Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 123

Θέμα: Team65 - Track Day ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/10/10

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε
    από 7gibernau

κανεις λαθος κωστη..μαλλον δεν κανεις αλλα ο διοργανωτης μπορει να κανει τη "μαμα"με μια μαυρη σημαια...
    αλλα τα γαμιδια τα γιουρο δεν αφηνουν κανεναν να την σηκωσει...
    +990

σήμερα βγήκε μια...

Κλασσικά βγήκε από κάποιον κριτή που βρισκόταν στην είσοδο για την πίστα και αυτός που την έφαγε,με το που την είδε έκανε το λάθος και έκανε αριστερά επιτόπου προς το μέρος του κριτή...πως δεν έγινε μακελειό εκείνη την ώρα με 2-3 μηχανάκια να είναι πλαγιάσμενα στη "πλατεία",ενας θεός το ξέρει...

Και ο κριτής να χτυπιέται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    Μια χαρα παντως ητανε σημερα και λιγος κοσμος...

Καλησπέρα παιδιά!!!
    Εγώ που ήμουν παντελώς άσχετος (σε τραγικά επικύνδυνο βαθμό!!!) βλέπω τρομερή βελτίωση σε μόλις 4 τρακ-ντευ. Βοηθάει πολύ η πίστα!! Όπως το αντιλαμβάνομαι τώρα αξίζει να μπεις κάποιες φορές ώστε να αρχίσεις να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα και μετά να πας για CSS πριν αρχίσεις και μπερδεύεσαι και συνηθίζεις λάθος. Δεν έχω εμπειρία από CSS ακόμα αλλά πιστεύω αν πήγαινα πρώτα CSS δε θα μπορούσα να αφομιώσω αυτά που θα μου μάθαιναν εύκολα!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PQC
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    [
    φίλε trooper το ξέρω οτι κάνω λάθος και οτι τα πράγματα δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.

την Επίδαυρο και την εθνική Αθηνών Πατρών τα χρησιμοποίησα σαν υπερβολή για να δείξω πως για εμένα τα td δεν είναι φιλικά.

Επίσης ναι μετά απο 2 level css συνεχίζω και είμαι παγκόσμιο κουλάδι όπως λέει και ένας γνωστός μου, γιατί δεν νιώθω άνετα να πάω σε td και να δοκιμάσω αυτά που έμαθα

...φιλε θεωρω οτι αν δεν αρχισεις να μπαινεις πιστα δεν θα νοισεις ποτε ανετα απλα ψυχανεμιζομενος.

και να φανταστεις αυτα σου τα λεει ενας ανθρωπος που καποια λιγα χρονια πριν εβριζα τις πιστες τα τρακντειζ τους φιλους μου που εμπαιναν...και πλεον την πιστα την αγαπαω σαν το σπιτι μου.

φιλικα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Συγκρίνεις 30 αγωνιζόμενους με 30 ιδιώτες που ο καθένας μπαίνει μέσα για τους δικούς του λόγους;

Αν έμπαιναν πίστα σήμερα ας πούμε ο Allst@rf μαζί με τον devils είναι αδύνατο να έχουν τον ίδιο στόχο......
    δεν τα συγκρινω.τα παραληλιζω.

υ.γ.και ο ντεβιλς εχει κανει μαθημα.
    υ.γ.2 δεν ειναι αναγκη να ειναι πολλα μηχανακια στη πιστα για να γινει στραβη.με 2 μονο μεσα και παλι γινεται.αλλωστε οι εμπλεκομενοι ειναι συνηθως 2.
    υ.γ.3 ακομα και αν ο ντεβιλς δεν ειχε κανει μαθημα γιατι ειναι αδυνατο να εχουν τον ιδιο στοχο?υπαρχουν οδηγοι που ειναι πολυ καλυτεροι απο πολλους που εχουνε κανει σχολεια.δεν μιλαω για ταχυτητα αλλα για ασφαλεια!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panosch89
    ... Όπως το αντιλαμβάνομαι τώρα αξίζει να μπεις κάποιες φορές ώστε να αρχίσεις να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα και μετά να πας για CSS πριν αρχίσεις και μπερδεύεσαι και συνηθίζεις λάθος. Δεν έχω εμπειρία από CSS ακόμα αλλά πιστεύω αν πήγαινα πρώτα CSS δε θα μπορούσα να αφομιώσω αυτά που θα μου μάθαιναν εύκολα!

καλυτερα να εισαι ταμπουλα ρασα και να σε παρουν απο το 0 παρα να μπεις μονος σου να δουλεψεις με λαθος τροπο και μετα να προσπαθεις να ''σβησεις'' τι συνηθειες σου για να εφαρμοσεις αυτα που σου μαθανε.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

καλυτερα να εισαι ταμπουλα ρασα και να σε παρουν απο το 0 παρα να μπεις μονος σου να δουλεψεις με λαθος τροπο και μετα να προσπαθεις να ''σβησεις'' τι συνηθειες σου για να εφαρμοσεις αυτα που σου μαθανε.

και γω αυτο πιστευω...

το μονο πελονεκτημα που βλεπω σε αυτο που λεει ο φιλος ειναι ,οτι γνωριζεις την πιστα...

κατα τα αλλα νομιζω οτι καλυτερα να πας λευκο χαρτι στα σχολεια...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

1. Νόμιζα ο Σταύρος δεν είχε κάνει..... οκ, αλλάζουμε τον Σταυρο με κάποιον που δεν έχει κάνει
    2. Με το από πάνω λες μόνος σου γιατί δεν μπορούν να έχουν τον ίδιο στόχο. Γιατί αυτός που δεν έχει κάνει, δεν ξέρει από που να αρχίσει και τι να κάνει. Μπαίνει μέσα και πάει όπως νομίζει...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Θα πω και εγώ την άποψη μου για τα σχολεία.

είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τα αμάξια - μηχανάκια πολλά, από τότε που βγήκανε τα δάνεια ο αριθμός των μεταφορικών έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Εκεί που κάποτε μηχανάκια καβαλούσανε "λίγοι" και "καλοί" και "ψωνισμενοκαβλωμένοικάγκουρες", τώρα καβαλάει τις κάθε καρυδιάς καρύδι.

Κάποτε αυτοί οι κάγκουρες μαθαίνανε καλά ή στραβά πάνω στον δρόμο, στα λιμανάκια, στις βούτες και όσοι είχαν μεγαλύτερες μηχανές και παρέες, στην Επίδαυρο κτλπ. Όμως είχαν πάθος και γερά κόκκαλα να δοκιμάζουν και να μάθουν να οδηγούν γρήγορα. Πολύ τα καταφέρανε, πολύ σακατευτήκανε, καποιοι πεθάνανε.

Τώρα όμως η γνώση και η τεχνολογία πίσω από την μηχανή έχει "αποκαλυφθεί" και κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό. Όλες οι απόψεις περί, "πατάω μαρσπιέ για να ρίξω το μηχανάκι" "στρίβω με το σώμα", "ανάβω τσιγάρο με το σκουλαρίκι" κτλπ έχουν καταριφθεί.

Το πως θα οδηγήσεις και τι ακριβώς πρέπει να κάνεις είναι ευρέως γνωστά.

Υπάρχουν τα σχολεία ΜΙΑΣ ημέρας για να σε "μπάσουν" στην τεχνολογία που κρύβεται πίσω από τις 2 ρόδες και το πλαίσιο και το τιμόνι.
    Υπάρχουν και τα βιβλία που σε αυτά έχουν στηριχτεί τα μαθήματα (η κότα κάνει το αυγό η το αυγό την κότα?).

Πάντως οτι οδό και να διαλέξεις, δεν είναι τίποτε παρά μια ενημέρωση. ΜΙΑΣ ημέρας. Εάν δεν έχεις το μικρόβιο να συνεχίσεις και να ψάχνεις να βελτιωθείς, θα συνεχίσεις να πηγαίνεις σαν κουλάδι στις ευθείες, να παγώνεις στις στροφές και να βγαίνεις ευθεία και να κάνεις όλα τα γνωστά ευτράπελα.

Καλά τα μαθήματα όμως δεν είναι το παν. Είναι η βάση. ένα καλός εξοπλισμός που θα εμβολιάσει με ασφάλεια την οδήγηση μας. Και θα αποτελέσει την αφετηρία για κάποιον που θέλει να ψαχτεί περισόττερο με το δίκυκλο σπόρ.

Όταν όμως λέω μαθήματα, δεν εννοώ μόνο τα CSS στα μέγαρα/ σέρρες αλλά και το έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό. Για μένα είναι μόνο ένα κλικ πιο χαμηλά - δεν έχεις τον δάσκαλο να σου επιδείξει τα λάθη σου.

Στο φινάλε όμως όλα έχουν να κάνουν με τις ώρες πτήσης/ προπόνησης.. στην πίστα
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

δεν τα συγκρινω.τα παραληλιζω.

υ.γ.και ο ντεβιλς εχει κανει μαθημα.
    υ.γ.2 δεν ειναι αναγκη να ειναι πολλα μηχανακια στη πιστα για να γινει στραβη.με 2 μονο μεσα και παλι γινεται.αλλωστε οι εμπλεκομενοι ειναι συνηθως 2.
    υ.γ.3 ακομα και αν ο ντεβιλς δεν ειχε κανει μαθημα γιατι ειναι αδυνατο να εχουν τον ιδιο στοχο?υπαρχουν οδηγοι που ειναι πολυ καλυτεροι απο πολλους που εχουνε κανει σχολεια.δεν μιλαω για ταχυτητα αλλα για ασφαλεια!!!
    δεν είναι το ίδιο Γιώργο, 30 αγωνιζόμενοι με 30 αρχάριους...

οι αγωνιζόμενοι έχουν άλλη ικανότητα διαχείρισης και αντίληψης του χώρου γύρο τους, έχουν μια "σφαίρα" δικης τους ζώνης άμυνας που περιορίζεται σε λίγους πόντους γύρω τους. Για τον αρχάριο αυτή η "σφαίρα" είναι στα 3 μέτρα ... οτιδήποτε εισέρχεται εκεί μπορεί να τον κάνει να κομπλάρει, να τα χάσει ... ο αγωνιζόμενος στα @@ του, και αγκώνα-αγκώνα θα πάει με τον άλλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    δεν είναι το ίδιο Γιώργο, 30 αγωνιζόμενοι με 30 αρχάριους...

οι αγωνιζόμενοι έχουν άλλη ικανότητα διαχείρισης και αντίληψης του χώρου γύρο τους, έχουν μια "σφαίρα" δικης τους ζώνης άμυνας που περιορίζεται σε λίγους πόντους γύρω τους. Για τον αρχάριο αυτή η "σφαίρα" είναι στα 3 μέτρα ... οτιδήποτε εισέρχεται εκεί μπορεί να τον κάνει να κομπλάρει, να τα χάσει ... ο αγωνιζόμενος στα @@ του, και αγκώνα-αγκώνα θα πάει με τον άλλο
    ακριβως!

ε το ιδιο λεμε ρε γιαννη.

δεν ειπα να βαλεις εναν αγωνιζομενο με εναν νεο.

ειπα οτι οπως μπαινουν 30 αγωνιζομενοι και πλακωνοντε μεταξυ τους ωμο με ωμο,ετσι αν βαλεις 30 αρχαριους σεβομενοι ο ενας τον αλλο θα διατηρησουν την αποσταση ασφαλειας ο ενας απο τον αλλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

2. Με το από πάνω λες μόνος σου γιατί δεν μπορούν να έχουν τον ίδιο στόχο. Γιατί αυτός που δεν έχει κάνει, δεν ξέρει από που να αρχίσει και τι να κάνει. Μπαίνει μέσα και πάει όπως νομίζει...
    συγγνωμη ρε νικο.για αρχαριους δεν μιλαμε τοση ωρα?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    συγγνωμη ρε νικο.για αρχαριους δεν μιλαμε τοση ωρα?
    ναι.... όποιος ΜΟΛΙΣ εκανε το CSS 1 και μπαίνει μέσα τι είναι δλδ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ακριβως!

ε το ιδιο λεμε ρε γιαννη.

δεν ειπα να βαλεις εναν αγωνιζομενο με εναν νεο.

ειπα οτι οπως μπαινουν 30 αγωνιζομενοι και πλακωνοντε μεταξυ τους ωμο με ωμο,ετσι αν βαλεις 30 αρχαριους σεβομενοι ο ενας τον αλλο θα διατηρησουν την αποσταση ασφαλειας ο ενας απο τον αλλο.
    1ον, δεν υπάρχει το "σεβόμενοι ο ένας τον άλλο" , το έχεις δει/το έχουμε δει πολλές φορές (εκεί πάει στην ευθύνη του διοργανωτή μετά, να τους πετάξει έξω, αλλά που... γιούρια χαμένα)

2ον, δεν χωράνε 30 αρχάριοι μαζί, αυτό λέω (στα μέγαρα) ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    1ον, δεν υπάρχει το "σεβόμενοι ο ένας τον άλλο" , το έχεις δει/το έχουμε δει πολλές φορές (εκεί πάει στην ευθύνη του διοργανωτή μετά, να τους πετάξει έξω, αλλά που... γιούρια χαμένα)

2ον, δεν χωράνε 30 αρχάριοι μαζί, αυτό λέω (στα μέγαρα) ...
    1ον στους αρχαριους παιζει και παραπαιζει.
    2ον εγω πιστευω οτι χωρανε.το εχω ζησει.

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF