Αυτή τί λέει?
Έτοιμη σε 1 λεπτό..
Αυτή τί λέει?
Έτοιμη σε 1 λεπτό..
Για τουρισμό με μοτοσυκλέτα δε νομίζω, με αμάξι ίσως..
Στην μηχανή θες κάτι ελαφρύ μικρό και αναλόγως την χρήση παίρνεις καλοκαιρινή, 3 εποχών κοκ
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εγώ έχω προτιμήσει κάτι σε τέτοιο
vango
για σκηνή
μπανέλες αεροπορικο αλουμίνιο με πολλά κόλπα.Μόνο ο πάτος είναι τσόφλι και ανησυχώ οτι θα σκιστεί εύκολα οπότε θέλει από κατω κάτι να το προστατεύει
sleeping bag έχω πάρει ένα της ίδιας εταιρίας για την γυναίκα και ένα
snugpak ίδιας κατηγορίας πολύ πιο φτηνό και πιο ανθεκτικό αλλά λίγο βαρύτερο
τα sleeping bag δοκιμασμένα το χειμώνα κοιμήθηκα με το σώβρακο σε θερμοκρασία 3-4 βαθμούς
Και λίγο σπαμ...
http://youtu.be/h9TWwBB5ZUs
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
κάνεις πλάκα!
![]()
![]()
Τι σπαμ καλέ...
:hypnotize :hypnotize ρισπέκτ λέμε, σου πέφτει η μασέλα!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Έλα τώρα ρε Παναγιώτη που θα κουβαλάμε και τέρμα με δοκάρια και δύχτια μαζί μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Πάντως για το κλίμα της Ελλάδας δεν χρειάζεται κάποιος τίποτα περισσότερο από κάτι τέτοιο...:rotflmao:
![]()
Πραγματικά καλή ιδέα αλλά δεν μπορείς να έχεις μόνο αυτό... πρέπει να κλείνει και λίγο, ειδικά εάν παίζει και γυναίκα...![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Έλα τώρα ρε Παναγιώτη που θα κουβαλάμε και τέρμα με δοκάρια και δύχτια μαζί μας...:rotflmao:
![]()
χμ...
Να γιατί μπόξερ μεεέιτ....
:rotflmao:
Ότι πρέπει για δυσκοίλιους είναι αυτές οι καταστάσεις
Μόλις παράγγειλα αυτήν κι εγώ, πάρε την ίδια Σταύρο να ανήκουμε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο..Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Κοίταξα λίγο τις Terra και κατέληξα σε αυτές:
http://www.on-holidays.gr/full_produ...20Model%202011![]()
Για 2ήμερα-3ήμερα στη Σούγια -και όχι μόνο- θά'ναι ότι πρέπει, εδώ τη βγάζαμε με τα σκηνάκια του στρατού στους -5 υπό καταρακτώδη μάλιστα βροχή και με Αρλέττα στα decks..
Στο πρώτο στήσιμο θα κάνω και εγκαίνια με κέρασμα ρακής και διαφόρων συνοδευτικών εδεσμάτων, μείνετε συντονισμένοι λέμε..!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μόλις παράγγειλα αυτήν κι εγώ, πάρε την ίδια Σταύρο να ανήκουμε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο..![]()
Για 2ήμερα-3ήμερα στη Σούγια -και όχι μόνο- θά'ναι ότι πρέπει, εδώ τη βγάζαμε με τα σκηνάκια του στρατού στους -5 υπό καταρακτώδη μάλιστα βροχή και με Αρλέττα στα decks..
Στο πρώτο στήσιμο θα κάνω και εγκαίνια με κέρασμα ρακής και διαφόρων συνοδευτικών εδεσμάτων, μείνετε συντονισμένοι λέμε..!
![]()
Με πρόλαβεςςςς![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να μην είναι η τελευταία :rotflmao:
Μόλις τη στήσεις, πες εντυπώσεις!
Μεγειές, μπορεί να συναντηθούμε να αναγείρουμε εργατικές κατοικίες! :rotflmao: :rotflmao:
"Qu ils mangent de la brioche"
Μόλις την παράλαβα στη δουλειά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Μόλις τη στήσεις, πες εντυπώσεις!
Μεγειές, μπορεί να συναντηθούμε να αναγείρουμε εργατικές κατοικίες! :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Να τη στήσω να τη δω πως είναι ή πιάνει η γρουσουζιά μέσα σε κλειστό χώρο όπως με τις ομπρέλες;![]()
:rotflmao:
Για σήμερα 10/6/2011 στο http://www.sierratradingpost.com/ αν βάλετε στο τέλος της παραγγελίας τον κωδικό ALDEALSWOOT1 έχετε 25% κάτω στις ήδη αρκετά χαμηλές τιμές. Εγώ πήρα πραγματάκια σε πολύ καλές τιμές. Χαβ φαν!