δεν τα συμψηφίζω όπως θέλω σου λέω τι πιστεύω, στο μόνο που σου δίνω δίκιο είναι ότι και εγώ πιστεύω ότι με διοίκηση τον Ντεμη δεν θα συνέβαινε αυτό. Μόνον με αυτόν όμως, τόσσα χρόνια άλλο παράγοντα δεν ξέρω που θα λειτουργούσε όπως ο Ντέμης, ξέρεις κανένα άλλο να μας πεις και μας. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας άλλος.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
στο ερασιτεχνικο αμα γνωριζες τι λαμογιες γινονται για να φτασουν στους επαγγελματιες θα σου κοβοταν το γελακι...οπως το τι ξυλο πεφτει...και για να τελειωνω το θεμα επειδη πολυ το κουρασα...η ΑΕΚ του ΝΟΤΙΑ/ΠΑΠΠΑ και λοιπες δυναμεις ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ...η ΑΕΚ του ΠΑΠΠΑ/ΝΟΤΙΑ και λοιπες δυναμει με προεδροτον ΣΤΑΥΡΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΚΑΝΕ...αντιλαβου την διαφορα???δεν ειμαστε γαυροι να τα συμψιζουμε οποτε θελουμε οπως θελουμε κλπ κλπ...
![]()
Όσο για το ερασιτεχνικό και βέβαια γίνονται λαμογιές δεν κατάλαβες όμως τι είπα!!! Είπα ότι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ιδέες!!! σε επαγγελματικό πρωτάθλημα με ΠΑΕ είναι ανέφικτό να μιλήσεις καν για αυτό, αντιλαβού τώρα?