Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 99 από 99

Θέμα: Παραλίγο μακαρίτης...

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εμενα με προβληματιζει να μην βρεθω ποτε μπροστα του και μας μαζευουνε παρεα...και το λεω σοβαρα...μαλακιες και λαθη εχουμε κανει/κανουμε/και θα κανουμε ολοι...οπως βεβαια και θα κανουν και οι υπολοιποι τρυγυρω μας...το θεμα ξαναλεω ειναι πιος θα πονεσει στο τελος...

θεωρω μεγαλη ........ (συμπληρωστε οτι θελετε) να εχεις μπροστα σου οχημα σταματημενο...να ερχετε πισω σου αλλο ΜΕΓΑΛΟ οχημα με ιδια η και περισσοτερη ταχυτητα απο εσενα...να εισαι εσυ με ενα οχημα που δεν σου παρεχει την απαραιτητη δυνατοτητα για γρηγορο ελιγμο....ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...και σαν αξιολογηση να σου λεει ο εγκεφαλος σου...στα παπαρια μου...θα παω γιατι εχω προτεραιοτητα...γιατι οδηγαω ετσι...και γιατι εκεινη την στιγμη πιστευω (και ισως να εχω και δικιο) οτι ο ΚΟΚ ειναι μαζι μου...

φανταζομαι και εσυ οταν θα ξεκινας με το νεο μηχανακι σου/μου απο πρασινο και περναει ο αλλος με κοκκινο...σε μια μεγαλη διασταυρωση...δεν θα πατησεις φρενο γιατι ο κοκ ειναι μαζι σου...σωστα???η οταν θα παμε καμμια βολτα και βγουμε ΕΟ και εισαι στην μεσσαια λωριδα και θελεις να κανει προσπεραση δεν θα σε νοιαζει που στην αριστερη θα ερχονται suv με ταχυτητα...???η οταν θα εισαι σε λεωφοριολωριδα και θα σταματαει ταριφας μπροστα...σου θα βλεπεις οτι ερχετε αυτοκινητο/μηχανη/νταλικα...και ενω θα μπορεσεις να πατησεις φρενο...θα βγεις κανονικα και δεν σε νοιαζει ο πισω...???

ξαναλεω ...ολα μαλακιες ειναι...το θεμα ειναι πιος ποναει στο τελος...και οχι απαραιτητα ποιος εχει δικιο...

+όσα!
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Οταν οδηγαμε (οτι οχημα κι αν ειναι αυτο,εκτος ισως απο ερπυστριοφορα),οδηγαμε με το δογμα οτι οι υπολοιποι οδηγοι ειναι ηλιθιοι και συνεπως απροβλεπτοι.Το θεμα ειναι να πας απο το σημειο Α στο σημειο Β ακεραιος.Ολα τα αλλα ειναι φιλοσοφιες.
    Καλημερες.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Οταν οδηγαμε (οτι οχημα κι αν ειναι αυτο,εκτος ισως απο ερπυστριοφορα),οδηγαμε με το δογμα οτι οι υπολοιποι οδηγοι ειναι ηλιθιοι και συνεπως απροβλεπτοι.Το θεμα ειναι να πας απο το σημειο Α στο σημειο Β ακεραιος.Ολα τα αλλα ειναι φιλοσοφιες.
    Καλημερες.
    ξεμαστουρωσες εσυ ρε???εσπασες τιποτα η δεν σε αφησανε???

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ξεμαστουρωσες εσυ ρε???εσπασες τιποτα η δεν σε αφησανε???

Ρε Πανο δεν μπορω να ακουω χαζομαρες.Επιθετικη οδηγηση με ποδηλατο?
    Δλδ οταν οδηγαμε μηχανη τι πρεπει να κανουμε?Να περναμε πανω απο τους αλλους και μετα να ψαχνουμε για τους νομους?Εδω πλεον κοβουμε στο πρασινο μην πεταχτει κανας σουρωμενακιας με κοκκινο,οχι με ποδηλατο σε λεωφορο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ρε Πανο δεν μπορω να ακουω χαζομαρες.Επιθετικη οδηγηση με ποδηλατο?
    Δλδ οταν οδηγαμε μηχανη τι πρεπει να κανουμε?Να περναμε πανω απο τους αλλους και μετα να ψαχνουμε για τους νομους?Εδω πλεον κοβουμε στο πρασινο μην πεταχτει κανας σουρωμενακιας με κοκκινο,οχι με ποδηλατο σε λεωφορο.
    εχμμμμμμμμμμ...τα ιδια λεμε...το σχολιο μου ηταν για τον Μπαοκ...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Και μιά κουβέντα από μένα, φίλε Τζαρότ.

Σαφέστατα, δεν θα ήθελα να αναπνέουν στον σβέρκο μου 30 τόνοι σίδερο διαχειριζόμενοι από μυαλό μεγέθους καρυδιού.

Και θα έκανα ότι μπορούσα να μην συμβεί αυτό.

Ποιός φταίει ή δεν φταίει δεν θα με απασχολούσε. Νομίζω ότι δεν είναι καν ουσιώδες.

Καλή συνέχεια στους δρόμους φίλε. Για μένα πάντα έχετε προτερεότητα οι ποδηλάτες.

Σας βλέπω κ σας χαίρομαι.

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Και μιά κουβέντα από μένα, φίλε Τζαρότ.

Για μένα πάντα έχετε προτερεότητα οι ποδηλάτες.

Σας βλέπω κ σας χαίρομαι.

Να φανταστώ επειδή δεν καίνε βενζίνη και περισσεύει για το V8;;; :rotflmao:

Με ποδήλατο με έχει τρακάρει μηχανάκι πάνω σε πεζοδρόμιο, γιατί ήθελε να πάει πρώτος στο φανάρι.

Προτεραιότητα VS Aκεραιότητα ; Τίθεται θέμα; (όπως λέει και ο Ιαβέρης)
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    Να φανταστώ επειδή δεν καίνε βενζίνη και περισσεύει για το V8;;; :rotflmao:
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Προφανώς και δεν γνωρίζεις (κοκ) αλλά και δεν διαβάζεις επίσης (post).

- Πήγαινα όπως προβλέπει και μου δίνει κάθε δικαίωμα ο κώδικας, στην λεοφωριολωρίδα με (25 γράφω με 20 κατάλαβες δεν έχει όμως σημασία). Ο κώδικας επίσης πουθενά δεν ορίζει ότι ως προπορευόμενος ποδηλάτης επειδή κινούμαι με μικρότερη ταχύτητα απο αυτή του τρόλευ οφείλω να σταματήσω.!!! Αν είναι δυνατόν. Ακούς τι λές???
    Το τρόλευ αντιθέτω όφειλε α μην πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 7 μέτρων απο εμένα (βλ. κοκ περι τήρησης αποστασεων απο προπορευόμενο όχημα.)

- Επίσης τα γραφόμενα στο παλαιότερο posτt μου αναφέροντα στα ΖΩΑ που κρατούν αριστερές λωρίδες κοινούμενοι αργά επειδή γουστάρουν να χρησιμοποιούν τον διάδρομο μεταξύ των αυτοκινήτων ως χώρο κουβέντας και διαλογισμού, και όχι αυτούς που πολιτισμένα κοινούνται αργά δεξιά. Σ' αυτούς δεν μπορώ να πω τίποτα και δικίωμά τους. Αυτό γράφω άλλωστε στο post μου. Όταν κινήσαι δεξιά φίλε μου δεν ενοχλείς και ουδόλως οφείλεις να σταματήσεις ή να κάνεις στην άκρη.

- Όσο για τον οδηγό του τρόλευ ευτυχώς για κείνον που δεν ήσουν εσύ. Κρίμα και είσαι και μοτοσυκλετιστής. Ή μήπως οδηγάς και τρόλευ?
    βαριεμαι να βρω πιο καταλληλο ποστ σου για να σχολιασω.
    μπορει,μπορει λεω να εχεις δικιο ( αν και εχω αμφιβολιες ) αλλα καλυτερα να οδηγεις μονο αυτοκινητο με το μυαλο που εχεις.
    Τουλαχιστον ετσι δε θα μπεις κατω απο τις ροδες του επομενου τρολευ που τολμησε να προσπερασει παρανομα.
    Γερα με τσαμπουκα φιλε!

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03
  2. Πτώση...παραλίγο
    από THEOD στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 12:49
  3. Παραλίγο αυτόφωρο...
    από parji στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2004, 19:30
  4. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!