Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΦΙΛΕ ΖΕΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ(ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ).ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ 10-15ΗΜΕΡΕΣ
Οκ.
Κατάλαβα τι εννοείς.
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Εγω απο ολο αυτο το τοπικ προβληματιστηκα στο εξης θεμα....
Βρε μπας και ο Devil wings ειναι ο Kolias???? :rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Εγω απο ολο αυτο το τοπικ προβληματιστηκα στο εξης θεμα....
Βρε μπας και ο Devil wings ειναι ο Kolias???? :rotflmao::rotflmao:
Ρε kse-kolia-ri?
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ρε γμτ ουτε αυτο το είδα...
για σενα αγοράκι μου εχω ενα δίκανο με χοντρό αλάτι γεμίσμένο..
οταν σε πετύχω στο δρόμο ετοιμάσου να καλοπεράσεις οταν βρεθείς δίπλα μου...
θα σου κάνω την χάρη να σε λιανήσω για να καταλάβεις πόσο ωραίο είναι να σε πυροβολάνε ...
ρε απο που τα βρήκαμε αυτα τα άτομα ...
και μιλάμε για σεβασμό..
τι να σεβαστούν αυτα τα ...............
τον διπλανό τους ??
οταν θα σκότωναν με ευχαρίστηση αμοιρα ζώα γιατί ???
γιατι κάναν το σφάλμα να επιτεθούν στην ακριβή σέλα της μηχανής τους....
δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να διώξουν τα ενοχλητικά παράσιτα απο το να τα εκτελέσουν...ετσι ετσι..
και μετά θα πάρουν το κουτάκι τους και θα καθαρίσουν μερικά κολογατα γιατι τα κολόγατα δεν πρέπει να υπάρχουν
ενοχλούν που υπάρχουν .
εγω λέω να εκτελούμε όποιον μας ενοχλεί γενικά ...ελεύθερα και με το νόμο...
δεν καταλαβα κατι ρε συ free rider...δουλευω ολοι μερα για να αποκτησω οτι ακριβως γουσταρω ετσι?,και επειδη εσυ (στην προκημενη περιπτωση ογειτονας μου)γουσταρεις να εχεις γατι η οτιδηποτε αλλο πρεπει να την πληρωνω εγω την νυφη??αφου το γουσταρεις βρες εναν τροπο να μην δημιουργει προβληματα στους αλλους..γιαυτην την παιδεια ελεγες???και σεβασμο????
και καλο θα ειναι να ειτε internet eite oxi να μην μιλαμε οταν δεν ξερουμε την ολοι φαση....
και γω εχω εναν λυκο και οταν λεμε λυκο λεμε λυκο ονομα ice καθε φορα ομως που δημιουργουσε προβλημα την ακουγε την δουλεια...γιατι??γιατι ρε φιελε δεν γουσταρω τα δικα μου να τα πληρωνει αλλος οκ??αυτο ειναι παιδεια φιλε οχι να καταστρεφουμε την περιουσια του αλλου επειδη εμεις ειμαστε ανευθυνοι...
και κατι για τα πρακτικα στις σερρες φιλοι οικολογοι αφησαν οχιες στον λαιλια για να μην τα πολυλογο με αποτελεσμα δυο πιτσιρικια να πανε νοσοκομειο καποιοι να καταστραφουν οικονομικα γιατι χαθηκαν ολοκληρα κοπαδια και καποιοι να εχουν χασει τον υπνο τους γιατι ουτε την πορτα του σπιτιου τους δεν μπορουσαν να ανοιξουν....αυτο ειναι ευαισθησια δλδ??και καλα αφου ειναι ευαισθητοι γιατι δεν τα πηγαν σε εναν εθνικο δρυμο???δεν ηξεραν δεν ρωταγαν??????????????????????
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
egw jerw pws me touta kai me ta alla exw thapsei dio gatakia mesa se 3 meres...![]()
![]()
![]()
ta malakismena pane kai benoune stous kinitires ton koutiwn kai tin patane...
ti na kanw re usti mou??
3 gatia kai twra agnpoite kai to 3o...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ισσοροπία λίγο βρε παιδιά. Χαλαρώστε. Τι τσατίλες και μπινελικια είναι αυτά ? Πρώτη φορά στο μοτο.γρ βλέπω να μαλώνουν και να βρίζονται τα μέλη.
Όσοι φέρονται άσχημα στα ζώα καλά θα κάνουν να σταματήσουν. Τι ψυχή θα παραδώσετε ρε ρετάλιες ?
.....ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Ισσοροπία λίγο βρε παιδιά. Χαλαρώστε. Τι τσατίλες και μπινελικια είναι αυτά ? Πρώτη φορά στο μοτο.γρ βλέπω να μαλώνουν και να βρίζονται τα μέλη.
Όσοι φέρονται άσχημα στα ζώα καλά θα κάνουν να σταματήσουν. Τι ψυχή θα παραδώσετε ρε ρετάλιες ?ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΥΤΑ
ΤΟΝ κΑΦΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ
ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
.....ΕΚ'ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΨΥΧΗ ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ
![]()
gia auto exeis dikio emena i apopsi mou einai na ta paroune spiti tous na kanoune parea me ta dika tous paidiaΑρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
και κατι για τα πρακτικα στις σερρες φιλοι οικολογοι αφησαν οχιες στον λαιλια για να μην τα πολυλογο με αποτελεσμα δυο πιτσιρικια να πανε νοσοκομειο καποιοι να καταστραφουν οικονομικα γιατι χαθηκαν ολοκληρα κοπαδια και καποιοι να εχουν χασει τον υπνο τους γιατι ουτε την πορτα του σπιτιου τους δεν μπορουσαν να ανοιξουν....αυτο ειναι ευαισθησια δλδ??και καλα αφου ειναι ευαισθητοι γιατι δεν τα πηγαν σε εναν εθνικο δρυμο???δεν ηξεραν δεν ρωταγαν??????????????????????![]()
aso gia ta gatia kai genika gia ta adespota ftaine merikoi kaprites pou pernoun katikidia kai ota theloun na pane diakopes ta amolane i ta zevgaronoun kai otan genane amolane apo dw kai apo kei ta adespota autoi gia mena einai kopries mal...es pou prepei na tous pane filaki.kai egw exw ena thiliko snaucher alla otan to zeugarwnw exw idi brei pou tha poulisw ta koutabia
Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
και καλο θα ειναι να ειτε internet eite oxi να μην μιλαμε οταν δεν ξερουμε την ολοι φαση....
και γω εχω εναν λυκο και οταν λεμε λυκο λεμε λυκο ονομα ice καθε φορα ομως που δημιουργουσε προβλημα την ακουγε την δουλεια...γιατι??γιατι ρε φιελε δεν γουσταρω τα δικα μου να τα πληρωνει αλλος οκ??αυτο ειναι παιδεια φιλε οχι να καταστρεφουμε την περιουσια του αλλου επειδη εμεις ειμαστε ανευθυνοι...
Sorry που επεμβαινω, αλλα εδω νομιζω οτι δεν συζηταμε για κατοικιδια με αφεντικο... μιλαμε για αδεσποτα που δεν εχουν καποιον να τα φροντιζει...
![]()
Ε, πως να μη το αγαπησεις..............
![]()
![]()