Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εμενα με προβληματιζει να μην βρεθω ποτε μπροστα του και μας μαζευουνε παρεα...και το λεω σοβαρα...μαλακιες και λαθη εχουμε κανει/κανουμε/και θα κανουμε ολοι...οπως βεβαια και θα κανουν και οι υπολοιποι τρυγυρω μας...το θεμα ξαναλεω ειναι πιος θα πονεσει στο τελος...
θεωρω μεγαλη ........ (συμπληρωστε οτι θελετε) να εχεις μπροστα σου οχημα σταματημενο...να ερχετε πισω σου αλλο ΜΕΓΑΛΟ οχημα με ιδια η και περισσοτερη ταχυτητα απο εσενα...να εισαι εσυ με ενα οχημα που δεν σου παρεχει την απαραιτητη δυνατοτητα για γρηγορο ελιγμο....ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...και σαν αξιολογηση να σου λεει ο εγκεφαλος σου...στα παπαρια μου...θα παω γιατι εχω προτεραιοτητα...γιατι οδηγαω ετσι...και γιατι εκεινη την στιγμη πιστευω (και ισως να εχω και δικιο) οτι ο ΚΟΚ ειναι μαζι μου...![]()
φανταζομαι και εσυ οταν θα ξεκινας με το νεομηχανακι σου/μου
απο πρασινο και περναει ο αλλος με κοκκινο...σε μια μεγαλη διασταυρωση...δεν θα πατησεις φρενο γιατι ο κοκ ειναι μαζι σου...σωστα???η οταν θα παμε καμμια βολτα και βγουμε ΕΟ και εισαι στην μεσσαια λωριδα και θελεις να κανει προσπεραση δεν θα σε νοιαζει που στην αριστερη θα ερχονται suv με ταχυτητα...???η οταν θα εισαι σε λεωφοριολωριδα και θα σταματαει ταριφας μπροστα...σου θα βλεπεις οτι ερχετε αυτοκινητο/μηχανη/νταλικα...και ενω θα μπορεσεις να πατησεις φρενο...θα βγεις κανονικα και δεν σε νοιαζει ο πισω...???
ξαναλεω ...ολα μαλακιες ειναι...το θεμα ειναι πιος ποναει στο τελος...και οχι απαραιτητα ποιος εχει δικιο...![]()
+όσα!