Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 108

Θέμα: People on wheels,και ποσο πραγματικα μας χωριζει ενας Ατλαντικος..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Παιδια μισο λεπτο γιατι μπλεχτηκαμε....

Κατα πρωτον το παλευω και το παραπαλευω και εδω μια χαρα το πραγμα.
    Με ποιο τροπο,....δεν χωραει σε αυτο το θρεντ.

Κατα δευτερον επαναλαμβανω οτι ποσταρα το κειμενο γιατι αν μη τι αλλο ειναι απιστευτα τραγικο (και χιουμοριστικο) το κοντραστ μεταξυ του μηνυματος του τυπου και της πραγματικοτητας μου (μας) .

Και το να εισαι ρεαλιστης δεν παει να πει οτι παυεις να ονειρευεσαι.
    Απλα θελει τις σωστες αναλογιες και απ'τα δυο.

Κρουκη αγορι μου αυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει.Η το αποδεχεσαι η την κοπανας.Το οτι βοηθησες καποιον κι αυτος σημερα ειναι καποιος ειναι παληα ιστορια.
    Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ασχετων(κυριολεκτικα και πρακτικα) με τη δουλεια σημερα κατεχουν θεσεις και κινουν νηματα.Τι να σου λεω τωρα.Για τον τυπο που μου εφεραν σαν βοηθο και που τον εστειλα να μου φερει μια σοκολατα(ετσι λεγαμε τον τυπο μπαταριας που δουλευαμε τοτε) και πηγε στο περιπτερο? Κι οχι μονο πηγε ο κοπανος αλλα δεν αγορασε και καμμια σοκολατα κι εκανε ψωφοκρυο.Παρα γυρισε και με ρωτησε:
    -αμυγδαλου η γαλακτος?
    Αυτος ο κυριος σημερα ειναι διευθυντης παραγωγης και μαλιστα πετυχημενος.
    Η σημαντικη διαφορα ειναι οτι τη δουλεια δεν την αγαπησε,δεν την σεβαστηκε,δεν την ευχαριστηθηκε και δεν την πηγε μισο βημα πιο περα.
    Αν το σημαντικο για σενα ειναι το χρημα η αγορα της ευρωπης ειναι ανοιχτη.Απο την αλλη ομως ξερω (και σιγουρα ξερεις κι εσυ) ανθρωπους που κανουνε οποιαδηποτε δουλεια για να επιβιωσουν μαζευοντας παραλληλα χρηματα για να κανουν ενα ταινιακι,
    Η τσαπ του γιου (η κορη μονο πλεκει)
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Τωρα δεν ξερω πως εφτασα να εξηγουμαι κιολας αλλα να γραψω κατι τελευταιο για να ξεκαθαρισω τα πραγματα μια και καλη.

Καταρχας δεν βοηθησα κανεναν ουτε ειμαι σε θεση να βοηθησω κανεναν τουλαχιστον με τον τροπο που πολλοι απο εδω μεσα μου εδωσαν την εντυπωση οτι το εξελαβαν.

Εκτος και αν εδωσα εσφαλμενα την εντυπωση οτι καθομαι τα βραδυα μονος μου με ενα μπουκαλι ουισκι μπροστα στην οθονη κοιταζοντας τα βιντεακια του τυπου και ουρλιαζοντας στην οθονη σαν τον Αλ Πατσινο "I MADE YOU" η "SHOW ME THE MONEY"

Ο συγκεκριμενος τυπος ειναι ενας απο τους πολλους (οπως και εγω) που βλεπουν κατι στο ιντερνετ που τους αρεσει,και επειδη ειναι ευκολο να επικοινωνησεις με τον οποιοδηποτε, ηρθε σε επαφη με εμενα οπως και εγω με αλλους.

Ουτε επτασφραγιστα μυστικα του επαγγελματος μοιραστηκα μαζι του,ουτε συνταγες επιτυχιας του εδωσα, (που ουτως η αλλως τετοια πραγματα δεν υπαρχουν και αυτο θα το αναλυσω πιο κατω) μονο μερικα τιπς που ουτως η αλλως θα τα ειχε αναποφευκτα βρει αργα η γρηγορα μονος του η απο καπου αλλου στο ιντερνετ.
    Σαν να ρωτας στο μοτοτζιαρ "που να κανω μαθηματα ασφαλους οδηγησης" και να μην σου λενε
    φοβουμενοι οτι θα γινεις γρηγορος και θα τους εχεις στη μπιστα!! Λες και αμα του πεις του αλλου τι ειναι το γυροσκοπικο θα γινει Ροσι.

Ο τυπος λοιπον, απλα αποκομισε εμπειρια μονος του και εφτασε να κανει ωραια βιντεακια.Τα υπολοιπα ηταν θεμα τυχης και συγκυριων.Χαιρομαι γι'αυτον ειλικρινα και για οποιονδηποτε που καταφερνει να κανει κατι με αυτο που γουσταρει,και ειναι χρεος ολων μας να βοηθαμε αυτον που θελει να μαθει,κατι που φυσικα σε αυτον τον χωρο ηταν και ειναι ακομα ταμπου,μεχρι φυσικα που ηρθε το ιντερνετ και η πληροφορια εγινε προσιτη σε ολους.

Αυτο φοβιζει πολυ κοσμο στον χωρο.
    Και αυτο ειναι που με στεναχωρει.
    Αυτη η νοοτροπια εχει εκθεσει κοσμο,διοτι οποιος νιωθει οτι εχει κατι να προστατεψει, (την δηθεν γνωση του φερ ειεπειν) μαλλον δεν την ειχε ποτε.
    Το που μας εφτασε αυτο το βλεπω εγω τουλαχιστον ξεκαθαρα.

Trivia:
    Καποτε στην εποχη του Φινου καποιοι διευθυντες φωτογραφιας εβαζαν χαρτοτειπ στον φακο για να μην βλεπουν οι βοηθοι τα διαφραγματα...
    Αμα το καλοσκεφτεις ειναι τοσο τραγελαφικο οσο με το να βαζει ο φουρναρης χαρτοτειπ στο αλευρι για να μην δει ο βοηθος τι μαρκα ειναι.

Το τι σημαινει αυτη η νοοτροπια ο καθενας μπορει να το αναλυσει μονος του,αλλα μονο μια παροιμιωδη αγνοια μπορει να αποκαλυψει αυτο και τιποτα αλλο.

Επισης ο δρομος της κονομας ειναι εντελως διαφορετικος απο το ολο πνευμα του θρεντ.
    Δεν κακο να χεστεις στο ταληρο,αλλα αν αυτο ειναι το κυριο μελημα σου τοτε μαγκα μου πρεπει να διαβεις αλλο δρομο...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who

Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ασχετων(κυριολεκτικα και πρακτικα) με τη δουλεια σημερα κατεχουν θεσεις και κινουν νηματα.Τι να σου λεω τωρα.Για τον τυπο που μου εφεραν σαν βοηθο και που τον εστειλα να μου φερει μια σοκολατα(ετσι λεγαμε τον τυπο μπαταριας που δουλευαμε τοτε) και πηγε στο περιπτερο? Κι οχι μονο πηγε ο κοπανος αλλα δεν αγορασε και καμμια σοκολατα κι εκανε ψωφοκρυο.Παρα γυρισε και με ρωτησε:
    -αμυγδαλου η γαλακτος?
    Αυτος ο κυριος σημερα ειναι διευθυντης παραγωγης και μαλιστα πετυχημενος.
    Η σημαντικη διαφορα ειναι οτι τη δουλεια δεν την αγαπησε,δεν την σεβαστηκε,δεν την ευχαριστηθηκε και δεν την πηγε μισο βημα πιο περα.
    Ξερεις γιατι;
    Γιατι ειχε τους αναλογους δασκαλους.
    -..Not Yet!

Αγαπητέ gcrook,

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να εγκαταλείψεις την πανέμορφη χώρα σου, για το ξεφτιλισμένο Χόλιγουντ και τα παραπλήσια καταγώγια και σκιραφεία across the pond.
    Τώρα που ο Παυλάκης μας, το καϊνάρι μας, το ταλεντάκι μας, ο Γερουλάνος ο λεβέντης μας, ετοίμασε τον υπεργαμάτο νόμο του, τα πράγματα θα αλλάξουν για σας τα ταλαντούχα παιδιά του κινηματογράφου, τους καλλιτέχνες του αύριο. Θα ξαναζήσουμε όλοι μας εποχές της αείμνηστης Μελίνας και βάλε ! Μη τα παρατάς ακόμα λοιπόν, χολντ ον δέαρ μπάντι !

Με φιλικούς χαιρετισμούς
    Γιωργάκης Παπανδρέου

Υ.Γ.1. /sarcasm mode off
    Υ.Γ.2. Η lufthansa έχει προσφορά 700 ευρώ για LA one way.
    Υ.Γ.3. Πολύ καλό το people on wheels, το είχα ξαναδεί παλιότερα.
    Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
    Αγαπητέ gcrook,

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να εγκαταλείψεις την πανέμορφη χώρα σου, για το ξεφτιλισμένο Χόλιγουντ και τα παραπλήσια καταγώγια και σκιραφεία across the pond.
    Τώρα που ο Παυλάκης μας, το καϊνάρι μας, το ταλεντάκι μας, ο Γερουλάνος ο λεβέντης μας, ετοίμασε τον υπεργαμάτο νόμο του, τα πράγματα θα αλλάξουν για σας τα ταλαντούχα παιδιά του κινηματογράφου, τους καλλιτέχνες του αύριο. Θα ξαναζήσουμε όλοι μας εποχές της αείμνηστης Μελίνας και βάλε ! Μη τα παρατάς ακόμα λοιπόν, χολντ ον δέαρ μπάντι !
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

POWER TO THE FILMMAKERS BITCH!
    -..Not Yet!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...
    Κρόκη, ένα μόνο θα σου πώ...:
    έπρεπε να είχα φύγει όταν αποφοίτησα. Θα γύριζα στα 30-32μου πίσω, με 500.000?-700.000? τσέπη και θα έκανα ό,τι ήθελα.

Σύναδελφοί μου (ναυπηγοί-μηχ/γοι-κλπ) έχουν αγοράσει οικοδομικά τετράγωνα ολόκληρα, κυκλοφορούν με δουκάτια, λάμπος κ φεράρια, και είναι παντρεμένοι με μοντέλες...

Εγώ έμεινα - γιατί και καλά με κράταγε ήδη αυτό που έκανα/κάνω- και πήρα τα @@... (του σΛιπερ)...

Αν ήμουνα πάλι 25 θα σας έγραφα από Dubai ή Ιαπώνία...

[...]Δεν κακο να χεστεις στο ταληρο,αλλα αν αυτο ειναι το κυριο μελημα σου τοτε μαγκα μου πρεπει να διαβεις αλλο δρομο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	agrotissa-mag-cover.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	23,7 KB 
ID:	217466
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Κρόκη, ένα μόνο θα σου πώ...:
    έπρεπε να είχα φύγει όταν αποφοίτησα. Θα γύριζα στα 30-32μου πίσω, με 500.000?-700.000? τσέπη και θα έκανα ό,τι ήθελα.

Σύναδελφοί μου (ναυπηγοί-μηχ/γοι-κλπ) έχουν αγοράσει οικοδομικά τετράγωνα ολόκληρα, κυκλοφορούν με δουκάτια, λάμπος κ φεράρια, και είναι παντρεμένοι με μοντέλες...

Εγώ έμεινα - γιατί και καλά με κράταγε ήδη αυτό που έκανα/κάνω- και πήρα τα @@... (του σΛιπερ)...

Αν ήμουνα πάλι 25 θα σας έγραφα από Dubai ή Ιαπώνία...
    συμφωνώ σε όλα εκτός τα @@ του σλίπερ ( )

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Συγνωμη φιλαρακι αυτη η αγροτισσα που λες μηπως γνωριζεις, ...

...ειναι ακομα μόνη?
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

το θεμα αγορι δεν ειναι ,το οτι εσυ δεν νομιζεις οτι βοηθησες τον μειλα ,αλλα το τι νομιζει αυτος...

στειλτου λοιπον αλλο ενα λεγοντας να σου κανει εισιτηρια κι εξοδα για κανα μηνακι εκει που ειναι , να του κανεις τον δασκαλο απο κοντα...

κωλοτουμπες θα κανει γκαραντι...

απλο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Συγνωμη φιλαρακι αυτη η αγροτισσα που λες μηπως γνωριζεις, ...
    ...ειναι ακομα μόνη?
    μπααα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    μπααα...
    με πόσους είναι δλδ;

@Κρούκυ : ή κάντην ρε μλκ για τις Αμερικές ή σκάσε και τράβα βιντεο σε γάμους και πανηγύρια (TD, δεξιώσεις πρέσβη, χορεσπερίδες κλπ)

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    καλα
    αμα ητανε ετσι οι αγροτισσες

μαζι με το προβλημα του κρουκη

θα λυναμε και το προβλημα της Υπερ-αστικοποιησης της ελλαδας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    με πόσους είναι δλδ;

@Κρούκυ : ή κάντην ρε μλκ για τις Αμερικές ή σκάσε και τράβα βιντεο σε γάμους και πανηγύρια (TD, δεξιώσεις πρέσβη, χορεσπερίδες κλπ)

Αν ηξερες γιατι λεφτα μιλαμε για τους γαμους δεν θα το γελαγες.

Κρουκη πηραμε μηχανες και φυγαμε για Επιδαυρο http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=112907
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αν ηξερες γιατι λεφτα μιλαμε για τους γαμους δεν θα το γελαγες.

Κρουκη πηραμε μηχανες και φυγαμε για Επιδαυρο http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=112907
    δεν γελάω με αυτό.... δεν προσέχεις....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. People On Wheels, A Motorcycle Trackday Project
    από gcrook στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 155
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2013, 20:39
  2. People On Wheels, A Motorcycle Trackday Project
    από antsoar στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2011, 15:56
  3. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 14:43