Σελίδα 7 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    στο ερασιτεχνικο αμα γνωριζες τι λαμογιες γινονται για να φτασουν στους επαγγελματιες θα σου κοβοταν το γελακι...οπως το τι ξυλο πεφτει...και για να τελειωνω το θεμα επειδη πολυ το κουρασα...η ΑΕΚ του ΝΟΤΙΑ/ΠΑΠΠΑ και λοιπες δυναμεις ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ...η ΑΕΚ του ΠΑΠΠΑ/ΝΟΤΙΑ και λοιπες δυναμει με προεδροτον ΣΤΑΥΡΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΚΑΝΕ...αντιλαβου την διαφορα???δεν ειμαστε γαυροι να τα συμψιζουμε οποτε θελουμε οπως θελουμε κλπ κλπ...

δεν τα συμψηφίζω όπως θέλω σου λέω τι πιστεύω, στο μόνο που σου δίνω δίκιο είναι ότι και εγώ πιστεύω ότι με διοίκηση τον Ντεμη δεν θα συνέβαινε αυτό. Μόνον με αυτόν όμως, τόσσα χρόνια άλλο παράγοντα δεν ξέρω που θα λειτουργούσε όπως ο Ντέμης, ξέρεις κανένα άλλο να μας πεις και μας. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας άλλος.

Όσο για το ερασιτεχνικό και βέβαια γίνονται λαμογιές δεν κατάλαβες όμως τι είπα!!! Είπα ότι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ιδέες!!! σε επαγγελματικό πρωτάθλημα με ΠΑΕ είναι ανέφικτό να μιλήσεις καν για αυτό, αντιλαβού τώρα?

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Βαρεθηκα να ακουω οτι.......

Δεν ησαστε γαυροι..........

ΗΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ..........

1) Γιατι κανατε ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ( ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!.

2) Γιατι κανατε ενσταση για απειρως ποιο ελαφρο λογο απο οτι ο γαυρος....
    Γιατι ο γαυρος ειχε σιγουρη εξοδο στο τσου-λου ενω εσεις ενα 40% πλουσια -πλουσια και χωρις τα προκριματικα....)

3) Γιατι και να βγειτε τσου-λου παιζετε ..ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ........

4) Γιατι ακομα και σημερα μας πρηξατε οτι δεν ησαστε γαυροι καθως.....

Προσπαθειτε να αυτοπαραμυθιαζοσαστε οτι πρεπει να καταβαζετε το κεφαλι λιγοτερο απο εμας. Και αυτος μονο ειναι ενας λογος να σας δουλευουν περισσοτερο απο εμας ........

Αντε γεια......... Και οποιανου δεν του αρεσουν τα παραπανω.......

Ας κανει........................ΕΝΣΤΑΣΗ

μου λες δηλαδη εκτος απο ξευτιλες ειναι και κοτες???γιατι εγω στην ανακοινωση διαβασα μοναχα για ηθικο θεμα και οχι αγωνιστικο...οτι μαλακια και να εκανε ο Μπεος δεν εχει καμμια σχεση με το αγωνιστικο κομματι...εκει εχασες δικαια και σωστοτατα...αρα πρεπει να αρνηθεις αυτους τους 3 βαθμους...απο την στιγμη που νομικα δεν γινετε...το κανεις μονος σου ΗΘΙΚΟΤΑΤΑ παραχωροντας την θεση σου στον αμεσως επομενο βαθμολογικα...
    φανταζομαι οταν πας εξω για ποτοκαφεδακι μιλας για την γωστη γαλλικη πολη πουρμπουαρ ε???

υ.γ. οντως...τοτε στην σκεπαστη μυριζε κανα ''μπριτζολακι'' που και που...αλλα πιο πολυ ιδρωτιλα γιατι ειμασταν σαν σαρδελες...που να δεις το γινοταν στα γκολ...οι επανω βρισκοντουσαν στους κατω...οι κατω στους πλαγιους...οι μεσαιοι ηταν παντα φλωροι και δεν μας ενοιαζε...lol: ...αξεχαστη φυσιογνωμια ο Μπαμπης που εδινε ρυθμο...εισουνα και εσυ στην Πολιτεια καποτε στο 96???wave2:

ρε φιλε και ξεφτιλες ειναι και κοτες,κι οχι μονο για την ενσταση
    το ειπαμε αυτο τελος

οσο για τους βαθμους τι να πω αλλα μαλλον εισαι κι εσυ απ αυτους που παιζουν
    για την συμετοχη και μονο,οκ
    ειπα και πιο πανω αδελφε με τα ξενα λεφτα (των ΠΑΕ) τσαμπα μαγκες ολοι

υπαρχουν κι αλλες πολεις στην Γαλλια εκτος απο το μπουρμπουαρ και ναι εχω παει και σε αυτη,
    στην αλλη δεν εχω παει ακομη δεν θυμαμε πως την λενε αλλα εμαθα οτι εκει πιανουν κολους και δεν μ αρεσει

σκεπαστη πριν το 88 κι αυτο ελαχιστες φορες απο τοτε και μεχρι προσφατα λογο καποιον καταστασεων παω μονο στα επισημα (οχι δεν ειμαι πλουσιος με προσκλησεις παω)

ο Μπαμπης γραφικη φιγουρα αλλα τοτε προτιμουσα το μπλοκ του ΧΧ μαζι με Τσακαρδογκη Κωστα Πολιτη (ναι τον γνωστο) Δημητρακη (rambo) κι αλλου φιλους παλιους
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

me apogoiteuse i omada simera.....den bike i klasiki tarifa (3ara fetos) stin aekroula....

tziger poula......tous sise kai leto
    ftanei pia me tous abalous
    ponan ta matia mas

Λες να κερδισει αυριο την ενσταση η ΙΔΕΑ?

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
    με τα ξενα λεφτα (των ΠΑΕ) τσαμπα μαγκες ολοι

ξενα λεφτα???πλακα μας κανεις φανταζομαι...τι νομιζεις οτι ειναι η ΠΑΕ η μαλλον καθε εταιρια...δεν σου χαριζουν κατι...στο προσφερουν και εσυ το πληρωνεις...αυτοι ειναι επενδυτες...βαζουν λεφτα με σκοπο να παρουν πισω λεφτα...οι πελατες δινουν λεφτα για να παρουν πισω αναλογα...μην λεμε οτι ναναι...δηλαδη τωρα οι supporters με δικα τους λεφτα θα γινουν μαγκες???ΗΜΑΡΤΟΝ...

α καλα...λες για τσαμπα/μαγκες και εισαι καποιος που παει με προσκλησεις στα επισημα κιολλας...

α ναι...μπραβο στην βαζελα...πηρε παρα πολυ ανετα αυτο που ηθελε...ολα τα λεφτα τα μουτρα του εξαφανισμενου Νοτια (μεγαλομετοχος αεκ) που αποφασησε να ερθει απο την Νεα Υορκη να δει την ομαδα live να ξευτιλιζετε...απο το 75 και μετα νομιζες οτι κερδιζε η ΑΕΚ...πασουλες πισω...αν το αλλο...στο 13 δευτερολεπτο προηγηθηκε ο Παοκ του Βολου....

θα κανει κατι γελια αυριο ο Μπεος που δεν θα εχει προηγουμενο...περισσοτερο απο το 0-4...

απο εμενα τελος για ΑΕΚ σε αυτο το θρεντ...απλα θα κραζω γενικα....

Η χειρότερη ξεφτιλα Πανο, θα ειναι να απορριφθει η ενσταση...

(δεν κανω πλάκα)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

(δεν κανω πλάκα)
    κπτ...στην Ελλαδα τιποτα δεν μου κανει εντυπωση...ιδιος με την εφαρμογη των νομων οπως θελουνε (και μπορουν βεβαια)...μην σου πω οτι λυπαμε και καποιους ανθρωπους...ο ενας φτυνει αιμα και ο αλλος πασχει απο διαβητη...

η απολυτη ξευτιλα κατεμε ειναι που σκεφτηκαν/αποφασησαν/δεχτηκαν να κανουν ενσταση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

(δεν κανω πλάκα)

πάνο...η χειροτερη ξεφτιλα για την αεκ θα είναι......εε......χμμ....λαθος....δεν νομιζω οτι μπορειτε να πατε πιο κατω

υγ. πω πω ευτυχως δεν ειμαι κοντα θα με κοπαναγε

ξενα λεφτα???πλακα μας κανεις φανταζομαι...τι νομιζεις οτι ειναι η ΠΑΕ η μαλλον καθε εταιρια...δεν σου χαριζουν κατι...στο προσφερουν και εσυ το πληρωνεις...αυτοι ειναι επενδυτες...βαζουν λεφτα με σκοπο να παρουν πισω λεφτα...οι πελατες δινουν λεφτα για να παρουν πισω αναλογα...μην λεμε οτι ναναι...δηλαδη τωρα οι supporters με δικα τους λεφτα θα γινουν μαγκες???ΗΜΑΡΤΟΝ...

α καλα...λες για τσαμπα/μαγκες και εισαι καποιος που παει με προσκλησεις στα επισημα κιολλας...

το ιδιο λεμε βρε

οτι κουμαντο στο μαγαζι κανει ο ιδιοκτητης
    η πελατες ζητανε παντα το καλυτερο και αυτο ειναι το σωστο
    αλλα το μαγαζι βαζει τους ορους με οτι αυτο συνεπαγεται

οσο για τους supporters το μη χειρον βελτιστων μεχρι στιγμης

επισης για τις προσκλησης
    καποιος καποτε εχυσε πολυ ιδρωτα κι αιμα στο γκαζον της Νεας Φιλαδελφειας
    και τελικα πεθανε για την ΑΕΚ
    νομιζω οτι μου χρωστανε κι οχι οτι τους χρωσταω.......................

Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

επισης για τις προσκλησης
    καποιος καποτε εχυσε πολυ ιδρωτα κι αιμα στο γκαζον της Νεας Φιλαδελφειας
    και τελικα πεθανε για την ΑΕΚ
    νομιζω οτι μου χρωστανε κι οχι οτι τους χρωσταω.......................

αυτο δεν το πολυκαταλαβα...δεν ξερω δεν με αφορα...αλλα με τα γραφομενα σου εγω βγαζω πορισμα οτι δεν το εκανε απο/για ανιδιοτελη λογο...η και να το εκανε τωρα καποιος αλλος η ο ιδιος ζηταει (σωστα) ανταμοιβη???ωραια ιδεολογια...

αυτο δεν το πολυκαταλαβα...δεν ξερω δεν με αφορα...αλλα με τα γραφομενα σου εγω βγαζω πορισμα οτι δεν το εκανε απο/για ανιδιοτελη λογο...η και να το εκανε τωρα καποιος αλλος η ο ιδιος ζηταει (σωστα) ανταμοιβη???ωραια ιδεολογια...

ειπα:πριν απο πολλα χρονια,μεσα στο χορταρι
    αν δεν το καταλαβες τα παραπονα σου αλλου,δεν φταιω εγω

οσο για το πορισμα

ο Κληντ Ιστγουντ ειχε πει κατι πολυ σωστο
    οι αποψεις ειναι σαν τις "τρυπες" ολοι εχουμε τουλαχιστων απο μια

κι αν δεν σ αρεσει η ιδεολογια μου μην με κανεις παρεα θα το αντεξω

Θίοντορ Ρούσβελτ

Ισοκράτης

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σ άρεσε κουλίτσαααα;
    Τιτανοτεράστιος ΣισέΞ 2 γκολάρες
    Ένα μεγάλο αντίο στον τρισμέγιστο Ζιλμπέρτο για την προσφορά του στο σύλλογο
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

ειπα:πριν απο πολλα χρονια,μεσα στο χορταρι
    αν δεν το καταλαβες τα παραπονα σου αλλου,δεν φταιω εγω

οσο για το πορισμα

ο Κληντ Ιστγουντ ειχε πει κατι πολυ σωστο
    οι αποψεις ειναι σαν τις "τρυπες" ολοι εχουμε τουλαχιστων απο μια

κι αν δεν σ αρεσει η ιδεολογια μου μην με κανεις παρεα θα το αντεξω
    τελικα μαλακια μου που δεν εξαργυρωσα και εγω τα σπασμενα γονατα στο Μοσχος....

υ.γ. Καλ σορρυ αλλα μαλλον και εσυ μαλακας πιαστηκες...

Σελίδα 7 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα