Ο Γιατρός είναι χειρούργος και αν πιάσει νυστέρι θα το αναστήσει το ducati.Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Αφού το ρίχνεις στο αστείο όλα ΟΚ, σήμερα θαύμα, έφτιαξε το μηχανάκι![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ σε όλα με gixxerpap![]()
Ο Γιατρός είναι χειρούργος και αν πιάσει νυστέρι θα το αναστήσει το ducati.Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Αφού το ρίχνεις στο αστείο όλα ΟΚ, σήμερα θαύμα, έφτιαξε το μηχανάκι![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ σε όλα με gixxerpap![]()
Sent from me using a computer.
πιο πολυ νομιζω οτι το εκανε με σκοπο να κλεισει τον διαδρομο στον αφανα...δεν πιστευε οτι μπορει να ερχοταν με τοσα ωστε να περασει και μπροστα του....Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Σαφεστατα και φταιει ο κοντος. Ειδε ξαφνικα τον ψηλο απο την εξωτερικη να κανει ντου απο παντου αγχωθηκε και αντι να κρατησει τη γραμμη του σηκωνει το μηχανακι και αγοραζει οικοπεδο.
Ο παπουστης ο γλυφιτζουρακιας κλαιγεται για κανονισμους στις προσπερασεις και σημερα αμοιξε χωρο το παλικαρι να περασει. Το κοψε το κενο αλλα ηταν στενο...λεει δεν μαμιεται θα το ανοιξουμε λιγακι και χωθηκε. Επρεπε να φαει σαβουραδα να δω τι θα ελεγε μετα ο κρυοκωλος![]()
αν και βασικα πιστευω περισσοτερο επειδη ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ οδηγος δεν εχει ενναλακτικες...τι σημαινει αυτο???εχει μια γραμμη και την ακολουθει κατα γραμμας...πρωτος ειναι...η τελευταιος αυτο κανει συνεχεια...αν ειναι μπροστα και ειναι σε καλη μερα αντε πιαστον...αν μεινει πιο πισω ειναι γατακι...μονο ο γλιφιτζουριας ειναι πιο γατακι απο οτι μας δειχνει φετος....
θα ειχε πλακα να ειχαν ολοι τα ιδια μηχανακια...να ξεκιναγε ο Rossi πισω τους....και να επεφταν ο ενας μετα τον αλλον μολις τους πλησιαζε...εκτος απο τον γλιφιτζουρια που θα του εκανε χωρο να περασει...![]()
![]()
![]()
υπαρχει κανενα σαιτ να τον δουμε κ εμεις???? γιατι δεν βρηκα κατι μεχρι στιγμης.![]()
ΕΕΕΕΕ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ!!
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Πεντρόζα σήκωσε το μηχανάκι γιατί πίστεψε ότι θα κλεινόταν τόσο που μάλλον θα έχανε το μπροστινό του και πιθανότατα να συμπαρέσυρε τον Σιμοντσέλι.Σίγουρα δεν περίμενε να του κάνει κίνηση από την εξωτερική.
Πολύ κρίμα για την κλείδα του,αλλά το συμβάν δεν σήκωνε τέτοια ποινή.
Γλειφιτζουράκι κανείς?:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μεχρι και Ταινια θα τους κανει τα γατακια!!
Τι αλλο να κανει για το Αθλημα!!, ο Χορχες λεει, δεν ειναι "Θεος" μπορεις να τον νικησεις!!
Και μονο που λες αυτο αδελφε Χορχε...................................
http://www.youtube.com/user/FASTESTM...E?blend=3&ob=5
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
Valentino Rossi, Ducati Team
”For me, I think this time, Simoncelli was too hard, maybe it was a bit too aggressive, as Dani had no room to make anything. I think it’s also a mistake because at that part of the race Simoncelli arrive strong so maybe instead of overtaking Dani under braking, he could overtake him on the next lap.”
Κατά τη γνώμη μου ο Ρόσσι τα λέει καλά
Ομορφος αγωνας χθες. Θα προτιμουσα ο Ροσσι να ειχε ανεβει βαθρο με πιο πειστικο τροπο και οχι λογω αυτων που εγιναν στις πρωτες θεσεις! Ο γιατρος προσπαθει να βγαλει ακρη με ενα μηχανακι που αποδεδειγμενα, καταπιε οποιον οδηγο το καβαλησε, εκτος βεβαια του Stoner. Και αυτο δειχνει ποσο γαματος οδηγος ειναι (στον Stoner αναφερομαι).
Τωρα γενικα για την σεζον... Εχω κουραστει να βλεπω τον Αυστραλο να χτυπιεται μεσα στην πιστα καθε φορα που συναντα καποιον αναβατη μπροστα του! Και πλεον εχει αρχισει να παραπονιεται ακομα και αν συναντησει καποιον που ναι μεν ειναι στον γρηγορο γυρο του, αλλα αργοτερος απο αυτον. Οδηγαρα ειναι, δεν λεω, αλλα ειλικρινα καθε χρονο τον γουσταρω ολο και λιγοτερο.
Pedrosa: Παρα πολυ κριμα η χθεσινη του πτωση (και ο καινουργιος τραυματισμος?).Οσο για τη τουμπα αυτη καθεαυτη, πιστευω οτι εγινε ο,τι ανεφερε ο Aggelos SV παραπανω. Απο περισυ που ειχε ξεκινησει τις ψυχοθεραπειεςειχε δειξει οτι αποκτα τα ψυχικα αποθεματα για να κερδισει μαχες υπο πιεση. Πολυ θα γουσταρα να τον εβλεπα με ενα πρωταθλημα, που ειλικρινα πιστευω οτι του αξιζει.
Simoncelli: Ουτε ζεστη, ουτε κρυο. Ισως επειδη δεν τον εχω παρακολουθησει αρκετα. Απο αυτα που εχω δει ομως, σιγουρα την ταχυτητα και το τσαγανο τα εχει.
Lorenzo: Στην πρωτη του χρονια στα "μεγαλα" τον γουσταρα πολυ (δεν ξερω, ισως επειδη παλευε τοσο πολυ να γινει ιπταμενος :rotflmao: ). Γρηγορος ειναι, αξια στεμμενος πρωταθλητης ειναι, δεν ξερω ομως εαν θα ανταποκριθει στις απαιτησεις της Γιαμαχα! Το εαν το μηχανακι που καβαλαει δεν ειναι τοσο καλο, ειναι εν μερη και δικο του λαθος αφου, αν θυμαμαι καλα, απο τα μεσα(?) της προηγουμενης χρονιας η εξελιξη ηταν κυριως στους δικους του ωμους. Και σε αυτον με χαλαει το υφακι του.
Spies: Πολυ πεσμενος σε σχεση με περισυ, προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι!
Rossi: Το ειχα πει και περισυ, θα το πω και τωρα. Εαν θα κανει κατι καλο με την Ντουκατι, θα εξαρτηθει απο το εαν θα τον ακολουθησει ο Μπερτζες. Αφου αυτο εγινε, ε καποια στιγμη θα βελτιωθουν τα πραγματα. Το φετινο πρωταθλημα ειναι χαμενο, αφου ειναι εξωφθαλμο οτι δεν εχει την ταχυτητα να ακολουθησει τους πρωτους. Γενικα τα απογοητευτικα (για το μεγεθος του ονοματος του) αποτελεσματα φετος, δειχνουν πραγματικα ποσο δυσκολο μηχανακι ειναι η Ντουντουκα και ποσο μαγκας ηταν ο Stoner που μπορουσε να την παει, οπως την πηγαινε!
Γενικα παντως, για να μην παρεξηγηθω, δεν τον ξεγραφω ως οδηγο(οπως εχουν σπευσει να κανουν αρκετοι!). Πιστευω οτι η πορεια του θα ειναι ανοδικη μεσα στη χρονια, μπορει να παρει και καμια νικη, αλλα πρωταθλημα γιοκ.
Αυτα τα ολιγα, γυρναω στη σπηλια μου![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Μια χαρά του κάνανε του simonceli. Είναι άλλο πράγμα να μπαίνεις από εσωτερική πέφτοντας πιο αργά στα φρένα και να αναγκάζεις τον άλλο να ανοίξει γραμμή επειδή του πήρες την καλή γραμμή και άλλο να τον κόβεις ενώ είναι πλαγιασμένος και δεν μπορεί ούτε να κλείσει άλλο ούτε να ανοίξει, ούτε παραπάνω φρένο να πατήσει γιατί θα πέσει.
Ο καθένας θα μπορούσε να πάρει πιο ανοιχτά την γραμμή σε εκείνη τη στροφή αλλά μετά, όπως και έγινε, έπρεπε να κλείσει απότομα για να μείνει μέσα στην πίστα γιατί για να περάσεις από έξω θέλει παραπάνω φόρα απότι από μέσα.
Σίγουρα είναι διοργάνωση αγωνιστικής οδήγησης παγκοσμίου επιπέδου και δεν γίνεται να μιλάμε σαν να τρέχουν παιδάκια που φοβούνται μην τυχόν ακουμπήσουν και πάθουν βαβά, αλλά αν δεν υπολογίζεις ότι υπάρχουν και άλλες μηχανές στην πορεία σου κάποια στιγμή θα φας τα μούτρα σου και ο ίδιος.
Άποψή μου βέβαια αλλά δεν είμαι και κριτής :rotflmao:
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
το ειστε φλωροι δε παει μονο στους οδηγους τελικα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ναι είναι και οι κριτές :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το ειστε φλωροι δε παει μονο στους οδηγους τελικα.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
το πιασες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ναι είναι και οι κριτές :rotflmao:![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κατάλαβα τι εννοούσες αλλά ξες τώρα. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το πιασες.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου,τον πάω το Simonceli πολυ σαν οδηγό αλλα στη συγκεκριμένη φάση έπρεπε να περιμένει να τον περάσει παρακάτω (ουτως ή αλλως την ταχύτητα την είχε!) ή να στρείψει κρατώντας ανοιχτή τη γραμμή του. Και βασικά ειναι και κ@λ@φαρδος που δεν έπεσε και αυτός μαζί με τον κακομοίρη τον Dani ο οποίος δυστυχώς, αν και το αξίζει με τον εναν ή τον αλλο τρόπο δεν τον βλέπω να παίρνει πρωτάθλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Μια χαρά του κάνανε του simonceli. Είναι άλλο πράγμα να μπαίνεις από εσωτερική πέφτοντας πιο αργά στα φρένα και να αναγκάζεις τον άλλο να ανοίξει γραμμή επειδή του πήρες την καλή γραμμή και άλλο να τον κόβεις ενώ είναι πλαγιασμένος και δεν μπορεί ούτε να κλείσει άλλο ούτε να ανοίξει, ούτε παραπάνω φρένο να πατήσει γιατί θα πέσει.
Ο καθένας θα μπορούσε να πάρει πιο ανοιχτά την γραμμή σε εκείνη τη στροφή αλλά μετά, όπως και έγινε, έπρεπε να κλείσει απότομα για να μείνει μέσα στην πίστα γιατί για να περάσεις από έξω θέλει παραπάνω φόρα απότι από μέσα.
Σίγουρα είναι διοργάνωση αγωνιστικής οδήγησης παγκοσμίου επιπέδου και δεν γίνεται να μιλάμε σαν να τρέχουν παιδάκια που φοβούνται μην τυχόν ακουμπήσουν και πάθουν βαβά, αλλά αν δεν υπολογίζεις ότι υπάρχουν και άλλες μηχανές στην πορεία σου κάποια στιγμή θα φας τα μούτρα σου και ο ίδιος.
Άποψή μου βέβαια αλλά δεν είμαι και κριτής :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
...........
η κίνηση του lorenzo στο dovizioso νωρίτερα είναι για πολλές σφαλιάρες και πολύ αυστηρότερη ποινή.
............![]()