Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όλοι με την καλή κουβέντα ειστε ρε μλκς..
Κωστή, μην τους ακους.
Ή δεν σε γουστάρουν, ή δεν ξέρουν (Ο φωτάκος πχ)
Μην βιάζεσαι.. μετα τα 50 ωριμάζει για γάμο ο άντρας..
![]()
![]()
Κωστή, μην τους ακους.
Ή δεν σε γουστάρουν, ή δεν ξέρουν (Ο φωτάκος πχ)
Μην βιάζεσαι.. μετα τα 50 ωριμάζει για γάμο ο άντρας..
![]()
![]()
Φίλε μου μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα της εποχής. Δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να νοιαζόμαστε αν αρεσε στον καλεσμένο μας η διασκέδαση με τον DJ που φέραμε. Δεν έχουμε πια τα χρήματα που είχαμε ίσως παλιά. Εμείς σου λέμε για τα χρήματα και εσύ μας λές για την ποιότητα της διασκέδασης που προσφέρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Προφανώς η πλεοψηφία εδώ μέσα, δεν την έχει πατήσει και να αναρωτιέται, μήπως τελικά να έδινα αλλα 100 ακομη και να έπαιρνα τον άλλον?
(γιατί τους τα έπρηξε ο κόσμος που δεν διασκέδασε)
Μάλλον τελικά όλοι εσείς κάνετε τα εύκολα γλέντια εδώ μέσα και συμβιβάζεστε ενώ εγώ έχω πέσει στα περίεργα γούστα-σόγια.
Δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως, μαχαίρι στο λαιμό κανενός δεν μπαίνει.
Είπα και νωρίτερα. Γνώμη σας και γνώμη μας.
Σε όλα αυτα που είπα γιατί δεν ανέφερες τίποτα παρα λές γνώμη μας και γνώμη σου? Που είναι τα επιχειρήματα σου για τα χρήματα που ζητάς? Γιατί όλα αυτα που ανέφερες καταρίφθηκαν σαν χάρτινος πύργος. Σας είπα και παραπανω: Πείστε με οτι έχω λάθος και θα το παραδεχτω αμέσως και μην μας λές για συμβιβασμούς και περίεργα γούστα.
Και ξαναλέω δεν κάνουμε αντιπαράθεση εδω μέσα αν νομίζεις οτι σου κάνουμε επίθεση, απλή συζήτηση και παράθεση αποψεων κάνουμε.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Ελα παραδέξου το.. βαριέσαι και δεν έχεις τι να κάνεις ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
Ανύπαντρος ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Ελα παραδέξου το.. βαριέσαι και δεν έχεις τι να κάνεις ε??![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγώ μια χαρά το έχω πιάσει το νόημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Φίλε μου μάλλον δεν έχεις πιάσει ....... παράθεση αποψεων κάνουμε.
Απαντάω πάντα σύμφωνα με αυτά που συναντάω.
Ξέρεις πόσσοι έχουν έρθει και όταν κάνουμε το ραντεβού για να τα πούμε κατιδίαν, μου αρχίζουν τα δεν ακούς κανέναν, δεν παίζεις αυτό, δεν παίζεις εκείνο, δε γουστάρω τσάμικα, δε γουστάρω θώδη και όταν έρχεται η ώρα του γλεντιού από την πίεση του κόσμου τελικά μου λένε κάντους να χορέψουν?
Τέλος πάντων, εντάξει παιδιά.
Έτσι θέλετε, έτσι κάνετε.
Μπράβο σας, δικαίωμά σας,
Εγώ τόσα θέλω. Θες? Έχει καλώς. Δε θες? Πάλι έχει καλώς.
Όταν θα έρθει η ώρα, όσοι δεν το έχετε λουστεί (σόρρυ για το βαρύ ρήμα αλλά έτσι είναι) θα το λουστείτε.
Γιατί κακά τα ψέματα, κακές οι αφραγκίες, αλλά 150 άτομα x 18 ευρώ το άτομο (στην ξεφτίλα) = 2.700 ευρώ + 200 dj = 2.900 ευρώ
Κι αν αποτύχει??? Κι αν δεν έλεγε τελικά??? Κι αν... κι αν... κι αν.... ?????? Μα για άλλα 100???????????????
Όσο και να λείπουν τα φράγκα, τα 2900 γίνονται 3000. ΑΝΕΤΑ.
Μου αρέσει δεν μου αρέσει, τις απόψεις σας τις ακούω.
Σας αρέσει δεν σας αρέσει, τις απόψεις μου τις ακούτε.
Ανοιχτή αγορά είναι, έρευνα αγοράς κάνετε, ψάχνετε, διαλέγετε, παίρνετε.
Απλά πράγματα.
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Παντρεμένος και με ενα παιδί...σόρυ μια θεά.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ανύπαντρος ε;![]()
![]()
και απορρίπτουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Ανοιχτή αγορά είναι, έρευνα αγοράς κάνετε, ψάχνετε, διαλέγετε, παίρνετε.
![]()
(τίποτε το προσωπικό, περί της όλης "φιλοσοφίας" του αρμέγματος του γάμου το σχόλιο)
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μπράβο σας!!! Δεκτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
και απορρίπτουμε
![]()
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Εκεί που είσαι ήμουνα κλπ..Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Παντρεμένος και με ενα παιδί...σόρυ μια θεά.![]()
Να σου ζήσει η θεά
Επίσης απορρίπτουμε και τον γάμο σαν υπόλοιπο μιας εποχής που περασε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
και απορρίπτουμε
![]()
(τίποτε το προσωπικό, περί της όλης "φιλοσοφίας" του αρμέγματος του γάμου το σχόλιο)
![]()
Σήμερα δεν χρειάζεται η γυναίκα την ασφάλεια της παρουσίας του άντρα (με ότι βέβαια συνεπάγεται αυτό) οπότε δεν χρειάζονται και γάμοι και άλλα τέτοια.
Ένα χαρτί για τα περουσιακά και τέλος θα έπρεπε να είναι..
Α, να ζήσετε ρε Κωστή, βίον ανθόσπαρτον, καλούς απογόνους κλπ![]()
![]()
Kαι πως θα τη βγάλουνε παπάδες, καντηλανάφτες, ψάλτες, κηροπωλεία, μπουμπουνιεράδικα, ράφτες, χωτ κουιτούρ, κομμωτήρια, υποδηματοπωλεία, λουλουδιεράδικα, χώροι δεξιώσεων, ζαχαροπλαστεία, κάβες, ντιτζέηδες και λοιποί πολλοί;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ένα χαρτί για τα περουσιακά και τέλος θα έπρεπε να είναι..
Κλέφτες θα γενούνε οι αθρώποι;
Kαι το στίγμα της ανύπαντρης και σπιτωμένης; Πωπωπώ!
Και τα κοπέλια! Φαντάσου κατακραυγή από τα λοιπά κοπελάκια!
:wacko:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Kαι πως θα τη βγάλουνε παπάδες, καντηλανάφτες, ψάλτες, κηροπωλεία, μπουμπουνιεράδικα, ράφτες, χωτ κουιτούρ, κομμωτήρια, υποδηματοπωλεία, λουλουδιεράδικα, χώροι δεξιώσεων, ζαχαροπλαστεία, κάβες, ντιτζέηδες και λοιποί πολλοί;
Κλέφτες θα γενούνε οι αθρώποι;
Kαι το στίγμα της ανύπαντρης και σπιτωμένης; Πωπωπώ!
Και τα κοπέλια! Φαντάσου κατακραυγή από τα λοιπά κοπελάκια!
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
εχετε μαστερ στην "οδοστρωση"...
μην τα κανετε ολα ισιωμα...
για μενα καπου στη μεση ειναι η λυση...
και παιζει και το θεμα του ονοματος του παιδιου.δεν πρεπει να βαπτιστειγια να γραφτει?
οποτε σου λεει ο τραγος ,πρεπει και να εισια παντρεμενος χριστιανικα για στο βαπτησω...
οποτε συμβιβαζεσαι και λες "δε γαμιε,θα την κανω την θυσια αλλα με μετρο..."
ετσι το ειδα εγω...αλοιμονο αν ηταν διαφορετικα θα τα κραταγα να κανω τπτ αλλο...το μεκανακι εχει μεινει πισω λεμε...![]()
Επίσης απορρίπτουμε και τον γάμο σαν υπόλοιπο μιας εποχής που περασε.
Η πιο σωστη κουβεντα που γραφτηκε σε ολο το thread..
Πατέρας πια..
Ευτυχώς όχι πια. Ονοματοδοσία στο δήμο και τέλος καλόν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και παιζει και το θεμα του ονοματος του παιδιου.δεν πρεπει να βαπτιστειγια να γραφτει?
![]()