Όχι αλλά την ακούν οι παπαγάλλοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
η Nomura είναι η υπεύθυνη να ορίζει τις ισοτιμίες;
Όχι αλλά την ακούν οι παπαγάλλοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
η Nomura είναι η υπεύθυνη να ορίζει τις ισοτιμίες;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ουουουουουου iceberg τι σου είπεεεεεε....!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όχι αλλά την ακούν οι παπαγάλλοι.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κοίτα, στα παπάκια μου για τα πεντόλιτρα saab και τα οροφοδιαμερίσματα στη Ν/Ερυθραία.
εδώ είναι moto.gr και μιλάμε για μηχανάκια.
λοιπόν, ξέρεις κάποιον που να έχει πάρει μηχανή των 9000 ευρώ (τωρινή τιμή καινούριας)
με τρία χιλιάρικα ή απλά πετάς μια μαλακία έτσι να λέμε;
Υ.Γ. αλήθεια ποιά είναι η επίσημη "τρέχουσα αξία της δραχμής";
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.... ΦΙΛΟΣ
θα το θεσω αλλιως για την ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ μιας και ειναι βασικος οικονομικος νομος της αγορας
ΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΗΘΕΛΑ πες για λογους υγειας πες γιατι βρηκα μια ευκαιρια σε ενα αλλο καταναλωτικο προιον πες για οποιο λογο ΚΑΙΓΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΧΗΝΕΣ.. και το μονο ανταλλακτικο ειδος ήταν ενα 990 με 5000 χιλιομετρα ΚΑΘΑΡΟ
ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ 7000 ΜΕΤΡΗΤΑ ποσοι θα σηκωναν το τηλεφωνο? ΚΑΝΕΙΣ
ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ 4000 ΜΕΤΡΗΤΑ ποσοι θα ειχαν αυτα τα λεφτα κασερι ΑΜΕΣΑ ? ΚΑΝΕΙΣ
(4500 πουλιεται αυτη την στιγμη υπερδουκας εδω και καιρο)
ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ 3500 ΜΕΤΡΗΤΑ ποιος θα εδινε αυριο εστω 3000? ΚΑΝΕΙΣ
και το λεω αυτο με συνειδηση του τι εχω και τι πιανει ΑΥΡΙΟ ΟΧΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ
κριμα αλλα αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα για μενα και ισως ακομα πιο σκληρη για κατοχους αλλων πιο ακριβων καταναλωτικων αγαθων η σπιτιων η οτι αλλο θες βαλε στο νου σου
χωρις παρεξηγηση και με το συμπαθειο .....πιστευω οτι δεν ειμαι υπερβολικος αλλα περιπου λογικος όσο η λογικη σε αυτη τη χωρα μπορει να στεκεται με βαση την οικονομια
δυστυχως για ολους μας η "ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ" και η ΑΜΙΛΙΚΤΗ ΑΓΟΡΑ που θα ερθει θα ειναι πιο σκληρη απο την οποια ΝΟΜΟURAΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ουουουουουου iceberg τι σου είπεεεεεε....!!!!![]()
τα τελη κυκλοφοριας για οποιους τελικα τα πληρώσουν ,,,,, δυστυχως δεν μενουν στον ελληνικο γκισε- αυτοματα μεταφερονται καπου περα απο τον ωκεανο μας....σε χρονο ντε τε
οβερ.....
Θα συμφωνήσω απόλυτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
Κατά τα λοιπά , είναι δικαίωμα του καθενός να καταθέσει πινακίδες και να ΠΑΡΟΠΛΙΣΕΙ το όχημα του ….
Δηλαδή , να του βάλει κουκούλα και να ΜΗΝ το ξανακουνήσει ….
Όταν όμως βλέπω την κουτοπονηριά του ελληναρα που λέει «εγώ θα κυκλοφορώ χωρίς πινακίδες και ασφάλεια γιατί μπορώ και σας γράφω όλους στα @@ μου» τότε μιλάμε για τον ΑΠΟΛΥΤΟ Μ@Λ@ΚΑ που είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ Μ@Λ@ΚΑΣ από κάθε πρωθυπουργό – υπουργό – βουλευτή που βρίζει…
2900 το παιρνω εγω.
![]()
![]()
1. έχεις λινκ από τον υπερδούκα με τα 4,5 χιλιάρικα;Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.... ΦΙΛΟΣ
θα το θεσω αλλιως για την ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ μιας και ειναι βασικος οικονομικος νομος της αγορας
ΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΗΘΕΛΑ πες για λογους υγειας πες γιατι βρηκα μια ευκαιρια σε ενα αλλο καταναλωτικο προιον πες για οποιο λογο ΚΑΙΓΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΧΗΝΕΣ.. και το μονο ανταλλακτικο ειδος ήταν ενα 990 με 5000 χιλιομετρα ΚΑΘΑΡΟ
ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ 7000 ΜΕΤΡΗΤΑ ποσοι θα σηκωναν το τηλεφωνο? ΚΑΝΕΙΣ
ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ 4000 ΜΕΤΡΗΤΑ ποσοι θα ειχαν αυτα τα λεφτα κασερι ΑΜΕΣΑ ? ΚΑΝΕΙΣ
(4500 πουλιεται αυτη την στιγμη υπερδουκας εδω και καιρο)
ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ 3500 ΜΕΤΡΗΤΑ ποιος θα εδινε αυριο εστω 3000? ΚΑΝΕΙΣ
και το λεω αυτο με συνειδηση του τι εχω και τι πιανει ΑΥΡΙΟ ΟΧΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ
κριμα αλλα αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα για μενα και ισως ακομα πιο σκληρη για κατοχους αλλων πιο ακριβων καταναλωτικων αγαθων η σπιτιων η οτι αλλο θες βαλε στο νου σου
χωρις παρεξηγηση και με το συμπαθειο .....πιστευω οτι δεν ειμαι υπερβολικος αλλα περιπου λογικος όσο η λογικη σε αυτη τη χωρα μπορει να στεκεται με βαση την οικονομια
2. αν τον υπερδούκα των 4000χλμ τον δίνεις σε ιδιώτη 3 χιλιάρικα στον έμπορο πόσο θα τον δώσεις;
3. υπάρχουν και οι μάντρες του Βελγίου. εσύ το είπες. και εκεί 3 χιλιάρικα;
προσεχε τι ευχεσαι και τι επεθυμεις και κρατα το κασερι σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
2900 το παιρνω εγω.
![]()
![]()
Nαι και σε λίγο έρχονται οι Νεφελιμ..Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
δυστυχως για ολους μας η "ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ" και η ΑΜΙΛΙΚΤΗ ΑΓΟΡΑ που θα ερθει θα ειναι πιο σκληρη απο την οποια ΝΟΜΟURA
τα τελη κυκλοφοριας για οποιους τελικα τα πληρώσουν ,,,,, δυστυχως δεν μενουν στον ελληνικο γκισε- αυτοματα μεταφερονται καπου περα απο τον ωκεανο μας....σε χρονο ντε τε
οβερ.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
1 - http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1914494/Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
1. έχεις λινκ από τον υπερδούκα με τα 4,5 χιλιάρικα;
2. αν τον υπερδούκα των 4000χλμ τον δίνεις σε ιδιώτη 3 χιλιάρικα στον έμπορο πόσο θα τον δώσεις;
3. υπάρχουν και οι μάντρες του Βελγίου. εσύ το είπες. και εκεί 3 χιλιάρικα;
2 - ο εμπορος δεν θα το παρει καν
3 - μιλαγα για το saab
κάτσε συγνώμη γιατί σε έχασα.Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
δυστυχως για ολους μας η "ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ" και η ΑΜΙΛΙΚΤΗ ΑΓΟΡΑ που θα ερθει θα ειναι πιο σκληρη απο την οποια ΝΟΜΟURA
οβερ.....
1.πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα χρεωκοπήσουμε θα θα θα θα;
έχεις κάποια στοιχεία;
2.για ποιούς λόγους οι μαυραγορίτες και η αμείλικτη αγορά θα είναι πιο σκληροί από τον εκάστοτε οίκο αξιολόγησης;
3. μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι εννοείς περί τελών κυκλοφορίας και ωκεανού; ε στοιχεία πάντα
Το μόνο πράγμα που μου αρέσει στην κρίση είναι το γεγονός ότι η ζωή ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κάτσε συγνώμη γιατί σε έχασα.
1.πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα χρεωκοπήσουμε θα θα θα θα;
έχεις κάποια στοιχεία;
2.για ποιούς λόγους οι μαυραγορίτες και η αμείλικτη αγορά θα είναι πιο σκληροί από τον εκάστοτε οίκο αξιολόγησης;
3. μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι εννοείς περί τελών κυκλοφορίας και ωκεανού; ε στοιχεία πάντα
σεμιναρια οικονομιας μετα τις 30 ιανουαριου φιλε ζευκα..ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΔΕΙΑ εορτων σήμερα και ελπιζω να μεινω στην γερμανια ( οπου και παω )λιγο περισσοτερο
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΖΕΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΥΧΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2012 σε ΟΛΟΥΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
προσεχε τι ευχεσαι και τι επεθυμεις και κρατα το κασερι σου....
Εχω μηχανακια φιλε μου αλλα μην μας δουλευεις...Ακους 3000...
![]()
Και εγώ πολλά τα βρίσκω για ΚΤΜ.Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Εχω μηχανακια φιλε μου αλλα μην μας δουλευεις...Ακους 3000...
![]()
![]()