Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 136

Θέμα: τροχαια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    μια ερωτηση.

η ομαδα ΔΙΑΣ νομιμοποιειται να βεβαιωνει τροχαιες παραβασεις?

απο οσο ξερω μονο η τροχαια και η αστυνομια εφ οσον εχει διδαχθει κοκ μπορει να τις βεβαιωσει..

οι ειδικοι φρουροι κατοχοι διπλωματος μοτο,μπορουν να βεβαιωσουν κλησεις?

υπαρχει καποιος που το εχει ψαξει?
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    εχω φιλο Δια και μια μερα κατι λεγαμε και μου ειπε οτι μπωρουν, και εμενα μου φανηκε παραξενο αλλα οντως ισχθει

Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
    εχω φιλο Δια ...
    Κι εγώ γκόμενα την Ήρα αλλά τη σχόλασα γιατί έκανε πολύ ξενέρα κρεβάτι!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Κι εγώ γκόμενα την Ήρα αλλά τη σχόλασα γιατί έκανε πολύ ξενέρα κρεβάτι!
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    βουλιαγμένης αριστερά πρός αλίμου

το φανάρι κόκκινο και περνάω με το ρεύμα που έρχεται απο γερουλάνου

τώρα οι ΔΙΑΣ η ερχονταν πίισω μου η έρχονταν απο γερουλάνου τέλος πάντων δεν τους είδα γιατί ουτως η αλλως πάντα περνάω με κόκκινο πλήν ΌΜΩΣ ΜΕ ΑΣΦΆΛΕΙΑ με σταματάνε στην ΑΛΙΜΟΥ

τα χέρια στο τιμόνι σιγά σιγά οι κινήσεις σας ηταν και επτά το πρωί ρε παιδιά τους λέω δεν είμαι κανένας αντιστασιακός Αυτό θα το κρίνουμε εμεις ο ενας ηταν πολύ αγριος και δεν επαιρνε απο λόγια
    τελος παντων βγάζω το κράνος μου μετά απο άδεια γιατί είχανε τα χέρια στα μπιστόλια και αρχίζει να μου λέει τα πρόστιμα για κόκκινο 700 ευρώ αδεια δεν είχα μαζί μου ουτε ασφάλεια

μόνο ταυτότητα . δεν ξέρετε να οδηγείται κύριε . γιατί με στεναχωρείς του λέω πρωί πρωί . εσείς με στεναχωρείται να μου λέει ο ΔΙΑΣ . ημουνα παλιά στο μοτοκρός του λέω Κρίμα μου λέει γιατί δεεν εμαθες να οδηγείς ΡΕ ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΊς ΤΟΥ ΛΈΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ . και ο άλλος δεν μίλαγε ευτυχώς εχω πάρει ενα κλαμμένο ύφος τους λέω εχω γνωστούς στην γαδα και στον πειραια . μου λέει να παω εκεί να μου την σβήσουν του λέω δεν τους ε΄χω φίλους για να μου σβήνουν κλησεις τέλος παντων μου δίνει πίσω ταυτότητα και μου λέιε να φύγω . του λέω ευχαριστώ αλλα΄με στεναχώρησες πρωι πρώί εσυ μου λέει με στεναχώρησες και παραλίγο να μας πάρουνε τα κλάμματα. τώρα πως τηνγλύτωσα ουτε εγώ ξέρω .
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    τυχερό το 11880 τυχερόοοοοο !!!!
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim

τώρα οι ΔΙΑΣ η ερχονταν πίισω μου η έρχονταν απο γερουλάνου τέλος πάντων δεν τους είδα γιατί ουτως η αλλως πάντα περνάω με κόκκινο πλήν ΌΜΩΣ ΜΕ ΑΣΦΆΛΕΙΑ με σταματάνε στην ΑΛΙΜΟΥ

τα χέρια στο τιμόνι σιγά σιγά οι κινήσεις σας ηταν και επτά το πρωί ρε παιδιά τους λέω δεν είμαι κανένας αντιστασιακός Αυτό θα το κρίνουμε εμεις ο ενας ηταν πολύ αγριος και δεν επαιρνε απο λόγια
    τελος παντων βγάζω το κράνος μου μετά απο άδεια γιατί είχανε τα χέρια στα μπιστόλια και αρχίζει να μου λέει τα πρόστιμα για κόκκινο 700 ευρώ αδεια δεν είχα μαζί μου ουτε ασφάλεια

μόνο ταυτότητα . δεν ξέρετε να οδηγείται κύριε . γιατί με στεναχωρείς του λέω πρωί πρωί . εσείς με στεναχωρείται να μου λέει ο ΔΙΑΣ . ημουνα παλιά στο μοτοκρός του λέω Κρίμα μου λέει γιατί δεεν εμαθες να οδηγείς ΡΕ ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΊς ΤΟΥ ΛΈΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ . και ο άλλος δεν μίλαγε ευτυχώς εχω πάρει ενα κλαμμένο ύφος τους λέω εχω γνωστούς στην γαδα και στον πειραια . μου λέει να παω εκεί να μου την σβήσουν του λέω δεν τους ε΄χω φίλους για να μου σβήνουν κλησεις τέλος παντων μου δίνει πίσω ταυτότητα και μου λέιε να φύγω . του λέω ευχαριστώ αλλα΄με στεναχώρησες πρωι πρώί εσυ μου λέει με στεναχώρησες και παραλίγο να μας πάρουνε τα κλάμματα. τώρα πως τηνγλύτωσα ουτε εγώ ξέρω .

εγω δεν υπηρχε περιπτωση να σε αφηνα σε χλωρο κλαρι!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Ηθικόν δίδαγμα; η πολλή στεναχώρια σώζει από κλήσεις;

Ρε φίλε, έλεος, παραδέχεσαι ότι περνάς με κόκκινο και μάλιστα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όπως λες και ζητάς να στην χαρίσουν; τι θα πάθεις αν περιμένεις 30 δεύτερα στο φανάρι; στην τελική φύγε 5-10 λεπτά νωρίτερα για να πας στην δουλειά σου, και πιο άνετος θα είσαι και πιο ασφαλής.
    Για πόσο νομίζεις ότι θα γλυτώνεις τις κλήσεις;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    εγω δεν υπηρχε περιπτωση να σε αφηνα σε χλωρο κλαρι!

μμμμ...σκληρο αγορι....

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    βγιατί ουτως η αλλως πάντα περνάω με κόκκινο πλήν ΌΜΩΣ ΜΕ ΑΣΦΆΛΕΙΑ
    :rotflmao:
    Give me fuel, Give me fire

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    panagiotis dim δυο ερωτήσεις μόνο.

- Δεν το καταλαβαίνεις οτι εφ όσον περνας κοκκινο οταν εσυ το θεωρείς ασφαλές, καταργείς το κόκκινο?
    - Εφ όσον πέρασες με κόκκινο εν γνώσει σου και σε μάγκωσαν γιατί άρχισες τις κλαψες?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    μμμμ...σκληρο αγορι....

οτι και να λες, εγω για κατι τετοια θα ηθελα πραγματικα να ημουν μπατσος!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    panagiotis dim δυο ερωτήσεις μόνο.

- Δεν το καταλαβαίνεις οτι εφ όσον περνας κοκκινο οταν εσυ το θεωρείς ασφαλές, καταργείς το κόκκινο?
    - Εφ όσον πέρασες με κόκκινο εν γνώσει σου και σε μάγκωσαν γιατί άρχισες τις κλαψες?
    Στεναχωρήθηκε ρε συ..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    οτι και να λες, εγω για κατι τετοια θα ηθελα πραγματικα να ημουν μπατσος!

Μητσακο φιλικα στο λεω αλλα ολο αυτο βγαζει ενα μενος και λιγο κομπλεξ...
    τετοιες εποχες τα 700αρια δεν κοβονται ευκολα.
    και ξερεις πολυ καλα οτι δεν προκειται να "βαλει μυαλο" ο αλλος με το 700αρι. θα βαλει λυτους και δεμενους να του το σβησουν και αν τελικα δεν μπορεσει θα πληρωσει 350€ και θα ριξει ενα καρο καταρες...
    προς Θεου δεν λεω οτι το λαθος δεν πρεπει να πληρωνεται. και το συγκεκριμενο ειναι μεγαλο λαθος.

αλλα ολα εχουν ενα οριο. π.χ. εγω αν ημουν μπατσος θα ημουν ανενδοτος στο αλκοτεστ.

αλλα ξερεις τι λενε...
    "Αν θελεις να δεις τι ανθρωπος ειναι καποιος, δωστου εξουσια."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    :rotflmao:

εγώ πάντα φοράω κράνος .. και όσο για ολους αυτούς που με κατηγόρησαν ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω .. αιντε γιατί πρωί πρωί με στεναχωρήσατε
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαμαχη μεταξυ Rc31 & Τροχαία Γλυφάδας
    από rc31 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 15:50
  2. Τι βλέπει η Τροχαία και πως μας πιάνει το Laser Radar
    από Wizard13 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:30
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 23:59