Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 124

Θέμα: Πανεπιστήμια & Άσυλο

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    gcrook, οσες κωλοτρυπιδες κ να γλυψεις, με αυτο το τροπαριο δεν σε βλεπω να προοδευεις ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

πρεπει να εισαι ποιο διακριτικος :wacko:

Φορας κονκαρδα;Αν ναι ποια;:a44:

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Do not feed the troll!
    Πόσο μάλλον όταν δεν έχει περάσει ούτε έξω από το πανεπιστήμιο να δει τι παίζει
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Οντως... σε αυτο το θεμα τρολαρα πολυ, ευτυχως το καρε της βλακειας ανεβασε το επιπεδο της συζητησης αχαχαχαχχχχ.

Σβηστε τα τελευταια (12 μαζι με αυτο) μηνυματα να συνεχισει η συζητηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    Δύο χρόνια είμαι στην Αμερική, σε μεγάλο Πανεπιστήμιο. Όποτε με πιάνει "νοσταλγία" για να γυρίσω στην Ελλάδα, θα διαβάζω αυτό το πόστ να μου περνάει...
    Δεν πειράζει.
    Τελείωσε την επιστήμη σου με το καλό και μετά αποφάσισε:
    1) Να χαράξεις κάπου στον κόσμο μια πορεία πάνω σε αυτό που σπούδασες στο αμέρικα, ανεμπόδιστος από παροχυμένη γνώση, κοματικές τανάλιες και λαμογιές
    2) Να επιστρέψεις στην Ελλάδα (από την οποία προέρχεσαι) και να πολεμήσεις (μαζί μας) μπας και αλλάξουμε (μαζί) τίποτε ώστε οι επόμενοι στην σειρά νέοι άνθρωποι εδώ να μη χρειαστούν να καταφύγουν στο αμέρικα προκειμένου να εκπληρώσουν όνειρα και φιλοδοξίες.
    Όποιο δρόμο και να διαλέξεις σωστός θα είναι, δεν τίθεται θέμα ηθικού διλήμματος.
    Απλά υπάρχουν πολλές επιλογές στη ζωή.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν πειράζει.
    Τελείωσε την επιστήμη σου με το καλό και μετά αποφάσισε:
    1) Να χαράξεις κάπου στον κόσμο μια πορεία πάνω σε αυτό που σπούδασες στο αμέρικα, ανεμπόδιστος από παροχυμένη γνώση, κοματικές τανάλιες και λαμογιές
    2) Να επιστρέψεις στην Ελλάδα (από την οποία προέρχεσαι) και να πολεμήσεις (μαζί μας) μπας και αλλάξουμε (μαζί) τίποτε ώστε οι επόμενοι στην σειρά νέοι άνθρωποι εδώ να μη χρειαστούν να καταφύγουν στο αμέρικα προκειμένου να εκπληρώσουν όνειρα και φιλοδοξίες.
    Όποιο δρόμο και να διαλέξεις σωστός θα είναι, δεν τίθεται θέμα ηθικού διλήμματος.
    Απλά υπάρχουν πολλές επιλογές στη ζωή.

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές/παρατηρήσεις, επέτρεψε μου όμως μερικά σχόλια
    1) Δεν σπούδασα στο Αμέρικα. Σπούδασα στην Ελλάδα. Εδώ είμαι ως μεταδιδακτορικός ερευνητής. Αυτό σημαίνει οτι οι γνώσεις που έλαβα στην Ελλάδα, δεν ήταν και δεν είναι, καθόλου παροχυμένες. Κάθε άλλο μάλιστα. Απλά, είναι άγνωστες στο "ευρύ κοινό" το οποίο ενδιαφέρεται περισσότερο για τον επερχώμενο διαγωνισμό για 4000 ΕΠΥ στην πυροσβεστική και 1600 Ειδικούς φρουρούς στην ΕΛΑΣ.
    2) Πίστεψε με, το να φύγω στο Αμέρικα, ήταν το τελευταίο καταφύγιο μου. Έχω πολεμήσει όσο δεν φαντάζεσαι. Έχω πει μέχρι και ψέματα στον εαυτό μου οτι αυτό που βλέπω να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μου, δεν είναι έτσι, αλλά αλλιώς. Κάποια στιγμή δεν γινόταν αλλιώς...Όταν φτάνεις στο δίλλημμα μετά την λήψη του διδακτορικού, με σχετικά σημαντικό για τα δεδομένα δημοσιευμένο έργο, του ή κάνω ιδιαίτερα ή πάω για delivery και τα υπόλοιπα έξοδα θα τα καλύψει ο μπαμπάς και η μαμά, την επόμενη μέρα κιόλας είσαι ήδη στην πρεσβεία για visa. Στην Ελλάδα έπαιρνα 700 ευρώ χωρίς ένσημα (γιατί το βάφτιζαν υποτροφία) για 10 ώρες δουλειά την ημέρα. Εδώ δεν θα γράψω κάν πόσος είναι ο μισθός.
    Για τους επόμενους στην σειρά νέους αποφοίτους, με την γνώση που έχω σήμερα και την σύγκριση την οποία είμαι σε θέση να κάνω, θα ήταν να τους πω ειλικρινέστατα, "Φύγετε νύχτα, με τα ρούχα που φοράτε". Ούτε μια ώρα δεν θα καθόμουνα σε Ελληνικό ΑΕΙ αν ήμουν τώρα προπτυχιακός και είχα την γνώση του σήμερα.

San Francisco Bay Area member......

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές/παρατηρήσεις, επέτρεψε μου όμως μερικά σχόλια
    1) Δεν σπούδασα στο Αμέρικα. Σπούδασα στην Ελλάδα. Εδώ είμαι ως μεταδιδακτορικός ερευνητής. Αυτό σημαίνει οτι οι γνώσεις που έλαβα στην Ελλάδα, δεν ήταν και δεν είναι, καθόλου παροχυμένες. Κάθε άλλο μάλιστα. Απλά, είναι άγνωστες στο "ευρύ κοινό" το οποίο ενδιαφέρεται περισσότερο για τον επερχώμενο διαγωνισμό για 4000 ΕΠΥ στην πυροσβεστική και 1600 Ειδικούς φρουρούς στην ΕΛΑΣ.
    2) Πίστεψε με, το να φύγω στο Αμέρικα, ήταν το τελευταίο καταφύγιο μου. Έχω πολεμήσει όσο δεν φαντάζεσαι. Έχω πει μέχρι και ψέματα στον εαυτό μου οτι αυτό που βλέπω να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μου, δεν είναι έτσι, αλλά αλλιώς. Κάποια στιγμή δεν γινόταν αλλιώς...Όταν φτάνεις στο δίλλημμα μετά την λήψη του διδακτορικού, με σχετικά σημαντικό για τα δεδομένα δημοσιευμένο έργο, του ή κάνω ιδιαίτερα ή πάω για delivery και τα υπόλοιπα έξοδα θα τα καλύψει ο μπαμπάς και η μαμά, την επόμενη μέρα κιόλας είσαι ήδη στην πρεσβεία για visa. Στην Ελλάδα έπαιρνα 700 ευρώ χωρίς ένσημα (γιατί το βάφτιζαν υποτροφία) για 10 ώρες δουλειά την ημέρα. Εδώ δεν θα γράψω κάν πόσος είναι ο μισθός.
    Για τους επόμενους στην σειρά νέους αποφοίτους, με την γνώση που έχω σήμερα και την σύγκριση την οποία είμαι σε θέση να κάνω, θα ήταν να τους πω ειλικρινέστατα, "Φύγετε νύχτα, με τα ρούχα που φοράτε". Ούτε μια ώρα δεν θα καθόμουνα σε Ελληνικό ΑΕΙ αν ήμουν τώρα προπτυχιακός και είχα την γνώση του σήμερα.

Ό,τι κάνεις καλώς καμωμένο. Ξαναέγραψα, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος...
    Εγώ, λχ, επέλεξα την επιστροφή και τον αγώνα. Και το περιθώριο, την ανεργία, τα νυκτερινά ντελίβερι μέσα στη βρόχα για πενταροδεκάρες αλλά και τις καλές στιγμές όταν είδα ότι μπορώ αν θέλω να αλλάξω καταστάσεις για αυτούς που θα έλθουν.
    Προσωπικές επιλογές.
    Αν τα δικά μου κοπέλια θελήσουν να φύγουν, θα τα βοηθήσω όσο μπορώ.
    Αν πάλι θελήσουν να μείνουν να πολεμήσουν, θα τα βοηθήσω όσο μπορώ.
    Να έχεις υγεία.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Να έχεις υγεία.
    Το ίδιο και εσύ. Και πολύ δύναμη και κουράγιο, εκτός και αν είσαι απο τους "ταγμένους" στην ανατροπή του σημερινού σκηνικού, οπότε φαντάζομαι οτι τα αντλείς απο εκεί.
    San Francisco Bay Area member......

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό δεν διαφέρει καθόλου από αυτό που γίνεται μια ζωή, ενώ υπάρχει ολόκληρο δάσος από πίσω εμείς κοιτάζουμε το δάχτυλο που δείχνει προς εκείνο το μέρος. Υπάρχουν τόσα πολλά και σοβαρά προβλήματα και με τα πανεπιστήμια και με την παιδεία και με όλα και δεν κατανοούμε ότι όλα αυτά είναι κινήσεις παραπλάνησης......

Τι πιο έξυπνη κίνηση αποπροσανατολισμού από το να πλήξουμε ένα ιστορικό θεσμό, το αν έχει ή όχι χρησιμότητα το άσυλο έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα σήμερα, είναι μεγάλη κουβέντα, το να καταργηθεί πάντως σίγουρα δεν είναι η σωστότερη των λύσεων. Αν όντως ενδιαφέρονταν, θα κοίταζαν για τη διορθωτική προσαρμοργή του στα σημερινά δεδομένα, δηλαδή αυστηρότητα και επιβολή της άρσης του όταν υπάρχει ανάγκη, ίσως και από άλλους πέρα του πρυτανη. Αλλά όπως προανέφερε και ένας φίλος εδώ, είναι πιο εύκολο όταν πονάει ένα χέρι να το κόψουμε από το να το θεραπεύσουμε. Η κάθε είδους ασυλία θα έπρεπε να είναι ένα θέμα που θα πρέπει όταν υπάρχει ανάγκη να αμφισβειτείται...... Υπάρχουν τόσα σοβαρά θέματα που απασχολούν τα πανεπιστήμια και τους φοιτητές, και τα μόνα θέματα που άγγιξε ο καινουριος νόμος είναι τα εκλογικά, τα διοικητικά και κάτι άλλα μικρής σημασίας σε σχέση με άλλα.Τι περίεργη και πρωτοφανή τακτική ε....?

Με περηφάνια ανακοινώνει η διαμαντοπούλου ότι αυτός ο νόμος δε θα ανατραπεί και θα αντέξει τουλάχιστον 20 χρόνια, γιατί τόσο αντέχει περίπου ένας νόμος......

Είμαι σίγουρος πως ο οποιοσδήποτε έχει περάσει από τη διαδικασία φοίτησης σε μια ελληνική πανεπιστημιακή σχολή πάνω κάτω ξέρει όλα τα στραβά και τα ανάποδα, τις αδικίες και τις παραλείψεις, και σίγουρα θα ευχήθηκε να μπορούσε να έφευγε εκτός χώρας, είτε όταν φοιτούσε είτε μετά.

Απαράδεκτη, ανόφελη και πολλές φορές η πηγή του κακού πολλών δεινών, η τόσο επιτειδευμένη κομματικοποίηση στα πανεπιστήμια. Αν η εκπροσώπιση των φοιτητών δεν είχε χρώμα οι αλλαγές θα επιτυγχάνονταν πολύ πιο εύκολα, αλλα ποιος δεν το γνωρίζει αυτό. Σε όλη τη θητεία μου στη σχολή ουδέποτε ασχολήθηκα με τα κόμματα εντός σχολής, και όσα αυτά προσφέρουν, από σημειώσεις και πίεση στους καθηγητές μέχρι εκδρομές ή παρτάκια, τελείωσα τη σχόλη στην ώρα μου και πιο νωρίς, εργαζόμενος ως φοιτητής, σε δουλειά αντικειμενικά δύσκολη για τον οποιοδήποτε, περνώντας ταυτόχρονα υπέροχη φοιτητική ζωή. Έχω την εντύπωση ότι αν όλοι οι φοιτητές, ή τουλάχιστον αυτοί που αξίζει να είναι φοιτητές, καθώς το υπάρχον σύστημα τα μπερδεύει λίγο αυτά, έπρατταν ανάλογα τα πράγματα θα ήταν λίγο καλύτερα....

Τώρα το γεγονός ότι τελείωσα επιτυχώς τη σχολή μου, εδώ και αρκετά είναι η αλήθεια χρόνια, και πλέον δουλεύω 14 και πλέον ώρες για να εξασφαλίσω πολλές φορές χρήματα κατώτερα του βασικού, καθώς ανήκω στην ελεύθερη αγορά του επαγγέλματος που διάλεξα, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.......

Η αντίσταση και η αλλάγη πλέον σε αυτή τη χώρα είναι δύο έννοιες τόσο μπερδεμένες και στα χέρια ανθρώπων αμφιλεγόμενων θέσεων και προσόντων που φτάνου να χάνουν τη σημασία και την αποδοτικότητά τους....

Αυτά..........
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    ο Νομος για το ασυλο ηταν ενας νομος που ποτε δεν εφαρμοστηκε οπως επρεπε και ασελγησανε επανω του επι 30 χρονια με απειλες, τραμπουκισμους και συναλλαγες και καλως καταργηθηκε. Η πανεπιστημιακη κοινοτητα δεν ηταν αξια (η ικανη) να το κρατησει και ειναι ξεκαθαρα δικη της η ευθυνη για την καταργηση του.
    Keep on rocking in a free world !!!

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    παραθετω μερικες απο τις αλλαγες που προκαλει ο νομος πλαισιο :

1ον) καταργουνται οι πτυχιακες εξεταστικες, δηλαδη οι 2 παραπανω που ειχαν μερικες σχολες για τους επι πτυχιο φοιτητες

2ον) αν κοπεις 3 φορες σε μαθημα ,μετα περνας επιτροπη απο 2-3 καθηγητες οι οποιοι εχουν την εξουσια να σε διωξουν αν το θελουν

3ον) αν δε γινουν 13 βδομαδες μαθηματων τοτε το 6μηνο χανετε και δε πραγματοποιητε η εξεταστικη. κοινος παπαλα καταληψεις....

4ον) παπαλα τα βιβλια απο το 2012 η 2013 αν δε κανω λαθος. καθε καθηγητης θα πρεπει να ανεβαζει στο ιντερνετ τις σημειωσεις του και να διαβαζεις απο κει ,αλλα αφου αυτο δε γινεται γιατι θα σου βγουν τα ματια,πρεπει να τα σκασεις σε φωτοτυπαδικο.....

5ον) τερμα το ασυλο

6ον) ν+2 χρονια φοιτησης και μετα το πουλο

7ον) τερμα τα κομματα στις σχολες (να και το μοναδικο καλο)

θα ψαξω να βρω και τα υπολοιπα και θα τα παραθεσω ,ετσι να τα εχουμε ολα μαζι να τα βλεπουμε να κλανουμε στο γελιο....
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Και πολύ καλά του έκαναν του ασύλου.
    Μονο κακό έκανε.

Aπλα και σωστα.....

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    παραθετω μερικες απο τις αλλαγες που προκαλει ο νομος πλαισιο :

1ον) καταργουνται οι πτυχιακες εξεταστικες, δηλαδη οι 2 παραπανω που ειχαν μερικες σχολες για τους επι πτυχιο φοιτητες

2ον) αν κοπεις 3 φορες σε μαθημα ,μετα περνας επιτροπη απο 2-3 καθηγητες οι οποιοι εχουν την εξουσια να σε διωξουν αν το θελουν

3ον) αν δε γινουν 13 βδομαδες μαθηματων τοτε το 6μηνο χανετε και δε πραγματοποιητε η εξεταστικη. κοινος παπαλα καταληψεις....

4ον) παπαλα τα βιβλια απο το 2012 η 2013 αν δε κανω λαθος. καθε καθηγητης θα πρεπει να ανεβαζει στο ιντερνετ τις σημειωσεις του και να διαβαζεις απο κει ,αλλα αφου αυτο δε γινεται γιατι θα σου βγουν τα ματια,πρεπει να τα σκασεις σε φωτοτυπαδικο.....

5ον) τερμα το ασυλο

6ον) ν+2 χρονια φοιτησης και μετα το πουλο

7ον) τερμα τα κομματα στις σχολες (να και το μοναδικο καλο)

θα ψαξω να βρω και τα υπολοιπα και θα τα παραθεσω ,ετσι να τα εχουμε ολα μαζι να τα βλεπουμε να κλανουμε στο γελιο....
    Η σχολή (Εφαρμοσμένη Πληροφορική & Πολυμέσα) μου έχει 16 μόνιμους καθηγητές, 40 (Περί τις 180-190 ώρες) μαθήματα από τα οποία τα 30 έχουν και εργαστηριακό μέρος.. Συνολικά μαζί με τα επιλογής μιλάμε για πάνω από 60 διαφορετικά μαθήματα..

Η σχολή αριθμεί περί τους 1700-2000 φοιτητές - άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο ενεργοί.. Σύμφωνα με το νέο νόμο οποιοδήποτε τμήμα διαθέτει πάνω από 15 μόνιμους καθηγητές δεν γίνεται να απασχολεί συμβασιούχους και ωρομίσθιους..

Πως ακριβώς θα διδαχτούν αυτά τα μαθήματα? Επειδή εργάζομαι σε ερευνητικό εργαστήριο σαν υπότροφος και έχω στενή συνεργασία με καθηγητές και έχω ζήσει από κοντά το ωράριο τους, ακόμα και αν βρεθεί χρόνος να διδάσκουν σωστά (μεγάλη μπουκιά φάε..) 40-45 διαφορετικά μαθήματα ανά εξάμηνο και 60-70 εργαστηριακές ομάδες, πότε ακριβώς θα αναλαμβάνουν διπλωματικές? Χρόνος για έρευνα και δημοσιεύσεις.. :rotflmao: Που και όταν κάνουμε και submit τίποτα ο/η καθηγητής τα πληρώνει από την τσέπη του όλα γιατί το εργαστήριο δεν έχει λεφτά..

Ευτυχώς τελειώνω το εξάμηνο που μπαίνει και θα ξεμπερδέψω από εδώ.. Στενοχωριέμαι για τα παιδιά που μπαίνουν τώρα..

ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ "Η ΓΝΩΣΗ"
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ασυλο και μλκιες.Να καταργηθει τωρα.Μαζι του να καταργηθει και το αβατον του ορους και η βουλευτικη ασυλια.Ασυλα ειναι κι αυτα κι εκει μεσα γινονται μεγαλυτερα εγκληματα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ασυλο και μλκιες.Να καταργηθει τωρα.Μαζι του να καταργηθει και το αβατον του ορους και η βουλευτικη ασυλια.Ασυλα ειναι κι αυτα κι εκει μεσα γινονται μεγαλυτερα εγκληματα.
    Φοιτητής ή βουλευτής είσαι;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Φοιτητής ή βουλευτής είσαι;
    Φοιτητης που ετοιμαζομαι για βουλευτης.Αν δεν τα καταφερω θα παω μοναχος στο αγιον ορος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2011, 13:14
  2. Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 04:17
  3. βοηθεια για πανεπιστημια
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 11:33
  4. Παναγιωταρέα & Πανεπιστήμια.....
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2007, 07:06
  5. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF