Σελίδα 7 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εχεις απολυτο δικιο.
    Παλι ξεφυγαμε.

Για να μεινω ομως στο θεμα σου.
    Χωρις να μου αντικρουσεις με επιχειρηματα του τυπου "πολιτη του καναπε" , "αν δεν κουνηθεις δεν θα αλλαξει τπτ" κλπ.

Τι ακριβως θα πετυχει η σημερινη συγκεντρωση ?
    Ποιανου το αυτι μονιζεις οτι θα ιδρώσει ?
    Γιατι θα γινει τελικα ?

Πεισε με να ερθω.
    μπαινεις σε στροφη με παραπανω.δε σε παιρνει.

2 επιλογες δεχεσαι μοιρολατρικα τη πτωση κλεινοντας τα ματια και περιμενοντας καρτερικα να δεις τι θα συμβει η παλευεις οπως μπορεις,χωρις πλανο και σχεδιασμενες κινησεις να το σωσεις.δεν ξερεις πως.αλλα κανεις κατι.

αν με πιανεις....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κάνεις ΜΕΓΑ λάθος. Δεν έφαγε ο κάθε δημ υπάλληλος.. Αναμφισβήτητα κάποιοι λαδώνονται κλπ αλλά δεν ειναι η πληοψηφία. ΟΚ, το να μπεις και ν' αραξεις είναι απαράδεκτο, όταν καλούμαστε οι υπόλοιποι να σε πληρώσουμε αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ στην κατάσταση που είμαστε. Αυτό είναι κατανοητό;
    Ειναι,δεν ειπα πως φταινε οι μισθοι των δ.υ,οπως και ειναι πολλοι που δουλευουν περισσοτερο και απο τους ιδιωτικους!
    Εννοω την ευρυτερη τρυπα με τις μιζες και τις προμηθειες που σε μεγαλο βαθμο εχει να κανει με το Δημοσιο φορεα.

Δρομος διπλα στο σπιτι μου,επισκευαζεται 3 φορες το χρονο,και μου λεει ο υπαλληλος του Δημου(που μαζευει σκουπιδια ο ανθρωπος) κανουν συμβαση αναληψης εργου με τεχνικη εταιρεια για την επισκευη και βαζουν εμας να ριχνουμε πισσα...και τα λεφτα που πανε;;;

Τελος παντων μη βγαινω απ΄το θεμα,καλη καθε κινητοποιηση μακρυα απο κομματικες αποχρωσεις αλλα πολυ φοβαμαι πως τωρα θα εχει αντιθετα αποτελεσματα...
    ...cause the place seems still alive...

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Ποτέ δεν ξεκίνησε κάτι γνωρίζοντας που θα καταλήξει.
    Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι που ενδεχομένως είσαι πεπισμένος πως δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Αν από την άλλη θέλεις την άποψή μου και τον λόγο που εγώ θα πάω θα σου πω πως σήμερα και όσες μέρες θα χρειαστεί θα είμαι εκεί για να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στα παιδιά μου πως για όποια λάθη έκανα στο παρελθόν είμαι έτοιμος να επανορθώσω.

Δεν ξέρω τι θα βγει, δεν ξέρω αν θα είμαι μόνος μου ή με άλλους 10000. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως αύριο όταν θα με κοιτάξουν στα μάτια οι κόρες μου δεν θα σκύψω το κεφάλι.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

2 επιλογες δεχεσαι μοιρολατρικα τη πτωση κλεινοντας τα ματια και περιμενοντας καρτερικα να δεις τι θα συμβει η παλευεις οπως μπορεις,χωρις πλανο και σχεδιασμενες κινησεις να το σωσεις.δεν ξερεις πως.αλλα κανεις κατι.

αν με πιανεις....
    Δεν σε πιανω , δυστυχως.
    Δεν μπορω να παλευω "οπως ναναι" , "χωρις πλανο" και "χωρις σχεδιασμενες κινησεις".
    Αν φυσικα εννοουμε πως θελω να πετυχω κατι.
    Γιατι για το θεαθήναι , οκ , παμε κα ιγια μπυριτσα μετα αν ειναι.

(Σε οποιον απανταω δεν αναφερομαι απολυτως προσωπικα )

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ειναι,δεν ειπα πως φταινε οι μισθοι των δ.υ,οπως και ειναι πολλοι που δουλευουν περισσοτερο και απο τους ιδιωτικους!
    Εννοω την ευρυτερη τρυπα με τις μιζες και τις προμηθειες που σε μεγαλο βαθμο εχει να κανει με το Δημοσιο φορεα.

Δρομος διπλα στο σπιτι μου,επισκευαζεται 3 φορες το χρονο,και μου λεει ο υπαλληλος του Δημου(που μαζευει σκουπιδια ο ανθρωπος) κανουν συμβαση αναληψης εργου με τεχνικη εταιρεια για την επισκευη και βαζουν εμας να ριχνουμε πισσα...και τα λεφτα που πανε;;;

Τελος παντων μη βγαινω απ΄το θεμα,καλη καθε κινητοποιηση μακρυα απο κομματικες αποχρωσεις αλλα πολυ φοβαμαι πως τωρα θα εχει αντιθετα αποτελεσματα...
    Aν μείνουμε μόνο στις καθιστικές συγκετρώσεις και δεν σκεφτούμε γιατί γίνονται (@Roufianos : OK, εσύ ενημέρωσες με το συγκεκριμένο θρεντ, τι περιμένεις; Να μην συζητήθεί ο λόγος; Για τσάι θα μαζευτεί τόσος κόσμος; ) τότε τζάμπα η ταλαιπωρία και κανένα το αποτέλεσμα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Δεν σε πιανω , δυστυχως.
    ..........
    κριμα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Aν μείνουμε μόνο στις καθιστικές συγκετρώσεις και δεν σκεφτούμε γιατί γίνονται (@Roufianos : OK, εσύ ενημέρωσες με το συγκεκριμένο θρεντ, τι περιμένεις; Να μην συζητήθεί ο λόγος; Για τσάι θα μαζευτεί τόσος κόσμος; ) τότε τζάμπα η ταλαιπωρία και κανένα το αποτέλεσμα.
    +1000

εχει ρεντα ο σκοπευτης σημερα...

Το θέμα είναι απλό..

Όποιος θέλει πάει.

Όποιος δεν θέλει δεν πάει..

Μην το κουράζουμε άλλο, υπάρχει άλλο θρεντ για τους λόγους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Ποτέ δεν ξεκίνησε κάτι γνωρίζοντας που θα καταλήξει.
    Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι που ενδεχομένως είσαι πεπισμένος πως δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Αν από την άλλη θέλεις την άποψή μου και τον λόγο που εγώ θα πάω θα σου πω πως σήμερα και όσες μέρες θα χρειαστεί θα είμαι εκεί για να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στα παιδιά μου πως για όποια λάθη έκανα στο παρελθόν είμαι έτοιμος να επανορθώσω.

Δεν ξέρω τι θα βγει, δεν ξέρω αν θα είμαι μόνος μου ή με άλλους 10000. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως αύριο όταν θα με κοιτάξουν στα μάτια οι κόρες μου δεν θα σκύψω το κεφάλι.
    Εχω απελπιστει φιλε,σκεφτομουν και σκεφτομαι ακομη να φυγω εξωτερικο...

Ναι μπορει να κατεβω,θα αηδιασω ομως φιλε αν βρεθει ενας διπλα μου με πρασινη/μπλε/κοκκινη σημαια και προσπαθησει να χρησιμοποιησει τη δικια μου διαμαρτυρια...

Και ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα γινει...
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εσύ θα κατάδιδες στην αστυνομία τη μάνα σου, που μια ζωή σε τάιζε και σε στήριζε;

Εξαρτάται από το "έγκλημα"

Αν έκλεβε ψωμί για να φάμε να μη πεινάσουμε, όχι.

Άμα ξεκλήριζε μια οικογένεια με φαρμάκι για να πάρει τη κληρονομιά, ίσως.

Αν όμως καθάριζε π.χ. το αδερφάκι μου, τότε ναι.

Το γράφω όπου μπορώ, υπάρχει διαβάθμιση στις ευθύνες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Εχω απελπιστει φιλε,σκεφτομουν και σκεφτομαι ακομη να φυγω εξωτερικο...

Ναι μπορει να κατεβω,θα αηδιασω ομως φιλε αν βρεθει ενας διπλα μου με πρασινη/μπλε/κοκκινη σημαια και προσπαθησει να χρησιμοποιησει τη δικια μου διαμαρτυρια...

Και ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα γινει...
    Δεν νομίζω να ειναι τόσο χαζοί.. κι οι κομματικοί και οι συγκεντρωμένοι..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εχεις απολυτο δικιο.
    Παλι ξεφυγαμε.

Για να μεινω ομως στο θεμα σου.
    Χωρις να μου αντικρουσεις με επιχειρηματα του τυπου "πολιτη του καναπε" , "αν δεν κουνηθεις δεν θα αλλαξει τπτ" κλπ.

Τι ακριβως θα πετυχει η σημερινη συγκεντρωση ?
    Ποιανου το αυτι νομίζεις οτι θα ιδρώσει ?
    Γιατι θα γινει τελικα ?

Πεισε με να ερθω.
    Γιατί είναι ένα πρώτο βήμα (το μεγαλύτερο). Από την απάθεια και τη απομόνωση στο καθημερινό μας μικρόκοσμο, βγαίνουμε μαζί στους δρόμους. Δεν είναι και λίγο να διαπιστώσεις ότι αυτό που βουϊζει στο κεφάλι σου το ακούνε και άλλοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos

Επειδη συνηθως παρεκτρεπονται αυτες οι συζητήσεις μιας και λειπει το υφος του τι εννοει καποιος απο το πληκτρολογιο , να σου δηλωσω οτι κανω λιγο τον συνήγορο του διαβόλου.

Κορη σου: Μπαμπα ? Και τι εκανες που κραταγες ενα πανο , φωναζες μαζι με 1000 αλλους κι εκλεισες ενα απογευμα το δρομο ? Ποιο ηταν το φιναλε ?

Και για να μην το μακρηγορώ, αυτο που θελω να επισημανω ειναι το αποτελεσμα που θα ειχαν οι Ρουμανοι (το '89) και οι Γάλλοι (το 1700) αν διαδηλωναν για 24 ωρες στο "συνταγμα" τους , κρατωντας πανό και φωναζοντας απλα συνθήματα....

Το θεμα ειναι ποσο απεγνωσμενα θελει ο καθενας απο εμας να πληρωσει το τιμημα για να ερθουν πραγματικες αλλαγες.

(Ευχομαι να μην τα παιρνεις σαν επιθεση αυτα που σου γραφω.Απλα εχω μια διαφορετικη αποψη για το πως γινονται "αγωνες")

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

αν με πιανεις....
    Έχεις δίκιο. Ανοίγεις τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη σωθείς, αλλά τουλάχιστον θα δώσεις τέρμα
    στην αγωνία.

(Κάπου το έχω διαβάσει αυτό σε υπόγραφή, εδώ ήταν, αλλού ήταν... )

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Φταίμε ή δεν φταίμε σαν μονάδες....???
    Να πάμε ή να μην πάμε στην μάζωξη....???

Κοιτάτε ρε μάγκες τί συζητάγαμε, ακριβώς τρία χρόνια πριν - με αφορμή διαφορετικό γεγονός - κάποιοι από μας....

Για αφύπνιση, ξεβόλεμα και σπάσιμο συνηθειών μιλάγαμε και τότες....τι καταφέραμε να αλλάξουμε μέσα σ'αυτά τα τρία χρόνια που πέρασαν άραγε....?????

http://www.moto.gr/forums/showthread...F2#post1165467
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Σελίδα 7 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ