Πες μου έναν ιάπωνα που έχει όλα τα παραπάνω ?
Και στην τελική μπορεί να είχα για πέταμα 16000 και να το πήρα το δικό σου πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι
Και στην τελική μπορεί να είχα για πέταμα 16000 και να το πήρα το δικό σου πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι
Ρε φίλε προσωπικά με τόσα φράγκα θα έφτιαχνα ένα VFR κούκλα αλλά άστο τέτοια ώρα. Να χαρείς το μηχανάκι σου και να είσαι πάντα όρθιος. Καληνύχτα γιατί είναι δύσκολη η αυριανή!Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
ΥΓ Να χαιρετάς στο δρόμο γιατί οι περισσότεροι BMWδάκηδες συνήθως "ξεχνιούνται"!![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
H αντιπαράθεση με την μορφή "παρουσιάζω βιντεάκια- φωτό-σελίδες από το διαδίκτυο που εκθέτουν μια συγκεκριμένη μάρκα-μοντέλο μηχανής" νομίζω ότι είναι ότι ποιο τραγικό μπορεί να κάνει κάποιος για να αποδείξει ότι έχει δίκιο... στην ουσία δεν λέει τίποτα...ή μαλλον λέει ότι αυτός που "μιλάει" δεν έχει και τίποτα σπουδαίο να πει και δεν έχει και κάτι σπουδαίο για να στρίξει αυτό που λέει...(αλλωστε εγώ βλέπω κόσμο να βροντάει... τα μηχανάκια από μόνα τους όχι...)
Σε αντίθεση κάποιος ο οποίος μιλάει με τεχνικούς όρους μηχανολογικούς δείχνει ότι δεν είναι απλά εμπαθής αλλά στηρίζεται κάπου και αιτιολογεί την αποψή του...
Δεν αρνούμε την πλάκα, άλλωστε εγώ έχω ΚΤΜ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: αλλά τελικά αν τα βάλουμε κάτω...
Τα ΚΤΜ μπουρδέλα αναξιόπιστα καίνε λάδια κτλ...
Τα ducati λαδιέρες, σπάνε, χαλάνε, ηλεκτρικά...
Τα ΒΜW τα γνωστά... μίλησαν και τα βίντεο άλλωστε...
Τα Τραιουμφ σωβρακόκιλότες αγγλικές μένουν παντού...
Τα υπόλοιπα ευρωπαικά, aprilia, gagiva, derbi, beta, morini, ural... για κλάματα όλα κανονικά...καλύτερα κινέζικα...
Τα κινέζικα.......καλύτερα ινδικά...
Τα enfild μακριά και αγαπημένα...
Τα japan...χάλασαν και αυτά....
Τα καβασάκι κόβουν πλαίσια, σπάνε, μένουν, ...
Τα γιαμάχα ψάχνονται με TPS και άλλα ψιψιψινια, λαδάκια τρέχουν...
Τα χόντα καίνε λάδια στα 1000 κεκ σαν δίχρονα, ανορθωτές, αντλίες...
Τα σουζούκι είναι είναι όλη μέρα συνεργείο και μπαλώνουν και αυτά πλαίσια και άλλα...
Τελικά τι μένει;
hundai acent... OK καταλάβαμε...:rotflmao:
Έλεος παιδιά... κάντε καμιά βόλτα να ξεφορτώστε...και αφήστε τον κόσμο να απολάυσει ότι γουστάρει και ανοίξτε και λίγο τα μυαλά σας...![]()
υ.γ. Νομίζω ότι καλά και κακά μοντέλα βγάζουν όλες οι εταιρίες πλέον... διαλέχτε...![]()
Επίσης για όλους υπάρχει η κατάλληλη μηχανή και ο καθένας την βρίσκει στο τέλος...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Ρε φίλε προσωπικά με τόσα φράγκα θα έφτιαχνα ένα VFR κούκλα αλλά άστο τέτοια ώρα. Να χαρείς το μηχανάκι σου και να είσαι πάντα όρθιος. Καληνύχτα γιατί είναι δύσκολη η αυριανή!
ΥΓ Να χαιρετάς στο δρόμο γιατί οι περισσότεροι BMWδάκηδες συνήθως "ξεχνιούνται"!![]()
VFR εσύ,VTR ο "άλλος",GPZ ο παράλλος .....................
αχχχχχ περασμένα μεγαλεία.............................
υγ. εντάξει το εμπεδώσαμε ΚΑΠΟΤΕ τα μικρά κίτρινα σχιστομάτικα ανθρωπάκια
ΑΝΤΕΓΡΑΦΑΝ καλύτερα τους Ευρωπαίους,τώρα πιά όχι..................![]()
:rotflmao:
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δεν ειναι υποχρεωμενος ΚΑΝΕΝΑΣ BMWδακιας να χαιρεταει...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Ρε φίλε προσωπικά με τόσα φράγκα θα έφτιαχνα ένα VFR κούκλα αλλά άστο τέτοια ώρα. Να χαρείς το μηχανάκι σου και να είσαι πάντα όρθιος. Καληνύχτα γιατί είναι δύσκολη η αυριανή!
Καληνύχτα αλλά η δίκια μου μέρα θα είναι παρά πολύ καλή .
Μόλις αποκάλυψες ότι το πρόβλημα είναι τα φράγκα χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ότι εγώ που τα είχα είμαι κάτι ενώ εσύ όχι , αλλά και να είχες είπες θα αγόραζες ένα vfr και θα το έκανες κούκλα δηλαδή θα έπαιρνες ένα παλιό μηχανάκι για να το φτιάξεις και όχι το καινούριο vfr που έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Honda .
τι έχει;Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
το καινούριο vfr που έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Honda .
Give me fuel, Give me fire
ετσι λενε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
ετσι λενε![]()
![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
H αντιπαράθεση με την μορφή "παρουσιάζω βιντεάκια- φωτό-σελίδες από το διαδίκτυο που εκθέτουν μια συγκεκριμένη μάρκα-μοντέλο μηχανής" νομίζω ότι είναι ότι ποιο τραγικό μπορεί να κάνει κάποιος για να αποδείξει ότι έχει δίκιο... στην ουσία δεν λέει τίποτα...ή μαλλον λέει ότι αυτός που "μιλάει" δεν έχει και τίποτα σπουδαίο να πει και δεν έχει και κάτι σπουδαίο για να στρίξει αυτό που λέει...(αλλωστε εγώ βλέπω κόσμο να βροντάει... τα μηχανάκια από μόνα τους όχι...)
Σε αντίθεση κάποιος ο οποίος μιλάει με τεχνικούς όρους μηχανολογικούς δείχνει ότι δεν είναι απλά εμπαθής αλλά στηρίζεται κάπου και αιτιολογεί την αποψή του...
Δεν αρνούμε την πλάκα, άλλωστε εγώ έχω ΚΤΜ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: αλλά τελικά αν τα βάλουμε κάτω...
Τα ΚΤΜ μπουρδέλα αναξιόπιστα καίνε λάδια κτλ...
Τα ducati λαδιέρες, σπάνε, χαλάνε, ηλεκτρικά...
Τα ΒΜW τα γνωστά... μίλησαν και τα βίντεο άλλωστε...
Τα Τραιουμφ σωβρακόκιλότες αγγλικές μένουν παντού...
Τα υπόλοιπα ευρωπαικά, aprilia, gagiva, derbi, beta, morini, ural... για κλάματα όλα κανονικά...καλύτερα κινέζικα...
Τα κινέζικα.......καλύτερα ινδικά...
Τα enfild μακριά και αγαπημένα...
Τα japan...χάλασαν και αυτά....
Τα καβασάκι κόβουν πλαίσια, σπάνε, μένουν, ...
Τα γιαμάχα ψάχνονται με TPS και άλλα ψιψιψινια, λαδάκια τρέχουν...
Τα χόντα καίνε λάδια στα 1000 κεκ σαν δίχρονα, ανορθωτές, αντλίες...
Τα σουζούκι είναι είναι όλη μέρα συνεργείο και μπαλώνουν και αυτά πλαίσια και άλλα...
Τελικά τι μένει;
hundai acent... OK καταλάβαμε...:rotflmao:
Έλεος παιδιά... κάντε καμιά βόλτα να ξεφορτώστε...και αφήστε τον κόσμο να απολάυσει ότι γουστάρει και ανοίξτε και λίγο τα μυαλά σας...![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Νομίζω ότι καλά και κακά μοντέλα βγάζουν όλες οι εταιρίες πλέον... διαλέχτε...![]()
Επίσης για όλους υπάρχει η κατάλληλη μηχανή και ο καθένας την βρίσκει στο τέλος...
εγω λεω να παρουμε ολοι chopp-εροειδη χαρλευ και τα συναφη να βρουμε την υγεια μας
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
Ειστε απιστευτοι....
7 σελιδες posts για τα προιοντα 2 ξενων εταιρειων....εκτος κιαν εχετε μετοχες στις εταιρειες αυτες και υπερασπιζεστε τα συμφεροντα σας.
![]()
![]()
![]()
Α ... και για την ιστορια..... :
Particularly the Japanese are some 20 years ahead of us in this class and have lots of experience.
Hendrik von Kuenheim - General Director BMW Motorrad
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Particularly the Japanese are some 20 years ahead of us in this class and have lots of experience.
Hendrik von Kuenheim - General Director BMW Motorrad
![]()
:rotflmao:
μπράβο ρε φίλε έχεις πλάκα...
Μου θυμίζεις τους δημοσιογράφους ,που κάνουν ένα ρεπορτάζ με δηλώσεις κάποιου προσώπου ,το οποίο έχει πει ένα σωρό πράγματα ,αλλά επειδή ο δημοσιογράφος θέλει να παρουσιάσει αυτό που θέλει αυτός για να διαμορφώσει γνώμες,απομονώνει μια και μοναδική φράση ,που στην τελική δεν έχει καμία σχέση με αυτα που έχει πει ο δηλών...
δεν θα βγαλει η πουτανα και το ξερω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
όσο για τον φίλο μου τον λάτρη του μία πάνω δύο κάτω στρογγυλοφάναρου
τι να πώ?
υπομονή μόνο μπορώ να του πω και να μην σκάει,κάποια στιγμή η HONDA μπορεί να
ξαναβγάλει κανά V2 και να ισοπεδώσει πάλι την μεγάλη του καψούρα ...............
έλα ξέρεις εσύ τώρα αυτά τα L2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα λυσω ξανα το μπουσα μου μπας και μου φυγει ο καημος...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Με ένα σφυρί και ένα καλέμι μπορείς να το κάνεις V-2 να πετάει ... V-2![]()