Γειά σου, ερωτίλε άντρα εσύ.
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Γειά σου, ερωτίλε άντρα εσύ.
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Μπράβο Μήτσο,Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
ΥΓ: Επίσης μπορούμε να κανονίσουμε και κοντρίτσα με καρτ. Μαζέψτε τη dream team σας, και πάμε να λύσουμε τις διαφορές μας σε όποια πίστα θέλετε. Γιατί για κόντρα με μηχανάκια δε σας "βλέπω"...
σωστός και έξυπνος τρόπος για να τις γνωρίσουμε τις κοπέλες καλύτερα....
:rotflmao:
![]()
εγω πάντως ψηφίζω σας το πιο κατάληλο να αντιπροσωπευσει το φορουμ τον ...
ΜΙΤΣΟΣ1...
το κοριτσακι μολις δει τον μητσαρα θα χασει την λαλιά της....
εμπρός ΜΗΤΣΟ ειμαστε μαζί σου....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Που να τον δει και σε δράση...![]()
Λαμπράκο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Που να τον δει και σε δράση...![]()
πρέπει να ομολογήσω οτι το σκεφτόμουνα ανάμεσα σε σένα και στο μητσο...
τι να σε πω καρδιά μου ...
![]()
![]()
ο παλιο μητσος ειναι 600αράτος τώρα...
![]()
![]()
και το κορίτσι θέλει ρόδα...
αντε βρε ..
κανε μια καλή και ψώνησε ενα τετρακύλινδρο να γεμίσεις την σέλα σου...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
μονο σε γκρεμο με ευνοικο τυφωνα πιστιρικο και με την προυποθεση οτι δεν θα ειμαι εγω εκει....Aστο Αντωνη σε εχω χαλαρουιτα![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ο Βαγγος εννοα οτι..... κουτεύει .....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μονο σε γκρεμο με ευνοικο τυφωνα πιστιρικο και με την προυποθεση οτι δεν θα ειμαι εγω εκει....![]()
για πάρτη του κοριτσιού...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
το καταλαβα ωρε καβαλαρη...αλλα μου αρεσει πολυ η συγκεκριμενη ατακα και την κολλαω παντου...παει με ολα...σαν την κοκα κολα ενα πραμα...
frankly my dear, i dont give a damn...
επιτέλουςςςςςΑρχικά δημιουργήθηκε από duckMan
γκόμενες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Εύα πάντως θέλω να ξέρεις οτι, δεν έχω καμμία εμπάθεια απέναντι σας, και ίσα-ίσα που σας βλέπω και σας χαίρομαι που οργανωθήκατε έτσι, και σας εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο. Μακάρι να μπορέσετε να μαζέψετε όλες τις πραγματικά αφοσιωμένες κοπέλες του αυτοκινήτου στο club σας, και εμείς από εδώ θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας χειροκροτήσουμε και θα σας υποστηρίξουμε. Αν μπορούσατε να κάνετε και ειδικό section για τις μηχανόβιες συντρόφισσες, (σαν τη maR1a για παράδειγμα) θα πετάγαμε τις σκούφιες μας όλοι εδώ μέσα.
Πάντως η πρόταση μου για καφέ ή/και καρτ ισχύει ακόμα, και φυσικά κερνάμε, σαν μια προσφορά γνωριμίας και κίνηση καλής θελησης, έτσι για να διώξουμε ότι "σύννεφα" εμφανίστηκαν ξαφνικά στον ουρανό... Ειδικά τώρα που αδειαινόμαστε πολλοί από τις δουλειές, βολεύει ακόμα καλύτερα.
Σκεφτείτε το και μας λές.
Οτι πετυχα ενα κοριτσάκι την κυριακή που γυρνούσα από κατι μπυροποσίες, με ενα opel astra, με κοκαλάκι στο μαλι, η οποία το πήγαινε τάπα και συνέχεια στην σφύνα και έιχε και έναν τύπο δίπλα οπού είχε γίνει χλωμός λεμε :rotflmao: :rotflmao:
Μπας και είναι απο τα μέρη σας;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
ναι βρε ευα .......
τι λες για ενα part "motogirls"???
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
Ξεχωριστό κομμάτι στο Forum αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει... Αυτό που συζήτησα όμως με ένα από τα νέα μας μέλη, (ονόματα δε λέμε) η οποία έχει μηχανή, και θα γίνει είναι να δημιουργηθεί ένα τόπικ για να δούμε πόσες κοπέλες έχουν μηχανή και γιατί όχι να δημιουργήσουμε εάν υπάρχει ανάγκη και ξεχωριστή θεματική ενότητα
![]()
χαχχααχαχαχχχαΑρχικά δημιουργήθηκε από Eva
Ξεχωριστό κομμάτι στο Forum αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει... Αυτό που συζήτησα όμως με ένα από τα νέα μας μέλη, (ονόματα δε λέμε) η οποία έχει μηχανή, και θα γίνει είναι να δημιουργηθεί ένα τόπικ για να δούμε πόσες κοπέλες έχουν μηχανή και γιατί όχι να δημιουργήσουμε εάν υπάρχει ανάγκη και ξεχωριστή θεματική ενότητα
![]()
τωρα μάλιστα....
ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΦΛΕΒΑ...
![]()
![]()
![]()
αναρωτιέμαι πόσες κοπελιές απο εδω θα γραφτούν....
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...