Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 156

Θέμα: Ερχονται και χειροτερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αν μας κατηγορω για κατι ειναι για αδρανεια, γιατι γνωριζαμε αλλα δεν μιλουσαμε...
    Σωστό, αλλα τα λεφτά του Τσοβόλα δόθηκαν στον κοσμο, αυτό δεν αλλαζει. Επισης δεν αλλαζει το γεγονός οτι πρέπει να τα δώσουμε πισω μια και ήταν δανεικα.

Επισης η αδράνεια (τότε) μας κανει συνυπεύθυνους δυστυχως
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Α γεια σου!!! + οσα θες!!!

Αυτο ακριβως ειναι το σχεδιο και το πλανο!

Φιλετακι η Ελλαδα...απο βιομηχανια εχουμε 0 αρα υπαρχει προσφορο εδαφος να φτιαχτουν κολοσσοι οπου γουσταρει ο καθενας και απο τουρισμο τραβαμε κοσμο οπως τα σκατα τις μυγες, αρα υπαρχει προσφορο εδαφος να χτιστουν ξενοδοχειαρες...

Τι λειπει; Μα το εργατικο / υπαλληλικο δυναμικο...

Ναι αλλα με τα ισχυοντα προ κρισης εργασιακα δεδομενα ειμασταν ακριβοι και δεν συμφεραμε, οποτε κατσε σου λεει να δημιουργησουμε τον καταλληλο εργασιακο μεσαιωνα για να δουλευουν οι ελληνες για ψιχουλα...

και τσακ...βαλανε εμπρος στο πλανο.
    Στο σημειο που φτασαμε δεν ξερω αν ειναι και "τοσο" κακο το σεναριο αυτο.
    Καπως ετσι ξεκινησαν και καποιες χωρες που σημερα ειναι κολοσσοί.

Εξαλου , η ευμερια που ειχαμε μεχρι σημερα ηταν πλαστη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Καπως ετσι ξεκινησαν και καποιες χωρες που σημερα ειναι κολοσσοί.

Όπως;
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Μη το βλέπετε έτσι δεν βγάζει πουθενά. Για μένα φταίνε και οι 300 ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος. Το ζητούμενο δεν είναι ποιός φταίει αλλά τι κάνουμε για να το αλλάξουμε και παρ' όλο που δεν είμαι των άκρων, σε αυτή την περίπτωση δεν αρκούν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας. Να είστε πάντως σίγουροι ότι όταν ξεκινήσει η όποια διαδικασία θα είμαι κι εγώ μέσα όπως και ο κάθε ένας από μας που δεν είναι οσφυοκάμπτης. Επίσης για ένα πράγμα είμαι περήφανος, δεν έγλυψα - παρακάλεσα ποτέ κανέναν και προσπάθησα πάντα να είμαι εν τάξη με τον εαυτόν μου, οπότε και μόνον για τον λόγο αυτό είμαι παααααρα πολύ θυμωμένος και όσο περνάει ο καιρός θυμώνω ακόμα περισσότερο.

Και είναι πολλοί σε τούτη τη γωνιά της γης που είναι σαν κι εμένα. Άλλοι βέβαια από μικροί έδειχναν τι λαμόγια θα γίνουν και τώρα διαπρέπουν στον πολιτικό βίο της χώρας (έχω στο μυαλό μου 2 συμμαθητές μου) αλλά τελικά πιστεύω ότι είναι λίγα τα ψωμιά τους ακόμα.
    + οσα θες ρε φιλε

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    ΟΣυνεπώς την πληρώνει ο ιδιωτικός για να συνεχίσει να ζεί το δημόσιο.
    Aυτή είναι η αλήθεια...Αντί να μπεί χοντρό κωλοδάχτυλο στο σπάταλο κράτος γίνονται μόνο "χαιδολογήματα" με αποτέλεσμα να την πληρώνει και ο ήδη έτσι κι αλλιώς αδικημένος ιδιωτικός τομέας
    Πάρτε παράδειγμα τα χθεσινά μέτρα για τις ΔΕΚΟ που ανακοινώθηκαν ταυτόχρονα...
    Μείωση κατά 10% ΜΟΝΟ όσων είναι πάνω από 1800 τον μήνα (και που είναι το 90%), και πλαφόν στα 4+ χιλιάρικα.
    Δηλαδή το 90% των εργαζομένων σε αυτές θα συνεχίσει χωρίς πρόβλημα να αμείβεται με 1800-4000 μηνιαίως την ίδια στιγμή που επιτρέπει μειώσεις έως τα 740 ευρώ σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα που με το ζόρι φθάναν το 1000κο και που στο κάτω-κάτω δεν επιβάρυναν το δημόσιο χρέος και σίγουρα τα δουλεύαν πολλαπλάσια σε σχέση με τους δημόσιους "συναδέλφους" τους...Και ταυτόχρονα σφάζει τις αποζημιώσεις στους μεν την στιγμή που θεωρείται αδιανότητο να γίνουν απολύσεις στους δε...

Να χαρώ εγώ κοινωνική δικαισύνη

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Όπως;
    Αμερικη , Κορεα , Ιαπωνια

Αμερικη , Κορεα , Ιαπωνια
    Με συγχωρείς αλλά που βλέπεις την ομοιότητα ανάμεσα στην Ελλάδα του σήμερα και των χωρών που ανέφερες σε οποιοδήποτε στάδιο της ιστορίας τους?

Με συγχωρείς αλλά που βλέπεις την ομοιότητα ανάμεσα στην Ελλάδα του σήμερα και των χωρών που ανέφερες σε οποιοδήποτε στάδιο της ιστορίας τους?
    Δεν τις συγκρινω με το σημερα.
    Καποτε (1950-60) οι κορεατες περπαταγαν ξυπολυτοι στους ριζωνες....τωρα εχουν αυτοκινητοβιομηχανιες.Τα ιδια και οι ιαπωνες.
    Οι Αμερικανοι , απλα τα ζησαν 100 χρονια πριν.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ο μπαμπας του ΓΑΠ δημιουργησε το κλασσικο νεοελληνα μ@λ@κ@, αυτον που νομιζει οτι ειναι το επικεντρο του κοσμου, που πιστευει οτι ολοι του χρωστανε, που θεωρει μαγκια το να κλεβει και να κανει ρεμουλες και που τον χαρακτηριζει η αμετροεπεια και το κιτς...αυτο εκανε ο μπαμπας του ΓΑΠ.

Τωρα γιατι τον ξαναψηφισαν ειναι πολυ απλο, γιατι ηδη μερικοι τρωγανε με χρυσα κουταλια και πεταγαν ψιχουλα και στου wannabeδες νεοελληνες κλασσικους μαλακες.

Συγνωμη αλλα εχετε ξανακουσει σε σοβαρη χωρα/κρατος πολιτικο να λεει "Υπουργε Οικονομικων (Τσοβολα) δωστα ολα" (χωρις κανεις να νοιαζεται ποια ειναι τα ολα και αν φθανουν) και το πληθος απο κατω να αλλαλαζει; Αυτη η αποθεωση του λαϊκισμου μονο σε κατι τριτοσκομικα κρατιδια γινεται!
    Ενω ο μπαμπας του Καραμανλη πηρε και αυτος συνταξη με επαγγελμα βουλευτη.
    Ο δε ιυος απο κλητηρας εγινε προθυπουργος και καταφερε οτι δεν καταφεραν Οθωμανοι και βαρβαροι οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολη την Ευρωπη.
    Και οι 2 Καραμαληδες ανδεν ειχαν συγγενη τον αλλο που στην Χουντα αυτοεξοριστηκε στο Παρισι -και εγω θα ηθελα να με εξωρισουν στο Παρισι- τον γυρησαν πισω καποιοι...ποιοι δεν εχω καταλαβει...για να τσιμεντωσει την καποτε πανεμορφη Αθηνα με αναθεσεις εργων στον αδερφο του -αυτον που πηρε και συνταξη βουλευτη-και να ερημωσει την ομορφη ελληνικη επαρχια.
    Για τον Α.Σαμαρα οι ΝΔιτες ξεχασν που του πεταγαν βιδες σις ομιλιες οταν ελεγε τα ιδια πραγματα σαν ΠΟΛΑ που λεει και σαν ΝΔ.
    Για το ΚΚΕ δεν λεω...ειναι γνωστη η θεση τους κυβερνηση να γινουν θα απεργουν για να την ρηξουν.
    για Τον μιστερ Κολοτουμπα τι να πει κανεις...δεν ξερει σε ποια "πολυκατοικια" μενει.

Οσο για τον Τσοβολα...μεγα λαθος εχετε οσοι σκεφτεστε οτι ηταν λαμογιο.
    Με την κορη του ημουν συμαθητης,στο γκαραζ που εβαζα εγω το μηχανακι ειχε αυτος το αυτοκινητο ενα παλιο φορντ εσκορτ μαυρο μικρου κυβισμου,ουτε σωματοφυλακες ουτε φαμφαρες.
    Το Τσοβολα δωστα ολα το φωναζαμε και εμεις στο σχολειο οταν καναμε σχολικη γιορτη παρουσια του ιδιου οταν ηταν υπουργος και ο ανθρωπος γελαγε...
    Ηταν πολυ απλος και ειναι και μεχρι τελευταια φορα που τον ειδα με το ιδιο αυτοκινητο
    Το συνθημα ηταν δωστα ολα αλλα το αυτονοητο ηταν και η συνεχεια του συνθηματος...μ@λ@κες φτιαξτε κατι μην α φατε στα μπουζουκια "82"...οπως και οι αγροτες που οσο παιρνουν τα κοινωτικα κονδυλια νομιζουν οτι ειναι ? που δεν εχουν τι να τα κανουν στις Βρυξελες και οχι οτι ειναι για να κανουν κατι και σε λιγο καιρο κλεινει η "κανουλα".
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Δεν τις συγκρινω με το σημερα.
    Καποτε (1950-60) οι κορεατες περπαταγαν ξυπολυτοι στους ριζωνες....τωρα εχουν αυτοκινητοβιομηχανιες.Τα ιδια και οι ιαπωνες.
    Οι Αμερικανοι , απλα τα ζησαν 100 χρονια πριν.
    Συγγνώμη αλλά αδυνατώ να κατανοήσω το σκεπτικό σου.

Συγγνώμη αλλά αδυνατώ να κατανοήσω το σκεπτικό σου.
    Δεν πειραζει.
    Εξαλλου θα διαφωνουσουμε 5-6 ποστ παρακατω και θα χαλουσουμε τις καρδιες μας.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πες το ντε....

Τώρα εξηγούνται πολλά....

κάτω η χούντα των αντμίνς,που σπαμάρουν ασύστολα χωρίς να μπορεί να τους κάνει κανένας τίποτα...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ενω ο μπαμπας του Καραμανλη πηρε και αυτος συνταξη με επαγγελμα βουλευτη.
    Ο δε ιυος απο κλητηρας εγινε προθυπουργος και καταφερε οτι δεν καταφεραν Οθωμανοι και βαρβαροι οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολη την Ευρωπη.
    Και οι 2 Καραμαληδες ανδεν ειχαν συγγενη τον αλλο που στην Χουντα αυτοεξοριστηκε στο Παρισι -και εγω θα ηθελα να με εξωρισουν στο Παρισι- τον γυρησαν πισω καποιοι...ποιοι δεν εχω καταλαβει...για να τσιμεντωσει την καποτε πανεμορφη Αθηνα με αναθεσεις εργων στον αδερφο του -αυτον που πηρε και συνταξη βουλευτη-και να ερημωσει την ομορφη ελληνικη επαρχια.
    Για τον Α.Σαμαρα οι ΝΔιτες ξεχασν που του πεταγαν βιδες σις ομιλιες οταν ελεγε τα ιδια πραγματα σαν ΠΟΛΑ που λεει και σαν ΝΔ.
    Για το ΚΚΕ δεν λεω...ειναι γνωστη η θεση τους κυβερνηση να γινουν θα απεργουν για να την ρηξουν.
    για Τον μιστερ Κολοτουμπα τι να πει κανεις...δεν ξερει σε ποια "πολυκατοικια" μενει.

Οσο για τον Τσοβολα...μεγα λαθος εχετε οσοι σκεφτεστε οτι ηταν λαμογιο.
    Με την κορη του ημουν συμαθητης,στο γκαραζ που εβαζα εγω το μηχανακι ειχε αυτος το αυτοκινητο ενα παλιο φορντ εσκορτ μαυρο μικρου κυβισμου,ουτε σωματοφυλακες ουτε φαμφαρες.
    Το Τσοβολα δωστα ολα το φωναζαμε και εμεις στο σχολειο οταν καναμε σχολικη γιορτη παρουσια του ιδιου οταν ηταν υπουργος και ο ανθρωπος γελαγε...
    Ηταν πολυ απλος και ειναι και μεχρι τελευταια φορα που τον ειδα με το ιδιο αυτοκινητο
    Το συνθημα ηταν δωστα ολα αλλα το αυτονοητο ηταν και η συνεχεια του συνθηματος...μ@λ@κες φτιαξτε κατι μην α φατε στα μπουζουκια "82"...οπως και οι αγροτες που οσο παιρνουν τα κοινωτικα κονδυλια νομιζουν οτι ειναι ? που δεν εχουν τι να τα κανουν στις Βρυξελες και οχι οτι ειναι για να κανουν κατι και σε λιγο καιρο κλεινει η "κανουλα".

Σωστοτατος.

Παντως εχει περασει απ την Ελλαδα Μητσοτακης,Σημιτης,ο χοντρος και τωρα ο ανικανος

και ακομα ασχολουμαστε με τον Τσοβολα...και γιατι τα εδωσε ολα...αν τα εδωσε.

Μετα απορειτε γιατι δεν εχει κριση ο Ελληνας ,και γιατι δεν κατεβαινει σε πορειες ...

Καλα κρασια νο2
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Σωστοτατος.

Παντως εχει περασει απ την Ελλαδα Μητσοτακης,Σημιτης,ο χοντρος και τωρα ο ανικανος

και ακομα ασχολουμαστε με τον Τσοβολα...και γιατι τα εδωσε ολα...αν τα εδωσε.

Μετα απορειτε γιατι δεν εχει κριση ο Ελληνας ,και γιατι δεν κατεβαινει σε πορειες ...

Καλα κρασια νο2
    Ξέχασες τον πατέρα του ανίκανου.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Ξέχασες τον πατέρα του ανίκανου.
    για πολλους λογους τον θεωρω πολυ καλυτερο απο ολους τους υπολοιπους.

και σαφως θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα αν του εμοιαζε λιγο ο γιος του
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Υπάρχουν και χειρότερα...
    από trigger στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2008, 16:37
  2. Σ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...
    από tilo_wolff στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 15:42
  3. υπάρχουν και χειρότερα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2007, 14:18
  4. Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:36
  5. ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 4-0? Υπάρχουν και χειρότερα...
    από Electra στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 11:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF