Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 140

Θέμα: τι μηχανακι να παρω?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
    nokia 3310 :wacko:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Give me fuel, Give me fire

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
    μικρέ μεγάλωσε και άσε τις καζούρες...
    Είπε ο παππούς και άναψε την πίπα του!

Sent from me using a computer.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Τσακ Νόρρις....

(κατά το Ιησού Χριστέ μου).....

Είναι να μην έχεις όρεξη εσύ!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Τι λες ρε φίλε.

Τα ζ125 τα πατάνε τα ζ750

http://www.youtube.com/watch?v=r3Hht4vUgMY
    Θέλω να βάλω τα κλάματα.

Moderator
    Φίλε μου πάρε rs ή δούκα 125. Είναι μοτοσυκλετάκια και θα σε βάλουν πιο εύκολα στο πνεύμα της μηχανής.

Το να έχεις ανάμεσα στα πόδια σου το τεπόζιτο, στο χέρι συμπλέκτη, σωστή θέση οδήγησης κτλ θα σε μάθουν περισσότερα πράγματα.

Φρενάρουν καλύτερα μπορείς να μάθεις να στρίβεις σωστά, έχουν καλύτερα ελαστικά, καλύτερες αναρτήσεις και πολλά άλλα.

Το παπί είναι παπί. Φτιάχτηκε για συγκεκριμένη δουλειά, άλλο αν τα σημερινά έχουν ξεφύγει σε όλα. Αν τώρα επιλέξεις παπί αργότερα μια μεγάλη μηχανή θα σου φαίνεται εντελώς ξένη.

Μαλακίες τώρα κάνουν όλα. Και σούζες, και μπαντιλίκια, και κόντρες και όλα. Τι πάει να πει εύκολα και δύσκολα. Το πιο εύκολο θα ήταν να έβγαζες το λάστιχο και να το αφήσεις με την ζάντα να μην μαζεύεται πουθενά. Δλδ τι περιμένεις να σου πούμε? Πάρε αυτό που το τιμόνι του κόβει περισσότερο για να έχεις ανάποδα να διορθώνεις όταν κάνεις 8άρια? Ότι και να πάρεις όταν το μάθεις θα τα κάνει όλα. Κοίτα όμως να τα κάνεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Κόντρες και γενικά μαλακίες μόνο όπου δεν κινείται άλλο όχημα. Κανένα δρόμο κλειστό, παρατημένη πίστα, αλάνα, άδειο πάρκιν.

Κοίτα να βάζεις κανένα κράνος στο κεφάλι σου (όχι κατσαρόλα, ούτε κολοκύθα αλλά κράνος της προκοπής) και πάρε και τίποτα προστατευτικά γιατί όσοι κάνουν μαλακίες πέφτουν. Αργά ή γρήγορα, λίγο ή πολύ πέφτουν. Τα σπασίματα θα σε ταλαιπωρούν για πάντα και τα εγκαύματα απ' την άσφαλτο, δεν φεύγουν ποτέ απ' το δέρμα.

Για δίπλωμα που δεν έχεις (για 125) να ξέρεις πως η ασφάλεια δεν σε καλύπτει. Με λίγα λόγια αν πέσεις σε μερσεντικό πλερώνεις μερσεντικό. Αν μεθυσμένος με μερσεντικό πέσει πάνω σου, πληρώνεις μερσεντικό. Αν μεθυσμένος με τα πόδια πέσει πάνω σου πλερώνεις μεθυσμένο. Ή μάλλον σε αυτή την περίπτωση οι γονείς σου πάνε φυλακή, είτε πραγματικά, είτε οικονομικά γιατί ο μεθυσμένος είναι πιο ακριβός απ' το μερσεντικό.
    Ότι και να γίνει πάντως πλερώνεις, είτε με χρήμα είτε με χρόνια.

Πάρε ότι θέλεις αλλά κοίτα να είσαι μάγκας μοτοσυκλετιστής και όχι άλλος ένας κάγκουρας, επιπόλαιος και επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους γύρω του. Όχι άλλος ένας με ακράποβιτς, ακράνοβιτς, μαλλί, γυαλί, μαγκιά, κλανιά και από δω πάν' κι άλλοι.

Αν θέλεις να σε χαιρετάνε οι μηχανόβιοι στο δρόμο..

για πολλά χρόνια ακόμα.

Moderator
    Α!

Και σε μερικά χρόνια από τώρα, μπες ξανά εδώ μέσα και ψάξε να βρεις το θρεντ αυτό. Θα γελάσεις με την καρδιά σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Α!

Και σε μερικά χρόνια από τώρα, μπες ξανά εδώ μέσα και ψάξε να βρεις το θρεντ αυτό. Θα γελάσεις με την καρδιά σου.

.....Και θα αισθανθείς πολύ τυχερός!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    γεια χαρα σε ολους .ειμαι νεος εδω και θα ηθελα μερικες γνωμες απο μερικους expert του ειδους.θελω να παρω ενα παπακι για καθημερινη μετακινηση δλδ σπιτι δουλεια .εχω βαλει ως ταβανι τα 1300 ευρω .και λεω να το παρω καινουργιο.ειδα μετα απο ψαξιμο,και μου φανηκε η πιο τιμια αγορα ειναι το νεο kymco visa r 110 πηγα και το ειδα απο κοντα και μου φανηκε αρκετα ποιοτικο για παπακι .το μονο που δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι τα kymco? δεν εχω καμια ορεξη να μενω στον δρομο και τετοια πραγματα....θα ηθελα την αποψη σας..ευχαριστω

Και μπήκες στο κατάλληλο θρεντ.

(Πίστεψέ με, μετά από λίγο καιρό, θα γελάς και μόνος σου μόλις καταλάβεις που έμπλεξες)

Πάντως θα έλεγα να ξεκινήσεις από δω :

Νέα μέλη

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregogti
    γεια χαρα σε ολους .ειμαι νεος εδω και θα ηθελα μερικες γνωμες απο μερικους expert του ειδους.θελω να παρω ενα παπακι για καθημερινη μετακινηση δλδ σπιτι δουλεια .εχω βαλει ως ταβανι τα 1300 ευρω .και λεω να το παρω καινουργιο.ειδα μετα απο ψαξιμο,και μου φανηκε η πιο τιμια αγορα ειναι το νεο kymco visa r 110 πηγα και το ειδα απο κοντα και μου φανηκε αρκετα ποιοτικο για παπακι .το μονο που δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι τα kymco? δεν εχω καμια ορεξη να μενω στον δρομο και τετοια πραγματα....θα ηθελα την αποψη σας..ευχαριστω
    Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ. Κάποιος είχε αντιμετωπίσει θεματάκια με το συγκεκριμένο αν θυμάμαι καλά.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregogti
    Βάλε άλλα 200-300 και πάρε ένα από τα:

Kawasaki Joy-R
    Yamaha Crypton R

Καμία σχέση σε ποιότητα κατασκευής και μεταπώληση..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    καταλαβα καλυτερα να το ξεχασω δλδ .σκεφτομουνα εχτες και εψαχνα κιολας στις αγγελιες και επειδη ειμαι και ψηλος μηπως να ξεχασω το παπι και να παρω ενα ΚLE 250 H 500 η ενα TRANSALP 500 μοντελα βεβαια του 98 99 με τιμες μεχρι 1500 ευρω .μεχρι εκει αντεχω .ειναι πιο ξεκουραστες μηχανες και νομιζω πολυ αξιοπιστες .εχω φιλο που εχει transalp 600 toy 90 με απειρα χλμ.τι λετε??

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Καλύτερα από ιδιώτη φίλε... και παζάρι θα παίξει και καλύτερη τιμή και ίσως και λιγότερο δούλεμα...καλό ψάξιμο...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex56
    δεν το θελω μονο για κοντρες. Το θελω και για βολτες. Δεν εχουν οι φιλοι μου και πολυ καλα μηχανακια, δηλ. οτι και να παρω θα τους περναω δεν ειναι αυτο το θεμα.

Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΞΩΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΠΑΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΟΣΑ ΚΥΘΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μηχανακι να παρω??? help
    από 1ronMa1den στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2009, 00:15
  2. Me 350e EΥΡΩ ΤΙ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ??
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2006, 15:25
  3. Τι μηχανή να πάρω;
    από mchris στο forum Off topic