Τώρα Πάτρα αστράφτει και βροντάει, σε λίγο θα ρίχνει τουλούμια. Περιμένετε να δούμε καιρό Κυριακής και αποφασίζουμε.
Τώρα Πάτρα αστράφτει και βροντάει, σε λίγο θα ρίχνει τουλούμια. Περιμένετε να δούμε καιρό Κυριακής και αποφασίζουμε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Tα προγνωστικα παντως δεν ειναι με το μερος μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τώρα Πάτρα αστράφτει και βροντάει, σε λίγο θα ρίχνει τουλούμια. Περιμένετε να δούμε καιρό Κυριακής και αποφασίζουμε.![]()
nomo korinthias twra rixnei poly nero...
ma para poly
Απο ότι φαίνεται θα έχει πολύ βροχή πάλι....Εκτός αν την πατήσουμε όπως την περασμένη εβδομάδα....
Δυστυχώς αυτό το ΣΚ προέχει το μεροκάματο για μενα. Δε μπορώ να έρθω.
Κι όσο για τη βροχή ξεκολλάτε επιτέλους!![]()
Δεν είπαμε να ξεκινήσετε άμα έχουν ανοίξει οι ουρανοί και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χείμαροι αλλά μια συνεφούλα δεν είναι ικανή να σας ρίξει το ηθικό. Παίρνετε αδιάβροχα και τα φοράτε αν χρειαστεί!
Γιαλατζί μηχανόβιοι ρε πστμ![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Κακές παρέες κανεις εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Δεν είπαμε να ξεκινήσετε άμα έχουν ανοίξει οι ουρανοί και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χείμαροι αλλά μια συνεφούλα δεν είναι ικανή να σας ρίξει το ηθικό. Παίρνετε αδιάβροχα και τα φοράτε αν χρειαστεί!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μ όποιο δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κακές παρέες κανεις εσυ![]()
![]()
![]()
![]()
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Παίδες η βόλτα θα γίνει καιρού θέλοντος και θα συμφωνήσω με τον ichigo για το θέμα της βροχής.
Θα περιμένουμε να δούμε πως θα πάει ο καιρός και αν είναι εντάξει ξεκινάμε!!!!!!
Ισχύουν τα ίδια που έχω γράψει στην αρχή του ποστ
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Συμφωνώ πολύ μαζί σου, αλλά μέχρι στιγμής αν έχεις δει καθόλου τις προγνώσεις του καιρού μιλάνε για αρκετή βροχή.Αν όλοι την εβδόμαδα είσαι πάνω στη μηχάνη και το μονο που κάνεις είναι να τρως βροχή και κρύο (δ μιλάω για την βδομάδα που πέρασε αλλά γενικότερα),θέλεις ρε πούστη μου να πας την Κύριακή σου μία βόλτα σχετικά άνετος!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Γιαλαντζί είσαι εσύ που το λες!!!!!!!
Μέσα στην εβδομάδα καβαλάς καθόλου την μηχανή σου???'Η περίμενεις το σ/κ????
Φιλικά χωρίς να θέλω να δημιουργήσω ένταση...wave2:![]()
![]()
Αν ο καιρός δείξει λίγο καλή διάθεση,φύγαμε!! :
καλα τα λες ρε peter αλλα ριχνε και μια ματια στα εμοτικονς που βαζουν μερικοι εδω μεσα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Συμφωνώ πολύ μαζί σου, αλλά μέχρι στιγμής αν έχεις δει καθόλου τις προγνώσεις του καιρού μιλάνε για αρκετή βροχή.Αν όλοι την εβδόμαδα είσαι πάνω στη μηχάνη και το μονο που κάνεις είναι να τρως βροχή και κρύο (δ μιλάω για την βδομάδα που πέρασε αλλά γενικότερα),θέλεις ρε πούστη μου να πας την Κύριακή σου μία βόλτα σχετικά άνετος!!!!!
![]()
Αν ο καιρός δείξει λίγο καλή διάθεση,φύγαμε!! :
το γιαλαντζι το λεει για να μας πειραξει το παλικαρι! οχι να το παιξει ανωτερος!![]()
![]()
Με 15000+ χλμ το χρόνο πάνω στο ληστή δε μπορείς να πεις πως είμαι και τόσο fan του αυτοκινήτουΑρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Συμφωνώ πολύ μαζί σου, αλλά μέχρι στιγμής αν έχεις δει καθόλου τις προγνώσεις του καιρού μιλάνε για αρκετή βροχή.Αν όλοι την εβδόμαδα είσαι πάνω στη μηχάνη και το μονο που κάνεις είναι να τρως βροχή και κρύο (δ μιλάω για την βδομάδα που πέρασε αλλά γενικότερα),θέλεις ρε πούστη μου να πας την Κύριακή σου μία βόλτα σχετικά άνετος!!!!!
![]()
Αν ο καιρός δείξει λίγο καλή διάθεση,φύγαμε!! :![]()
Γενικότερα που λες δε νομίζω να έχουμε φάει και πολύ βροχή όντας ερχόμενοι από καλοκαίρι![]()
αλλά το να μπαίνουμε και να ποστάρουμε στη βόλτα που πρότεινε το παιδί ουυυυ 666 βροχή μακριά!! είναι σαν να βάζουμε την προσωπική μας βολή πάνω από το χαβαλέ - με τα ευτράπελα και τις αναποδιές - που έχει πάντα κάθε βόλτα + του ότι δημιουργεί bad mood και στους υπόλοιπους. Καλές οι προβλέψεις αλλά δεν είναι δυνατόν να λογαριάζουμε αποκλειστικά πάνω σε αυτές και να στερούμαστε το χαβαλέ μας και τη βόλτα μας επειδή η ΕΜΥ πολλές φορές κ@υλαντίζει (τρανή απόδειξη το προηγούμενο ΣΚ).
Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ![]()
Τι να πουν και οι Γερμαναράδες που χειμώνα-καλοκαίρι ανοίγουν οι ουρανοί σε Shwarzwald και Bayerischer Wald αλλά δε μασάνε και είναι προβλεπέ με τα αδιάβροχά τους(αχ και να διασχίζαμε τους απέραντους κάμπους του Holstein τώρα
:a07: )
Αυτά και πολλές![]()
![]()
![]()
Εγω ξέρω οτο απο τότε που βγηκαν τα μετεό sites κοπήκαν οι βόλτες.
Ποσταριστηκε απο Δευτερα βόλτα για Κυριακή και απο Τρίτη αρχισαν τα "βλεπω βροχές"
Αμα ειναι να περνατε τον καιρό σας στο poseidon/meteo/freemeteo κλπ, δε θα βγείτε ποτέ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποσταριστηκε απο Δευτερα βόλτα για Κυριακή και απο Τρίτη αρχισαν τα "βλεπω βροχές"
Αμα ειναι να περνατε τον καιρό σας στο poseidon/meteo/freemeteo κλπ, δε θα βγείτε ποτέ![]()
+1000
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Εσύ αγάπη μου ν' αφήσεις τις θεωρίες και να πας να κάνεις σέρφ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Πάντως Πάτρα ρίχνει ασταμάτητα από χθες και δεν νομίζω ν' αλλάξει κάτι έως αύριο και όσο να το κάνεις το να ξεκινάς εκδρομή με βροχή εγώ τουλάχιστον το βρίσκω χαζό. Βόλτα είπαμε να πάμε και όχι να μετρήσουμε ποιος την έχει πιο αδιάβροχη (την κορντούρα πάντα)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).