Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 100 από 100

Θέμα: Έπρεπε τελικά να γίνει έτσι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ολα αυτά θεωρητικά πάντα γιατί:

4.Τρέμω στην ιδέα οτι θα χρειαστεί να πληρώσουμε σε εργολάβο την μηχανοργάνωση του Δημοσίου.
    Θα χρειαστούν 10 χρόνια και θα κοστίσει τρείς φορές το χρέος.
    και πού να προσπα8εις 2,5 ΧΡΟΝΙΑ (συγγνωμη για τα κεφαλαια) να φτιαξεις ΕΝΑ!!ΕΝΑ!!ΕΕΕΕΝΝΑΑΑΑΑΑ !!!! εντυπο με διοικητικο -οικονομικο προφιλ υπαλληλων για να περαστει στη μηχανογραφιση (και κατ επεκταση να εξυπηρετειται πιο γρηγορα ο κοσμος αλλα και εσυ να μην ψαχνεις φακελους ) να ψαχνεις προσωπικα μητρωα απο το υπογειο μες στη μουχλα , να βγαζεις σπυρια στα χερια ,να σου στελνει πισω η μηχανογραφιση το εντυπο -γιατι λεει δεν τη βολευει-, γιατι το ''συστημα '' δεν μπορει να ''παρει'' τα στοιχεια που στελνεις (???!!?) γιατι η προ'ι'σταμενη σου δεν εχει συνενοη8ει ακομα με την προ'ι'σταμενη της μηχανογραφησης , να σου ξαναστελνουν πισω τα εντυπα περασμενα (και καλα) στη μηχανογραφηση , να ξανανοιγεις τους φακελους για να επαλη8ευσεις τα στοιχεια , να ειναι λα8ος, να ξανα-ξανα-στελνεις το εντυπο , να στο ξανα-ξανα-στελνουν ΛΑΘΟΣ, 2,5 ΧΡΟΝΙΑ (επαναλαμβανω), και τελίκα ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑ@ΛΩΣΕ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Ή ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΣΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙς ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ!!!!!

ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΙΖΕΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!

και παλι σορρυ για τα κεφαλαια Στεφανε δεν παει προσωπικα σε σενα...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ολα αυτά θεωρητικά πάντα γιατί:

1. Η αιχμή της παραγωγικής διαδικασίας στη χώρα μας είναι στα χέρια του Δημοσίου και μάλιστα με απολύτως μονοπωλιακό καθεστώς, σε βαθμό που πραγματικά δεν βλέπω πώς είναι δυνατόν να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις.
    >>>>>> Όταν φύγει όλο αυτο το γραφειοκρατικό τέρας του δημοσίου , τότε ίσως αλλάξει και αυτο το καθεστώς που όντως υπάρχει. Όταν εγώ θέλω 14 έγγραφα για να ξεκινήσω μια επιχείρηση αντί για 3-4.. ε.. κάποιος θα λαδώσει.. δεν μπορεί!

[quote]2.Ο Ιδιωτικός τομέας εκτός από λαμόγια ,έχει σε τεράστιο βαθμό πελάτη το Δημόσιο ή τους Δημόσιους υπαλλήλους, προτωγενής παραγωγή τίποτα μεταποίηση τίποτα και πώς μπορεί να υπάρχει άλλωστε στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης.[quote]

>>>>> Σωστό.. το είπα και παραπάνω .. μια χώρα υπηρεσιών είμαστε χωρίς ίχνος βιομηχανίας. Πέρα απο κάποια μεταλλευτικά και αγροτικά... natha.

3.Φυσικά και όσοι απολυθούν θα είναι τα κορόιδα που δουλεύουν, γιατί ή είναι ψυχοπαθείς (πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις ένα τύπο που δουλεύει ενώ δεν του το επιβάλει κανένας) ή δεν έχουν αρκετά μεγάλο βύσμα ώστε να γίνει προϊστάμενος.
    >>>>. Αξιοκρατία.. η έλλειψη της είναι σήμα κατατεθέν μας. Κυρίως γιατί προέρχεται απο τα κομματικά κριτήρια που οι ίδιοι θελήσαμε να επιβάλλουμε στους εαυτούς μας, πουλώντας ψήφους έναντι βολέματος.

4.Τρέμω στην ιδέα οτι θα χρειαστεί να πληρώσουμε σε εργολάβο την μηχανοργάνωση του Δημοσίου.
    Θα χρειαστούν 10 χρόνια και θα κοστίσει τρείς φορές το χρέος.
    >>> Μπα.. για αυτό είναι ήδη οριοθετημένο το κόστος (βλ. e-govt) Το ζήτημα είναι πως να μάθεις σε ενα Δ.Υ. με απολυτήριο λυκείου, ηλικίας 45-55 ετών που δεν τον βολεύει όπως λεει ο Sober το σύστημα, οτι μόνο έτσι θα κάνει δουλειά πλέον. Ούτε σφραγίδες, ούτε έγγραφα ούτε τίποτα. Μόνο digital signatures, pgp, email και που και που μόνο μια εκτύπωση για το αρχείο. Το κόστος το τρελό εκεί θα είναι όπως και στο ποιός θα το διαχειρίζεται όλο αυτό. Όπως σε κάθε πώληση και αγορά αντικειμένων/αγαθών/υπηρεσιών, το after sales είναι που χρεώνεται ψηλα.

sober... αυτό που περιγράφεις είναι υποχρέωση του αναδόχου (ψηφιοποίηση).. το ζήτημα είναι όπως είπα της εκπαίδευσης των ΑΣΧΕΤΩΝ , ΑΔΑΩΝ με την τεχνολογία που βάζουν σεμεδάκια και μπιχλιμπίδια στα PC.

Και φυσικά το ζήτημα της εκπαίδευσης πολιτών να κάνουν χρήση του e-govt σωστά. Εδώ το TAXISNET και μόνο το 30-40% το χρησιμοποιεί. Που και σταθερό είναι και αν το χρησιμοποιείς , γλυτώνεις απο ουρές και κερατιάτικα λογιστών.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Μαιο του 2010 νοσηλευεται ο μικρος μου σε ιδιωτικο νοσοκομειο. Κοστος 2000 ευρω.Καταθετω τα χαρτια στο ικα τον Ιουνιο του 10 και σημερα μετα απο 13 μηνες πήρα το χαρτι που λει οτι θα μου πληρωσει το Ικα 400ε μαλλον στις 30/09. Πηγαινα στο Ικα καθε μηνα και δεν βρισκανε το χαρτι και ολο μου ελεγαν οτι θα με ειδοποιησουν.Τελικα το πηρα το χαρτι μετα απο καυγά.
    Που θέλω να καταληξω? Εγω δυστυχως σαν μαλακας ελληνας πολιτης που πληρωνω φορους και εκτακτες εισφορες, δεν φοροδιαφευγω, δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτην την καταντια, ουτε να μυνησω κανενα ουτε να διεκδικησω δικαστικα, τοκους κοκ.
    Απο εμενα καμια συμπαθεια για τις απολυσεις και το εννοω!Να σφιξει λιγακι η κ0λ0τρυπιδα μπας και δουλεψουν καλυτερα. Και οσο για την θεωρεια περι αγοραστικης δυναμης αυτη η ελλειψη θα ειναι προσωρινη ενω το οφελος απο την μειωση των δαπανων θα ειναι μονιμο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
    Μαιο του 2010 νοσηλευεται ο μικρος μου σε ιδιωτικο νοσοκομειο. Κοστος 2000 ευρω.Καταθετω τα χαρτια στο ικα τον Ιουνιο του 10 και σημερα μετα απο 13 μηνες πήρα το χαρτι που λει οτι θα μου πληρωσει το Ικα 400ε μαλλον στις 30/09. Πηγαινα στο Ικα καθε μηνα και δεν βρισκανε το χαρτι και ολο μου ελεγαν οτι θα με ειδοποιησουν.Τελικα το πηρα το χαρτι μετα απο καυγά.
    Που θέλω να καταληξω? Εγω δυστυχως σαν μαλακας ελληνας πολιτης που πληρωνω φορους και εκτακτες εισφορες, δεν φοροδιαφευγω, δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτην την καταντια, ουτε να μυνησω κανενα ουτε να διεκδικησω δικαστικα, τοκους κοκ.
    Απο εμενα καμια συμπαθεια για τις απολυσεις και το εννοω!Να σφιξει λιγακι η κ0λ0τρυπιδα μπας και δουλεψουν καλυτερα. Και οσο για την θεωρεια περι αγοραστικης δυναμης αυτη η ελλειψη θα ειναι προσωρινη ενω το οφελος απο την μειωση των δαπανων θα ειναι μονιμο.
    Ακόμα περιμένω την εξέταση ένστασης για το ποσό που είχε εγκριθεί για επιστροφή από το ΙΚΑ
    από τις (ναι τις) εγχειρίσεις της γυναίκας μου το καλοκαίρι του '10. Να μη πω ποσά.

Η αιτιολογία; Δεν έχει διοριστεί διευθυντής.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    και πού να προσπα8εις 2,5 ΧΡΟΝΙΑ (συγγνωμη για τα κεφαλαια) να φτιαξεις ΕΝΑ!!ΕΝΑ!!ΕΕΕΕΝΝΑΑΑΑΑΑ !!!! εντυπο με διοικητικο -οικονομικο προφιλ υπαλληλων για να περαστει στη μηχανογραφιση (και κατ επεκταση να εξυπηρετειται πιο γρηγορα ο κοσμος αλλα και εσυ να μην ψαχνεις φακελους ) να ψαχνεις προσωπικα μητρωα απο το υπογειο μες στη μουχλα , να βγαζεις σπυρια στα χερια ,να σου στελνει πισω η μηχανογραφιση το εντυπο -γιατι λεει δεν τη βολευει-, γιατι το ''συστημα '' δεν μπορει να ''παρει'' τα στοιχεια που στελνεις (???!!?) γιατι η προ'ι'σταμενη σου δεν εχει συνενοη8ει ακομα με την προ'ι'σταμενη της μηχανογραφησης , να σου ξαναστελνουν πισω τα εντυπα περασμενα (και καλα) στη μηχανογραφηση , να ξανανοιγεις τους φακελους για να επαλη8ευσεις τα στοιχεια , να ειναι λα8ος, να ξανα-ξανα-στελνεις το εντυπο , να στο ξανα-ξανα-στελνουν ΛΑΘΟΣ, 2,5 ΧΡΟΝΙΑ (επαναλαμβανω), και τελίκα ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑ@ΛΩΣΕ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Ή ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΣΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙς ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ!!!!!

ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΙΖΕΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!

Zαχη φυσικα και δεν φταιτε ως υπαλληλοι να τραβατε χιλια οσα και να εχετε και τον καθε τρελαμενο να σας βριζει ως αντιπαραγωγικους ενω μονο δεν σκαβετε να βρειτε καποια χαρτια

Στην συγκεκριμμενη περιπτωση ειναι καθαρα θεμα διοικητικο ,και με λιγα λογια ο διευθυντρια της Μηχανογραφησης και η διευθυντρια σας επρεπε να ειχαν ΕΛΕΓΧΤΕΙ και εαν δεν φερουν σε περας το μηχανογραφικο εντυπο να υποστουν ποινες.

Αυτο πιστευω δεν θα γινει ...και ξερεις γιατι ?

Αν οντως αποδιδοντας ευθυνες σε μεγαλα κεφαλια στο δημοσιο αυτο θα σημαινε καρατομηση των γαλαζιων και πρασινων παιδιων...

Αντιθετα σας εχουν επιτηδες τους χαμηλομισθους δημοσιους μεσα στο χαλι για να μπορουν ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ να σας κατηγορουν για κωλυσιεργεια , τεμπελια , "εσεις τα φαγατε" κτλ

Οταν λεμε ξεκαθαριστε το δημοσιο , δε μου φταει κανενας ανθρωπος που παιρνει 1100-1300

και κανει δουλεια για 3

Μου φταει ο προισταμενος τους

Μου φταει ο διευθυντης τους

Μου φταει που δεν υπαρχει ελεκτικος μηχανισμος για τους αποπανω 2...

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ... εχουν κοψει απο συγγενικο μου προσωπο 300ε απο τα 1150 αρχικο

και μπαινει σε ταξη με 25 παιδια... ΦΡΙΚΗ ΑΗΔΙΑ Κ ΘΥΜΟΣ

Και φυσικα υπαρχουν και πολλοι ιδιωτικοι υπαλληλοι που χαιρονται να κοβουν μισθους απ το δημοσιο ....

και ουρλιαζουν "Κομματοσκυλα"

και φωναζουν " Τραβατε στον ιδιωτικο να μαθετε να δουλευεται"

και φυσικα δεν μπορουν να ξεχωρισουν το κομματοσκυλο απο τον δημοσιο των 1000 ε

Και στην τελικη εγω γουσταρω ο κωλομισθος του ιδιωτικου να εξισωθει με τον δημοσιο

και οχι να γινει το αντιθετο.

Αυτα ... και οσοι χαιρεστε με τον καιαδα που ανοιγει για τους δημοσιους ξυπνηστε ...προτου ειναι αργα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    800 έμειναν φίλε μου αλλα να υπολογίζεις οτι για να βγάλω τα 1200 δουλεύω 8 νυχτερινές βάρδιες και 4 κυριακές κάθε μήνα. Βλέπετε εσείς κανένα παχυλό μισθό?
    αν και καπου σε εχασα με τις 4 κυριακες καθε μηνα...οντως δεν ειναι το 33% ο τσαμπουκας αλλα απο τι ποσο στο εκοψαν....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    >>>>>> Όταν φύγει όλο αυτο το γραφειοκρατικό τέρας του δημοσίου , τότε ίσως αλλάξει και αυτο το καθεστώς που όντως υπάρχει. Όταν εγώ θέλω 14 έγγραφα για να ξεκινήσω μια επιχείρηση αντί για 3-4.. ε.. κάποιος θα λαδώσει.. δεν μπορεί!

Μπας και ξέρεις η υποτιθέμενη εταιρία που θα φτιάξεις τι φόρο θα πληρώσει του χρόνου ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
    Περί υγείας
    Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα σε φαρμακευτική δαπάνη στην ΕΕ.
    ΛΕΜΕ ΠΡΩΤΗ
    Για να παίρνουμε…

ΑΥΤΟ

Και ποιος φταίει τελικά?
    Ποιος δεν ελέγχει τους κλέφτες ?
    Ποιος δεν ελέγχει το μαύρο χρήμα ?

Ο υπαλληλάκος?

Από κει και πέρα ένα σου λέω ακόμα.
    Το ΙΚΑ που γάμησαν όλοι αυτοί οι αληταράδες, ΗΤΑΝ μια από τις καλλίτερες ασφάλειες του κόσμου.
    Ξέρεις γιατί?
    Γιατί δεν έχει ταβάνι.
    Όσα χρήματα κι αν χρειαστείς το ΙΚΑ θα τα πληρώσει.

Καταλαβαίνειs τι ΕΓΚΛΗΜΑ κάνουν???

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Οταν λεμε ξεκαθαριστε το δημοσιο , δε μου φταει κανενας ανθρωπος που παιρνει 1100-1300

και κανει δουλεια για 3

Μου φταει ο προισταμενος τους

Μου φταει ο διευθυντης τους

Μου φταει που δεν υπαρχει ελεκτικος μηχανισμος για τους αποπανω 2...
    +1.
    Give me fuel, Give me fire

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αν και καπου σε εχασα με τις 4 κυριακες καθε μηνα...οντως δεν ειναι το 33% ο τσαμπουκας αλλα απο τι ποσο στο εκοψαν....
    4 κυριακές δεν έχει ο μήνας ρε συ? Ε και τις 4 δουλέυω πρωι και νύχτα μιας και έχω κυλιόμενο ωράριο στη δουλειά μου.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ Vfr ?
    από llrnr στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 16:27
  2. λες να ειναι ετσι;
    από κουκουρουκου στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 19:48
  3. Απαντήσεις: 8