φιλε μου λιακο το δοκιμασα και ομως ουτε κουνιθικε ο αξονας ειναι σαν πρεσαριστος...
δεν θα το βγαλο το ψαλιδι ...![]()
φιλε μου λιακο το δοκιμασα και ομως ουτε κουνιθικε ο αξονας ειναι σαν πρεσαριστος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
κριμα.μονος σου θα το βαψεις;με πιστολι ή σπρει;πρεπει να προσεξεις μη σου σταξει σε κεινο το σημειο.καλη δουλιτσα κολλητε.
ωραιος!μακαρι να ειχα κομπρεσερ και χωρο και θα το εκανα και γω,μπραβο και παλι και καλο βολι.Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
ολομοναχος με πιστολι
ο θεος βοηθος φιλε![]()
μακαρι να το πετιχω....
δεν φανταζεσε τι τραβιξα για να παρω κομπρεσερ
τεεελος παντων δεν ξερω απο που να αγορασω χροματα αλλα θα βρω![]()
![]()
αν εισαι αθηνα θα σου πω απο που τα πηρα εγω να πας και συ.παντως κοιτα σε μαγαζια που πουλαν χρωματα αυτοκινητων.Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
μακαρι να το πετιχω....
δεν φανταζεσε τι τραβιξα για να παρω κομπρεσερ
τεεελος παντων δεν ξερω απο που να αγορασω χροματα αλλα θα βρω![]()
![]()
αθηνα ειμαι λιακο
απο εκει που τα πηρες πες μου και γνομη για την ποιοτητα γιατι με ενδιαφερει
thaaaanks![]()
![]()
Καλη συνεχεια φιλε..
Δωσε και φωτο στο λαο...
![]()
Πατέρας πια..
κατι λιγα και σημερα...
εβαλα λαδακια τιχεα ειχα κατι που τερειαζανε δεν ειχα δοσομετριτι και εβαλα τεσσερις φορες απο 100 ml σε ενα δοχειακι που ξερω οτι ειναι 100 ml![]()
επισης στην φοτογραφια φαινετε η μπροστα ζαντα που εινει βαμενες οι ακτινες γιατι παλιοτερα το ειχα βαψει χωρις να το λυσω οι ζαντες που φοραω ειναι 16ρες και δεν βρισκω λεω να την βαψω μαυρη αλλα θα διχνει χαλια... θα δουμε..![]()
Καλή συνέχεια στα μαστορέματα!![]()
![]()
Κόκκινο θα το κάνεις πάλι?
"Qu ils mangent de la brioche"