ολλα τα βαφεις...
16ρες σαμπρελες σιγουρα ηπαρχουν αν και φενετε οτι η ζαντα περνει λαστιχο χωρις σαμπρελα!
ORGIA!!!!!
φιλε αστρομαν εχει σαμπρελες σιγουρα πραγματα μπορει ο προηγουμενος να ειχε βαλει λαστιχα με σαμπρελες![]()
Ναι, βάφονται. Απλά πριν ακολουθήσεις την κανονική διαδικασία με το αστάρι και το χρώμα που θα διαλέξεις, πρέπει πρώτα να τις περάσεις κι ένα χέρι αστάρι για αλουμίνια!Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
οι αλουμινενιες ζαντες βαφονται??![]()
Καλή συνέχεια!!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Έχεις πάρει φόρα μικρέ, ε??
Μπράβο, ωραίος!!!
Συνέχα!!!![]()
![]()
προχώρα φίλε σε βλέπουμε!![]()
κάτι με είχες ρωτήσει για το τι γίνεται με τα χαρτιά όταν πάρεις μηχανάκι από μάνδρα.
Στείλε μου ένα e-mail να σου στείλω μια φόρμα που τα λέει όλα αναλυτικά!![]()
Στειλε το και απο εδω αν γινεται!Αρχικά δημιουργήθηκε από gardelisxt550
προχώρα φίλε σε βλέπουμε!![]()
κάτι με είχες ρωτήσει για το τι γίνεται με τα χαρτιά όταν πάρεις μηχανάκι από μάνδρα.
Στείλε μου ένα e-mail να σου στείλω μια φόρμα που τα λέει όλα αναλυτικά!![]()
chris@sv9cvk.gr![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρκετο καιρο ελειψα λογο διαβασματος αλλα σημερα δεν αντεξα και ειπα να κανω ενα διαλειμα. (Δεν εχω ψηφιακη αρα ουτε φωτογραφιες).
ξεκινοντας ελυσα το μπροστινο το οποιο ειναι οτι πιο μουφα εχω δει στην ζωη μου τυχαια το πετυχα σε ενα σιτε και κανει 30 ευρο οι μουκαλες ειναι στραβωμενες οπως και η τιμονοπλακα αρα παμε για αλλο κατι ακομα ειναι οτι εχει ξεκωλησει η παστα απο το ταμπουρο στο εμπρος τακακι. ψαχνουμε για αλλο.
αποφασιστικε η τελικη του μορφη δεν θα ειναι οριτζιναλ αλλα λιγο πιο ''στριτακι'' (θα γελασει ο καθε πικραμενος) επισης κατεβασα το μοτερ το οποιο παραδοξως δουλευει αψογα. ο βασικοτερος παραγοντας σε αυτη την δουλεια ειναι ο θειος μου ο οποιος ειναι καγκουρας την περασμενης γενειας εχουνε περασει απο τα χερια του πολλα ενδοξα μηχανακια κυριως διχρονα οποτε τον εμπιστευομαι απολυτα![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Κ.Χρηστο αφηστε εμας τους ερασιτεχνες και πιαστε το cb γιατι δεν μπορουμε αλλη αναμονη![]()