Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 136

Θέμα: Να πάνε όλοι στο αγυριστο με το κολοκράτος που έχουμε,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ζει σε άλλη χώρα :rotflmao:
    Nαι,σωστα...ηταν και προσφατως στην επικαιροτητα...
    ...cause the place seems still alive...

Προσωπικά πάντως εδώ και 34 ολόκληρα χρόνια που κατοικώ στο νησί δεν έχω συναντήσει ούτε έναν από δαύτους, έτσι για να αλλάξω λίγο την εικόνα που πάνε κάποιοι να δώσουν χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι τους αδικώ. Σίγουρα ακούω ιστορίες από Ρεθυμνιώτες και Ηρακλειώτες περισσότερο όμως επειδή όλους τους νομούς της Κρήτης τους επισκέπτομαι αρκετά συχνά (και όχι μόνο τις κεντρικές τους πόλεις), στον δρόμο μου δεν βρέθηκε ποτέ κανείς απ'τους Ρίνγκο που αναφέρετε εδώ. Σίγουρα υπάρχουν και δεν αμφισβητώ ούτε στο ελάχιστο την ιστορία του ιμίτρελου, στην μέχρι τώρα ζωή μου στο νησί πάντως δεν χρειάστηκε ούτε καν να αγχωθώ ότι θα πέσω πάνω σ'έναν τέτοιο κάθε φορά που βγαίνω απ'το σπίτι και πιάνω τις χιλιομετρικές αποστάσεις.

Ούτε λόγος για το αν θα κυκλοφορήσω σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού με κάμερα στο χέρι, εννοείται ότι το κάνω χαλαρότατα και ανά πάσα στιγμή χωρίς να φοβηθώ το παραμικρό. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον..

Παρεπιπτόντως, έχω βρεθεί αρκετές φορές στα κατά κόσμον "γκέτο" τους, επισκέπτομαι αρκετά τα χωριά που έχουν το "κακό όνομα" χωρίς ποτέ να χρειαστεί να αντιμετωπίσω το παραμικρό άσχημο.
    Τυχερά μάλλον είναι αυτά..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Προσωπικά πάντως εδώ και 34 ολόκληρα χρόνια που κατοικώ στο νησί δεν έχω συναντήσει ούτε έναν από δαύτους, έτσι για να αλλάξω λίγο την εικόνα που πάνε κάποιοι να δώσουν χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι τους αδικώ. Σίγουρα ακούω ιστορίες από Ρεθυμνιώτες και Ηρακλειώτες περισσότερο όμως επειδή όλους τους νομούς της Κρήτης τους επισκέπτομαι αρκετά συχνά (και όχι μόνο τις κεντρικές τους πόλεις), στον δρόμο μου δεν βρέθηκε ποτέ κανείς απ'τους Ρίνγκο που αναφέρετε εδώ. Σίγουρα υπάρχουν και δεν αμφισβητώ ούτε στο ελάχιστο την ιστορία του ιμίτρελου, στην μέχρι τώρα ζωή μου στο νησί πάντως δεν χρειάστηκε ούτε καν να αγχωθώ ότι θα πέσω πάνω σ'έναν τέτοιο κάθε φορά που βγαίνω απ'το σπίτι και πιάνω τις χιλιομετρικές αποστάσεις.

Ούτε λόγος για το αν θα κυκλοφορήσω σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού με κάμερα στο χέρι, εννοείται ότι το κάνω χαλαρότατα και ανά πάσα στιγμή χωρίς να φοβηθώ το παραμικρό. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον..

Παρεπιπτόντως, έχω βρεθεί αρκετές φορές στα κατά κόσμον "γκέτο" τους, επισκέπτομαι αρκετά τα χωριά που έχουν το "κακό όνομα" χωρίς ποτέ να χρειαστεί να αντιμετωπίσω το παραμικρό άσχημο.
    Τυχερά μάλλον είναι αυτά..
    Πες μας τώρα ότι σε φοβούνται κιόλας...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ...Τυχερά μάλλον είναι αυτά..
    Η εχει κυκλοφορησει καποια φημη και για σενα και σε φοβουνται!!!!:rotflmao:

υ.γ.α.Πλακα κανω ε;(να προσεχουμε τι λεμε μη μου ερθει καμια σφαιρα μεσα απ΄την οθονη...)

υ.γ.β.Ευτυχως δεν εχω καμια αδερφη να μου σκοτωσεις...

...cause the place seems still alive...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Επειδή δούλευα 5 χρόνια στο Ρέθυμνο, και δη νύχτα, τα παραπάνω δεν είναι καθόλου υπερβολές.
    Απλά οι περισσότεροι ζουν κάτι σαν διπλές ζωές.
    Το πρωί κουστουμάτοι και με το καλημέρας σας στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων τους, και το βράδυ με το 9άρι στην ζώνη, και με απλήρωτα chivas σε όλη την πόλη.

Οι περισσότεροι λειτουργούν είτε με πλάτες, είτε με τα κανόνια.
    Λίγοι ακόμα έχουν μείνει που τους βαστάει να είναι άντρες χωρίς τα ψιψιψίνια γύρω γύρω (όπλα,ναρκωτικά,υποχρεώσεις κλπ κλπ)

Μου έχουν βάλει πιστόλι στον κρόταφο, επειδή ζήτησα να πληρωθώ 2 ποτά.
    Έχω δεί 4x4 αγρότη, να μπαίνει σε μαγαζί στην Αρκαδίου με την μούρη, και να περνάνε τα τασάκια δίπλα μου σαν φρίσμπι.

Ψυχραιμία θέλουν όλα, και απομόνωση.
    Οι περισσοτεροι πέτσακες, πάνε συγκεκριμμένα.Λίγο γραφικά να τους δεις, και να αποφευγεις τις ''κακοτοπιές'', δεν θα έχεις πρόβλημα εκει.

Και όλα αυτά γίνονται, όχι γιατί είναι 200 χρόνια πίσω. Γιατί τους βολευει να είναι 200 χρόνια πίσω, με τα λεφτά για 2 αιώνες μπροστά.

Κατά τα άλλα ήταν απο τα καλύτερα μου χρόνια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πες μας τώρα ότι σε φοβούνται κιόλας...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Η εχει κυκλοφορησει καποια φημη και για σενα και σε φοβουνται!!!!:rotflmao:
    Κοιτάξτε τώρα.. παίζει κιόλας. Μπορεί να φταίει και το μπλουζάκι που φοράω βέβαια.. :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	14,5 KB 
ID:	225954

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    ...
    Το πρωί κουστουμάτοι και με το καλημέρας σας στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ...
    Αμαν...! Κι ο makis νομιζω, παρομοια δουλεια κανει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    Αμαν...! Κι ο makis νομιζω, παρομοια δουλεια κανει...

Ε, δεν σας τα έλεγα εγώ...

Ότι την κάνει την κάνει..

Αλλά κουστούμι έχει να βάλει απ'τις προπέρσυνες απόκριες..:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the

Αναφέρθηκε και ποιο πριν και μάλιστα από μένα. Εσύ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, θα το έκανες; με ποιον; με κάποιον που πέτυχες στο moto.gr/forums ; Και με τι προσόντα θα το έπαιζες ζορο kai batman;

δεν ειπα να το παιξει Ζορο και Μπατμαν...
    ειπα απλα να βρει καποιους φιλους του που εχουν επισης αγανακτησει με την υαπρχουσα κατασταση και να προσπαθησει να την στησει και να πανε ολοι στην ψειρου...

αυτο βεβαια ειναι απειρως δυσκολο για να γινει σε σχεση με το να φυγει απλα απο το νησι και να τους διαολοστειλει ολους τους, αλλα βεβαια ξεχασα...ειναι ο καλυτερος τοπος του κοσμου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αλλα βεβαια ξεχασα...ειναι ο καλυτερος τοπος του κοσμου...
    Ε καλά τώρα, αφού έχουμε το φαράγγι της Σαμαριάς..! :rotflmao:

Ε καλά τώρα, αφού έχουμε το φαράγγι της Σαμαριάς..! :rotflmao:
    Και την Λίμνη Κουρνά

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Mιλας σα να ζεις σε αλλη χωρα...
    Εγω δε μεγαλωσα με το κουμπουρι στο συρταρι μου οπως ενας ξαδερφος μου στα Χανια...
    Ουτε με εμαθαν πως αν με πειραξει καποιος θα αρχισω να ¨τρωω¨ την αδερφη του,τη θεια του,τη γιαγια(τους ευκολους δλδ) για να ¨ξεπλυνω¨ τη ντροπη...
    Μεγαλος ανδρισμος!!!

Αυτη η γελοια τοπικη νοοτροπια,οπως και σε αλλα μερη βεβαια (Μανη πχ) σε συνδυασμο με τη διαφθορα,τις ¨χαρες¨,τις ¨γνωριμιες και τα βολεματα κρατανε οχι μονο τη χωρα μας στο βουρκο αλλα και εμας τους ιδιους...

Απο οσο γνωριζω δεν "τρωνε" αδερφες, μαναδες, θειες κτλ... "τρωνε" αδελφους, πατεραδες, ξαδερφους και θειους...

Απο την αλλη, δεν ηταν γελοια η νοοτροπια -τουλαχιστον ετσι μας φαινεται τωρα- αλλα εκεινες τις εποχες οι συνθηκες της ζωης ηταν αλλες. Προφανως και δεν συμφωνω με την αφαιρεση μιας ανθρωπινης ζωης απλα δεν μου αρεσει να ερμηνευουμε το τι γινοταν τοτε με τα σημερινα δεδομενα.

Σχετικα με το πως ο ημιτρελλος θα αντιμετωπισει την κατασταση δεν θα μπορουσα να τον συμβουλεψω τιποτε παραπανω απο το να απευθυνθει σε υψηλοτερα ή στα υψηλοτατα κλιμακια της Ε.Α. και με το σκεπτικο να μην ρισκαρει τιποτα.
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Και την Λίμνη Κουρνά
    Κάτσε να το δει ο ρέμαλος να δεις καζούρα...

Ρε, εχετε βαρέσει μπιέλα εκει κατω;

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=274095

Πλακώθηκαν οδηγοί ταξί και λεωφορείων για τους τουρίστεςΡεζίλι στα μάτια εκατοντάδων τουριστών έγινε η χώρα μας για άλλη μια φορά, μετά τις σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου με πρωταγωνιστές οδηγούς ταξί και λεωφορείων, ενώ σε ρόλο θεατή ήταν οι δύο χιλιάδες επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Ζενίθ», η μοίρα του οποίου φαίνεται το έχει όποτε προσεγγίζει ελληνικό λιμάνι να σημειώνονται επεισόδια...
    Αυτή τη φορά ο καβγάς έγινε για το ποιος θα αναλάμβανε τη μεταφορά των τουριστών από το λιμάνι στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν το «Ζενίθ» έδεσε στην Κρήτη εσπευσμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη Σαντορίνη όπου είχε προγραμματιστεί να καταπλεύσει.

Ο τουριστικός πράκτορας, χωρίς να ενημερώσει το λιμεναρχείο, οργάνωσε τη μεταφορά των τουριστών με λεωφορεία, γεγονός που εξόργισε τους οδηγούς ταξί τους οποίους είχε ενημερώσει για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Γιάννης Μπρας, μαζί με τη δημοτική αστυνομία και τον εμπορικό σύλλογο, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την υποδοχή αλλά και τη φιλοξενία των τουριστών στην πόλη.

Οι σκηνές που ακολούθησαν μόλις το πλοίο έδεσε στο λιμάνι ήταν για γέλια και για κλάματα. Περισσότερα από εβδομήντα ταξί πολιόρκησαν και περικύκλωσαν τα λεωφορεία, οι οδηγοί τους κρατώντας καδρόνια απειλούσαν θεούς και δαίμονες, φωνάζοντας για κλοπή του μεταφορικού τους έργου και οι τουρίστες παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τα τεκταινόμενα μέσα από τα πούλμαν τραβώντας μάλιστα και φωτογραφίες!

Δύο μόνο λεωφορεία κατάφεραν να αναχωρήσουν με κατεύθυνση την Κνωσό, ενώ οι υπόλοιποι τουρίστες προτίμησαν να μεταβούν στο κέντρο της πόλης με τα πόδια, συνοδευόμενοι μάλιστα από στελέχη του Οργανισμού Λιμένος, ενώ ελάχιστοι επέλεξαν τελικά τα ταξί, οπότε και η έκρυθμη κατάσταση εκτονώθηκε. Οι ξένοι επισκέπτες, αφού έκαναν τη βόλτα τους επέστρεψαν στο πλοίο, για τον επόμενο προορισμό τους, τη Μύκονο.

Γ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στο παιδί με το gixxer
    από epp1640 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2008, 12:04
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2008, 15:08