και εγω στα ιδια χαλια ειμαι εδω και 3 μηνες .δεν με παιρνει κανεις για δουλεια γιατι ειμαι μεγαλος( 39)
KLE 400-XT 250.
ποια 35...μεχρι 29 αν 30ρισεις ΤΕΛΟΣ. Τα τελευται 3 χρονια...και ειδικα αν εισαι γυναικα (ναι ειδικα) οταν λες 30+ ηλικια σου λενε <<θα εχετε αλλες υποχρεωσεις και δε το θελουμε αυτο>> τουτεστιν παιδια.Και να το λενε αυτο γυναικες (με οικογενεια) σε γυναικες (που πανε για συνεντευξη).Αληθινα γεγονοτα...και σε μενα το εχουν πει μια φορα...περσυ.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
προς (Mostra)damoS και οχι μονο
σαουδικη αραβια και γενικα νοτο δεν ειμαι αλλα μιας και ειμαι εξωτερικο,αν πραγματικα τοχεις αποφασισει πες δυο κουβεντες για τον τομεα σου και αμα μπορεσω και ξερω,ευχαριστως να σε βοηθησω αν θες νανεβεις πανω.
εννοειται το αυτο και για οποιον/αν αλλον/η θελει.
φιλικα
γιαννης
ελβετια
μα μασημενη τροφη κι εσεις θελετε χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
Έχω θέσει στον εαυτό μου ένα όριο μέχρι τον Ιανουάριο, αν δε βρω κάτι, θα ψαχτώ για εξωτερικό. Έχω ζήσει κάποια χρόνια εξωτερικό και θα ήθελα να το αποφύγω, τουλάχιστον αν δεν έχεις βρει μια δουλειά που να σε ενδιαφέρει πολύ είναι ζόρικα, αλλά πραγματικά η κατάσταση δε πάει άλλο εδώ...