Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 221

Θέμα: Ετήσια Βόλτα moto.gr και διαχωρισμός των Γκρουπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Που καταληγει στης αντιπαραθεσεις.:hypnotize
    Πάνο, κανεις ενα λαθος. Δεν κατέληξε τιποτα στις αντιπαραθέσεις, απλα διαχώρισα την κουβέντα για τα γκρουπ ωστε και τα "μεθεόρτια" να συνεχιστουν και - βασικό - να ΓΙΝΕΙ κουβέντα για να βελτιώσουμε κατι αν χρειάζεται.

Στις αντιπαραθέσεις το εβαλα για πλακα, θα μπορούσα κάλλιστα να το έχω στις γενικές. Ειναι σίγουρο οτι παντα θα υπάρχουν παραπονα σε 120+ ατομα. Να ευχαριστηθούν όλοι το ίδιο δε γινεται.

Αυτό δε σημαινει οτι οι ετήσιες ειναι αποτυχημένες, ουτε οτι θα τις σταματήσουμε, ουτε οτι όσοι πηγαινουμε κανουμε λαθος.

Ειναι προφανες οτι εαν πραγματικα θες να ευχαριστηθεις μια μοτοβόλτα πας με λιγους και γνωστούς. Αλλα η ετήσια δεν ειναι μια μοτοβόλτα απλα, ειναι μια εκδήλωση αυτου του ιστοχώρου, όπως η πιττα (αν και πιο "ανεπισημη")

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Που καταληγει στης αντιπαραθεσεις.:hypnotize
    Αν και όταν καταλήξει σε αντιπαράθεση απλά δεν θα συμμετάσχω.

Ανέλαβα τις όποιες ευθύνες μου αναλογούν για την μαλακία που έγινε, όταν έγινε προθυμοποιήθηκα να γυρίσω πίσω και να συνδράμω όσο μπορούσα, όπως πιστεύω θα έκαναν κι άλλοι για μένα. Από κει και πέρα δεν μπορούμε όλοι να λειτουργούμε το ίδιο, δεν μπορείς να έχεις απαίτηση 150 να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Για να μη μιλήσω για τον δικό μου γάμο θα πω για τον γάμο ενός φίλου που έχει μεγάλη οικονομική άνεση. Στο τραπέζι λοιπόν των σογιών είχε σερβίρει "του πουλιού το γάλα" ακόμα και αστακούς που ξέρω προσωπικά ότι του στοίχισαν μια μικρή περιουσία.

Οι βλάχοι λοιπόν το σόι του που δεν είδαν κοψίδια και αρνιά στη σούβλα στράβωσαν.
    Σηκώθηκε πάνω ο 1ος του ξάδερφος και είπε. Ρε Ξάδερφε τι μας έφερες να φάμε??? Χελωνοκαύκαλα???
    Άιντε πάμε να φύγουμε, είπε στους δικούς του και σηκώθηκε όλο το σόι κι έφυγαν.

Όπως καταλαβαίνεις πάντα θα υπάρχουν δυσαρεστημένοι ότι και να κάνεις. Το κόλπο είναι να έχεις περισσότερους ευχαριστημένους από δυσαρεστημένους.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Νομιζω οτι ακριβως αυτο δηλωνω,οχι.
    Σορρυ αλλά κάτι χάνω....

Πως μπορείς να έχεις άποψη για κάτι που δεν έχεις ιδέα δηλαδή?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

γκρίνια γκρίνια ....

Είναι αδύνατον σε ομάδα 100+ ατόμων να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Πάντα μα πάντα κάποιος (κάποιοι) θα έχουν παράπονο (μικρό ή μεγάλο)... Δεν είναι κακό αυτό, είναι φυσιολογικό.

Είναι αδύνατον να γίνει διαχωρισμός γκρουπ με βάση το που πιστεύει ο καθένας ότι "ανήκει". Και είναι αδύνατον ο διοργανωτής να είναι μάντης με κληρονομικό χάρισμα για να κατατάσει κόσμο με βάση τις προτιμήσεις τους ή τις δηλώσεις τους.

Μπορεί να αισθάνομαι γΛήγορος ... πολύ γΛήγορος... και μάγκας ... και έμπειρος ... Βάλε με σε παρακαλώ στο GP-group. Και πάω και βλέπω ότι όλοι πάνε άνετα +40 χαω απο μένα, άνετα... και τους καθυστερώ. Αλλά είτε γιατί ο εγωισμός ξεχειλίζει είτε γιατί είμαι στόκος σιδερόστοκος δεν το καταλαβαίνω και συνεχίζω εκεί ...

Επειδή το παραπάνω έργο το έχω δει οχι μια φορά αλλά αρκετές, αν αρχίσουμε να στήνουμε γκρουπ με βάση το τι θέλει ο καθένας και τη "δηλωμένη" οδηγική ικανότητα/εμπειρία την κάτσαμε τη βάρκα. Στο παραπάνω παράδειγμα, ο λήντερ πρέπει να με αλλάξει γκρουπ. Και αν ο λήντερ δεν το έχει πάρει πρέφα, όλο και κάποιος άλλος στο γκρουπ θα το έχει δει. Δεν είναι ντροπή.

Στο υπάρχον σύστημα αν ο λήντερ δει ότι κάποιος δε "πάει" με το υπόλοιπο γκρουπ, στη πρώτη στάση του λέι να πάει αλλού. Η' ακόμα και ο ίδιος ο αναβάτης αν θεωρεί ότι δεν τη παλεύει, να το ζητήσει. Πέρισυ το έκανα. ¨Ημουν λήντερ, είχα στο γκρουπ ένα παιδί με στρητ (ράπτορ αν θυμάμαι καλά), ο οποίος με το ρυθμό που πηγαίναμε έπηζε. Το είδα, το επεσήμανε και ο ίδιος και στο πρώτο ανεφοδιασμό μιλάμε με λήντερ άλλου γκρουπ και έγινε η τράμπα. Έβερυμπάντυ χάπυ ...

το σύστημα είναι δοκιμασμένο χρόνια τώρα και δουλεύει ... θεωρώ ότι σε τέτοιες συναθροίσεις μαζικού χαρακτήρα, δεν γίνεται καλύτερα...

κουβέντα να γίνεται ...

Πως καταφερνετε ,κοπο και μερακι πολλων ανθρωπων να το κανετε θεμα για παραπονο δεν μπορω να καταλαβω.

Τετοιες ''ειδικες'' αποστασης καλυπτονται μονο με ομαδες οδηγων που εχουν σχετικα ιδια εμπειρια.
    Ειδική ΔΕΝ είναι η ετήσια. Είναι ειδική μόνο από το γεγονός ότι συμμετέχουν πολλοί. Αλλά λόγω των γκρουπ, δεν είναι "πολλοί". 12-14 άτομα είναι καλά. Έχει αποδειχτεί από τις προηγούμενες τρεις ετήσιες που είχα πάει... Στις οποίες έτυχα σε γκρουπ με ομοιογένεια και δεν είχα καμμία παρατήρηση.

Από εκεί και πέρα, αν νομίζετε ότι πρέπει σώνει και καλά να λέμε θετικά μόνο και όταν δει κάποιος κάτι που χρήζει βελτίωσης να μην το λέει, είστε πολύ λάθος... Αυτό αντίκειται σε κάθε λογική.

Και ποτέ δεν είπα ότι ο Κάπτεν, ο Παπ, ο Νίκος που κόπιασαν για το γκρουπ μου έκαναν κάτι λάθος. Είπα και από ότι φαίνεται ένας δύο μόνο το κατάλαβαν, πως ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ πρέπει να έχουμε γνώση και συναίσθηση του τι κάνουμε, αν ταιριάζουμε και με ποιούς και αν χρήζει η συμμετοχή μας αλλαγής γκρουπ στη μέση της εκδρομής. Πως καταφέρατε και το εκλάβατε σαν ευθύνη/κατηγορία/παράπονο απέναντι στον Κάπτεν και τον κάθε άλλο που συμμετείχε της οργάνωσης, ειλικρινά δεν θα το καταλάβω.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε και μπερδεύετε τις κατααστάσεις..

Η ετήσια του μοτο δεν είναι βόλτα παρέας με την κλασσική έννοια. Είναι βόλτα χαλαρή για να βγεί "όλο" το moto.gr μία βόλτα μαζική.. Γι αυτό κι ο διχωρισμός δεν είναι βάση εμπειρίας αλλά βάση είδους μηχανής. Δεν πάει ποτέ ένα γκρουπ στα όριά του αλλά με κάποιο μέσο όρο. Δεν γίνεται διαφορετικά.

Αν κάποιος νομίζει ότι θέλει να πάει πιο γρήγορα, ή πιο αργά μπορεί να πάει στον leader και τη σκούπα του και να πει ότι αποχωρεί από το γκρουπ και πάει σε άλλο (αφού γίνει συννενόηση) ή αποχωρεί ΕΝΤΕΛΩΣ και θα βρει τους πάντες στο φαγητό. Μετά ας πάει σε ρυθμούς GP ή ασφάλτου.

Όλα τα υπόλοιπα είναι πολυτέλειες που δεν παίζουν πρακτικά.

I spoke.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νίκο το γκρουπ σου πήγε καλά; Όλοι μαζί; Χαλαρά; Κινδυνέψατε; Όχι. Και είστε το γρήγορο γκρουπ. ΟΚ, είχατε μία ατυχία, αλλά ήταν απλά ατυχία, δεν έγινε λόγω πίεσης αυτό. Δεν πήγατε ξύνοντας, δεν πιεζόσασταν να περάσετε ο ένας τον άλλον, δεν κάνατε αγώνα. Και φαντάσου τώρα μέσα στο γκρουπ σου τον έναν που πάει με τα μισά χιλιόμετρα παντού. Και ΑΠΑΙΤΕΙ να τον περιμένετε όλοι σας. Και βλέπει ότι δεν κολλάει, όπως κολλατε οι άλλοι. Πάτε τάπα; Όχι. Πολεμάτε; Όχι. Αλλά για τον αργό οδηγό, είσαι "αεροπορία". Και το πρόβλημα δεν είναι τελικά το πως οδηγείς εσύ και άλλοι δώδεκα, είναι το ότι εκείνος ο ένας δεν θα έπρεπε να είναι μαζί σου. Και τελικά, είναι λάθος ο ένας; Είναι λάθος οι άλλοι δώδεκα; Είναι λάθος που το θίγουμε το θέμα;

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Κατσε γιατι θα την πληρωσω εγω την νυφη.

Δεν μιλαω για αποτυχημες ετησιες ουτε για κακες ετησιες και ο βασικοτερος λογος που δεν ερχομαι γι'αυτο πιαστηκα και απο το σχολειο του allstar ,ειναι για το πληθος αναβατων και ειδικα αγνωστων αναβατων μεταξυ τους.

Εγω μπορει να πηγαινω ολοι την μερα σαν μ@λακας,ετσι να πηγαινω στην δουλεια μου στην βολτα μου κτλ.
    Οταν επιλεξω να ρθω στην ετησια ,θα βαλω στην ακρη την προσωπικη μου κ@βλα και θα ακολουθησω τους κανονες της βολτας.

Και πανω απ'ολα δεν θα εκφρασω κανενα παραπονο γιατι εχω υποχρεωση σ'αυτους που την διοργανωσαν.

Οταν απο τα πρωτα ποστ μετα την επιστροφη μυριζουν παραπονακια ,ε τοτε λεω ''αυτοι '' δεν παιζονται με τπτ.

Ειναι υποχρεωση του καθενος ,οτι και να γινει να το αντιμετωπισει μονος του ,αν υπαρξει βοηθεια καλοδεχουμενη αλλα απο κει και περα ,αν εχεις παραπονα,εσυ εχεις το προβλημα και οχι οι αλλοι.

Οι νομοι και οι κανονες ειναι απο πριν αναρτημενοι στο φορουμ και οποιος νομιζει οτι μπορει να το κανει καλυτερα ,να κανει το τρεξιμο να ριξει την προταση στο τραπεζι και αν αξιζει να γινει πραξη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Νίκο το γκρουπ σου πήγε καλά; Όλοι μαζί; Χαλαρά; Κινδυνέψατε; Όχι. Και είστε το γρήγορο γκρουπ. ΟΚ, είχατε μία ατυχία, αλλά ήταν απλά ατυχία, δεν έγινε λόγω πίεσης αυτό. Δεν πήγατε ξύνοντας, δεν πιεζόσασταν να περάσετε ο ένας τον άλλον, δεν κάνατε αγώνα. Και φαντάσου τώρα μέσα στο γκρουπ σου τον έναν που πάει με τα μισά χιλιόμετρα παντού. Και ΑΠΑΙΤΕΙ να τον περιμένετε όλοι σας. Και βλέπει ότι δεν κολλάει, όπως κολλατε οι άλλοι. Πάτε τάπα; Όχι. Πολεμάτε; Όχι. Αλλά για τον αργό οδηγό, είσαι "αεροπορία". Και το πρόβλημα δεν είναι τελικά το πως οδηγείς εσύ και άλλοι δώδεκα, είναι το ότι εκείνος ο ένας δεν θα έπρεπε να είναι μαζί σου. Και τελικά, είναι λάθος ο ένας; Είναι λάθος οι άλλοι δώδεκα; Είναι λάθος που το θίγουμε το θέμα;
    Λάθος δεν είναι.. αλλά όπως είπα, αν δει ένας "αργός" ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει μπορεί να πάει σε άλλο γκρουπ. Πόσο πιο απλά να το πω;

Εμείς πάντως αεροπορία δεν πηγαίναμε.. είχαμε τον Tai μαζί με το ανατρεπόμενο..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ζέφυρε έχω πάει σε τέσσερις. Αποτυχημένη και κακή δεν ήταν καμμία. Ούτε αυτή ήταν, όσο και αν γίνεται μέγα ζήτημα το τίποτα, τελικά.

Όπως λες, είδα κάτι στραβό και το είπα μήπως γίνει πράξη. Δεν είχα εγώ μόνο το πρόβλημα. Εγώ μόνο μίλησα για αυτό στο φόρουμ.

Νίκο ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και έχουμε γεμίσει 7 σελίδες γιατί είμαι κακός, γκρινιάρης και εν αγνοία μου κατηγόρησα τον Κάπτεν και τους λοιπούς...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Οι νομοι και οι κανονες ειναι απο πριν αναρτημενοι στο φορουμ και οποιος νομιζει οτι μπορει να το κανει καλυτερα ,να κανει το τρεξιμο να ριξει την προταση στο τραπεζι και αν αξιζει να γινει πραξη.
    Ρε Πάνο, συζητάμε αν θα ήταν καλύτερο νά αλλάξει ο τρόπος διαχωρισμού.
    Δεν είναι γκρίνια, συζήτηση είναι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Για να πάει ο αργός σε άλλο γκρουπ ........ πρέπει να συναντηθεί με το άλλο γκρουπ !!!
    Αν δεν συναντηθεί ...... τι θα κάνει ;;;
    Θα περιμένει σε μια διασταύρωση και ....... έλα μωρέ ........ κάποιος θα περάσει !!!

Πιστέψτε με θα προτιμούσα να πάω σε πιό χαλαρό γκρουπ ........ αλλά και στον καφέ φτάσαμε σχεδόν τελευταίοι και καθώς φτάναμε τα χαλαρά γκρουπ έφευγαν !!!
    Συγγνώμη αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω χωρίς λίγη έστω ξεκούραση !!!
    Άλλωστε τα χλμ που έμεναν ήταν σχετικά λίγα .....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Νίκο ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και έχουμε γεμίσει 7 σελίδες γιατί είμαι κακός, γκρινιάρης και εν αγνοία μου κατηγόρησα τον Κάπτεν και τους λοιπούς...
    Κι επίσης να αφαιρέσεις τον εαυτό σου απο τη λίστα με τα Bandit , προδότη , ε προδότη.

Δεν έχω άποψη από την συγκεκριμένη εκδρομή ,αλλά κρίμα που δεν ήρθα…
    Απ αυτά που διαβάζω , διαπιστώνω αυτό που πάντα ισχύει (σε μικρό η μεγάλο βαθμό) σε ομαδικές εκδρομές με μηχανές …. Δεν είμαστε όλοι πρόθυμοι να σεβαστούμε τους κανόνες …

Το ΚΥΡΙΟ μέλημα το διοργανωτών θα πρέπει να είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην εκδρομή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ… έμπειρους , άπειρους κ.λ.π

Προφανώς , δεν μπορούν να γνωρίζουν τις οδηγικες ικανότητες τόσων άγνωστων ανθρώπων και γι αυτό κατηγοριοποίησαν τα γκρουπ (πολύ σωστά) βάση των χαρακτηριστικών των μηχανών.

Σε κάθε γκρουπ , θα υπάρχει ο ροσσι , θα υπάρχει και το σαλιγκάρι….

Ευθύνη του leader είναι να πηγαίνει το γκρουπ με τον ρυθμό του αργότερου αναβατή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ .
    Ευθύνη ΟΛΩΝ είναι να κοιταν τους καθρέφτες και να μην απομακρύνονται από τον πίσω τους..

Ο αργός αναβατής , αν υπερνικήσει τον εγωισμό του και υπάρχει άλλο γκρουπ με πιο αργούς ρυθμούς , θα πρέπει να πάει σε αυτό.

Μια άλλη ασφαλής πρακτική είναι οι χρόνοι των διαδρομών να υπολογίζονται με βάση τα ΝΟΜΙΜΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ μέσα στα οποία μπορών να κινηθούν όλοι.

Σε κάθε περίπτωση , ακόμη και αν υπάρχουν χίλιες μηχανες , ο κάθε οδηγός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος σαν να παγαίνει την εκδρομή ΜΟΝΟΣ του.(μελέτη διαδρομής, χάρτες , φορτισμένο κινητό , φαρμακείο ,εργαλεία κ.λ.π)

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Κι επίσης να αφαιρέσεις τον εαυτό σου απο τη λίστα με τα Bandit , προδότη , ε προδότη.

Τώρα έχω ΔΥΟ στο γκαράζ... Δεν αφαιρώ τίποτα!

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια βόλτα moto.gr, 2012. Αναλυτική διαδρομή και γκρουπ
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2012, 21:31
  2. Ετήσια βολτα moto.gr - ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ - 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2011, 19:53
  3. Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ
    από DUKASII στο forum Off topic