Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 95 από 95

Θέμα: Τι μαζεψα απο τον δρομο.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ρε συ Χρηστο, παμε ρε να τον δειρουμε?

ή μαλλον δε πας εσυ γιατι εγω εχω δουλεια?

Δινω 500 ?!

ε?

:wacko:
    Κατσε να παρω τηλ το φιλο μου που εχει χασει ενα μαλακα.Που ειπαμε οτι τον βρηκες?Στο μοτο γρ?Εκει εχει πολλους ργτ.Να ειναι ο δικος του?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Κατσε να παρω τηλ το φιλο μου που εχει χασει ενα μαλακα.Που ειπαμε οτι τον βρηκες?Στο μοτο γρ?Εκει εχει πολλους ργτ.Να ειναι ο δικος του?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμα πας εσυ σου δινω 200!

Δεν ξερω ανα στο εχουν προτεινει αλλα φιλε για να εισαι 100% σιγουρος δηλωσε το σε ενα Α.Τ
    Σιγουρα παρατημενο ειναι αλλα καμια φορα δεν ξερεις..

Y.Σ και να παρει ενα αντιγραφο της δηλωσης.
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

βρούμμμμμμμμμμμμμ Το avatar του/της GYROSCOP FENOM
    Παιδια σορρυ αν σας στεναχωρησα αλλα με τον zefyro φιλο μπορεις να μπλεξεις πολυ ευκολα

φανταζομαι θα εφαγα πολυ μπινελικι αλλα μαλλον πηγα γυρευοντας, χαιρομαι που ο πανος ειναι τοσο αγαπητος στο φορουμ και πραγματικα το αξιζει γιατι ειναι απτα καλα παιδια , οσο για τον σκυλο,του εκατσε το τζοκερ γιατι θα περασει καλα με τα μπανακια του και τις βολτες του και θα λαβει πολυ αγαπη εχω παραδειγμα μετην τζιλντα γιατι ξερω και τον προηγουμενο ιδιοκτητη και ειδα το σκυλι στην μετα πανου εποχη.

υ.γ πρεπει να το δηλωσει οποσδηποτε και μηπως το ψαχνουν και για να μην μλεξει χωρις να φταιει

κερασμενες
    Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε

www.lockitnow.gr

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GYROSCOP FENOM
    Παιδια σορρυ αν σας στεναχωρησα αλλα με τον zefyro φιλο μπορεις να μπλεξεις πολυ ευκολα

φανταζομαι θα εφαγα πολυ μπινελικι αλλα μαλλον πηγα γυρευοντας, χαιρομαι που ο πανος ειναι τοσο αγαπητος στο φορουμ και πραγματικα το αξιζει γιατι ειναι απτα καλα παιδια , οσο για τον σκυλο,του εκατσε το τζοκερ γιατι θα περασει καλα με τα μπανακια του και τις βολτες του και θα λαβει πολυ αγαπη εχω παραδειγμα μετην τζιλντα γιατι ξερω και τον προηγουμενο ιδιοκτητη και ειδα το σκυλι στην μετα πανου εποχη.

υ.γ πρεπει να το δηλωσει οποσδηποτε και μηπως το ψαχνουν και για να μην μλεξει χωρις να φταιει

κερασμενες
    Δειξε μου το φιλο σου να σω πω ποιος εισαι :rotflmao: :rotflmao: Εσενα δεν σουριξα μπινελικια παντως.Ο αλλος τα εφαγε ολα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Τankpad και σημάδια απο τον ήλιο. Τι συμβαίνει ?
    από giorgos wylde στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2010, 09:50
  2. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 12:37
  3. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2005, 06:21
  4. Προσοχή στο τι ζητάτε απο τον Άι Βασίλη.....
    από latris mixanis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 13:44
  5. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ