Κι αυτα για την ημερα...
Αφου εμειναν τα πραγματακια στο φουρνο κανενα εικοσαλεπτο με μισαωρο ακομα να ψηθει καλα το χρωμα, αφησα το χρωμα να τραβηξει καλα και καναμε μια παυση για φαγητο και καφε..
Ηταν κουραστικη μερα..
Το απογευμα ειχαν στεγνωσει μια χαρα, το χρωμα ειχε σκληρυνει εντελως..
Πολυουρεθανη γαρ..
Ετσι φορτωθηκαν με προσοχη στο αυτοκινητο και πηραν μαζι μου το δρομο της επιστροφης..
Πισω στη βαση τους... για να μπουμε στο ομορφο πλην δυσκολο κομματι του restore..
To δεσιμο..
![]()
Πατέρας πια..
μπραβο φιλε! πολυ καλη δουλεια!
εχεις μπει στο τριπακι βλεπω πολυ καλα!
(θελω κι εγω να μπω σε τριπακι ανακατασκευης αλλα η ρημαδα η σχολη δε μου δινει χρονο....)
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Να'σαι καλα φιλε μου.. Σ'ευχαριστω!!
Η ανακατασκευη θελει πολλα .. αλλα τα κυρια συστατικα, χωρις τα οποια.. ολα τα υπολοιπα ειναι αχρηστα.. ειναι η επιθυμια και το μερακι..
Εγω δουλευω σε 2 δουλειες, και βραδια και σαβ/κα..
Ο,τι βλεπεις ειναι στα κενα του χρονου μου..
(αν με χωρισει η δικια μου, τουλαχιστον θα μου μεινουν τα μηχανακια..
:rotflmao: :rotflmao: )
Πατέρας πια..
Kαλη συνεχεια![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
κοντοχωριανε φιλε μου (ωρωπος-μηλεσι)συγχαρητηρια για τη δουλεια και το μερακι σου![]()
πολυ χαιρομαι να κυκλοφορουν ολο και περισσοτερα προσεγμενα παπακια στο δρομο![]()
εχω μονο καποιες παρατηρησεις να κανω επειδη μολις τελειωσα την ανακατασκευη του δικου μου glx http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=109651
δεν ειδα να κολησες τοτρακαρισμα στο φτερο με αργκον η μπρουτζο βορακα.αν το παρελειψες οι στρεβλωσεις του πλαισιου θα σπασουν τον πολυεστερα και τη βαφη.επισης ολο το φτερο απο κατω ειχες σκουριες που δουλευουν εσωτερικα.θελει τριψιμο με βουρτσακι,περασμα υγρο για σκουρια,αρμοκολλες σε ολες τις ραφες και ψυχρο γαλβανι.και αν εισαι ψυχακιας(σαν εμενα)κεροπισα στο κατω μερος του φτερου.η παραπανω διαδικασια και στη φωλια που μπαινει το ρεζερβουαρ.
αν θελεις βοηθεια στην ευρεση ανταλλακτικων στειλε πμ καλη συνεχεια...
ΥΓ.ο σκελετος βαφεται καλυτερα κρεμαστος,για να εχεις προσβαση και στα κατω σημεια![]()
Πλάκα μου κάνεις???????
......που τα βρίσκεις????
Στείλε κάνα μηχανάκι και σε μας.............!!!!!!!!!
Ωραίο χρώμα!!!
![]()
![]()
![]()
Μπραβο φιλε,για το μερακι σου και για την αγαπη σου για την παπια.
Προχωρα γερα και αμα κολλησεις πουθενα,εδω ειμαστε.![]()
thanx παιδες!!!
Να ειστε καλα!!! Θα μου χρειαστει βοηθεια... μεχρι εδω ολα καλα κι ευκολα ηταν..
![]()
Ispiros: Σ'ευχαριστω φιλε κοντοχωριανε.. Οι παρατηρησεις σου ειναι πολυ σωστες, όμως πρεπει να υψωσω και μια γραμμη υποτυπωδους υπερασπισης…![]()
![]()
Όταν εφερα το τρακαρισμα, διαπιστωσα πως το μεταλο είναι αρκετα σκληρο και καλα νευρωμενο, που κι ετσι να το αφηνα δεν θα τσακιζε.. οποτε δεν εκρινα απαραιτητη καποια ματιση με αργκον..
Απλα απ’τη μεσα μερια του θολου μπηκε υαλοπανο με πολυεστερα κι από πανω πολυεστερικος στοκος κι εκαναν σωμα.. Αφου τριφτηκαν, επεσε σιδηροστοκος και μετα το σουλφασερ.
Δεν πιστευω ότι θα σπασει.. (σου υποσχομαι αν δω εστω κι ένα ραγισμα να σε επιβεβαιωσω δημοσια.. χεχεχε )
Εσωτερικα, δυστυχως δεν υπηρχε δυνατοτητα για ψυχρο γαλβανι.. τα υλικα εκει ηταν περιορισμενα.. Εκει οντως θα μπορουσε να γινει πιο καλη δουλεια..
Απλα ετριψα καλα το εσωτερικο με τριβεια και γυαλοχαρτα, φυσηξα με το κομπρεσερ, περασα πετρελαιο, ξαναετριψα, και μετα σουλφασερ.. Ελπιζω να μη μας προδωσει..
Οσο για το κρεμασμα του σκελετου… τον εφαγα τον βαφεα-πατερα να το κρεμασουμε… Ειχε κολλησει να γινει κατω η βαφη. Γονατισε πρωτα το σκελετο στο λαιμο για να βαψει εσωτερικα και μετα τον καθισε στην ουρα για τα υπολοιπα.. Τι να του πω…![]()
Τελος την ανακατασκευη του glx την ειχα παρακολουθησει, thanx που μου τη θυμισες, θα με βοηθησει πολύ!!! Εκει ομως εχεις κανει ΔΟΥΛΕΙΑ.. τι να λεμε..
Δεν νομιζω να καταφερω να κανω τοσο καλη ανακατασκευη κι εγω στο cub..
Θα προσπαθησω όμως να κανω ο,τι καλυτερο μπορω!!
Μεινετε κοντα.. γιατι ερχεται το κομματι-πακετο.. Αυτο του δεσιματος!!!
![]()
![]()
![]()
Πατέρας πια..