Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 98 από 98

Θέμα: Service αυτο το πολυτιμο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    service manual λέγεται και υπάρχει για κάθε μοτοσυκλέτα ( αυτοκίνητο ...κτλ ) και διανέμεται στους μηχανικούς των επίσημων αντιπροσωπιών περιγράφοντας αναλυτικά κάθε εργασία και βίδα της μοτοσυκλέτας μας .
    Πλάκα σου κάνω για το How To ρε, και εγώ το έχω το service manual τις δικιάς μου.

(στα γερμανικά βέβαια, αλλά με τα σχέδια βγαίνει άκρη)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Τι λε ρε παιδι μου... τοσο τραγικα ειναι τα πραγματα... Για πες
    Θελει πολυ προσοχη οταν αλλαζεις τα λαδια κ το φιλτρο του αερα
    Σοβαρέ όταν έρθει η ώρα να ξανα-αλλάξω τα μπουζί και το φίλτρο αέρα στο Τρανσάλπ θα σε φωνάξω να μου το κάνεις εσύ αλά "φιλικά πάντα" κι επειδή το πάμε έτσι θα κεράσω και φράπα.

Μη μου ζητάς να σου φέρνω τσιγάρα στο τρελάδικο μετά, τομπούλογλου, μην τον είδατε..:rotflmao:

Έχει να κάνει και με το μηχανάκι που καβαλάς, πίστεψέ με, στο Τρανς πολλά "απλά" πράγματα θα προτιμούσες να πληρώσεις να στα κάνουν άλλοι.. είχα CBF και είδα τη διαφορά όταν αποφάσισα και στο Τρανς να γλυτώσω έξοδα αφού και τα χέρια μου πιάνουν τα βασικά, και οι εργαλειοθήκες μου είναι γεμάτες με τα απαραίτητα και κάμποσα παραπάνω..

Απαραίτητη όμως για μένα είναι και η ψυχολογική ηρεμία, και ο ελεύθερος χρόνος... πολλές φορές πιο απαραίτητα από μερικά ευρώ.
    Ανάλογα πάντα την περίπτωση βέβαια..

ΥΓ: Θωμά τα λέω καλά;

Παλαιό μέλος
    Οδηγάω παπάκι οπότε ίσως πει κάποιος ότι δεν δικαιούμαι να μιλάω.
    Αλλά χωρίς καμία σχέση με το χώρο, κάθε τι που έβλεπα το μάστορα να κάνει 2-3 φορές το δοκίμαζα και μόνος μου.
    Στην τελευταία αλλαγή δοκίμασα να ρυθμίσω και βαλβίδες. Με τη βοήθεια του service manual το έλυσα όσο χρειαζόταν. Μετά με λίγο προσπάθεια βρήκα το νεκρό σημείο που ήθελε και μετά από πολύ πειραματισμό κατάλαβα και τι σημαίνει διάκενο. Από εκεί και πέρα , όλα ίσιωμα.
    Ο μάστορας θα τα κάνει όλα όσα κάνω εγώ πιο γρήγορα και πιο άνετα.
    Αλλά γουστάρω να τα καταφέρνω μόνος μου και τα χρήματα που έχω γλιτώσει δεν είναι λίγα.

ΥΓ ΠΡΟΣ τους εργατοπατέρες.
    Όταν εγώ σε λίγο δε θα έχω δουλειά, αν υποθέσουμε ότι πλήρωνα κανονικά 20 ευρώ την αλλαγή λαδιών 12 χρόνια, θα έρθει ο μάστορας να με συνδράμει?
    ΔεΝομίζωΤάκη.
    Όταν θα έχω καλύψει τον εαυτό μου και την οικογένειά μου τότε θα βοηθήσω δεξιά και αριστερά.
    Μέχρι τότε ... ό,τι μπορώ κάνω
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Οτι μπορει & θελει να κανει ο καθενας το κανει
    Ειναι καθαρα θεμα προσωπικης επιλογης-ορεξης- & ποσο χρονο θα επενδυσεις
    Αγορια ,ετσι το βλεπω εγω ..τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι :a16: το θρεντ να γεμιζει...

Σπεύδε βραδέως..

Ο Sniper εργατοπατερας... :a5:
    Το αστειο επιχειρημα πιστευω του ξεφυγε, μη του βγαλουμε κ το ονομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από chriscrypton
    Οτι μπορει & θελει να κανει ο καθενας το κανει
    Δεν ειναι τοσο απλο...
    Οι περισσοτεροι "γνωστες" εδω μεσα επικροτουν την ληστεια του σερβις μεσω του χειροτερου τροπου, "τρομος".
    "Προσεχε ! πρεπει να το πας στον μαστορα γιατι αλλιως θα παθεις μεγαααλο κακο"
    Ο αλλος ο εξυπνακιας ειπε το κορυφαιο, "κ αν χτυπησεις το φιλτρο με το σφυρι ? θα παρεις το μοτερ στο χερι, οποτε... μαστορα"
    Οτι να ναι :a31:

Ολα αυτα δεν θα ηταν τοσο εμετικα αν το χρημα ρεει αφθονο. Με τους μισους απο δω μεσα της ταξης των 600... μου κανει καπως.

Κ τελος:
    Αν εισαι τοσο καθυστερημενος ωστε να μην μπορεις να βιδωσεις ΙΣΙΑ μια βιδα για τα λαδια, η να περασεις 4 τακακια (εστω λαθος στην αρχη, δεν θα παθεις τιποτα), ε τοτε ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορεσες να παρεις καν διπλωμα..

Αν σου περισσευουν ? Τραβα δωστα ρε φιλε, τι με νοιαζει.

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Σεβαστες οι αποψεις σου & οι προβληματισμοι σου sovaros.
    Ετσι κι αλλιως απαντας μονος σου στα ερωτηματα που θετεις γιατι βλεπεις τα πραματα μονοπλευρα, σεβαστο και αυτο μαν, επιλογη σου.
    Εχοντας διαβασει ολα οσα παραθετεις επι του θεματος συμφωνω στο κομματι του να κανεις οτι περναει απο το χερι & τις γνωσεις σου σε θεματα συντηρησης & παραλληλα να εμπλουτισεις & τις γνωσεις σου ,αλλα θα διαφωνησω με το γενικο κομματι οπου ολα κρινονται απο το κοστος σε χρημα
    με παραδειγματα που ειναι εκτος του αρχικου θεματος.

Μαν ειναι απλο αν το σκεφτεις απλα
    Σπεύδε βραδέως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user

Ο αλλος ο εξυπνακιας ειπε το κορυφαιο, "κ αν χτυπησεις το φιλτρο με το σφυρι ? θα παρεις το μοτερ στο χερι, οποτε... μαστορα"
    Οτι να ναι :a31:

Κάτι ήξερα εγώ που δεν ήθελα να γράψω σε δικό σου θέμα .

Δεν είσαι τυχαία τόσο αχώνευτος από ένα ολόκληρο φόρουμ .
    Καλές αλλαγές λαδιών σου εύχομαι .

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε περιπτωση που καποιος δεν καταλαβε το γιατι...

i won't feed the troll.γι αυτο.

υ.γ.σοβαρε(ψου) το να προκαλεις δεν δειχνει οτι μπορεις να κανεις κουβεντα.ολοι λενε οτι καποια βασικα πραματα μπορεις να τα κανεις στη μηχανη σου.οχι ολα.τωρα εσυ για να υποστηριξεις οτι μπορεις να τα κανεις ολα προσβαλεις οπως μπορεις οποιον διαφωνει μαζι σου.

:a28: :a019: και
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Σας εχει παρουσιαστει αυτο το προβλημα
    από iannis στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 15:03
  2. Αυτο Το Ξερατε;....
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2004, 09:47
  3. Μην Διαβασεισ Αυτο Το Post
    από monstermind στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ