Γκάτα παίζει με ποντίκι βάναυσα πριν φάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Κάπου σ' έχασα....
![]()
![]()
Σκύλο κυνηγκάει γκάτα γκια παιχνίντι και άμα πιάσει σκοτώνει. Ντεν φάει.
Γκάτα παίζει με ποντίκι βάναυσα πριν φάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Κάπου σ' έχασα....
![]()
![]()
Χλωμο προσωπο απο Βουλκαν μιλάει καλυτερα αν θελει να βλέπει ποστ του![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Γκάτα παίζει με ποντίκι βάναυσα πριν φάει.
Ναι ρε φίλε αυτά είναι ζώα και υποτίθεται εμείς είμαστε ανώτεροι.
Ουγκ
Μεγάλε ΜΑΝΙΤΟΥ Cpt μη σβήσεις το δικό μου ποστ, είμαι φίλος σου θυμάσαι???
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Όπλο γεμάτο και σπασμένο νόμιμο;Χαχαχαχ ποσα δεν ξερει ο κόσμος.Νόμιμο το όπλο λυμένο με το κλειστό εκτος οπως και κανη με την σκανδάλη και ολα στην θηκη.Πάντως εντυπωσιάστηκα απο την αντρειοσύνη αυτών των κυνηγών.Το σκηνικό θυμίζει εποχές στα τσιφλίκια του Θεσσαλικού κάμπου κάπου στις αρχες του 1900.Ωραια η κοινωνία μας παντως!![]()
To θέμα δεν είναι το κυνήγι ή η οικολογία, αλλά το πόσο μαλάκας μπορεί να γίνει κάποιος. Και ειδικά αν είναι ένοπλος, μπορεί να γίνει και τραγικά επικίνδυνος.
Δεν είναι πολύ παλιό το γεγονός με τα 5 φονικά στο Αγρίνιο. Όντως όταν είσαι ένοπλος εύκολα γίνεσαι επικίνδυνος μ@λάκας.
![]()
Λοιπόν ας τα ματαξαναπάρουμε απο την αρχή...Εγραψα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τάκη, εχεις καταλάβει τι λέω εδω και τόσα ποστ ή τζαμπα?
![]()
"Οι κυνηγοί πληρώνουν την ομοσπονδιακή θηροφυλακή απο την τσέπη τους και είναι η μόνη κοινωνική ομάδα που πληρώνει για να ασκείται αυτοέλεγχος... (και όχι μόνο)"
Εσύ το αμφισβήτησες! Ωραία?
Λοιπόν σου προσφέρω μιά (άχρηστη για σένα γνώση).
Οι κυνηγοί στη Ελλάδα είναι οργανωμένοι ως εξής ...
Υπάρχουν οι τοπικοί σύλλογοι (πρωτοβάθμια οργάνωση) που σε επίπεδο περιφέρειας συγκροτούν ομοσπονδία συλλόγων (δευτεροβάθμια οργάνωση). Οι περιφέρειες είναι 7 άρα 7 και οι κυν. ομοσπονδίες.
Οι ομοσπονδίες συγκροτούν την κυν. συνομοσπονδία Ελλάδος (τριτοβάθμια οργάνωση).
Οι θηροφύλακες προσλαμβάνονται και αμοίβονται απο τις κυν. ομοσπονδίες με λεφτά των κυνηγών.
Εξ ου και "ομοσπονδιακή θηροφυλακή"
Πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω.
Ναι, αυτο που προσπαθώ να σου πω ειναι οτι τέτοιος όρος επισήμως δε στέκει εαν δεν ειναι ομοσπονδο το κρατος.Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
[...]Εξ ου και "ομοσπονδιακή θηροφυλακή"
Μπορώ κι εγω να φτιαξω ενα συλλογο και να τον ονομασω "βασιλικοι φρουροι" αλλα δε σημαινει οτι εχουμε βασιλεια
'νταξει τώρα?
(τα περι κυνηγετικών συλλόγων, ομοσπονδιών και θηροφυλακης, τα γνωρίζω καλα)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, αυτο που προσπαθώ να σου πω ειναι οτι τέτοιος όρος επισήμως δε στέκει εαν δεν ειναι ομοσπονδο το κρατος.
Μπορώ κι εγω να φτιαξω ενα συλλογο και να τον ονομασω "βασιλικοι φρουροι" αλλα δε σημαινει οτι εχουμε βασιλεια
'νταξει τώρα?
και αφου δεν εχουμε βασιλεια γιατι εχουμε βασιλικες εκτασεις![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
γιατι ακουγεται ωραίοΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
και αφου δεν εχουμε βασιλεια γιατι εχουμε βασιλικες εκτασεις![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Λοιπόν ας τα ματαξαναπάρουμε απο την αρχή...Εγραψα.....
"Οι κυνηγοί πληρώνουν την ομοσπονδιακή θηροφυλακή απο την τσέπη τους και είναι η μόνη κοινωνική ομάδα που πληρώνει για να ασκείται αυτοέλεγχος... (και όχι μόνο)"
Εσύ το αμφισβήτησες! Ωραία?
Λοιπόν σου προσφέρω μιά (άχρηστη για σένα γνώση).
Οι κυνηγοί στη Ελλάδα είναι οργανωμένοι ως εξής ...
Υπάρχουν οι τοπικοί σύλλογοι (πρωτοβάθμια οργάνωση) που σε επίπεδο περιφέρειας συγκροτούν ομοσπονδία συλλόγων (δευτεροβάθμια οργάνωση). Οι περιφέρειες είναι 7 άρα 7 και οι κυν. ομοσπονδίες.
Οι ομοσπονδίες συγκροτούν την κυν. συνομοσπονδία Ελλάδος (τριτοβάθμια οργάνωση).
Οι θηροφύλακες προσλαμβάνονται και αμοίβονται απο τις κυν. ομοσπονδίες με λεφτά των κυνηγών.
Εξ ου και "ομοσπονδιακή θηροφυλακή"
Πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω.
εσυ τωρα περιμενεις να βγαλεις ακρη?????
το θεμα το εχει κατανοησει απλα πρεπει να του απαντησεις με πολιτικο μανιφεστο και αντιπαραθεση ως προς το ''ομοσπονδο'' και ως προς το ''θηροφυλακη''
καλα ξεμπερδεματα!!!
καλαματιανος
Τι μλκςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατι ακουγεται ωραίο![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατι ακουγεται ωραίο![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, αυτο που προσπαθώ να σου πω ειναι οτι τέτοιος όρος επισήμως δε στέκει εαν δεν ειναι ομοσπονδο το κρατος.
'νταξει τώρα?
Ρε φίλε θα με σκάσεις???
Δεν υπάρχει η ΓΣΕΕ (γεν. συνομοσπονδία εργατών Ελλάδος) που αποτελείται απο ομοσπονδίες? οι οποίες αποτελούνται απο συλλόγους? (τριτοβάθμια οργάνωση επίσημα θεσμοθετημένη απο το κράτος)
Ε! το ίδιο ισχύει και για την κυν συνομοσπονδία.
Ο σύλλογος "βασιλικοί φρουροί" ή ότι αλλο σου κατέβει τι σχέση έχει με επίσημα θεσμοθετημένα όργανα ?
Τάκη που λέει και η διαφήμιση... δε νομίζω ότι θα σε ακολουθήσω..!!
Νομοθεσία περί Θήρας
Αντικατάσταση και πρόσθεση άρθρων
Ρυθμιστική Θήρας για την κυνηγητική περίοδο 2010-2011
Αυτά είναι τελείως ενημερωτικά..
Επειδή τυγχάνει να έχω συγγενείς που κυνηγούν δεν θυμάμαι ποτέ να αφήνουν στην κάνη φυσίγγια ή στον θάλαμο όπως ο συγκεκριμένος κύριος.
Επίσης ακόμη και αν η εν λόγω κυρία δεν άκουσε πυροβολισμούς ή δεν τους είδε μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο ήταν εκεί με τα όπλα? Δηλ. αν δούμε κάποιον να εκινείτο παράνομα σε μια απαγορευμένη περιοχή δεν θα του πούμε κάτι γιατί απλά τύγχανε να κάνει το τσιγαράκι του και δεν πυροβολούσε εκείνη την ώρα?
Θες να το τραβήξω και λίγο ακόμα? Οι εν λόγω κύριοι είναι παράνομοι διότι σε δασική περιοχή πετούν τα αποτσίγαρα τους, διότι ενώ έχουν σταματήσει και είναι στο αμάξι δεν έχουν βάλει το όπλο στην θήκη κλπ κλπ κλπ
Τάκη επίσης λες ότι δεν την έβρισαν κατά πρόσωπο.. άρα αν βρεθούμε στην ίδια παρέα και μιλάμε δεν συμφωνούμε και πω γυρνώντας στο πλάι το κεφάλι τι μαλ..... ή δεν ξέρω τι εσύ δεν πρέπει να αρπαχτείς ή να μου απαντήσεις εφόσον δεν απευθύνομαι σε εσένα σωστά??
Αρμόδια αρχή δεν είναι οι δασοφύλακες ή θηροφύλακες.... είναι και η αστυνομία κοκ
Για το βίντεο έχω απαντήσει ήδη..
Με τους κυνηγούς τους οικολόγους κλπ που τηρούν τους νόμους δεν έχω πρόβλημα, με αυτούς που το παίζουν νόμος έχω μεγάλο!!!
Επίσης σε έναν διάλογο να ακούς τους πάντες ακόμη κι όταν δεν έχεις απευθυνθεί σε αυτόν.. ελευθερία γνώμης έχουμε.
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!