Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 135

Θέμα: ροική εξέλιξη - εκκεντροφόροι

θα τον παρω αυριο
    αλλα δεν χρειαζετε μαστορα να περιμενεις γραψε γραψε
    πολυ προσωπικα το εχεις παρει........λες και σου φαγαν τον πελατι
    λες και ανακαληψες την ροικη εσυ ο ιδιος.........
    αλλωστε σου εχω στιλει και εγω πελατη απο το μαγαζι σου (για αλλο λογο ομως)
    τεσπα
    εσβησα τα ποστ γιατι πραγματικα δεν αξιζει να ασχολουμε

υγ θα πικραθω εγω ?
    αν ναι μην κρατιθεις δωσε και στις 0700 που πιανω δουλεια θα τα δω

χαιρομαι που σε κανω να γελας
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

τι θα λέγατε να σταματούσαμε εδώ ?

αρκετά εκτεθήκαμε και εκθέσαμε πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες μέσα απο ένα κωλοπληκτρολόγιο ... το παρόν θρέντ δεν εξυπηρέτησε ούτε στο ελάχιστο τον σκοπό για το οποίο δημιουργήθηκε απο το φίλο μας Γιάννη.

ακόμα και στη ''διαμάχη'' που προέκυψε, η μια πλευρά έχει αποφασίσει να μη συμμετάσχει και προφανώς θα έχει τους λόγους της.

Ας βάλουμε μια τελεία.
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

σωστά

ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για το θέμα
    ροϊκή εάν αξίζει ή όχι
    προσωπικά για το δικό μου μοτό όχι ευχαριστώ
    ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
    γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια

george μην καταπιεζεις το παιδι ασε να πει και να πικραθει κοσμος

πολυ στραβωμα φυλε μου dimst
    ελπιζω να σε κανω παντα να γελας και τα λοιπα που ειπες

υγ γιατι εσεις που υποστιριζετε την τεχνη..........αυτη τοσο πολυ δεν βαζετε και ενα
    ποσο σε $$
    και ενα ποσοστο βελτιωσεις εστω ενδικτηκα
    μπας και αποκτισει νοημα το ποστ
    KAFROS

FFWD Το avatar του/της DimST
    Έσβησες πολύ συγκεκριμένα πόστ γιατί δεν αξίζει να ασχολείσαι λές? είσαι σίγουρος τώρα?

Ζορίστηκες maron... και πολύ μάλιστα. Είναι σαφές πως το πρόβλημα δεν είναι η ρoϊκή...

Περίμενα να απαντήσεις σ'αυτό που σου έγραψα.. Τι κάνει ο μηχανικός σου το σκ, δεν έλαβα απάντηση.... ένα busa φτιάχνει και τις μέρες αυτές θα του τελείωνε τη ροϊκή... Ίσως τελικά σε κάποια χρειάζεται να γίνει τελικά.... ίσως πάλι σε κάποια άλλα όχι... μπλέκει το πράγμα...
    Να γιατί σβήστηκαν τα πόστ.
    Πήρες φόρα και έγραψες κουβέντες που εκθέτουν ανθρώπους και πράγματα χωρίς να γνωρίζεις, οπότε τί πιο απλό απο το να τα πάρεις πίσω. Εύκολο και αντρίκειο!

Οπότε επέτρεψε μου εγώ να συνεχίσω να γελάω... είσαι εκτός θέματος, απαντάς εκ μέρους κάποιου άλλου, προσβάλεις ανθρώπους που δε σου φταίνε, ούτε και ξέρουν γεγονότα και παρ' όλ' άυτά συνεχίζεις... και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσεις να γράφεις ασάφειες - για να μη το πώ αλλιώς.
    Δε τρέχει όμως, εγώ δε βρίσκω παραπάνω νόημα σ'αυτή τη κουβέντα και μη επαναλάβεις πάλι το ποίημα για πελάτες και τιμοκαταλόγους, έχεις ήδη εκτεθεί ανεπανόρθωτα μόνο απο τη κίνηση σου να σβήσεις τα γραφόμενα σου.

Κάποιος Mod Να τα διαχωρίσει;

Back to the topic. Τι προσφέρει μια ροϊκή;
    Έχουμε καμια δυναμομέτρηση, πριν και μετά, μόνο με ροΪκή, χωρίς άλλες αλλαγές;

Μην με παραξηγήσει κανείς, απλά ρωτάω.

Thanks

σε όλους για ηρεμία.
    ΚΩΣΤΗΣ

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
    Τι προσφέρει μια ροϊκή;
    Ρε παιδιά, προσπαθήστε να καταλάβετε λίγο τι ρωτάτε... Η "ροϊκή" δεν είναι ένα εξάρτημα που το παίρνει ο μάστορας απ' το ράφι, το κουμπώνει στο μοτέρ και... "15 μουλάρια συν, έφυγες". Γενικά μιλώντας, μεταξύ των τροποποιήσεων που μπορεί να γίνουν σε έναν δεδομένο κινητήρα, η (ροϊκή) βελτίωση της κεφαλής είναι αυτή που μπορεί να προσφέρει το μεγαλύτερο κέρδος (και μάλιστα με τεράστια διαφορά) συγκρινόμενη με οτιδήποτε άλλο. Λέγοντας όμως "ροϊκή" (έτσι σκέτα, σαν φάρμακο που τα γιατρεύει όλα) μπορεί κανείς να εννοεί από "γυαλίζω" λίγο την εισαγωγή μέχρι, πρακτικά, σχεδιάζω καινούρια κεφαλή. Πως μπορεί, λοιπόν, να απαντηθεί το ερώτημα (που τελικά δεν έχει νόημα) με ένα νούμερο---δεν είναι τα πάντα μπακαλική, πως να το κάνουμε...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Λοιπόν τον εν λόγω μηχανάκι που συζητάμε για την ροική εξέλιξη, του GM δηλαδή, φοράει και PC και ελέυθερο φίλτρο και είναι και θεόκοντο και καταλύτη δεν έχει επάνω τώρα ακόμα στην πολιτική του μορφή και ανοίξαμε στην εθνική να δούμε την τρομακτική του δύναμη σε σχέση με ένα παλιονορμάλ GSXR 1000 Κ9 το δικό μου με αναβάτη αρκετά ποιό βαρύ απο αυτόν του Yamaha.

Το αποτέλεσμα είναι σαφώς εντυπωσιακό με το σύνολο των βελτιώσεων σε σχέση με νορμάλ R1 που το καταπίνω για πλάκα αλλά δεν είναι τέρας δύναμης όπως παρουσιάζεται, οκ πετάγεται λίγο μπροστά μέχρι το GSXR να ανεβάσει στροφές μετά δεν παίζει να φύγει.

Όσο για τα 175hp του δυναμόμετρου μάλλον 175 φίδια πρέπει να μέτρησε , ο αριθμός κρίνεται υπερβολικά μεγάλος(υποθέτω ότι μιλάμε για τροχό), γνώμη μου

Σαν επίλογο λοιπόν το σύνολο των μεταροπών αξίζουν βέβαια διότι έχει διαφορά σε σχέση με το νορμάλ αλλά όχι ότι γίνεται και τέρας ιπποδύναμης κανείς δεν αναγράφει το συνολικό ποσό που χρειάζονται για όλες αυτές τις βελτιώσεις και στην τελική δεν το δίνεις το ρημάδι να πάρεις κάτι άλλο πραγματικά δυνατό και εργοστασιακό.

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    To Yamaha αυτο που λες ειναι 4 χρονια πισω, τα αντιστοιχα τοτε που ετρεχε ηταν τα Κ5-Κ6 και με αυτα μπορει να συγκριθει, 4 χρονια μετα. Αλλα ακομα και ετσι το γεγονος οτι σε πολιτικη πλεον μορφη (και πιθανως μετα και απο καποια "κοπωση" του μοτερ) εξακολουθει να κοιταει στα ισια μηχανακι 2 γενιες μετα, κατι λεει για τη ποιοτητα της μετατροπης.

...ex 88 SS 600 GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    To Yamaha αυτο που λες ειναι 4 χρονια πισω, τα αντιστοιχα τοτε που ετρεχε ηταν τα Κ5-Κ6 και με αυτα μπορει να συγκριθει, 4 χρονια μετα. Αλλα ακομα και ετσι το γεγονος οτι σε πολιτικη πλεον μορφη (και πιθανως μετα και απο καποια "κοπωση" του μοτερ) εξακολουθει να κοιταει στα ισια μηχανακι 2 γενιες μετα, κατι λεει για τη ποιοτητα της μετατροπης.
    Τα Κ5-Κ6 φίλε τα ξυρίζουν τα Κ7-Κ10 δεν παίζει τα καινούργια GSXR να είναι ποιό γρήγορα και εμένα δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα της μετατρόπής ούτε και από ποιόν έγινε εγώ κρίνω το αποτέλεσμα και λέω ότι το κρίνω ικανοποιητικό σαν σύνολο.

Το κόστος δεν βλέπω να γράφει κανένας και μου φαίνεται ότι ο maron έχει δίκιο στο finale εάν αξίζει σαν κόστος να τα κάνεις όλα αυτά

ναι όντως το κόστος για πόσα άλογα θα πάρεις, κανείς απο τους γνώστες της ροϊκής δεν γράφει.
    Τώρα μπαίνουμε επιτέλους στο άκρως ενδιαφέρον θέμα του θρέντ
    Αφού ξέρετε τα πάντα επι ροϊκής θα πρέπει να ξέρετε και το τι και πως αφού είσαστε βελτιωτές.
    Παρακαλώ είμαστε όλο μάτια και αυτιά
    ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
    γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    ...αντε και να παρεις 10 αλογα τι θα καταλαβεις?
    οτι πληρωσες 100 ευρω το ατι?
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    παίδες από ένα σημείο και μετά τα άλογα θέλουν λεφτά για να έρθουν, επειδή με την πιο απλή μόντα της εξάτμισης και του Commander μπορείς να πάρεις μέχρι και 10 αλογάκια, δε σημαίνει ότι όλες οι αντίστοιχες μόντες θα είναι εξίσου αποδοτικές, αλλά αυτες ειναι που κανουν τη διαφορά

dimst οτι να ειναι ........
    τωρα καταλαβα γιατι ενω κραζεις τοσο χοντρα αλλους
    δεν σου απανταει κανεις γιατι πολυ απλα δεν βγαινει ακρη...........ποτε

με κραζεις και το πατημα σου ειναι οι ομορφες λεξουλες που χρησιμοπιεις και επαναλαμβανεις
    αλλα και το φοβερο γεγονος ................οτι ξερεις και συνεργαζεσαι με τον Α___..........και οτι ο Α___ το Σου Κου εκανε ροικη σε ενα busa,,,,,,κλαιω δακριζω, μου ππεσανε τα σαγονια
    ειναι θεαμα που δεν το εχει δει κανεις αλλος (δουλευομαστε μαλλον)
    πες μου μαστορα οτι εκανε ροικη σε busa η R1 με εξατμισεις μονο να με προβληματισεις
    επισεις το ψυλοκαθαρισμα της κεφαλης δεν πιστευω να το βαφτιζεις ροικη ετσι ????
    και ακομα περιμενω να δω χρεωσεις....................

τα ποστ μου φαινονται απο τις απαντισεις αλλα αν θες τα ξαναβαζω ευκολα copy paste ειναι
    οσο για τον Α___ ναι, τον εθυξα και μονο που εβαλα το ονομα του σε ενα ποστ ξεκατινιασματος
    κριμα μαστορα και ειχα τελειος διαφορετικη εικονα και οταν σου εστιλα τον blitz αλλα και οταν ειχα ερθει απο το μαγαζι σου και σου εφερα τα πραγματα του zx9-r ακα δημητρης
    φυλια απο τον ζορισμενο ,ασχετο, που δεν ξερει το μηχανακι του gm , δεν καταλαβαινει τιποτα και σε κανει να γελας.
    μαστορα δεν εχεις παρα να αποδιξεις με τα εργα που ΙΔΗ εχεις κανει οτι η ροικη δουλευει
    αλλα εσυ μενεις στο οτι εσυ εισαι ............και οι αλλοι δεν ξερουμε τι μας γινετε
    KAFROS

Αρχικά δημιουργήθηκε από slipper
    ναι όντως το κόστος για πόσα άλογα θα πάρεις, κανείς απο τους γνώστες της ροϊκής δεν γράφει.
    Τώρα μπαίνουμε επιτέλους στο άκρως ενδιαφέρον θέμα του θρέντ
    Αφού ξέρετε τα πάντα επι ροϊκής θα πρέπει να ξέρετε και το τι και πως αφού είσαστε βελτιωτές.
    Παρακαλώ είμαστε όλο μάτια και αυτιά
    να συμπληρώσω και το εάν θα δούμε καλή διαφορά μόνο με τη ροική ή θα χρειαστούμε επιπλέον πραγματάκια για να δούμε διαφορά όπως του GM.

Αυτό το λέω γιατί έχω καβαλήσει μοτοσυκλέτα νορμάλ σκετό ρημάδι που δεν τράβαγε καθόλου και με την τεράστια μετατροπή του εμπρός γραναζίου και το τεράστιο κόστος των 15 ευρώ το μηχανάκι γαμούσε.

Μήπως τελικά τα απλά πράγματα είναι που δίνουν το άμεσο αποτέλεσμα και δεν χρειάζεται να ψηρίζουμε την μαιμού

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ροϊκή Εξέλιξη...
    από McTalas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 23:13
  2. Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2008, 15:45
  3. Ροϊκή εξέλιξη και λοιπές αρκούδες
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 106
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2008, 22:19