Τσεκαρισμενο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ενταξει ειπαμε...οχι και fare player η πουστρα...
το καλο για την πουστρα ειναι ....
.......,να ειναι πισω και απο την πουστρα...
![]()
:rotflmao:
![]()
Τσεκαρισμενο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ενταξει ειπαμε...οχι και fare player η πουστρα...
το καλο για την πουστρα ειναι ....
.......,να ειναι πισω και απο την πουστρα...
![]()
:rotflmao:
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
ποναει ακομα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
μπα....τα χαλασαμε οταν μου ειπε για τη μεγαλη του αγαπη,τον ουτσιο...
πραγματικα δεν το περιμενα.
παντως για δευτερος ηταν παντα καλος.
αλλα τι ψυχολογια να εχεις οταν ριχνεις στον ροσσι 2 δευτερολεπτα σε ολο τον αγωνα και σου τα μαζευει σε δυο γυρους![]()
πραγματικα ο ροσσι πρεπει να εσπαζε πολυ πλακα με τον σετε.
και μην ξεχνας οτι δεν καταφερε ποτε να οδηγησει τα 800αρια![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλα οκ παίδες.
Μην τον βγάλουμε και πατριδοκάπηλο τον άνθρωπο.![]()
Οδηγός αγώνων (ολίγον κωλόπαιδα όλοι τους) είναι όχι μακεδονομάχος![]()
![]()
ρε συ βυρον,δεν λεω οτι ειναι ο Μεγας Αλεξανδρος,μην τρελαθουμε κιολας,απλα πηρε το πρωταθλημα αλλα παλι ο γιατρος ειναι ο μαγκας που τον
αυτο εννοαω
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
[klasikos m@l@k@s] κανα λινκ παίζει ρε μαγκες ? [/klasikos m@l@k@s]
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
2011 motoGP champion: C.Stoner/HRC
καλά, λάβετε θέσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εσυ εισαι αδελφικος μου φιλος τελικα...![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6Eu3G81D6j0
guest star o λορενθο στο ρόλο του πελάτη![]()
Τον πονούσε ο ώμος ρε συ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
εδω ο αλλος ακομα τον θυμαται που ηταν απλα δευτερος στα καλυτερα του θα τον ξεχασω εγω![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
http://www.youtube.com/watch?v=Qr-tW...eature=relatedΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ποναει ακομα ε?
πραγματικα δεν το περιμενα.
παντως για δευτερος ηταν παντα καλος.
αλλα τι ψυχολογια να εχεις οταν ριχνεις στον ροσσι 2 δευτερολεπτα σε ολο τον αγωνα και σου τα μαζευει σε δυο γυρους![]()
πραγματικα ο ροσσι πρεπει να εσπαζε πολυ πλακα με τον σετε.
κανε παους στο 1.20 με 1.21....
τι μας εχουν μαθει??οπου κειταμε παμε..ετσι??
η μονο εγω βλεπω το ροσσι να κοιταζει αναποδα??
τι ΗΘΟΣ!!ΤΙ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ!!!
μετα θυμασαι?του εσπασε την κλειδα και στο βαθρο τον κοροιδευε..
και μετα απο μερικους αγωνες εβαλε τα κλαματα γιατι τον περασε απο πανω ο τονι ελιας η ο μελανδρι,δε θυμαμαι καλα.ειχε πει για εναν απο τους δυο οτι ειναι επικινδυνος οδηγος και δεν κανει για τα μοτο gp.
το ιδιο πηγε να κανει και στον πετροζα περισι τον ιουλιο στη λαγκουνα σεκα αλλα ο κοντος ανοιξε γκαζι νωρις και παραλιγο να παει χωραφι ο ροσσι γιατι δεν ειχε που να ακουμπησει
το nick name μου το εχω βαλει πριν χρονια σε αλλο φορουμ σε μια γερη αντιπαραθεση με πολυ γελιο μονο και μονο για να γελασουμε ακομα πιο πολυ(ο byron ξερει)
i'm out..![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Φιλε μου και ο χαμιλτον 23 ηταν οταν πηρε το πρωταθλημα στην f1 αλλα ηταν κυριος και κερδισε τον σεβασμο ολων!επισης οταν πηγε στο top gear και ειδε το μονοθεσιο του μεγα Senna,το οποιο θα οδηγουσε, μονο που δεν εβαλε τα κλαματα! αλλα τι να λεμε τωρα ...ειναι και στον ανθρωποΑρχικά δημιουργήθηκε από HxC
Συνυπολογίστε όμως ότι μιλάμε για έναν πιτσιρικά 23 χρονών που είναι αρκετά ανώριμος ακόμα.![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Δεν πρέπει να μιλάς σοβαρά.Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
του εσπασε την κλειδα![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ρε ΄σεις... την δήλωση του Jιώργε ''Δεν θα κυνηγήσω την νίκη'' την άκουσε κανείς?![]()
Αγώνας τακτικής ήταν ο χθεσινός, (προπόνηση και βόλτες έκανε σε όλο τον αγώνα) όπως και ο προηγούμενος.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
του εσπασε ο ροσσι την κλειδα?Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
http://www.youtube.com/watch?v=Qr-tW...eature=related
και μετα απο μερικους αγωνες εβαλε τα κλαματα γιατι τον περασε απο πανω ο τονι ελιας η ο μελανδρι,δε θυμαμαι καλα.ειχε πει για εναν απο τους δυο οτι ειναι επικινδυνος οδηγος και δεν κανει για τα μοτο gp.
το ιδιο πηγε να κανει και στον πετροζα περισι τον ιουλιο στη λαγκουνα σεκα αλλα ο κοντος ανοιξε γκαζι νωρις και παραλιγο να παει χωραφι ο ροσσι γιατι δεν ειχε που να ακουμπησει
το nick name μου το εχω βαλει πριν χρονια σε αλλο φορουμ σε μια γερη αντιπαραθεση με πολυ γελιο μονο και μονο για να γελασουμε ακομα πιο πολυ(ο byron ξερει)
i'm out..![]()
καλα την παλευεις ρε ανθρωπε?
οσο για τον ελιας αυτο εγινε δυο χρονια μετα.
αν πραγματικα βλεπεις motogp μολις χθες ο σιμονσελι ακουμπησε
και ο πεντροσα εριξε κατω τον χευντεν.
να μην πω για τον μαλακα τον ζιμπερναου που επεσε πανω στον καπιροσσι και πηρε μαζι του αλλους ποσους μετα την μεγαλιωδη τουμπα.
αν κατσει και δεις στις θεσεις 5 και μετα ποσες φορες ακουμπανε οι αναβατες θα σταματησεις να μιλας για τον ροσσι που παλευε να αποδειξει τοτε οτι μπορει και με γιαμαχα
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
link για ολα αυτα???καποια δημοσιευση???για τα κλαμματα και για τις δηλωσεις...και για να μην ξεχνιομαστε...το πιο κλασσικο παραδειγμα που μπορω να θυμηθω ποσο κλαψομουνις κλπ ειναι...σε (επικινδυνη)αγκωνια απαντησε με κολοδαχτυλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
http://www.youtube.com/watch?v=Qr-tW...eature=related
i'm out..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Nj9l0eWmt_Y![]()
![]()
Ο απριλιανός φίλος Δημήτρης, ανήκει στο προστατευόμενο είδος gibernau-giberno.
Μην μου τον ζορίζετε, γιατί θα τα κάνω όλα π@υτάνα.![]()
YΓ. Ρε sete, ξεκόλλα λέμε. Δεν το έκανε επίτηδες ο γιατρός. Τον μπέρδεψε με το βιράζ και πέρασε από πάνω του...![]()
Με το Ζιμπερνο ο Ροσσι εχει την εσωτερικη, ΤΕΛΟΣ...