Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 249

Θέμα: ατιμη χοντα...

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Παιδια ας ηρεμησουμε και ας αφησουμε τις προσωπικες επιθεσεις. Γινεται μια πολυ ωραια κουβεντα εδω απο την οποια ολοι κατι μαθαινουμε.

Επι του θεματος λοιπον και παλι...
    Φιλε Rein, σε παρακαλω να βρεις ενα τεστ οπου το VTR, με τους καθρεφτες οπως εβγαινε, περναει τα μηχανακια της εποχης του...δε θα βρεις γιατι δεν επαιζε το σεναριο...2 παραθεσαμε εδω και στα 2 πατωσε.
    Η μηχανη αυτη απο στοκ ηταν ενα λεωφορειο και μονο μετα απο πολυ εξελιξη και αφου το HRC το ειχε παρει πατριωτικα καταφερε να παρει 2 πρωταθληματα στη καριερα της στις πιστες, το 2000 και το 2002. Δηλ μαλλον την εσπειραν παρα εσπερνε, καθοτι η Ducati με τις διαφορες εκδοσεις του 916 και την εξελιξη τους, η βιοτεχνια δηλ. του τοτε, καταφερε να παρει συνολικα 7 η 8 πρωταθληματα, δεν θυμαμαι ακριβως. Ναι ηταν ποιοτικη σε ολα της, ναι μπορει να την εχεις 20 χρονια και να μη χαλασει, αλλα αμα θελω ποιοτητα παω στα Costa Boda...

Τωρα για τα πλαισια παλι, δεν μπορω να βαλω φωτογραφιες αλλα που θα παει, θα το στρωσουν το φορουμ, για να δουμε το πλαισιο του VTR αλλα και του ΖΧ 7 συγκριτικα με ενα πλαισιο σημερινο, απο CBR, ΖΧ ή οτι αλλο θελετε. Οι διαφορες βγαζουν ματια, απλα με μια φωτο θα πεις το ενα καλαμακι και το αλλο μπετον. Η τεχνολογια προχωραει Rein και καλο ειναι να νοσταλγουμε μηχανακια της εποχης μας, που μας στοιχειωσαν τα ονειρα (δε λεω οτι εισαι παππους ετσι?, απλα εισαι λιγο αρχαιοκαπηλος εδω που τα λεμε ), αλλα το να ισχυριζεσαι οτι θα στησεις μοτο 4 γενιες πισω να περασει τις συγχρονες, ε, ειναι ουτοπια. Δεν γινονται αυτα, εκτος αν πεισεις κανα συνταξιουχο του HRC να αφησει το ψαρεμα και να μαζεψει αλλους 4-5 μαζι με μερικες εκατονταδες χιλιαδες $, να στησουν κατι που θα μοιαζει με VTR μονο στο λογοτυπο.

Τωρα για το ζητημα του Choy που θετεις, δεν επρεπε εσυ ιδιαιτερα να τα λες αυτα...αλλιμονο Rein αν αυτοι οι χρονοι γινονταν απο το πουθενα και ξαφνικα. Ειναι σα να μου λες θα ανοιξει ενας τυχαιος συνεργειο και θα τουμπανιαζει τα Hayabusa στα 220 αλογα, ε δε γινονται αυτα. Ο τυπος μπορει να καβαλησε μηχανη προ 5ετιας, αλλα εχει τρεξει πανευρωπαικο, εχει προπονηθει πολυ, εχει ΟΜΑΔΑ πολυ οργανωμενη και επισης δεν τον νοιαζουν τα λεφτα, αν με πιανεις.
    Ο Swantz παλι που ειναι παγκοσμιος, γυρισε στο 1.25 και οχι 1.23. Σιγουρα μπορει να το κανει, ακομα και τωρα, αν σκεφτεις οτι το χρονο τον εκανε με τα φλας και μονο με racing λαστιχα, αλλα μιλαμε για μια μορφη των αγωνων, μια ταλενταρα απο τις λιγες.

Οταν απαξιωνεις τους οδηγους του Πανελληνιου να ξερεις οτι απαξιωνεις και τους μαστορες, αν δεν εχεις δυνατο πρωταθλημα μοιραια και τα συνεργεια μενουν πισω. Παρεα πανε αυτα. Γιατι καλα μπορει να βγαλεις απο ενα μοτερ +40 αλογα, αλλα εκει μεσα δε μετραει αν βγαζει 220 τροχο αλλα πως τα βγαζει. Και για ποσο. Ακομα, αν δεν ανεβουν οι αγωνες δε θα μαθουν ποτε απο ηλεκτρονικα και αναρτησεις οι μαστορες. Ελαχιστοι, μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου, μηχανικοι, ξερουν απο σετ απ αναρτησεων και ακομα πιο λιγοι μπορουν να μεταφρασουν αυτα που θα τους πει ενας οδηγος επιπεδου και να δωσουν λυσεις. Εδω δεν μπορουν να σερβισαρουν σωστα μια αναρτηση ετοιμη,τι να λεμε...

Να πιασουμε και τα ηλεκτρονικα? Εδω να δεις μαυριλα...Θα ερθω με το bazzaz ή το IRC traction να μου το σεταρεις, μπορεις? Οχι εσυ, το 99,99% των μαστορων δεν μπορει. Και μιλαμε για τα πιο απλα συστηματα χωρις αισθητηρες στους τροχους και γυροσκοπια. Ακομα και αν παμε στη πιστα και κατασκηνωσουμε 2 βδομαδες δε θα βγαλουν ακρη.
    Να καταλαβεις οτι για αυτη τη δουλεια εμπιστευτηκα προσφατα παιδια απο το φορουμ, που εχουν δουλεψει και ψαχτει ΠΟΛΥ και με μερακι, πανω στα δικα τους μηχανακια, παρα καποιον γνωστο αγωνιαρη μαστορα. Και ειδα αποτελεσμα...που να τους πληρωνα κιολας δηλαδη...
    Οσο μενει το επιπεδο σχετικα χαμηλο, τοσο θα μενουν και τα συνεργεια, αυτα ειναι αλληλενδετα.
    Δεν εχουν μεινει οι οδηγοι πισω και οι μαστορες ειναι γατοι, στο ιδιο καζανι βραζουνε.
    Με εξαιρεση 2-3 συνεργεια που ασχολουνται με αγωνες, οι υπολοιποι δεν εχουν ιδεα και αν μαθουν ποτε θα μαθουν στου κασιδη το κεφαλι...
    Τα κοντραδικα ειναι ευκολοτερα. Δεν εχεις περιορισμους σε κανονισμους, δε χρειαζεται να στριβουν και ιδιαιτερα, ακομα και ενας μετριος μηχανικος αν ψαχτει λιγο με ιντερνετ, χαλασει κανα δυο και εχει και πελατεια που μπορει να τα πληρωσει, τα βγαζει τα αλογα.

...ex 88 SS 600 GR

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Η συζήτηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα για πολλούς εδώ μέσα, συν το γεγονός ότι σε αντίθεση με τα περισσότερα thread αυτό το διάστημα, τούτο εδώ ταιριάζει γάντι στο moto.gr
    Έτσι δεν υπάρχει νομίζω κανένας λόγος για εντάσεις & να καταλήξει αυτό εδώ άδικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ποιος μιλησε για απολυτη ακαμψια? σιγουρα οχι εγω...υπαρχει τεραστια δοαφορα μεταξυ απολυτης ακαμψιας και λαστιχενιων πλαισιων...τα σημερινα,απλως δεν ειναι στα επιπεδα του τοτε...

σαφεστατα και ειναι καλυτερα για τον καθημερινο αναβατη μια και ειναι πολυ ευκολοτερα στον χειρισμο λογω ακριβως αυτων των ελαστικοτητων...σε αγωνιστικο επιπεδο ομως χωλαινουν χωρις ηλεκτρονικα...

και μην μου κανεις συγκριση του sp με το μπουρδελο το ντουκατι...εν ετει 2010 με 1200 cc και δεν μπορουσαν να περασουν τα 190 αλογα οι αχρηστοι μακαροναδες...

η συνεχεια σε λιγο...
    εγω υποθετω και λεω ,,,οτι τα σημερινα ηλεκρονικα ...με τα παλισια του τοτε ...απλα δεν θα μπορουσαν να δουλεψουν ...

χωρις τις απαραιτητες στρεβλωσεις των σημερινων πλαισιων ,καθε ενεργοποιηση του τρακτιον θα ηταν ενα ομρφο χαι ...υποθετω παλι ...

κατα δευτερων ...η ΙΣΩΣ ανωτεροτητα των τοτε πλαισιων , ειχε σοβαρο αντικτυπο στην ασφαλεια των οδηγων... αυτο δεν το υποθετω...ειμαι αρκετα σιγουρος ...

επισης , σχεδον ασχετο ...αλλα αν ενα πλαισιο , αγωνιαρικο ,εξωτερικου ...οσα και αν μου πουν και να μου δειξουν ...ποτε δεν θα πειστω για το τι μικρομουστικεςμικρομετατροπες εχουν υποστει ...
    PROzacRIDER

δημητρη μολις βρω αρκετο χρονο,θα απαντησω,διοτι οπως αντιλαμβανεσαι θα παιξει κατεβατο...

@golis...ανακαλυψα σημερα οτι υπαρχει η δυνατοτητα block χρηστη...ενημερωνω οτι εισαι πλεον αορατος για μενα και πρακτικα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    η κριτικη μας κανει καλυτερους ανθρωπους...

δεν ειναι συμβουλη ...

μια θετικη σκεψη ειναι ,να την εμπεδωνω και γω δια της επαναληψεως...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Gia arxh pare auto

http://www.bikepoint.com.au/reviews/...cati-998-13859

Akoma kai to 2002 to SP2 htan to argotero sth pista apo ola ta sport mhxanakia ths epoxhs tou.
    Se sugkrish me ta shmerina supersport einai apla ena leoforeio tou KTEL kai exei ton astrifto, as mh milhsoume gia to baros pou einai +15KG apo ta shmerina kai gia ta aloga pou einai -40...
    Se pista mazi me ta supersport ta shmerina oxi apla den exei kamia tuxh, einai POLU piso...

8a epanel8o me foto apo chassis gia na doume ta perifhma sasi tou tote se sugkrish me ta shmerina...

Kai poios eipe oti einai kalh h apoluth akampsia kai einai kako pou polloi anabates mporoun na pane grhgora me ta shmerina mhxanakia, edo korufaioi anabates kai zhtane perissoterh plhroforia apo to plaisio kai ara na einai ligotero akampto. Kai ola ayta se polu ypshlo agonistiko epipedo...
    Δημήτρη έχεις οδηγήσει VTR SP; Εγώ στα Μέγαρα άλλα βλέπω.
    Στο California level 3 δεν το έφταναν οι εκπαιδευτές με R1, σε πολλά track day περνάμε K8 στην ευθεία λόγω ταχλυτητας εξόδου και αυτό με normal 125 αλόγατα.

Σε λίγο θα μας πείς ότι διαλέγουμε μηχανές σύμφωμα με τα test των περιοδικών. Πάρε S1000RR τότε με δώρο τις μπιέλες στα 6000 χιλιόμετρα.

Ένα 1198R πόσο έχει μεταχειρισμένο; 30-35.000 euro;
    Πάρε ένα VTR με 8.000 ρίξε και άλλα 8000 και πες μου ποιό θα πηγαίνει πιο καλά και θα αντέξει στο χρόνο.

Το μειονέκτημα του VTR είναι το βάρος του, και αυτό φτιάχνεται.

ΜΥ 2 cents.... H αλήθεια είναι πάντα στην μέση. Το μηχανάκι μια χαρά παει stock. ¨Οταν χάσει κιλά καμία σχέση. Που να πειράξεις και μοτέρ.

Τσάκο...
    ΚΩΣΤΗΣ

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    ε δεν το λες και ευκολο να χασει 35 κιλα που διαφερει απο ενα 1198R περαν των ιππων
    Ban 'em all

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Nταξ, ας αφησουμε τα τεστ των περιοδικων με χρονομετρα και τα νουμερα και ας παμε στο ματι του καθενα που "κοβει" στα Μεγαρα τα μηχανακια...

Το εμεις οι ελληνες κλπ που λες δεν το πιανω, ξενα περιοδικα παραθετω. Οχι αποψη που εχω με το ματι. Ουτε καν τη δικη μου εμπειρια απο την οδηγηση της συγκεκριμενης μοτοσυκλετας δεν παρουσιασα, γιατι μπορει να μη λεει τιποτα σε κανεναν. Τωρα αυτα που λες για Καλιφορνια και ιστοριες, αλλη δουλεια δεν ειχαν οι εκπαιδευτες να κυνηγανε μαθητες με τα μηχανακια...

Και ναι εχω οδηγησει και SP2 αγωνιστικο (ελληνικο) στις Σερρες και RSV factory σε Μεγαρα και Σερρες 1098R και ΚΤΜ RC8R. Εσυ?

Τωρα βεβαια παλι παρε ενα SP2, ριξε 8 χιλιαρικα και ελα να τα μετρησουμε στη πιστα.
    Και θα γυρναει και πιο γρηγοπρα και απο 1098R...να το πεις στη Honda να το ξερει γιατι ιδρωνει να το πιασει με το 1ΚRR, ας βγαλουν αο τις αποθηκες τα VTR που εχουν απο το 2002, μπας και δουνε ασπρη μερα...

Τσακο και συ μια μπυρα

...ex 88 SS 600 GR

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
    Δημήτρη έχεις οδηγήσει VTR SP; Εγώ στα Μέγαρα άλλα βλέπω.
    Στο California level 3 δεν το έφταναν οι εκπαιδευτές με R1, σε πολλά track day περνάμε K8 στην ευθεία λόγω ταχλυτητας εξόδου και αυτό με normal 125 αλόγατα.

Σε λίγο θα μας πείς ότι διαλέγουμε μηχανές σύμφωμα με τα test των περιοδικών. Πάρε S1000RR τότε με δώρο τις μπιέλες στα 6000 χιλιόμετρα.

Ένα 1198R πόσο έχει μεταχειρισμένο; 30-35.000 euro;
    Πάρε ένα VTR με 8.000 ρίξε και άλλα 8000 και πες μου ποιό θα πηγαίνει πιο καλά και θα αντέξει στο χρόνο.

Το μειονέκτημα του VTR είναι το βάρος του, και αυτό φτιάχνεται.

ΜΥ 2 cents.... H αλήθεια είναι πάντα στην μέση. Το μηχανάκι μια χαρά παει stock. ¨Οταν χάσει κιλά καμία σχέση. Που να πειράξεις και μοτέρ.

Τσάκο...

μπουσια δε ξερω για το βιτιαρ δε το εχω οδηγησει και ποτε...αλλα ακομα και με το 998 συγκρινομενο, ηταν χειροτερο...το οποιο επισης μια χαρα εχει αντεξει στο χρονο, και στο οποιο επισης ειναι πολυ ευκολο, και βαρος να ριξεις, αλλα και μοτερ να πειραξεις, μια και σηκωνει πολυ γαργαλημα...

που να το τουμπανιασεις κιολας το βιτιαρ, δε θα σε φθανουν οι εκπαιδευτες ουτε στο level4...

Οι μπυρες δικες μου...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias

δν το βγαζουν τυχαια πρωτο ολα τα περιοδικα .. κ στο ευρωπαικο σουπερστοκ πηρε 7/8 νικες .. δν θυμαμαι καλα, αλλα νομιζω εχασε μονο τον τελευταιο αγωνα. κ δε θα λεγε κανεις το berger αργοτερο του badovini!

το σουπερσπορ μηχανακι στην τελικη δν ειναι φτιαγμενο για να βγαζει 200.000 χλμ

κ αμα ηταν κ τοσο πια καλο γιατι το κοψε κ απ τα wsbk? εφοσον εβγαινε στην παραγωγη μεχρι το 2006 αν δν κανω λαθος, αν η χοντα ή ο τεν κατε πιστευε οτι ειχε περισσοτερες πιθανοτητες μ αυτο θα εβαζε το βερμιουλεν κ τον τοσελαντ να τρεχουν με vtr.. δν νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης ειτε σε πλαισιο ειτε σε μοτερ με το νεο cbr

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Nταξ, ας αφησουμε τα τεστ των περιοδικων με χρονομετρα και τα νουμερα και ας παμε στο ματι του καθενα που "κοβει" στα Μεγαρα τα μηχανακια...

Το εμεις οι ελληνες κλπ που λες δεν το πιανω, ξενα περιοδικα παραθετω. Οχι αποψη που εχω με το ματι. Ουτε καν τη δικη μου εμπειρια απο την οδηγηση της συγκεκριμενης μοτοσυκλετας δεν παρουσιασα, γιατι μπορει να μη λεει τιποτα σε κανεναν. Τωρα αυτα που λες για Καλιφορνια και ιστοριες, αλλη δουλεια δεν ειχαν οι εκπαιδευτες να κυνηγανε μαθητες με τα μηχανακια...

Και ναι εχω οδηγησει και SP2 αγωνιστικο (ελληνικο) στις Σερρες και RSV factory σε Μεγαρα και Σερρες 1098R και ΚΤΜ RC8R. Εσυ?

Τωρα βεβαια παλι παρε ενα SP2, ριξε 8 χιλιαρικα και ελα να τα μετρησουμε στη πιστα.
    Και θα γυρναει και πιο γρηγοπρα και απο 1098R...να το πεις στη Honda να το ξερει γιατι ιδρωνει να το πιασει με το 1ΚRR, ας βγαλουν αο τις αποθηκες τα VTR που εχουν απο το 2002, μπας και δουνε ασπρη μερα...

Τσακο και συ μια μπυρα
    VTR SP2 έχω και Agusta F4.
    1.03 σταματάει το lap timer στα Μέγαρα χωρίς να το πιέζω και με τελειωμένο μπροστινό. Δεν το έχω δοκιμάσει με το καινούργιο μπροστινό ακόμη. Με Θεωρώ μέτριο οδηγό btw.

998S Final edition έχω οδηγήσει, απίστευτο μηχανάκι. Είχε και 8000 ευρώ παραπάνω όμως (τα αξίζει).
    Αυτό που θέλω να πώ είναι μην κολάτε στις μάρκες, όλες οι μηχανές έχουν να δώσουν κάτι.

Το VTR μετά απο 3 χρόνια συμβίωσης μπορώ να πω ότι είναι το μοναδικό μηχανάκι με τόσες δυνατότητες. Αρκεί να έχεις λεφτά γιατί θέλει ένα σκασμό για να δείξει τι κάνει.
    Η διαφορά είναι ότι τα Ducati πάνε απο μαμά (γι' αυτο και η διαφορα τιμής) ενώ το άλλο χρειάζεται αρκετές αλλαγές. Μην ξεχνάτε ότι πληρώνεις παίρνεις. Δεν μειώνω την άποψη σας , η αλήθεια είναι στην μέση.

ΚΩΣΤΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    που να το τουμπανιασεις κιολας το βιτιαρ, δε θα σε φθανουν οι εκπαιδευτες ουτε στο level4...

Οι μπυρες δικες μου...
    στο Level 666

:rotflmao:
    ΚΩΣΤΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    δν το βγαζουν τυχαια πρωτο ολα τα περιοδικα .. κ στο ευρωπαικο σουπερστοκ πηρε 7/8 νικες .. δν θυμαμαι καλα, αλλα νομιζω εχασε μονο τον τελευταιο αγωνα. κ δε θα λεγε κανεις το berger αργοτερο του badovini!

το σουπερσπορ μηχανακι στην τελικη δν ειναι φτιαγμενο για να βγαζει 200.000 χλμ

κ αμα ηταν κ τοσο πια καλο γιατι το κοψε κ απ τα wsbk? εφοσον εβγαινε στην παραγωγη μεχρι το 2006 αν δν κανω λαθος, αν η χοντα ή ο τεν κατε πιστευε οτι ειχε περισσοτερες πιθανοτητες μ αυτο θα εβαζε το βερμιουλεν κ τον τοσελαντ να τρεχουν με vtr.. δν νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης ειτε σε πλαισιο ειτε σε μοτερ με το νεο cbr
    Μα αυτό λέει και Αντώνης... Χαρταετό πετάνε στην Honda......

ΚΩΣΤΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μπουσια δε ξερω για το βιτιαρ δε το εχω οδηγησει και ποτε...αλλα ακομα και με το 998 συγκρινομενο, ηταν χειροτερο...το οποιο επισης μια χαρα εχει αντεξει στο χρονο, και στο οποιο επισης ειναι πολυ ευκολο, και βαρος να ριξεις, αλλα και μοτερ να πειραξεις, μια και σηκωνει πολυ γαργαλημα...
    Πάνο μου και τα 2 έχω οδηγήσει, άλλη φάση το Ducati δεν συγκρίνεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι το VTR δεν είναι καλό.

Δές αυτό σελίδα 11 τέλος -12 αρχή:

http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=11
    ΚΩΣΤΗΣ

Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητώ τίμιο χοντα
    από ETV-bomba στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2008, 09:02
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 08:31
  3. ΓΙΑΤΙ Η ΑΤΙΜΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;ΓΙΑΤΙ;