οκ.

Γιατί πέραν των κραγμένων περιπτώσεων (μέθη, ταχύτητα εντός κατοικημένων, στοπ, κόκκινα) το να εγκαλείς κάποιον επειδή δεν φοράει κράνος γιατί μπορεί μία στις χίλιες, έμμεσα και από εδώ και από εκεί και αλλιώτικα να σε κάνει να κινδυνεύσεις, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

2 στα 2 έχω και γω και δεν έφταιγα σε καμία. Και τα φοράω όλα που να πάρει και να σηκώσει αλλά τι σημαίνει αυτό; Κοίτα να δεις κ@βλες που σκάνε στον κόσμο...

Άντε ρε παίδες, να σας δώσουμε κ ένα μπλοκάκι, να μειωθεί και ο όγκος εργασίας των τροχαίων και των λοιπών

Και αν πέσεις κανένα ακράνωτος μπροστά σας να του φωνάζετε δυνατά: δεν θα πληρώνω εγώ τις μαλακίες σου, έτσι να τον βάλετε στη θέση του, τον ασυνείδητο, που χρεωκοπεί τσάμπα τα ταμεία

:hypnotize

Αν ήσουν ο άντρας της αδερφής μου, και την άφηνες πχ μονη με 2 παιδιά, επειδή γουστάρεις να μην φοράς κράνος, αν δεν χτύπαγες, θα σε χτυπούσα εγώ.
    Σου κάνει, ή να συνεχίσω ?

Παλαιό μέλος
    alres, δεν είναι υστερία να σε εγκαλεί κάποιος να φορέσεις κράνος, κάτι το οποίο δε νομίζω να σου συμβαίνει και συχνά αν δε το φοράς, υστερία είναι να τον αρχίζεις στα μπινελίκια όπως είπες οτι έκανες με κάποιον που σου είπε να μη περνάς κόκκινα και να φοράς κράνος κυρίως για τη δική σου ασφάλεια.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Αν ήσουν ο άντρας της αδερφής μου, και την άφηνες πχ μονη με 2 παιδιά, επειδή γουστάρεις να μην φοράς κράνος, αν δεν χτύπαγες, θα σε χτυπούσα εγώ.
    Σου κάνει, ή να συνεχίσω ?

οκ φίλος, κάνε και μια το δικαστή (αφού έκανες πρώτα τον μπάτσο) και ρίξε μας την χεράτη ποινή σου για να αποδείξεις ότι απέδωσες δικαιοσύνη και έβαλες μυαλό σε εμάς τ ανυπεράσπιστα, ανώριμα και χαζά εσύ ο μεγάλος. Πρόσεξε μην μπλέξεις τους ρόλους σε παρακαλώ, γιατί αυτό μας πάει πριν το Μοντεσκιε και δεν τα θυμάμαι αυτά τα παλιά

""alres, δεν είναι υστερία να σε εγκαλεί κάποιος να φορέσεις κράνος, κάτι το οποίο δε νομίζω να σου συμβαίνει και συχνά αν δε το φορας.........""

Είναι υστερία γιατί δεν κινείται από μια έγνοια για τον διπλανό, μην πάει κάτι ο άνθρωπος για να λαϊκίσω, αλλά όπως απέδειξε η κουβέντα πριν: α) γιατί πληρώνουν τα ταμεία τσάμπα τους μαλάκες που πέφτουν έτσι
    β) γιατί ο καθένας τελικά δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει με το κεφάλι του :hypnotize
    γ) γιατί όποιος δεν κάνει ότι κάνουν οι άλλοι έχει πρόβλημα και γι αυτό να πάθει τα χειρότερα
    δ) ....

Κάνω χιλιόμετρα κάθε μέρα και χέζομαι να μην το φοράω, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα, πως το λένε. Η δική μου ασφάλεια, το δικό μου κεφάλι και το "καλό μου" απασχολεί εμένα και τον καθένα. Οι υπόλοιποι όπως είπα και πιο πριν δεν καίγονται γι αυτό αλλά για να το παίξουν σωστοί και να πάρουν το ρόλο να υποδείξουν και να μου επιβάλλουν το σωστό. Ο καθείς κ η τρέλα του αλλά όλα έχουν όρια.

Μην ακούω μ@λ@κίες, με το ποδήλατο ο μόνος που κινδυνεύει είναι ο ποδηλάτης

Τ

Με το ποδήλατο ο μόνος που κινδυνεύει ο ποδηλάτης

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2010, 20:24
  2. Μηνυμα BELZEBOULIS προς θείο tai...
    από DimChios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 18:48
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2008, 23:40
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF