Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 105

Θέμα: Που είναι η Honda?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    το λέω στο επόμενο post μου, αλλά και στο προηγούμενο. γιατί να πρέπει να το επαναλάβω;

το απόλυτο μηχανάκι δεν έχει το απόλυτο γκάζι και κανένα «απόλυτο» σε κάτι μηχανάκι δεν είναι το καλλίτερο all around το οποίο το παντρεύεσαι και ζεις μαζί του.

Σε τι υπερτερεί του ανταγωνισμού δεν λες όμως. Απλά παραδέχεσαι πως στο γκάζι, σίγουρα υστερεί. Οπότε απάντηση δεν δίνεις.

γιατί, τι φοβάσαι; σχολίασέ το ελεύθερα.

Δεν φοβάμαι τίποτα. Απλά η "επανάσταση" της honda στην γρήγορη σειρά της έγινε από το 08 και μετά.

σφαλιάρες τρώει αυτός που τις έλκει προς το μέρος του
    Σφαλιάρες μπορεί να "ζητάει" αυτός που τις έλκει όπως λες και συμφωνώ μαζί σου, αλλά στο τέλος τις τρώει ο πιο αδύναμος και δεν μιλάω απαραίτητα για σωματική αδυναμία. Για την άλλη μιλάω, όπως και για διαφορετικού τύπου σφαλιάρες. ...

Ας μην το συνεχίσουμε άλλο αυτό όμως, γιατί χαλάμε το θέμα που δημιούργησε ο φίλος.
    Είπαμε ότι ήταν να πούμε.

* http://www.youtube.com/watch?v=-0D3cotZvAc

Πάρε και μερικές μπύρες και προσοχή με ό,τι καβαλάς, ακόμη και αν είναι honda που ως γνωστόν δεν τρέχουν!!!
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Ο Katath είναι εκείνος που ήθελε να πάρει για πρώτη μηχανή Hayabutsa. Κάτι παραπάνω θα ξέρει :wacko:

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Ας μην το συνεχίσουμε άλλο αυτό όμως, γιατί χαλάμε το θέμα που δημιούργησε ο φίλος.
    Είπαμε ότι ήταν να πούμε.
    πάντως το post μου στο οποίο αναφερόσουν και που μου έκανες quote, είχα βάλει ένα link, του έριξες μια ματιά;

αυτό το έγραψα ως απάντηση εκείνου του post στο οποίο έκανα quote, το οποίο έλεγε ότι η μόνη αναβάθμιση του 2012 είναι η μάσκα και το όργανο, που ήταν ανακριβές.

όσο για τα μηχανάκια είπαμε, ο άλλος άμα φάει κόλλημα με το gsxr το έφαγε, τι να του πω εγώ. αλλά εσένα αν δεν σου αρέσει το cbr επειδή έχει 2 άλογα λιγότερα από το gsxr (παρέθεσα κι άλλα παραδείγματα), τότε πάω πάσο.

η χόντα σου δίνει ένα μηχανάκι να το φορτώσεις και να πας ταξιδάκι ή σπίτι δουλειά αν θες. αν θες να τα πατάς όλα, του βάζεις λεφτά και το κάνεις τούμπανο και μετά τα πατάς όλα. αλλά αν μιλάμε για δρόμους, τα ξεχνάμε αυτά τα καγκουριλίκια και απλά οδηγάμε βόλτα μαζί με την παρέα μας, για κόντρες και τα ρέστα μόνο σε πίστα αν διαθέτεις τον παρά. μακάρι να μπορέσουμε να βρεθούμε κάποτε σε πίστα εγώ με το blade κι εσύ με το ό,τι έχεις και τότε βλέπουμε στην πράξη τι είναι αυτά που λέμε.

* http://www.youtube.com/watch?v=-0D3cotZvAc

Πάρε και μερικές μπύρες και προσοχή με ό,τι καβαλάς, ακόμη και αν είναι honda που ως γνωστόν δεν τρέχουν!!!
    άμα θέλουν τρέχουν και δεν τις φτάνεις με το mixxer σου. :rotflmao:

μπύρες πίνει αυτός που τις έλκει προς το μέρος του

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    πάντως το post μου στο οποίο αναφερόσουν και που μου έκανες quote, είχα βάλει ένα link, του έριξες μια ματιά;

αυτό το έγραψα ως απάντηση εκείνου του post στο οποίο έκανα quote, το οποίο έλεγε ότι η μόνη αναβάθμιση του 2012 είναι η μάσκα και το όργανο, που ήταν ανακριβές.

όσο για τα μηχανάκια είπαμε, ο άλλος άμα φάει κόλλημα με το gsxr το έφαγε, τι να του πω εγώ. αλλά εσένα αν δεν σου αρέσει το cbr επειδή έχει 2 άλογα λιγότερα από το gsxr (παρέθεσα κι άλλα παραδείγματα), τότε πάω πάσο.

η χόντα σου δίνει ένα μηχανάκι να το φορτώσεις και να πας ταξιδάκι ή σπίτι δουλειά αν θες. αν θες να τα πατάς όλα, του βάζεις λεφτά και το κάνεις τούμπανο και μετά τα πατάς όλα. αλλά αν μιλάμε για δρόμους, τα ξεχνάμε αυτά τα καγκουριλίκια και απλά οδηγάμε βόλτα μαζί με την παρέα μας, για κόντρες και τα ρέστα μόνο σε πίστα αν διαθέτεις τον παρά. μακάρι να μπορέσουμε να βρεθούμε κάποτε σε πίστα εγώ με το blade κι εσύ με το ό,τι έχεις και τότε βλέπουμε στην πράξη τι είναι αυτά που λέμε.

άμα θέλουν τρέχουν και δεν τις φτάνεις με το mixxer σου. :rotflmao:

μπύρες πίνει αυτός που τις έλκει προς το μέρος του
    Τώρα το είδα το link.

Αυτό που λες πιστεύω για το cbr. Μπορεί να κάνει διάφορα και να τα κάνει καλά. Δεν το θεωρώ απόλυτο όμως για αυτόν τον λόγο. Το gsxr το θεωρώ απόλυτο, γιατί είναι πιστόλι. Γιατί σε φοβίζει παραπάνω όταν ανοίγεις το γκάζι, γιατί είναι διάβολος, κτλ, κτλ. Δεν σου είπα πως είναι καλύτερο, ή πιο στριφτερό, ή πιο καλά στημένο. Απλά με το απόλυτο, έχω στο μυαλό μου κάτι πιο "ειδικό", όχι all around Μηχανάκι.

Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

το πιστευεις δε το πιστευεις ενα 08 RR εχει γρηγοροτερο 0-400 και 0-1000 απο κ9 gsxr.

Απο ελληνικου περιοδικου δοκιμες αυτο που σου λεω. και το cbr ηταν ABS(δηλαδη +10 κιλα απο το απλο).

Αυτα που λες ειναι λογια τις καφετεριας που ολοι βολευονται με καποια μοντελα που ειχανε βγει με λιγα αλογα λιγοτερα του ανταγωνισμου (07 και πισω). Στο 2011 ζουμε και παμε για 2012. Αρα αν σαν fireblade δεν υπολογιζεις το τωρινο που ραβει τι να σου πω, καλη τυχη.

Δεν εχω κανενα προβλημα με τις εταιριες. Ισα ισα σουζουκι ειχα και δεν ειχα παραπονο(εκτος του οτι δεν ειχε φρενα) απλα επιδη το εψαξα παραπολυ πριν παρω RR 08 ειμαι σιγουρος γ αυτο που λεω. Σα συνολο δε σε απογοητευει πουθενα για τα λεφτα που δινεις, ουτε καν σωληνακια υψηλης δε χρειαζεται για να νιωσεις φρενο. Οσο για το γκαζι εχει τις πιο φουσκωμενες μεσαιες στροφες πιο χρησιμο πραγμα δεν υπαρχει καθως σχεδον παντα μεσα σε αυτο το φασμα οδηγεις.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Ενα προβλημα εχω με την ΧΟΝΤΑ

... ειναι σαδισται

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda_cb1100r_concept.jpg 
Προβολές:	222 
Μέγεθος:	133,2 KB 
ID:	240430
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Ο Katath είναι εκείνος που ήθελε να πάρει για πρώτη μηχανή Hayabutsa. Κάτι παραπάνω θα ξέρει :wacko:
    Χαχα.. Και τώρα παραδίδει μαθήματα για το ποιο 1000άρι είναι το καλύτερο?
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Re: Ενα προβλημα εχω με την ΧΟΝΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    ... ειναι σαδισται
    Dr big αυτό δεν βλέπεται

Χωρίς να σου τρέξουν τα σάλια!

Όνομα:	σλουρπ.gif 
Προβολές:	195 
Μέγεθος:	506 Bytes 
ID:	240447
    Sent from me using a computer.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Ολα αυτα που λετε παιδια ειναι για μενα υποκειμενικα...Ποιος παιρνει μηχανη για το 0-400 κ το 0-1000??? Παμε καλα τωρα...Καθε μοτοσυκλετα εχει θετικα κ αρνητικα!Τωρα καθε οδηγος δεν βολευεται με την οποιαδηποτε μοτοσυσλετα.
    Τα cbr για μενα ειναι πιο πολεμικα τουλαχιστον μεχρι και το 07 που εχω οδηγησει αρκετα κ στην θεση οδηγησης και στο πως γενικα σε τοποθετει απανω της. Τα gsxr ανεκαθεν ηταν πιο πολιτισμενα οσο γκαζι και αν ειχανε! Προσωπικα με το δικο μου το κ6 εχω γραψει 75000 χλμ εντος κ εκτος Ελλαδος σε ανοιχτες κ κλειστες διαδρομες κ φορτωμενος και μπορω να πω για street μηχανη δεν βλαστημισα...Τωρα αν εσεις θελετε να αποδειξετε ποιο ειναι πιο γρηγορο παω πασο...

Κ οσο και να μην θελουνε μερικοι να το παραδεχτουνε το cbr απο το 08 και μετα εγινε πολυ καλυτερο και ολοκληρωθηκε σαν μηχανη παντου...
    Αντιθετα η suzuki μας τα χαλασε τα τελευταια χρονια...

Ride(s) the wind of change...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: Re: Ενα προβλημα εχω με την ΧΟΝΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Dr big αυτό δεν βλέπεται
    Χωρίς να σου τρέξουν τα σάλια!
    Καποιος να μου πει παρακαλω γιατι δεν το βγαζουν
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

Re: Ενα προβλημα εχω με την ΧΟΝΤΑ

... ειναι σαδισται

Δ...Δ..δ...δδδδ...δεν Κ-κ-κρρρατήθηκαααα!!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	danger.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	65,5 KB 
ID:	240454
    "Qu ils mangent de la brioche"

Re: Re: Ενα προβλημα εχω με την ΧΟΝΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Δ...Δ..δ...δδδδ...δεν Κ-κ-κρρρατήθηκαααα!!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    Αχ Σταύρο, κανείς δε σε πιάνει....

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Re: Re: Ενα προβλημα εχω με την ΧΟΝΤΑ

Καποιος να μου πει παρακαλω γιατι δεν το βγαζουν

Oι βασικοί λόγοι που δεν βγήκε καθόλου είναι οτι προορίζεται για μικρό κοινό κι εχει μεγαλο κόστος για ομολογκασιόν με τον αερόψυκτο κινητήρα.
    Είναι πολύ ασύμφορο για να πάρει εγκρίσεις κλπ για διάφορες αγορές ετσι όπως είναι πλέον οι νομοθεσίες.
    Και το απλό μοντέλο που κατάφερε και βγήκε κυκλοφόρησε για 2 χρόνια μονο Ιαπωνία και τελικά έφτασε περσι στην Αυστραλία.
    USA κι Eυρώπη δεν τα κατάφερε δυστυχώς.

Όνομα:	2011-honda-cb1100e_small.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	291,1 KB 
ID:	240489
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Αρη ψεκαστο δν ειναι? ας το εκαναν αμα ηθελαν με 2 χαρτες.. εναν για την ομολογκασιον κι εναν για race use only. ετσι θα ηταν τελειο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan

Re: Re: Re: Re: Ενα προβλημα εχω με την ΧΟΝΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Oι βασικοί λόγοι που δεν βγήκε καθόλου είναι οτι προορίζεται για μικρό κοινό κι εχει μεγαλο κόστος για ομολογκασιόν με τον αερόψυκτο κινητήρα.
    Είναι πολύ ασύμφορο για να πάρει εγκρίσεις κλπ για διάφορες αγορές ετσι όπως είναι πλέον οι νομοθεσίες.
    Και το απλό μοντέλο που κατάφερε και βγήκε κυκλοφόρησε για 2 χρόνια μονο Ιαπωνία και τελικά έφτασε περσι στην Αυστραλία.
    USA κι Eυρώπη δεν τα κατάφερε δυστυχώς.

τι εργαλειο ειν αυτο στη φωτο!! βλεπω φοραει και abs, ανετα χτυπαγα ενα για μια ζωη!
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Δέλεαρ και που είναι- για της Δευτέρες
    από afrotwin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 12:54
  2. Μήπως ξέρετε που είναι.
    από ΦαΡαω στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2004, 13:57
  3. Μικρός που είναι ο κόσμος τελικά...