Σελίδα 7 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 305

Θέμα: Αγορά από ιδιώτη με παρακράτηση - έκπληξη (!)

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αντιπαρέρχομαι το γεγονός οτι αγόρασες μηχανάκι χωρίς άδεια(!!!) και προχωράω στο αμέσως επόμενο σενάριο που λέει οτι ο τύπος βγάζει άδεια και πινακίδες στο όνομα του, σου τραβάει μια μήνυση για κλοπή και για να μην σε τρέχει σε δικαστήρια και ασελγήσει για ακόμη μια φορά επάνω σου, σου ζητάει άλλα 3 χιλιάρικα για να αποσύρει την μήνυση και να ξεχαστούν όλα...:wacko:

Σε καλό σας πάντως ρε παίδες...μου ξεκινάτε το πρωινό μου με απίστευτο γέλιο!!! Thank you moto.gr
    San Francisco Bay Area member......

Και γαμώ τα μέλη!!!
    Κατ' αρχήν, κανένα χαρτί δε σε νομιμοποιεί να κυκλοφορείς χωρίς άδεια ή πινακίδες πλην προσωρινής άδειας που μπορεί να βγει μόνο από το υπουργείο μεταφορών.
    Επίσης, η παρακράτηση, γίνεται κατά την έκδοση της άδειας στο υπουργείο και κατ' εντολή του πωλητή. Η παρακράτηση, αναγράφεται στην άδεια και αίρεται μετά από αίτηση του κατόχου αφού προσκομίσει στο υπουργείο, υπεύθυνη δήλωση του πωλητή που είχε ζητήσει αρχικά την παρακράτηση και στην οποία αναφέρει ότι έχει γίνει ολική εξόφληση του ποσού.

Κατά τη γνώμη μου, σου είπε ψέματα και ο πωλητής και το μαγαζί για το θέμα της κυκλοφορίας με το χαρτί του τελωνείου.
    Εννοείται ότι ούτε ασφάλεια δε μπορείς να βγάλεις με αυτό!
    Εγώ προσωπικά, θα τους απειλούσα και τους δύο ότι θα τους έκανα μύνηση για συνέργεια σε απάτη, εκτός και αν μου μεταβιβάζανε τη μηχανή φυσικά χωρίς παρακράτηση ή αν μου επέστρεφαν τα χρήματα.

Αν μάλιστα έχεις γνωστό δικηγόρο, βάλτον να πάρει τηλέφωνο και στο μαγαζί και στον πωλητη για να καταλάβουν ότι δεν παίζεις.

988
    Νίκος988
    Tα λέμε τις προάλλες!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εντάξει, μαλακίες όλοι έχομε κάνει αλλά ρε πστ μου πέσατε όλοι πάνω του να τον φάτε. Ελάτε λίγο στη θέση του, σχεδόν καινούριο μηχανάκι, σε καλύτερη τιμή, πιστευτό σενάριο μη έκδοσης πινακίδας μέσα στο 2010 όσο να είναι, κομματάκι δελεαστικό είναι.

Το θέμα είναι πως το σώζει και όχι να γελάμε εις βάρος του, απ' ότι λέει το νομικό τμήμα δεν είναι κατοχυρωμένος από πουθενά, δώστε του όσοι ξέρετε μιαν εναλλακτική αν υπάρχει κάτι τέτοιο για να λήξη όπως ξεκίνησε δλδ να κρατήσει το μηχανάκι και να πάρει άδεια στ' όνομά του. Αν δεν .... πείτε του τι πρέπει να κάνει.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikos988
    [...]Εννοείται ότι ούτε ασφάλεια δε μπορείς να βγάλεις με αυτό!
    [...]988
    Μπορεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Και γαμώ τα μέλη!!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μπορεις
    Πολλοί ασφαλιστές σου βγάζουν ασφάλεια με τον αριθμό πλαισίου.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!
    ΝΟΜΙΚΑ, ΜΟΝΟ με την άδεια επιτρέπεται η έκδοση ασφάλειας. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν καλύπτεσαι σε περίπτωση ατυχήματος.

988
    Νίκος988
    Tα λέμε τις προάλλες!!!

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    the_passenger,το οτι εχεις κανει χοντρη σε πολλα επιπεδα νομιζω το εχεις καταλαβει...
    Απο'κει και περα κατι αλλο θελω να ρωτησω εγω.
    Ποια ηταν η αρχικη αξια του scooter?
    Εσυ ειπες εδωσες λιγο πανω απο 2κ για ενα μηχανακι με 150χλμ.Ποσο εκανε καινουργιο με 0 χλμ.?
    Αν η διαφορα ειναι μικρη,τοτε οκ,αν ειναι μεγαλη δλδ εσυ εδωσες 2κ για κατι που καινουργιο κανει π.χ 3 και πανω,τοτε η δουλεια βρομαει ακομα περισσοτερο...

(εγω βεβαια ειμαι απαισιοδοξος,οποτε ευχομαστε ολα να ειναι μια παρεξηγηση...(ναι καλα :wacko: ))

The Ace of Spades

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Είναι φύση αισιόδοξος ο Sergiosm
    στην πραγματικότητα ΕΙΜΑΙ αισιόδοξος.

Απλά η συγκεκριμένη ιστορία ... μυρίζει πολύ ...

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μπορεις
    +1, είχε βγάλει και για τον ίδιο ο ιδιώτης, και μου την είχε δείξει. Βγαίνει η ασφάλεια με τον αριθμό πλαισίου .....

Δεν παρεξηγώ παίδες, θεμιτή η όποια "κατακραυγή", μαλακία έκανα.........

Το θέμα είναι τώρα τί κάνουμε......

Υγ: η ιδέα για συνέργεια σε απάτη δε μοιάζει καθόλου αβάσιμη, θα μπορούσε να αποφέρει κάτι... μπας και λήξει πρόωρα η υπόθεση..
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Να κανω μια ερωτηση; Η παρακρατηση ειναι απο το μαγαζι και στην ουσια με μορφη γραμματιων προς ενα τριτο. Αν το μαγαζι του βγαλει μια καθαρη αδεια χωρις παρακρατηση αλλα τα γραμματια στεκουν προς τον πρωτο αγοραστη γιατι θα πρεπει να υπαρχει προβλημα; Γιατι νομιζω οτι τα γραμματια προσφερουν μια ευελιξια σε αυτο το θεμα σε αντιθεση με τις τραπεζες που δεν θα ειχε καμια ελπιδα. Κανω λαθος;

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikos988
    Πολλοί ασφαλιστές σου βγάζουν ασφάλεια με τον αριθμό πλαισίου.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!
    ΝΟΜΙΚΑ, ΜΟΝΟ με την άδεια επιτρέπεται η έκδοση ασφάλειας. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν καλύπτεσαι σε περίπτωση ατυχήματος.

988

Τοτε πως μου έδειξε ασφαλιστήριο ? ήταν μούφα;
    georgE

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Εντάξει, μαλακίες όλοι έχομε κάνει αλλά ρε πστ μου πέσατε όλοι πάνω του να τον φάτε. Ελάτε λίγο στη θέση του, σχεδόν καινούριο μηχανάκι, σε καλύτερη τιμή, πιστευτό σενάριο μη έκδοσης πινακίδας μέσα στο 2010 όσο να είναι, κομματάκι δελεαστικό είναι.

Το θέμα είναι πως το σώζει και όχι να γελάμε εις βάρος του, απ' ότι λέει το νομικό τμήμα δεν είναι κατοχυρωμένος από πουθενά, δώστε του όσοι ξέρετε μιαν εναλλακτική αν υπάρχει κάτι τέτοιο για να λήξη όπως ξεκίνησε δλδ να κρατήσει το μηχανάκι και να πάρει άδεια στ' όνομά του. Αν δεν .... πείτε του τι πρέπει να κάνει.

+1
    The Ace of Spades

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Να κανω μια ερωτηση; Η παρακρατηση ειναι απο το μαγαζι και στην ουσια με μορφη γραμματιων προς ενα τριτο. Αν το μαγαζι του βγαλει μια καθαρη αδεια χωρις παρακρατηση αλλα τα γραμματια στεκουν προς τον πρωτο αγοραστη γιατι θα πρεπει να υπαρχει προβλημα; Γιατι νομιζω οτι τα γραμματια προσφερουν μια ευελιξια σε αυτο το θεμα σε αντιθεση με τις τραπεζες που δεν θα ειχε καμια ελπιδα. Κανω λαθος;
    Μακάρι.. απ ότι είπε προς το παρόν το μαγαζί, για λογιστικούς λόγους, προς το παρόν μπορεί η άδεια να βγεί μόνο στο όνομά του μέχρι να εξοφλήσει τα γραμμάτια.. θα ρωτήσω για πιθανή ευελιξία αλλά χλωμό με κόβω..
    georgE

Αρχικά δημιουργήθηκε από Buenaventura
    the_passenger,το οτι εχεις κανει χοντρη σε πολλα επιπεδα νομιζω το εχεις καταλαβει...
    Απο'κει και περα κατι αλλο θελω να ρωτησω εγω.
    Ποια ηταν η αρχικη αξια του scooter?
    Εσυ ειπες εδωσες λιγο πανω απο 2κ για ενα μηχανακι με 150χλμ.Ποσο εκανε καινουργιο με 0 χλμ.?
    Αν η διαφορα ειναι μικρη,τοτε οκ,αν ειναι μεγαλη δλδ εσυ εδωσες 2κ για κατι που καινουργιο κανει π.χ 3 και πανω,τοτε η δουλεια βρομαει ακομα περισσοτερο...

(εγω βεβαια ειμαι απαισιοδοξος,οποτε ευχομαστε ολα να ειναι μια παρεξηγηση...(ναι καλα :wacko: ))

2640 + 100 συναγερμός καινούριο

2200 σύνολο το πήρα εγώ
    georgE

Και γαμώ τα μέλη!!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    Τοτε πως μου έδειξε ασφαλιστήριο ? ήταν μούφα;
    Σου έδειξε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή απλά το προσωρινό σήμα????
    Αν σου έδειξε το συμβόλαιο...τότε τι να πω??? Είμαι λάθος!!!
    Αν όμως σου έδειξε το σήμα, τότε ρώτα κάποιον δικό σου ασφαλιστή και θα δεις ότι μάλλον έχω δίκιο!!!

988
    Νίκος988
    Tα λέμε τις προάλλες!!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk

Γιατι αν δε πληρωσει ο αλλος το γραματιο, τι θα κανει το μαγαζι?
    Θα παρει τη μηχανη που ειναι σε αλλουνου ονομα?

Οταν το εξοφλησει ο αλλος το μεταβιβαζει

Σελίδα 7 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πρόβλημα με αγορά από ebay
    από gkr στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2008, 07:27
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    από PAO13 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2008, 12:43
  3. ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ..ΤΙ? ΠΩΣ? ΠΟΥ...?