Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 103 από 103

Θέμα: Για να μπορειτε να μπαινετε οταν φαινεται πεσμενο....

Εντάξει παίδες το βρήκα: Έβαλα τη φάτσα της πεθεράς μου wallpaper και σβήστηκε μόνο του! Ήταν σκληρό το ξέρω αλλά έπρεπε να πάρω σκληρά μέτρα.

Προς camen: To blanco ψάχνω για να τελειώνουμε!!

Προς daz: Δεν έχω πρόβλημα σε δικαιώματα προσπέλασης. Δεν το βρίσκουν τα windows στη θέση που παρουσιάζεται! Comand ανοίγεις από τα βοηθήματα και ... ναι κάτι (λίγο) θυμάμαι από dos!!!

2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Unlocker 1.9.0 vs bug and we have a winner!!!

http://www.hiren.info/downloads/freeware-tools/2

Thanks Vaska!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS

Thanks Vaska!
    Αχαριστεεεεεεεεεεεεε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Αχαριστεεεεεεεεεεεεε...
    Αχάριστος = Αχ + άριστος =

Αχ [επιφ. : 1.συνοδεύεται συνήθ. από επιφωνηματική φράση ή πρόταση· δηλώνει ποικίλα συναισθήματα ανάλογα με το νόημα του λόγου, τον τόνο και το χρωματισμό της φωνής: α. χαρά, ευχαρίστηση, θαυμασμό, ικανοποίηση β. έντονη ανακούφιση, ικανοποίηση γ. επιθυμία || επιθυμία ανεκπλήρωτη

+

Άριστος [αυτός που όταν συγκρίνεται με άλλους υπερέχει, που είναι ο καλύτερος στο είδος του (συχνά ως υπερθετικός βαθμός του καλός). α. (για πρόσ.) ιδιαίτερης ικανότητας ή επίδοσης· εξαίρετος, πρώτος].

Ευχαριστώ bro.

Tα παραλές (λίγο)!

Συνέχισε έτσι!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Επειδή δείχνει να έχει ξεκολλήσει

/bump

+ sticky

για να το δουν και άλλοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Οσο ηταν κατω το φορουμ ειδα ενα παρομοιο θρεντ στο mybike και παροτι ακολουθησα τα βηματα δεν δουλεψε..

Προχτες μπορεσα να μπω για πρωτη φορα. Πώς το εξηγειτε;

Επισης ποιο ειναι το προβλημα ακριβως;; Γιατι για να λυνεται με αυτο το "κολπακι" σημαινει οτι δεν εχει ληξει κανα domain ουτε καμια συνδρομη στους hosts οπως ακουστηκε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν ξέρω αν αυτή είναι η ΙΡ που έχει δοθεί στο moto.gr πάντως τώρα που το δοκίμασα.. δεν παίζει!
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    δεν ξέρω αν αυτή είναι η ΙΡ που έχει δοθεί στο moto.gr πάντως τώρα που το δοκίμασα.. δεν παίζει!
    Εγω παντως το δοκιμασα και απο το γραφειο μου και απο το σπιτι και ολα ηταν μια χαρα, ολες αυτες τις ημερες.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Καλημέρα Gandalf

Η ΙΡ είναι 62.1.205.62 και είναι σωστή. Ο server που "κάθεται" το ΜΟΤΟ έχει πρόβλημα στο DNS RESOLVE γι' αυτό είπαμε όσοι θέλετε να μπαίνετε ανεξαρτήτως των κεφιών του server να βάλετε την ΙΡ και το όνομα (μοτο.γρ) στο hosts file των windows.

Εγώ για να διευκολύνω την κατάσταση έφτιαξα πατσάκι που προσθέτει την σωστή γραμμή στο hosts, αν θες στο στέλνω.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    http://62.1.205.62/forums εκτός και αν είναι άλλη η ΙΡ του moto.gr

Vaska... βάζοντας το παραπάνω απλά δεν παίζει με τίποτα. Και δεν είμαι στο γραφείο να έχω κανά proxy.. και κάνοντας και flushdns.. πάλι τα ίδια. Εν πάση περιπτώση... το DNS παίζει κανονικά τώρα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εχω ενα θεμα με το λειτουργικο μου...και παροτι αντμιν, δε μπορω να κανω εντιτ το αρχειο για να δουλεψει...

αποτοξινοση τοσες μερες, μαλλον καλο εκανε βεβαια...

το κακο ειναι οτι το φορουμ βαδιζει προς το θανατο του σιγα σιγα...αυτο ειναι κριμα...αλλα η αληθεια ειναι πως εχει παρει τον κατηφορο...και εχει ''χαλασει''...απο το 04 που το παρακολουθω, καθημερινα...καμια σχεση τοτε και τωρα...

χωρις ομως να κανω σα γιαγια...για τις ''παλιες'' καλες εποχες...μαλλον ειναι διαφορετικες...οχι πιο καλες η πιο κακες απαραιτητα...

κριμα να πεσει το φορουμ ετσι αδοξα...τωρα που αριθμει και τοσα μελη...κριμα που θα χαθουν καποιες παρεες...με το χαμο που φορουμ...

γιατι κατι πηραμε απο εδω μεσα...ολοι μας...

δε ξερω κατα ποσο ειναι δυνατον...οι αρχικοι ιδιοκτητες, περα του ανθρωπου με το προβλημα υγειας, εφοσον πλεον δεν ασχολουνται, να παραχωρισουν τα κλειδια του φορουμ, ετσι ωστε να εξασφαλιστει η επιβιωση του...

http://62.1.205.62/forums εκτός και αν είναι άλλη η ΙΡ του moto.gr

Vaska... βάζοντας το παραπάνω απλά δεν παίζει με τίποτα. Και δεν είμαι στο γραφείο να έχω κανά proxy.. και κάνοντας και flushdns.. πάλι τα ίδια. Εν πάση περιπτώση... το DNS παίζει κανονικά τώρα.
    έχεις πμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    εχω ενα θεμα με το λειτουργικο μου...και παροτι αντμιν, δε μπορω να κανω εντιτ το αρχειο για να δουλεψει...

αποτοξινοση τοσες μερες, μαλλον καλο εκανε βεβαια...

το κακο ειναι οτι το φορουμ βαδιζει προς το θανατο του σιγα σιγα...αυτο ειναι κριμα...αλλα η αληθεια ειναι πως εχει παρει τον κατηφορο...και εχει ''χαλασει''...απο το 04 που το παρακολουθω, καθημερινα...καμια σχεση τοτε και τωρα...

χωρις ομως να κανω σα γιαγια...για τις ''παλιες'' καλες εποχες...μαλλον ειναι διαφορετικες...οχι πιο καλες η πιο κακες απαραιτητα...

κριμα να πεσει το φορουμ ετσι αδοξα...τωρα που αριθμει και τοσα μελη...κριμα που θα χαθουν καποιες παρεες...με το χαμο που φορουμ...

γιατι κατι πηραμε απο εδω μεσα...ολοι μας...

δε ξερω κατα ποσο ειναι δυνατον...οι αρχικοι ιδιοκτητες, περα του ανθρωπου με το προβλημα υγειας, εφοσον πλεον δεν ασχολουνται, να παραχωρισουν τα κλειδια του φορουμ, ετσι ωστε να εξασφαλιστει η επιβιωση του...

Να πας τον υπολογιστή σου σε κάποιον που να ξέρει να στον σιάξει (ακούει ο camen?)

:rotflmao: :rotflmao:

Για τα υπόλοιπα, πόσο δίκιο έχεις......

Κρίμα και για τα παρεάκια αν χαθούν
    Κρίμα για τα τόσο κατατοπιστικά τεχνικά που υπάρχουν στο μοτο αν χαθούν

Κρίμα για πολλά αν και πιστεύω ότι θα καταφέρει να επιβιώσει. Απλά περνάει μια δύσκολη φάση (όπως όλοι μας άλλωστε).

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Μπορειτε Να Μαντεψετε Το Μεγεθοσ;;;;;;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2005, 11:32
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 01:14
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2004, 13:48
  4. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ