Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 127

Θέμα: ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ !!!!! Ααααααααααααααα

freerider & earthdog

με καλυψατε απολυτα... μπραβο

ειναι ευχαριστο να βλεπεις οτι η ελπιδα δεν χαθηκε... καποιοι ακομα νοιαζονται...

KAI EKEI ΠΟΥ ΛΕΤΕ

Αγαπητοί μου συμφωρουμίτες, κανεις την βόλτα σου με την ολοκαινουριά σου μοτό (που σου έχει γίνει η κολάρα να για να την αποκτήσεις) άξαφνα πετιέται ένα υπέροχο και πανέμορφο σκυλάκι και τσουπ σε τραβάει μία δαγκωνια ανευ προηγουμένου και σου αφηνει την καλογυμνασμένη σου γάμπα στον δρόμο, ναι σας λεω είναι αδέσποτο και το ταίζουν οι φιλόζωοι γειτόνοι και μόλις περάσεις κάτι σου βουτάει.
    Αμ το άλλο;;; Ξανα εκει που πηγαινεις την βόλτα σου με την πάλι ολοκαίνουρια σου μηχανούλα σου πετάγεται ανα γλυκήτατο λυκοσκυλάκι ψιλομπερδευεται με τις ρόδες σου και καταλήγεις εσυ και μηχανη σε ένα υπέροχο χαντάκι, ναι εσυ την γλυτωσες λέμε τωρα, αλλα η μηχανή σου έχει πάθει και 3.000€ουρος ζημία και ενω εσυ τραβάς τις κολοτριχές σου λες άχ μωρε το κακομοιρο το σκυλάκι μου πετάχτηκε, μήπως το τραυμάτισα;;;;

Σε αυτες τις περιπτώσεις σας ομολογώ λοιπόν ότι δεν θα ρίξω φόλα στο σκυλάκι, αλλά πρώτα θα τουφεκίσω τους φιλόζωους γειτόνους που συμπονετικά το ταιζουν αλλα δεν το παίρνουν σπίτι τους ή δεν το μεταφέρουν σε ένα μέρος φιλοξενείας αδεσπότων ή τους κατόχους τους που το βγαζουν βόλτα αμολυτό και έπειτα θα σουβλίσω το σκυλάκι για να κάνουμε και πάσχατο.

Το θέμα είναι ότι ειναι και της μοδός η φιλοζωία ρε παιδι μου και μαθαμε και κάνουμε και δώρα, εεε παρε λέει ενα λυκοσκυλάκι κουταβι για τα γενεθλιά σου και ας μένεις σε γκαρσονιέρα στην κυψέλη και όοοοοταν μεγαλώσει αμόλα το μωρέ δεν τρέχει κάτι όλο και κάποιον μαλάκα θα δαγκώσει θα σκοτώσει και οτιδήποτε άλλο.

Οποτε αφου είστε και τς θεωρίας ότι όλα τα όντα είμαστε ίσα ρε παιδί μου και η ελπιδα ζει, να φανταστώ ότι αν σας πετάξει ενα σκυλακι κάτω θα αντιδράσετε σαν να σας πέταγε πχ ενας ταρίφας ε;;;
    Δηλαδή: εεε θα σε μαμησω ρε κολοσκυλο ή παλιομαλακα πχ.

Γαμω τα λέμε και τι άλλα τι άλλα για πέιτε;;;;
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gollum
    freerider & earthdog

με καλυψατε απολυτα... μπραβο

ειναι ευχαριστο να βλεπεις οτι η ελπιδα δεν χαθηκε... καποιοι ακομα νοιαζονται...

me 2 αγορια !
    μαζι σας!
    earthdog το σκυλακι σου ειναι θεος,πολυ γλυκουλι!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά.

Στο χαντάκι δεν καταλήγεις γιατί ένα αδέσποτο βρέθηκε στις ρόδες σου. Καταλήγεις γιατί κανένας (βλ. ο Δήμος) δε το μάζεψε ως όφειλε!! Διότι στο χαντάκι (ή κάθε τύπου ΄χαντάκι') καταλήγεις κι από τις λακούβες, την ελλειπή σήμανση-διαγράμμιση κ.α.

Για το ζώο δε φταίει κανένας. Ούτε αυτός που το έκανε "δώρο" για ένα καλοκαίρι, ούτε αυτός που το πέταξε στο δρόμο, ούτε αυτός που το ταϊζει βεβαίως!

Αν και ζούμε σε έναν ωκεανό παρανομίας και αδιαφορίας (κυρίως από μέρους του κράτους), ο νόμος συμφωνεί μαζί μου. Δες το λίγο πιο αφαιρετικά το θέμα.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: KAI EKEI ΠΟΥ ΛΕΤΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    Αγαπητοί μου συμφωρουμίτες, κανεις την βόλτα σου με την ολοκαινουριά σου μοτό (που σου έχει γίνει η κολάρα να για να την αποκτήσεις) άξαφνα πετιέται ένα υπέροχο και πανέμορφο σκυλάκι και τσουπ σε τραβάει μία δαγκωνια ανευ προηγουμένου και σου αφηνει την καλογυμνασμένη σου γάμπα στον δρόμο, ναι σας λεω είναι αδέσποτο και το ταίζουν οι φιλόζωοι γειτόνοι και μόλις περάσεις κάτι σου βουτάει.
    Αμ το άλλο;;; Ξανα εκει που πηγαινεις την βόλτα σου με την πάλι ολοκαίνουρια σου μηχανούλα σου πετάγεται ανα γλυκήτατο λυκοσκυλάκι ψιλομπερδευεται με τις ρόδες σου και καταλήγεις εσυ και μηχανη σε ένα υπέροχο χαντάκι, ναι εσυ την γλυτωσες λέμε τωρα, αλλα η μηχανή σου έχει πάθει και 3.000€ουρος ζημία και ενω εσυ τραβάς τις κολοτριχές σου λες άχ μωρε το κακομοιρο το σκυλάκι μου πετάχτηκε, μήπως το τραυμάτισα;;;;

Σε αυτες τις περιπτώσεις σας ομολογώ λοιπόν ότι δεν θα ρίξω φόλα στο σκυλάκι, αλλά πρώτα θα τουφεκίσω τους φιλόζωους γειτόνους που συμπονετικά το ταιζουν αλλα δεν το παίρνουν σπίτι τους ή δεν το μεταφέρουν σε ένα μέρος φιλοξενείας αδεσπότων ή τους κατόχους τους που το βγαζουν βόλτα αμολυτό και έπειτα θα σουβλίσω το σκυλάκι για να κάνουμε και πάσχατο.

Το θέμα είναι ότι ειναι και της μοδός η φιλοζωία ρε παιδι μου και μαθαμε και κάνουμε και δώρα, εεε παρε λέει ενα λυκοσκυλάκι κουταβι για τα γενεθλιά σου και ας μένεις σε γκαρσονιέρα στην κυψέλη και όοοοοταν μεγαλώσει αμόλα το μωρέ δεν τρέχει κάτι όλο και κάποιον μαλάκα θα δαγκώσει θα σκοτώσει και οτιδήποτε άλλο.

Οποτε αφου είστε και τς θεωρίας ότι όλα τα όντα είμαστε ίσα ρε παιδί μου και η ελπιδα ζει, να φανταστώ ότι αν σας πετάξει ενα σκυλακι κάτω θα αντιδράσετε σαν να σας πέταγε πχ ενας ταρίφας ε;;;

Γαμω τα λέμε και τι άλλα τι άλλα για πέιτε;;;;
    +1000

Επίσης (γιατι το ακουω συνεχεια και με τσαντιζει) η απάνθρωπη συμπεριφορά (σε ανθρωπους ή ζωα) δεν εχει καμια σχεση με την παιδεία!

Αν καποιος ειναι σαπιος μεσα του δεν εχει καμια σχεση αν εχει κανει 3 ντοκτορα ή αν εχει καλους γονεις κτλ

Φιλε SF

To ότι ο νόμος συμφωνεί μαζί σου το ξέρω και τον έχει βιώσει τον νόμο ενα παληκάρι απο εδω μέσα που πράγματι κατέληξε σε χαντάκι επειδη ένα τσοπανοσκυλάκι μπερδευτηκε στις ρόδες του με αποτελεσμα νοσοκομεία και παραπάνω απο 3.000€ζημιά στο ολοκαινουριο μηχανακι του, με αποτελεσμα όπως καταλαβαίνεις ο νόμος να τον γραψει ξερεις που........
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilia
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ <<ΠΟΥΛΑΕΙ>> ΤΟ ΚΑΚΟ

ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ…………….
    www.bonsaikitten.com
    amaaan ti evales tora

milame 8a kseraso

re fylakh oloi tous reeeee asta diala

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF

Re: Φιλε SF

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    To ότι ο νόμος συμφωνεί μαζί σου το ξέρω και τον έχει βιώσει τον νόμο ενα παληκάρι απο εδω μέσα που πράγματι κατέληξε σε χαντάκι επειδη ένα τσοπανοσκυλάκι μπερδευτηκε στις ρόδες του με αποτελεσμα νοσοκομεία και παραπάνω απο 3.000€ζημιά στο ολοκαινουριο μηχανακι του, με αποτελεσμα όπως καταλαβαίνεις ο νόμος να τον γραψει ξερεις που........

Δυστυχώς θέλει κόπο και χρόνο και υπομονή κάθε δύσκολη κατάσταση. Αλλιώς δε θα λέγαμε τη χώρα μας μπανανία, αλλά Αγγλία ή Γερμανία.

Ο φίλος σου κάλλιστα θα μπορούσε να κυνηγήσει κάποιο Δήμο ή Νομαρχία, και εφόσον δεν δικαιωθεί, να πάει στον Συνήγορο του Πολίτη. Aρκεί βέβαια να κάτσει να ξεθάψει κάθε νόμο και άρθρο που τον καλύπτει.

Το ότι κάαααααααααπως πάει να λειτουργήσει το κράτος (έστω και εις βάρος όλων των φορολογούμενων) φαίνεται τα τελευταία χρόνια. Φρέσκο περιστατικό η εκδίκαση €300.000 θα το θάνατο από λακούβα, αλλά και πάμπολες δικαιώσεις για στραβές ζάντες κ.α.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Δεν οδηγώ θεωρητικά οδηγώ πρακτικά, και αν με πετάξει κάτω οποιοσδήποτε, θα κοιτάξω να δω αν έπαθε κάτι πρώτα αυτός ή εγώ και στα παπάρια μου οι λαμαρίνες και ας χρωστάω τη μπούσα 2 χρόνια ακόμα...

Μέσω της αυτοπειθαρχείας καλό είναι να επιλέγεις την δύσκολη λύση / προσέγγιση σε ένα θέμα...

Η ελπίδα είναι να βλέπεις τα πράγματα μπροστά από τα σύννεφα και όχι από πίσω...

Κατά τα άλλα +1000000 για όσους θεωρούν το να έχουν ένα ζώο μόδα.....

r6van : που τον είδες ρε;
    .H

το πρωι που ξυπναω τρωω για πρωινο ενα μπολ με γενετικα τροποποιημενο καλαμποκι μαζεμενο απο κακοπληρωμενους εργατες-δουλους λαθρομεταναστες καπου στην αμετικη...
    βαζω και γαλα μαζι απο μαντρομενες αγελαδες με υπερμεγεθη βιζια τα οποια ζουλανε 2 φορες την μερα μηχσνηματα..

περνα την μηχανη και παω να κανω καμια δουλεια.
    στον δρομο σκανε καμια 30 εντομα και μου χαλανε την προσοψη... καταραμενα μηγακια...

το aircondition στο φουλ και δεν με νοιαζει ουτε ποση ζεστη κανει ουτε ποσο ζεστενει τον αερα εξω ουτε καν αν σταει σταγωνες πανω σε καποιος περαστικους..

μεσημερι πια παω να φαω... αλλα τα κολοπςεριστερα μου εχουν καταχαισει το καθησμα... εχω καραμπινα σπιτι θα τα πουμε αυριο...

παω σπιτι και τροω μια υπεροχη χοιρηνη μπριζολα απο μικρα μαντρομενα βιζανιαρικα γουρουνακια, τα οποια τα κρατανε σε πολυ μικρα δωματια για να μην πολυκουνιουνται και να κανουν πολυ λυπος.. γιαμ γιαμ..

το απογευματακι τρωμε και κανα σαντουιτσ με κοτοπουλακι που μεγαλωνει σε κλουβι μικροτερο απο τον ογκο του..

αντε βραδυ ρηξε κανα εαροζολ για τα κουνουπια και τις κατσαρηδες και αναψε και κανενα φιδακι να καιει...
    με τα ποντικια και τις μηγες να παρουμε τιποτα γιατι θα αμς φανε φετος...

αντε να κατσω να χαιδεψω και τον σκηλο μου που εχει μελαγχωλια και καταθλυψη που δεν εχει κανεναν γυρο του ολη μερα μεσα στην γκαρσονιερα.... και γαβγιζει και δεν αφηνει τους γητωνες να κοιμηθουν. λακαμαδες απολιτηστοι γειτονες...

να δω που θα τον αφυσω τωρα που θα παω διακοπες... οχι ρε γαμωτο πρεπει αν τον παω και βολτα... καταραμενο σκηλι...

μερικα στιγμιοτηπα απο τον αγαπητο φιλοζωο και εβαισθητοποιημενο με το περιβαλον φιλανθρωπο...

πατε μια βολτα απο σφαγεια και αν ξαναφατε κρεας για 3 μηνες ελατε να μου το πειτε...
    αντε να χασετε τις ψευδαισθησεις σας...

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider

Re: Re: KAI EKEI ΠΟΥ ΛΕΤΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Επίσης (γιατι το ακουω συνεχεια και με τσαντιζει) η απάνθρωπη συμπεριφορά (σε ανθρωπους ή ζωα) δεν εχει καμια σχεση με την παιδεία!

Αν καποιος ειναι σαπιος μεσα του δεν εχει καμια σχεση αν εχει κανει 3 ντοκτορα ή αν εχει καλους γονεις κτλ
    κι εγώ συμφωνώ ...

τα πτυχία δεν διασφαλίζουν ότι κάποιος δεν είναι .........ζώο
    απλά είναι κάποια πιστοποίηση γνώσης...
    αν μιλάμε και για τεχνικές γνώσεις τότε ειναι σχεδον σίγουρο οτι δεν συμβάλουν στη διαμόρφωση χαρακτήρα.
    Θεωρητικά και μόνο η εκπαίδευση διαμορφώνει καλλιέργεια της ψυχής...
    επί του πρακτέου δεν είναι ταυτόσημο.

μόνο η καλλιέργεια και ο πολιτισμός διακρίνουν τους ανθρώπους από τους ...

υπΑνθρωπους...
    και αυτά δεν αγοράζονται η διαβάζονται ούτε εξετάζονται γραπτώς...
    είναι οι καθημερινές εξετάσεις που περνάμε όλοι μας κάθε στιγμή όταν παίρνουμε αποφάσεις και επιλέγουμε δρόμους που μας χαρακτηρίζουν.
    και η ζωή συνεχίζεται...

Dreaming is for FREE Το avatar του/της a123xxsp
    Το ίδιο πρέπει να "ευχηθούμε" και σε όσους αγοράζουν κατοικίδια και όταν τα βαριούνται τα πετάνε στους δρόμους... καταδικάζοντας τα....

τον ψυχισμο του ατομου τον καθοριζουν η φυση (γωνηδια ως ενα βαθμο) καθος και ΤΑ ΒΙΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ειδικα κατα την παιδικη ηλικια (μεχρι 12 χρονο λενε τα βιβλια)

οσα βιβλια και αρθρα να διαβασεις αμα δεν ζησεις καποια πραγματα αποκτας επικτητο πολητισμο...

του στηλ παμε μεγαρο και μετα παραλιακη για κανα μπουζουκι...

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    το αντικείμενο της εκπαιδευσης καθορίζει τελικά αν συμβάλει στη καλλιέργεια του ατόμου..

δεν ειναι ομως τόσο διακριτα τα όρια...

κάποιος manager να ειναι απο τους χειρότερους ανθρώπους...απο την άλλη μπορεί να στέκεται στα πράγματα και τις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο που να είναι ακριβώς το αντίθετο..

ενα πτυχίο ψυχολογίας ομως πιστεύω οτι σε κάποιο βαθμό συμβάλει..
    ενα πτυχιο τεχνίτη επισκευών δεν εχει σχέση με καλιέργεια χαρακτήρα,
    ενα φιλοσοφικής έχει..
    δεν ειναι και τόσο διακριτά τα όρια...
    και η ζωή συνεχίζεται...

ειμαι χορτοφαγος απο το 94 .
    απο τοτε δηλαδη που ξεκινησα να εχω κριση για το τι ειναι καλο και τι κακο !
    και φυσικα οχι χορτοφαγος απο κεινους που δεν τρωνε χοιρινο και τρωνε ψαρακια.
    οχι κρεας,οχι ψαρια ,οχι θαλασσινα......

ελπιζω να μην αρχισουν οι ερωτησεις του τυπου "μα γιατι "κλπ....

απλη επιλογη !
    αυτα για οσους τρεφονται με φιλετακια χοιρινου συσκευασμενα απο το σουπερ μαρκετ ....

αν ειναι μαγκες ας πανε να σκοτωσουν μονοι τους τον ταυρο !
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 16:18
  5. Καλημερα Αλλα Να Πατε Να.......
    από VAL-MPARIERINO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων