Ελα μην κλαιςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Χωματινος ημουν για 5 χρονια, οταν εκανα MTB.:![]()
![]()
![]()
Και με το KAWA πάλι ΜΤΒ στην ουσία κάνεις (και δεν το ξέρεις)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα μην κλαιςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Χωματινος ημουν για 5 χρονια, οταν εκανα MTB.:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Mα το ξερω και για αυτο γουσταρω,γτ ειναι σαν ποδηλατο και το κανεις οτι θες...Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
![]()
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν μικρέ καλά να περάσεις και καλές βόλτες. Απέναντί σου ειμαι κι' εγώ (Κεφαλλονιά)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ασε που εχουμε έρθει εδω χωρίς όχημα και όσο σκέφτομαι πως κάποιοι λυσσάνε πάνω στ' Αγραφα τόσο βράζω στο ζουμί μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι ασφαλτινοι γυρισαν....οι χωματινοι θα αργησουν....![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Προσγειωση Καμενα Βουρλα,ωρα 20:45΄,επιτυχης![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Xωματινοι επεστρεψαν κ αυτοι.
Προσεχως φωτορομαντζο
![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Ωραία ήταν..
Φωτορομάντζο όταν επιστρέψω στη βάση.
![]()
Sent from me using a computer.
Αμα δεν δω δεν πιστευω τιποτα,το εχει και το ονομα μου αλλωστε....![]()
Έχω long stories για τον βαφτισιμιό μου τον Σουπιά αλλά θα γραφτούν αργότερα, τώρα η προσοχή όλως είναι στραμμένη στα γυρολόγια της σούβλας του οβελία και του κοκορετσίου.
Η επιστροφή για μένα ήταν ταλαιπωρία μιας και είχα ανεξήγητα πολύ κούνημα στο μπροστινό. Πουθενά στην επιστροφή δεν μπόρεσα να ανεβάσω πάνω από 100 χλμ/ώρα. Υπήρχε και το πρόβλημα στο γόνατο που μα ταλαιπωρεί απίστευτα αλλά αφού καταφέραμε κι επιστρέψαμε γεμάτοι μυρωδιές και χρώματα, όλα καλά.
Καλή Ανάσταση να έχομε αδέρφια.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καταλαβα,με το που γυρισω εχει εγχειρησεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
είχα ανεξήγητα πολύ κούνημα στο μπροστινό.![]()
![]()
![]()
Πιθανότα το λάστιχο μου την έκανε, το ένοιωθα να γλιστράει πάνω στα τακούνια του ίσως και λόγω περισσότερης πίεσης, αλλά το μπροστινό φρένο φιλαράκι μετά την τοποθέτηση του σωλ. υψηλής είναι τελικά για τον π@@τσο. Ανεπαρκές σε όλη τη λειτουργία του, χάλι μαύρο και μάλλον ευθύνεται η ποιότητα του υψηλής. Χάλι μαύρο λέμε. Και βέβαια όταν ο Αμερικάνος πουλάει στο site του αυτό το μαραφέτι 66 $ κι εγώ το αγόρασα από την τοπική αγορά που είναι σαφώς ακριβότερη 25 € όλο και κάποια διαφορά θα έχουν. Τες πα θα επιστραφεί πάραυτα και θα αγοραστεί καλύτερο. Βέβαια ο πωλητής δεν μου είπε ότι είναι μάπα αλλά τι να κάνομε έτσι λειτουργεί το σύστημα στην Ελλάδα. Αν είχα δει νωρίτερα την χρηματική διαφορά σαφώς δεν θα το έπαιρνα, αλλά την είδα εν των υστέρων και κατόπιν εορτής, οπότε μία αλλαγή στο σωληνάκι θα την κάμουμε.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κριμα ρε πουστη,και δεν ειναι τα λεφτα οσο η ταλαιπωρια και το ξενερωμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πιθανότα το λάστιχο μου την έκανε, το ένοιωθα να γλιστράει πάνω στα τακούνια του ίσως και λόγω περισσότερης πίεσης, αλλά το μπροστινό φρένο φιλαράκι μετά την τοποθέτηση του σωλ. υψηλής είναι τελικά για τον π@@τσο. Ανεπαρκές σε όλη τη λειτουργία του, χάλι μαύρο και μάλλον ευθύνεται η ποιότητα του υψηλής. Χάλι μαύρο λέμε. Και βέβαια όταν ο Αμερικάνος πουλάει στο site του αυτό το μαραφέτι 66 $ κι εγώ το αγόρασα από την τοπική αγορά που είναι σαφώς ακριβότερη 25 € όλο και κάποια διαφορά θα έχουν. Τες πα θα επιστραφεί πάραυτα και θα αγοραστεί καλύτερο. Βέβαια ο πωλητής δεν μου είπε ότι είναι μάπα αλλά τι να κάνομε έτσι λειτουργεί το σύστημα στην Ελλάδα. Αν είχα δει νωρίτερα την χρηματική διαφορά σαφώς δεν θα το έπαιρνα, αλλά την είδα εν των υστέρων και κατόπιν εορτής, οπότε μία αλλαγή στο σωληνάκι θα την κάμουμε.
![]()
![]()
![]()
Τελος παντων,θα το φτιαξουμε μην αγχωνεσε...![]()
Τι έκανα πάλι εγώ?![]()
Sent from me using a computer.
Θελει ο Σουπιας να κρυφτει και η μελανη δεν τον αφηνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τι έκανα πάλι εγώ?![]()