Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 131

Θέμα: Προσοχή.....

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    εγω λεω να αποκτησουμε τους νομους οπλοφοριας και οπλοχρησιας της Αλασκα,γιατι ειναι πολυ πιθανο να εχουμε ΚΑΙ ζομπι σε λιγο καιρο. και να ξερετε αυτα σκοτωνονται μονο με headshot.

:a31: :a31:
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    +10000000000000

Προτιμώ να έχω εγώ την επιλογή και οχι ο επίδοξος εγκληματίας. Εν κατακλείδι και είναι προσωπική απόφαση και αδιαφορώ για τις "πολιτισμένες κουβέντες" επί θέματος, είναι πως προτιμώ να αντιμετωπίσω αίθουσα δικαστηρίου απο το χειρουργείο νοσοκομείου. Με οτι αντικείμενο έχω εκείνη την στιγμή ώς χρήση όπλου.

.....
    Καλέ μου μάγε....

Σου γράφω εγώ γιατί, όπως έχεις καταλάβει, έχω μια άλλη σχέση με τα όπλα και τηνν κουλτουρα που τα ακολουθεί (μην ανοιξουμε εδώ τα τι και πως - δεν ειναι του ενδιαφέροντός μας).

Το να κουβαλάει ο καθένας ένα μαχαιρι, τσεκουρι, τόξο, βαλίστρα, 9ρι/40ρι/45ρι/22ρι, 12ρα κλπ και να το να βγάζει να λύσει το πρόβλημα είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει ποτέ μου.

Όταν το ίδιο το κράτος (βλέπε σωματα ασφαλείας) δεν είναι σε θέση (νομική αλλά και λογω εκπάιδευσης ή μαλλον έλλειψη εκπαίδευσης) να τα χρησιμοποιήσει, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μπορέσεις εσύ;

Επίσης, σκέψου αυτό που λέει ο Byron. Στην Ελλάδα ζεις.... ξαφνικά θα γίνουν οι δρόμοι κόκκινοι...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Και μην αρχίσεις τα επιχειρήματα του NRA. Βλέπουμε (ευτυχώς από τηλεόραση) τα αποτελέσματα της ανεξέλεγκτης ύπαρξης όπλων στα χέρια του κάθε σαλταρισμένου ...
    γηγενή κάφρου.
    Όταν μου πρότειναν στη Βείκου μια φορά πιστόλι μετά από λογομαχία στο δρόμο είπα ότι τελείωσαν όλα και μου έφυγε όοοολη η μαγκιά.
    Οι (νόμιμοι) κουμπουροφόροι μας λείπανε για να δέσει το γλυκό...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    γηγενή κάφρου.
    Όταν μου πρότειναν στη Βείκου μια φορά πιστόλι μετά από λογομαχία στο δρόμο είπα ότι τελείωσαν όλα και μου έφυγε όοοολη η μαγκιά.
    Οι (νόμιμοι) κουμπουροφόροι μας λείπανε για να δέσει το γλυκό...
    Μη μπερδεύεσε. Για τους νόμιμα κατέχοντες όπλο, τα βαλλιστικά του είναι σε φάκελλο στην ασφάλεια. Με την πρώτη μαλακία σου χτυπάνε την πόρτα....

Το θέμα είναι μεγάλο, μην το ανοιγουμε.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Byr0n...έλα μια βόλτα απο τον άλλο χώρο να δείς αν υποστηρίζω πως είναι επαρκής... μάλλον το αντίθετο λέω. Αυτό όμως δεν αναιρεί πως υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ μερίδα αστυνομικών που κάνουν οτι μπορούν με δεδομένες δυσκολίες στο έργο τους.

Και οχι... δεν είμαι fan της οπλοφορίας, οπλοχρησίας... αλλά θέλω να μπορώ στην δεδομένη κατάσταση να μην γίνω στατιστική εγκλήματος. Ή τουλάχιστον να έχω την επιλογή να αμυνθώ απέναντι σε επίδοξο εγκληματία..

Και αν θες την άποψη μου, την οποία την έχω καταθέσει και παλιότερα. Η περιουσία που θα πάρει (απο χρήματα μέχρι και οτι μπορείς να φανταστείς) δεν με νοιάζει τόσο, όσο το οτι θα έχει την επιλογή να μου κάνει κακό αν το θελήσει!!!

Η ΕΛ.ΑΣ μπορεί να ανταποκριθεί... αλλά όπως πάντα θα είναι "μετά-δράση" (sic) , και οχι πρόληψη.

Κάποιοι εδώ επιμένουν σε ενα φανταστικό κόσμο που νομίζουν πως ο κλέφτης θα είναι πολιτισμένος και θα τους πεί "ευχαριστώ κύριε" για την όποια κλοπή κάνει και θα τους αφήσει με χαμόγελο. Ή οτι δεν θα κάνει τίποτα και απλά θα φύγει, ειδικά αν είναι κλοπή μηχανής όπως πάνω.

Η πραγματικότητα είναι όμως πως όταν η κλοπή γίνεται παρουσία του θύματος , οι πιθανότητες είναι ενα 60-70% οτι θα κάνει κακό. Όποιος θέλει του δίνω στατιστικά...

Όσον αφορά τους ίδιους τους αστυνομικούς... ρωτήστε τους οι ίδιοι τι λένε για το τι επικρατεί έξω και αν και πως πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Θεωρήστε οτι λέω εγώ μαλακίες και πιάστε ενα αστυνομικό έξω απο ΔΙ.ΑΣ , Α.Δ., ΟΠΚΕ, Δ και ρωτήστε τον.... μόνο προσοχή μην πέσετε απο τα σύννεφα απο αυτά που θα ακούσετε.

Εν κατακλείδι για να μην το κουράζω... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FAN ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ... όμως δεν θέλω να γίνω και θύμα επιλογής του όποιου κακοποιού στοιχείου επειδή ΕΤΣΙ του κάπνισε εκείνη την στιγμή.

Και πίστεψε με ... ισχύει το παραπάνω που ειπώθηκε. Αν δεν μιλάμε για τύπους με ΑΚ47 και εξοικειωμένους με το έγκλημα, θα ξαφνιαστεί απίστευτα αν αντιδράσεις γρήγορα και χωρίς δισταγμό. Ή νομίζεις πως κάτι γριές με μπαστούνια και σκούπες είναι υπερήρωες και υπερνικούς τους επίδοξους ληστές;... απλά τους πιάνουν απροετοίμαστους.

Υ.Γ. Sniper... μαζί σου ... αν διαβάσεις την απάντηση μου πιο πάνω, θα καταλάβεις τι εννοώ... ελπίζω δλδ!
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Οι πολλές ταινίες περιπέτειας στο STAR κάνουν κακό στην υγεία…

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Οι πολλές ταινίες περιπέτειας στο STAR κάνουν κακό στην υγεία…
    Όπως επίσης και τα πολλά Free Willy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    @ggs
    το ίδιο και το να κάθεσαι στον αντίχειρα και να κάνεις προσευχή όταν ο άλλος παίζει ζάρια με την ύπαρξη σου. Προτιμώ λοιπόν τον δικό μου τρόπο... εσύ κάντο με τον δικό σου.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

λοιπον,τα πραγματα ειναι απλα gandalf.
    αρχικα επετρεψε μου να ξερω πολλα πραγματα παραπανω για δικανικη ψυχολογια/επιστημη και το πως διαμορφωνονται οι στατιστικες.
    με αυτο ως βαση,να ξερεις πως ενα "κλεφτης" θελει να κανει την δουλεια του οσο πιο γρηγορα και αθορυβα μπορει.αν δε του προβαλεις αντισταση,δεν προκειται να σου κανει τιποτα(εκτος αν μιλαμε για ψυχοπαθη που δεν θελει να σε κλεψει αλλα να σε κανει ραγου).
    αν ομως αρχισεις τις μαγκιες,καρατιες,κουβεντες και τεηζερ,τοτε και μπουνιδι θα φας και πιστολοδι και μαχαιριδι και πατουχιδι.γιατι προεβαλλες αντισταση,και ναι,ειναι εντελως χαζο να προβαλεις αντισταση οταν δεν εχεις διοδο διαφυγης.το να κουβαλας μαζι σου μαχαιρια,τεηζερ,οπλα,χειροβομβιδες κλπ δεν θα σε βοηθησει γιατι οταν χρειαστει,ειτε δε θα το χρησιμοποιησεις ειτε θα το χρησιμοποιησεις λαθος,οπως εχει γινει παρα παρα πολλες φορες.
    και στον Καναδα εχουν χαλαρους νομους για οπλα αλλα δε σκοτωνονται επειδη δεν ειναι triggerhappy εθνος οπως οι Αμερικανοι.Και εδω στην Ελλαδα πολλοι ειναι οι μπατσο/στρατοκαβλοι μη ενστολοι που πολυ θα γουσταραν τετοια φαση.
    The sickness

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    λοιπον,τα πραγματα ειναι απλα gandalf.
    αρχικα επετρεψε μου να ξερω πολλα πραγματα παραπανω για δικανικη ψυχολογια/επιστημη και το πως διαμορφωνονται οι στατιστικες.
    με αυτο ως βαση,να ξερεις πως ενα "κλεφτης" θελει να κανει την δουλεια του οσο πιο γρηγορα και αθορυβα μπορει.αν δε του προβαλεις αντισταση,δεν προκειται να σου κανει τιποτα(εκτος αν μιλαμε για ψυχοπαθη που δεν θελει να σε κλεψει αλλα να σε κανει ραγου).
    αν ομως αρχισεις τις μαγκιες,καρατιες,κουβεντες και τεηζερ,τοτε και μπουνιδι θα φας και πιστολοδι και μαχαιριδι και πατουχιδι.γιατι προεβαλλες αντισταση,και ναι,ειναι εντελως χαζο να προβαλεις αντισταση οταν δεν εχεις διοδο διαφυγης.το να κουβαλας μαζι σου μαχαιρια,τεηζερ,οπλα,χειροβομβιδες κλπ δεν θα σε βοηθησει γιατι οταν χρειαστει,ειτε δε θα το χρησιμοποιησεις ειτε θα το χρησιμοποιησεις λαθος,οπως εχει γινει παρα παρα πολλες φορες.
    και στον Καναδα εχουν χαλαρους νομους για οπλα αλλα δε σκοτωνονται επειδη δεν ειναι triggerhappy εθνος οπως οι Αμερικανοι.Και εδω στην Ελλαδα πολλοι ειναι οι μπατσο/στρατοκαβλοι μη ενστολοι που πολυ θα γουσταραν τετοια φαση.
    Βέβαια κυκλοφορούν κοντά στο μύριο παράνομα όπλα εν Ελλάδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Βέβαια κυκλοφορούν κοντά στο μύριο παράνομα όπλα εν Ελλάδι...
    και πολλα απο αυτα αυτοματα κιολας...ομως οταν δωσεις αδεια για νομιμη κατοχη,τοτε η χρηση πως θα ελεγχθει?καθε μερα στις ειδησεις παιζει ενα-δυο θεματα για ξεκαθαρισμα λογαριασμων...
    The sickness

και πολλα απο αυτα αυτοματα κιολας...ομως οταν δωσεις αδεια για νομιμη κατοχη,τοτε η χρηση πως θα ελεγχθει?καθε μερα στις ειδησεις παιζει ενα-δυο θεματα για ξεκαθαρισμα λογαριασμων...
    Tώρα μιλάς έσυ για ένα θέμα που δεν κατέχεις κι επέτρεψέ μου να ξέρω δύο πράγματα παραπάνω.

Αυτόματα όπλα (full auto) δεν κυκλοφορούν ουτε στην Αμερική νόμιμα. Τα υπόλοιπα όπως είπα παραπάνω, πριν πωληθούν, έχουν στείλει τα βαλιστικά τους στην Ασφάλεια. Οπότε όποιος κατέχει νόμιμο όπλο ξέρει ότι εάν το χρησιμοποιήσει θα τον βρουν. Αυτό σου μεγαλώνει την ευθύνη, ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ. Ελέγχεται λοιπόν. Τα παράνομα, δεν ελέγχονται γιατί δεν υπάρχουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Tώρα μιλάς έσυ για ένα θέμα που δεν κατέχεις κι επέτρεψέ μου να ξέρω δύο πράγματα παραπάνω.

Αυτόματα όπλα (full auto) δεν κυκλοφορούν ουτε στην Αμερική νόμιμα. Τα υπόλοιπα όπως είπα παραπάνω, πριν πωληθούν, έχουν στείλει τα βαλιστικά τους στην Ασφάλεια. Οπότε όποιος κατέχει νόμιμο όπλο ξέρει ότι εάν το χρησιμοποιήσει θα τον βρουν. Αυτό σου μεγαλώνει την ευθύνη, ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ. Ελέγχεται λοιπόν. Τα παράνομα, δεν ελέγχονται γιατί δεν υπάρχουν.
    το θεμα,δυστυχως,το γνωριζω σχετικα καλα.
    Στις ΗΠΑ,αγοραζεις οτιδηποτε οπλο θελεις αλλα μονο ημιαυτοματο.Και αναλογα το οπλο,μπορεις να πυροβολεις ειτε μονο σε ελεγχομενο περιβαλλον(εχουνε διαφορα κεντρα σκοποβολης) ειτε σπιτι σου.
    Βεβαια ενα ημιαυτοματο οπλο,γινεται αυτοματο(παρανομη διαδικασια) σχετικα ευκολα για οποιον ασχολειται.
    Εγω μιλησα για δυσκολια ελεγχου στην Ελλαδα γιατι στις Ηπα,οπως πολυ σωστα ειπες,αν κανεις κατι παρανομο με καταχωρημενο οπλο σε βρισκουν.Αν σε ενδιαφερει αυτο.Και παλι κι εκει εχουν οπλα μη καταχωρημενα κλπ κλπ κλπ αλλα δεν θα ηθελα να συγκρινω αλλο τις Ηπα και την Ελλαδα σε ενα τετοιο θεμα γιατι μονο κακο θα βγει
    The sickness

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Κάποιοι εδώ επιμένουν σε ενα φανταστικό κόσμο που νομίζουν πως ο κλέφτης θα είναι πολιτισμένος και θα τους πεί "ευχαριστώ κύριε" για την όποια κλοπή κάνει και θα τους αφήσει με χαμόγελο. Ή οτι δεν θα κάνει τίποτα και απλά θα φύγει, ειδικά αν είναι κλοπή μηχανής όπως πάνω.

Η πραγματικότητα είναι όμως πως όταν η κλοπή γίνεται παρουσία του θύματος , οι πιθανότητες είναι ενα 60-70% οτι θα κάνει κακό. Όποιος θέλει του δίνω στατιστικά...

Όσον αφορά τους ίδιους τους αστυνομικούς... ρωτήστε τους οι ίδιοι τι λένε για το τι επικρατεί έξω και αν και πως πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Θεωρήστε οτι λέω εγώ μαλακίες και πιάστε ενα αστυνομικό έξω απο ΔΙ.ΑΣ , Α.Δ., ΟΠΚΕ, Δ και ρωτήστε τον.... μόνο προσοχή μην πέσετε απο τα σύννεφα απο αυτά που θα ακούσετε.

Εν κατακλείδι για να μην το κουράζω... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FAN ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ... όμως δεν θέλω να γίνω και θύμα επιλογής του όποιου κακοποιού στοιχείου επειδή ΕΤΣΙ του κάπνισε εκείνη την στιγμή.
    Αν ανησυχείς (πιθανόν δικαιολογημένα αν μένεις απόμερα) για τον κλέφτη που θα μπουκάρει σπίτι σου, ξέρεις τι μπορείς να κάνεις. Αδειες κυνηγού μπορούν να πάρουν και οι τυφλοί.
    Το να ανησυχείς για το ενδεχόμενο live κλοπής του οχήματος σου, θέλοντας να έχεις την "επιλογή", δλδ κουμπούρι πάει αλλού και μακριά. Τα 1-2-3-10 περιστατικά δεν δικαιολογούν τέτοιες "επιλογές". Αν σου κάτσει, δώστο το ρημάδι να ΄χεις το κεφαλι σου ήσυχο. Τον super γκούφη για 3-4-5.000? θα κάνεις?

Σε ότι αφορά τους αστυνομικούς που επικαλείσαι και τι επικρατεί έξω, κράτα ένα μέτρο. Το target group της δουλειάς τους είναι ο υπόκοσμος και για αυτό πληρώνονται. Το target group το δικό μου είναι οι γιαγιάδες που ενημερώνουν βιβλιάρια με την σύνταξη τους. Ούτε την δική μου άποψη ότι όλα είναι ρόδινα θα κρατήσεις, ούτε της ΔΙΑΣ που έχουν νταλαβέρια με εγκληματίες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

....
    Εγω μιλησα για δυσκολια ελεγχου στην Ελλαδα γιατι στις Ηπα,οπως πολυ σωστα ειπες,αν κανεις κατι παρανομο με καταχωρημενο οπλο σε βρισκουν.Αν σε ενδιαφερει αυτο.Και παλι κι εκει εχουν οπλα μη καταχωρημενα κλπ κλπ κλπ αλλα δεν θα ηθελα να συγκρινω αλλο τις Ηπα και την Ελλαδα σε ενα τετοιο θεμα γιατι μονο κακο θα βγει

Για την Ελλάδα μίλαγα.

Κι εδώ σε βρίσκουν εύκολα.

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ!! το ξαναλεω ΠΡΟΣΟΧΗ!!
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 12:27
  2. ΠροσοΧη ΠροσοΧη!!!!!!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 19:32
  3. Νεοσ Ιοσ!!προσοΧη!!!
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ