Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 203

Θέμα: Μας Κοροϊδεύουν? Περι αλλαγής λαδιών το θέμα (Διευθετήθηκε)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    Καταρχάς η νοοτροπία του, παίρνω το μηχανάκι το βάζω στο συνεργείο κλείνω την πόρτα και κάνω ότι γουστάρω για να μην με βλέπει ο ιδιοκτήτης και μου τα πρήζει είναι τελείως λάθος και φασιστική.
    Δεν έχει κανεις ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ !!! απολύτως κανένα δικαίωμα να πειράζει να μοντάρει και να κάνει τις πατέντες του σε ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    Πάμε σε εξουσιοδοτημένα για να γίνονται όλα by the book, αλλιώς θα τα πηγαίναμε στα μαστόρια της γειτονίας.
    Εσένα στην δουλειά σου έρχονται οι πελάτες από πάνω σου και βλέπουν να δουλεύεις;

Πόσοι από εσάς γνωρίζουον τους νόμους για την ασφάλεια σε συνεργεία και παρόμοιους χώρους;

Ο κάθε μάστορας μπορεί και πρέπει βάση νόμου να αρνηθεί την είσοδο στο συνεργείο σε όποιον δεν εργάζεται εκεί.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Aυτη η λεξη "φασισμός" και τα παράγωγά της εχει γίνει τόσο καραμέλα πια...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    δεν το χεις πιασει καθολου σωστα...το ακριβες ειναι το εξης...

παιρνω το μηχανακι,το εξαφανιζω για οσον καιρο εχω συννενοηθει και ο πελατης απαγορευεται να με παρει ακομη και τηλεφωνο...ερχομαι μονο εγω σε επαφη,οποτε το θελησω...με απλα λογια,ξεχναει οτι εχει μηχανακι...

αυτο ξεκαθαριζεται ευθυς εξαρχης...

φασιστικο δεν ειναι καθολου,μια και υπαρχει επιλογη...αν θελει το αφηνει...
    Άμα γίνετε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και πει ναι είναι αλλού παπά ευαγγέλιο, το να μην γίνεται ενημέρωση και να κάνει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του σε ξένη περιουσία είναι το θέμα.
    Τωρα περα απο την συγκεκριμένη περίπτωση στο σύνολο τους οι περισσότεροι μάστορες σε εξουσιοδοτημενα και μη δεν σέβονται την περιουσία του άλλου.

Εγώ πάντως reinmeister αμα μου το έθετες έτσι θα έπαιρνες τα @@ μου! Για αλλαγή λαδιών θέλω να πάω το R1 και το σκέφτομαι, στην τελευταία ο καραγκιόζης έβαλε το κατσαβίδι στην τάπα χωρίς κάποιο πανί και μου την γρατζούνισε, ο άλλος το πίσω λάστιχο άλλαξε και μου γρατζούνισε το ψαλίδι με την αλυσίδα γιατί δεν είχε βάλει πανάκι . Έιναι αυτό που λέω, αμα στα απλά πράγματα δεν προσέχουν φαντάσου τι έχει να γίνει σε κανεναν κατέβασμα μηχανής.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εσένα στην δουλειά σου έρχονται οι πελάτες από πάνω σου και βλέπουν να δουλεύεις;

Πόσοι από εσάς γνωρίζουον τους νόμους για την ασφάλεια σε συνεργεία και παρόμοιους χώρους;

Ο κάθε μάστορας μπορεί και πρέπει βάση νόμου να αρνηθεί την είσοδο στο συνεργείο σε όποιον δεν εργάζεται εκεί.
    Πόσοι απο σας γνωρίζετε τις υποχρεώσεις σας για τη σωστή συντήρηση και επισκευή οχημάτων?
    Ο κάθε πελάτης μπορεί και βάση χαρακτήρα να αρνηθεί την μη πρόσβαση στο συνεργείο και να πάει σε άλλη αντιπροσωπεία που το επιτρέπει. Το έχουν κάνει πολλοί γνωστοί μου.

μωρε φιλικοτατα...

αλλα επειδη δεν λες να καταλαβεις τι εννοω να σου φερω ενα παραδειγμα...

μπαινει η γυναικα μου στο μαιευτηριο να γεννησει και μου επιτρεπουν να ειμαι παρον στην διαδικασια...

βγαζει ο γιατρος το παιδι,το κραταει αναποδα απο τα ποδια του και του δινει μια σφαλιαρα στην πλατη...καπακι το νεογνο βαζει τα κλαμματα...

στην συνεχεια λοιπον κανω εγω μηνυση στον ιατρικο συλλογο για πλημμελη ασκηση των καθηκοντων του γιατρου λεγοντας...

"μολις γεννηθηκε το παιδι μου, ο γιατρος το χτυπησε κι αυτο απο τον πονο αρχισε να κλαιει..."

πες μου οτι τωρα συννενοουμαστε...
    Αααα! Υποκλινομαι, εχεις χαρισμα (οντως):
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Εγώ πάντως reinmeister αμα μου το έθετες έτσι θα έπαιρνες τα @@ μου!
    να υποθεσω οτι χρηζουν βελτιωσης?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

:rotflmao: :rotflmao:

πλαστικός χειρουργός ή ουρολογος,γιατρέ μου;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πνίγηκα ρπμ...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κοίτα Sniper, δεν θα ανακαλύψουμε τον τροχό εξ αρχής...

Λύσεις υπάρχουν, ΤΖΑΜΑΡΙΑ, δοκιμασμένη λύση

Να βλέπει ο ιδιοκτήτης τι γίνεται στην περιουσία του, χωρίς να πρήζει τον άλλον πάνω από το κεφάλι του.

Αλλά μάλον έχετε καλομάθει τόσα χρόνια με κλειστες πόρτες και αν γίνει μ@λ@κια στο ξένο μηχανάκι να μην τρέχει κάστανο

Καταρχάς η νοοτροπία του, παίρνω το μηχανάκι το βάζω στο συνεργείο κλείνω την πόρτα και κάνω ότι γουστάρω για να μην με βλέπει ο ιδιοκτήτης και μου τα πρήζει είναι τελείως λάθος και φασιστική.
    Δεν έχει κανεις ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ !!! απολύτως κανένα δικαίωμα να πειράζει να μοντάρει και να κάνει τις πατέντες του σε ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    Πάμε σε εξουσιοδοτημένα για να γίνονται όλα by the book, αλλιώς θα τα πηγαίναμε στα μαστόρια της γειτονίας.

που θα πάει θα μάθουν κι αυτοί με τον καιρό....

δεν το χεις πιασει καθολου σωστα...το ακριβες ειναι το εξης...

παιρνω το μηχανακι,το εξαφανιζω για οσον καιρο εχω συννενοηθει και ο πελατης απαγορευεται να με παρει ακομη και τηλεφωνο...ερχομαι μονο εγω σε επαφη,οποτε το θελησω...με απλα λογια,ξεχναει οτι εχει μηχανακι...

αυτο ξεκαθαριζεται ευθυς εξαρχης...

φασιστικο δεν ειναι καθολου,μια και υπαρχει επιλογη...αν θελει το αφηνει...
    Η ποιότητα των υπηρεσιών στην χώρα μας είναι πολυυυύ χαλια. Γι αυτό υπάρχει χώρος για επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν τον πελάτη σαν να του κάνουν χάρη.

όμως reinmeister οι καιροί αλλάζουν σιγά σιγά.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef

δυστυχως ομως ,οι ανθρωποι παραμενουν ιδιοι...
    frankly my dear, i dont give a damn...

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η σωστή ερώτηση, κατά την γνώμη μου, είναι, πόσοι από τους "μηχανικούς" γνωρίζουν τους νόμους για την ασφάλεια σε συνεργεία και παρόμοιους χώρους.

Έτσι ο κάθε μάστορας, δεν πρέπει να αρνηθεί την είσοδο στο συνεργείο σε όποιον δεν εργάζεται εκεί, αλλά να τον υποχρεώσει να τηρήσει τους κανόνες προστασίας που υπάρχουν.
    Επομένως, ο μάστορας πρέπει να είναι εξοπλισμένος με τα απαραίτητα ρούχα-παπούτσια-κράνος για τον επισκέπτη.

Έπρεπε να βλέπατε και να ακούγατε την φάση, πριν διετίας, στην οποία πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, για το service του αυτοκινήτου μου και δεν με άφηναν να βρίσκομαι εκεί κατά την διάρκεια των εργασιών…
    Μου φέρανε μέχρι καρέκλα και καφέ…

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef
    Η ποιότητα των υπηρεσιών στην χώρα μας είναι πολυυυύ χαλια. Γι αυτό υπάρχει χώρος για επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν τον πελάτη σαν να του κάνουν χάρη.

σαυτο που λες εχεις καποιο δικιο

αλλα

αυτο που σου γραψε ο reinmeister στο τελος το παραβλεψες

φασιστικο δεν ειναι καθολου,μια και υπαρχει επιλογη...
    αν θελει το αφηνει... [/B]
    το προβλημα σου ειναι οτι δεν εμπιστευεσε πλεον το συνεργειο που πηγες τη μοτοσυκλετα σου
    βρες ενα αλλο συνεργειο απο καποιο γνωστο σου, που εχει τις ιδιες αντιληψεις με σενα στο
    πως πρεπει να γινονται τα πραγματα, και ναναι ευχαριστημενος απο τη δουλεια που του κανουν
    και ξεμπερδεψες

και ο μηχανικος ειναι μια σχεση εμπιστοσυνης οπως και ο γυναικολογος ενα πραμα

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF