Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 259

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - αλήθεια ή φούμαρα ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Τα decadence ποτε δεν μου αρεσαν.... Τα υγρα της Halo για πολλους ατμιστες ειναι ισως τα καλυτερα της αγορας, αλλα εχουν κατι σαν ωριμανση. Πρεπει να ανοιξεις το μπουκαλακι και να το αφησεις μερικες ημερες... Μετα μονο δινει την πραγματικη του γευση.
    ta decadence ουτε εμενα μου καθονται καλα,και σωστα τα ΗΑLΟ θελουν 24 ωρες να ωριμασουν,ειναι ομως γαματα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	torque56_1.jpg 
Προβολές:	452 
Μέγεθος:	20,3 KB 
ID:	237029

Εγώ να σας πω την αλήθεια την καταβρήκα με το Marlborough της Decadence στα 8mg (αν και μου πέφτει ελαφρύ), έχω όμως παρατηρήσει κάτι και ζητώ την άποψη όσων έχουν δοκιμάσει τα Decadence. Άδειαζαν και σε σας τόσο γρήγορα τα δοχειάκια με τα συγκεκριμένα υγρά; Βλέπω τον άλλον με το Halo και κάνει βία 2-3 γεμίσματα τη μέρα και υπόψιν ότι πρόκειται για μεγάλη ρουφήχτρα..

Εγώ με τα Decadence χρειάζομαι 4-5 γεμίσματα τη μέρα και δεν τό'χω και συνέχεια στο στόμα (το ηλεκτρονικό τσιγάρο ε....; ), είναι φυσιολογικό αυτό; Ή έχει να κάνει με την ρευστότητα του υγρού; Πάντως το υγρό της Halo δείχνει πιο "πηχτό" απ'αυτό της Decadence..:wacko:

Όντως τελικά ο ατμοποιητής πρέπει να ήταν ελαττωματικός. Δοκίμασα με τον άλλο και ΟΚ.
    Έχω ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα, αν και έκανα το λάθος να δοκιμάσω σαν πρώτο υγρό το virginia 18mg και παρότι έχω συνηθίσει σε πολύ βαριά τσιγάρα , το 18αρι είναι overdoze.:smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εγώ να σας πω την αλήθεια την καταβρήκα με το Marlborough της Decadence στα 8mg (αν και μου πέφτει ελαφρύ), έχω όμως παρατηρήσει κάτι και ζητώ την άποψη όσων έχουν δοκιμάσει τα Decadence. Άδειαζαν και σε σας τόσο γρήγορα τα δοχειάκια με τα συγκεκριμένα υγρά; Βλέπω τον άλλον με το Halo και κάνει βία 2-3 γεμίσματα τη μέρα και υπόψιν ότι πρόκειται για μεγάλη ρουφήχτρα..

Εγώ με τα Decadence χρειάζομαι 4-5 γεμίσματα τη μέρα και δεν τό'χω και συνέχεια στο στόμα (το ηλεκτρονικό τσιγάρο ε....; ), είναι φυσιολογικό αυτό; Ή έχει να κάνει με την ρευστότητα του υγρού; Πάντως το υγρό της Halo δείχνει πιο "πηχτό" απ'αυτό της Decadence..:wacko:
    Αν η περιεκτικότητα σε νικοτίνη σου πέφτει μικρή, αυτό σε οδηγεί στο να τραβάς πιο μεγάλες τζούρες και πιο συχνά. Οπότε αυτό έχει επίπτωση στην κατανάλωση των υγρών.
    Δεν αποκλείεται γυρίζοντας σε υψηλότερη περιεκτικότηα νικοτίνης η κατανάλωση να έρθει σε καλύτερο επίπεδο.
    Δοκίμασε να δείς
    Για να μην αχρηστεύσεις τα 8άρια που ήδη έχεις, μπορείς κάλλιστα να πάρεις από ένα 18mg της ίδιας εταιριας και της ίδιας γεύσης και να τα αναμίξεις πχ 50-50 με τα 8άρια που έχεις. Έτσι θα σου βγάλει μέσο όρο 12-13mg περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Το καπνίζεις και βλέπεις αν μειώθηκε η κατανάλωσή σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Αν η περιεκτικότητα σε νικοτίνη σου πέφτει μικρή, αυτό σε οδηγεί στο να τραβάς πιο μεγάλες τζούρες και πιο συχνά. Οπότε αυτό έχει επίπτωση στην κατανάλωση των υγρών.
    Δεν αποκλείεται γυρίζοντας σε υψηλότερη περιεκτικότηα νικοτίνης η κατανάλωση να έρθει σε καλύτερο επίπεδο.
    Δοκίμασε να δείς
    Για να μην αχρηστεύσεις τα 8άρια που ήδη έχεις, μπορείς κάλλιστα να πάρεις από ένα 18mg της ίδιας γεύσης και να τα αναμίξεις πχ 50-50 με τα 8άρια που έχεις και έτσι να σου βγάλει μέσο όρο 12-13mg περιεκτικότητα σε νικοτίνη.
    Έχεις απόλυτο δίκιο, τραβάω αρκετά και συνέχεια.. απορώ πως μου ξέφυγε απ'το μυαλό να δοκιμάσω υγρό με μεγαλύτερη περιεκτικότητα νικοτίνης..

Η αλήθεια είναι πάντως ότι έχει αρχίσει να με φοβίζει αυτό το μαραφέτι γιατί μου έχει γίνει μεγάλο κόλλημα, ειδικά με αυτό το υγρό αισθάνομαι ότι έπεσα στην παγίδα, αυτήν που σε κάνει να τό'χεις συνέχεια στο στόμα και μόνο χειρότερο κάνεις τελικά στον εαυτό σου, και από θέμα υγείας αλλά και από οικονομίας, μιας και ήταν κι αυτό στα κριτήρια επιλογής.. τρελάθηκα με τη γεύση του πανάθεμά τηνε αλλά αυτός είναι και ο λόγος που θα την αλλάξω.

Βαρύτερο λοιπόν, πιο άσχημη για μένα γεύση και βλέπουμε.. γιατί αν συνεχίσω έτσι με βλέπω να τα πίνω απ'το μπουκάλι στο τέλος..

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    τρελά χαρμάνια αυτά τα υγρά. Θανάση πόσο καιρό χωρίς τσιγάρο στο στόμα;
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    χασισέλαιο εχει βαλει κανενας??
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    τι είπες τώρα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    τρελά χαρμάνια αυτά τα υγρά. Θανάση πόσο καιρό χωρίς τσιγάρο στο στόμα;

Σήμερα 14η μέρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    χασισέλαιο εχει βαλει κανενας??
    Εδώ κάτι ακούστηκε για κάτι μάγκες που βάλανε,αλλά τους περιμένουνε ακόμα να ξενερώσουνε για να μας πούνε..

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Σαν μπουρι κι εγω εχω αρχισει εδω και καποιες μερες ητ.
    Θελω να ρωτησω τους γνωστες ομως:
    Εχω ενα υγρο αναπληρωσης που ειναι σχετικα βαρυ για μενα σε νικοτινη,υπαρχει καποιο υγρο αναμειξης ωστε να χαμηλωσει η περιεκτικοτητα???Μη παει χαμενο....
    Παντως την δουλεια του την κανει....
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Εδώ κάτι ακούστηκε για κάτι μάγκες που βάλανε,αλλά τους περιμένουνε ακόμα να ξενερώσουνε για να μας πούνε..
    Ακόμα;;;;;;;;
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
    Σαν μπουρι κι εγω εχω αρχισει εδω και καποιες μερες ητ.
    Θελω να ρωτησω τους γνωστες ομως:
    Εχω ενα υγρο αναπληρωσης που ειναι σχετικα βαρυ για μενα σε νικοτινη,υπαρχει καποιο υγρο αναμειξης ωστε να χαμηλωσει η περιεκτικοτητα???Μη παει χαμενο....
    Παντως την δουλεια του την κανει....
    Ναι. Παίρνεις το ίδιο χωρίς νικοτίνη και τα αναμειγνύεις σε ότι ποσοστό θέλεις. Βασικά μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε υγρό δεν έχει νικοτίνη αλλά αν μπερδέψεις αρώματα δεν ξέρω τι θα βγει.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    Ακόμα;;;;;;;;
    Νομίζω πως αυτή είναι και η απάντησή σου. Τόσος καιρός πέρασε, δεν μπορεί να μην είναι καλό!
    Sent from me using a computer.

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Ναι. Παίρνεις το ίδιο χωρίς νικοτίνη και τα αναμειγνύεις σε ότι ποσοστό θέλεις. Βασικά μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε υγρό δεν έχει νικοτίνη αλλά αν μπερδέψεις αρώματα δεν ξέρω τι θα βγει.
    Το θεμα ειναι οτι για την συγκεκριμενη γευση υπαρχει μονο high σε νικοτινη,αλλιως θα ηταν ευκολα τα πραγματα.
    Ισως αν το αραιωσω με μια VG βαση???
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Όλη η αλήθεια για το πως φτιάχονται τα παγωτά!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 08:41
  4. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  5. Αλήθεια; Ψέματα;;;
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων