Σελίδα 7 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 400

Θέμα: 15ο 36ωρο 2012

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    στριβω, αρα υπαρχω..

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Βρε παιδια, λυστε μου μια απορια. Οποιος ξερει ή οποιος υπευθυνος του club της guzzi γραφει εδω μεσα:
    Εστω οτι φετος, εκκινηση εχουμε απο την Ναυπακτο. Υπαρχει περιπτωση οσοι δεν επιθυμουν, να δηλωσουν συμμετοχη αλλα να μην πληρωσουν για το ξενοδοχειο της Παρασκευης και του Σαββατου? Ειτε επειδη μενουν εκει κοντα (πατρα, ναυπακτο, αντιρριο) ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο.

Ο λογος που ρωταω ειναι λιγο αφελης. Λογω δουλειας, μου ειναι δυσκολο να προβλεψω εκεινη την ημερομηνια εαν θα καταφερω να παω, οποτε και εφοσον αποτι εχω καταλαβει δεν υπαρχει περιπτωση να μου επιστραφουν τα λεφτα (ή να μεινουν πιστωτικο για επομενη φορα) σκεφτομουν οποια χασουρα γινει, να ειναι τουλαχιστουν η λιγοτερη. Εαν καταφερω και ερθω, θα βρω μονος μου καταλυμα, εστω και εαν μου στοιχισει παραπανω.
    Κοσμά ,όπως είπε κι ενας φιλος πιο πάνω ,το ξενοδοχείο της Παρασκευής ,μπορεις να το απο-επιλέξεις ,και να μειωσεις ετσι (λίγο) το κοστος.
    Αυτή η διανυκτέρευση ,κανονιζεται απο τους διοργανωτές ,ετσι ωστε ,οσοι ερθουν απο μακριά ,να μπορουν να ειναι ξεκούραστοι κατα την εκκι΄νηση ,το πρωί του Σαββάτου.
    Τώρα ,οσο για το ξενοδοχείο του Σαββάτου ,δεν νομιζω να γίνεται να αποφευχθεί ,γιατι ειναι μεσα στο οικονομικο πακετο της επισιμης συμμετοχής ,και αν γινει αλλιως ,θα μπερδευτουν τα πραγματα.
    Αλλά ,ακομα κ να γίνεται -κατα τη γνωμη μου- ,ειναι λάθος να ψαχνεις για καταλυμα 12-1 το βραδυ λιωμένος απο'την κουρση.
    Κι αν το κανεις νωριτερα ,θα 'ναι σιγουρα πιο ακριβο.

Αν?/ πραγματικά θελεις να ζήσεις την ΕΜΠΕΙΡΙΑ του 36άωρου ,δήλωσε/πλήρωσε κανονική συμμετοχή ,να εισαι ΟΚ απ'όλα.
    Οσο για την πιθανότητα στραβής/ακύρωσης ,να ξερεις οτι ΠΑΝΤΑ ,η λίστα ακυρώσεων ,ειναι κατα ΠΟΛΥ μικρότερη ,απο την εκάστοτε λίστα ΑΝΑΜΟΝΗΣ.
    Υπάρχει δηλαδή προβλεψη επιστροφης χρημάτων λογω ακύρωσης ,απο τα παιδια της λέσχης.
    Αρκει βεβαια να ενημερωσεις εγκαιρως.
    Επικοινώνησε μαζι τους ,να στο επιβεβαιώσουν ,αν θέλεις.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ΥΓ: Προς αποφυγη παρεξηγήσεων ,να δηλώσω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ της Λέσχης M.G. ,ούτε κ υπεύθυνος της διοργάνωσης.
    Ειμαι ενας απλός 36αωρίτης - Λάτρης του θεσμού - και οι γνωσεις μου επι του θέματος ,πηγάζουν απο τις πολλές μεχρι τώρα συμμετοχές μου σε αυτό.

Ελπίζω να βοήθησα.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ενα λινκ για να δουμε τι παιζει? δηλαδη που μπορω να δηλωσω συμμετοχη ποσο κοστιζει ποτε θα γινει απο που ξεκιναει ολα. δεν ξερω ειμαι αδαης ακι δεν εχω ξαναρθει.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    ενα λινκ για να δουμε τι παιζει? δηλαδη που μπορω να δηλωσω συμμετοχη ποσο κοστιζει ποτε θα γινει απο που ξεκιναει ολα. δεν ξερω ειμαι αδαης ακι δεν εχω ξαναρθει.
    http://forum.motoguzziclub.gr/index.php
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

ευχαριστω!!!

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    δεν εχουν βγει φιλε μου ακομα επισημες ανακοινωσεις αλλα εχε ττο νου σου και να εισαι σιγουρος στο μυαλο σου για το τι θελεις να κανεις γιατι για καμια εβδομαδα κρατανε οι εγραφες...συνηθως υπαρχει τεραστια ζητηση...τωρα ποτε θα βγουν οι ανακοινωσεις ειναι ενα μυστηριο....εγω υπολογιζω σε καμια δεκαρια μερες το πολυ...την αλλη δευτερα δλδ
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Αντε, καιρος ειναι, πως και πως το περιμενω φετος...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από El-Presidente Προβολή μηνύματος
    Αν?/ πραγματικά θελεις να ζήσεις την ΕΜΠΕΙΡΙΑ του 36άωρου ,δήλωσε/πλήρωσε κανονική συμμετοχή ,να εισαι ΟΚ απ'όλα.
    Οσο για την πιθανότητα στραβής/ακύρωσης ,να ξερεις οτι ΠΑΝΤΑ ,η λίστα ακυρώσεων ,ειναι κατα ΠΟΛΥ μικρότερη ,απο την εκάστοτε λίστα ΑΝΑΜΟΝΗΣ.
    Υπάρχει δηλαδή προβλεψη επιστροφης χρημάτων λογω ακύρωσης ,απο τα παιδια της λέσχης.
    Αρκει βεβαια να ενημερωσεις εγκαιρως.
    Επικοινώνησε μαζι τους ,να στο επιβεβαιώσουν ,αν θέλεις.

Βρε Κωστα, οχι δεν καιγομαι τοσο πολυ να παω (αλλωστε αλλου ειμαι ταγμενος εγω), τοσο ωστε να αφησω την δουλεια, απλα σκεφτηκα κατι το οποιο ισως ακουγεται λογικο/ισως και οχι, ειδικα αυτες τις εποχες (φαντασου να γινεται η διανυκτερευση στην Ναυπακτο και να πρεπει ντε και καλα να πληρωσω το ξενοδοχειο, οταν το σπιτι μου ειναι στα 20χλμ).
    Απλα ελεγα μηπως υπηρχε επισημη απαντηση σε αυτο που ρωτησα για τα λεφτα της συμμετοχης (μιας και δια τηλεφωνου, αλλα λεμε σημερα, αλλα αυριο και μην το ειδατε τον Παναη).
    Θα παρω και ενα τηλ να ρωτησω καποιον υπευθυνο της λεσχης εαν θα μπορεσει να εγγυηθει την επιστροφη των χρηματων μεσω καποιου αλλου συμμετεχοντα, και βλεπουμε.

ps. Δεν θα εψαχνα να βρω να κοιμηθω στις 1 η ωρα το βραδυ, θα γνωριζα εαν θα συμμετειχα τουλαχιστον 1 εβδομαδα πριν, ετσι θα εκανα τα κουμαντα μου. Δεν ειμαι και τρελος ρε συ....
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

λοιπον... απο τις 14:59 διαβασω στο φορουμ των κουτζαιων. μ'αρεσε χαρηκα γκαυλωσα. αλλα οπως πολλοι πλεον εχουμε θεμα με το οικονομικο. αν εχω βρει δουλεια μεχρι να γινει (ποτε ειπαμε?)δεν εχω θεμα. οι βενζινες σαν κλασσικος χρηστης CBR600 πιστευω θα ειναι στο ανω οριο. δηλαδη κανα300αρι μονο βενζινες. η συμμετοχη σε τι επιπεδα κυμενοταν ως τωρα? εννοειται το ακολουθω φουλ. απο εξοπλισμο κλπ τα ειδα στο αλλο φορουμ. με το road book εχετε ολοι βαση η απλα το χρησιμοποιειτε σαν χαρτη? αυτα.. γενικα εχω πολλες αποριες. με νοιαζει μονο να οδηγησω την μηχανη μου τοσο πολυ και να ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι διπλα μου αν χρειαστω κατι. σιδερενιο κωλο εχω. εχω γραψει 1140χλμ σε μια μερα αν και εθνικη ολα σχεδον. αλλα αν προκειται για χαμηλες ταχυτητες κι αν δεν ειναι εξαιρετικα μκρια η εκκινηση μπορει να ερθω και με 250αρι. κι απο οτι ειδα παιζουν 80αρες μεσες.. αρα εγω ως ασχετος θα ειμαι ακομα πιο αργος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    λοιπον... απο τις 14:59 διαβασω στο φορουμ των κουτζαιων. μ'αρεσε χαρηκα γκαυλωσα. αλλα οπως πολλοι πλεον εχουμε θεμα με το οικονομικο. αν εχω βρει δουλεια μεχρι να γινει (ποτε ειπαμε?)δεν εχω θεμα. οι βενζινες σαν κλασσικος χρηστης CBR600 πιστευω θα ειναι στο ανω οριο. δηλαδη κανα300αρι μονο βενζινες. η συμμετοχη σε τι επιπεδα κυμενοταν ως τωρα? εννοειται το ακολουθω φουλ. απο εξοπλισμο κλπ τα ειδα στο αλλο φορουμ. με το road book εχετε ολοι βαση η απλα το χρησιμοποιειτε σαν χαρτη? αυτα.. γενικα εχω πολλες αποριες. με νοιαζει μονο να οδηγησω την μηχανη μου τοσο πολυ και να ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι διπλα μου αν χρειαστω κατι. σιδερενιο κωλο εχω. εχω γραψει 1140χλμ σε μια μερα αν και εθνικη ολα σχεδον. αλλα αν προκειται για χαμηλες ταχυτητες κι αν δεν ειναι εξαιρετικα μκρια η εκκινηση μπορει να ερθω και με 250αρι. κι απο οτι ειδα παιζουν 80αρες μεσες.. αρα εγω ως ασχετος θα ειμαι ακομα πιο αργος..
    Mόνο αν γινουν εκλογες στις 6 Μαϊου το 36ωρο θα μεταφερθει το επομενο Σ/Κ δηλ. 12 & 13 Μαϊου.

Οποιαδηποτε άλλη ημερομηνια γινουν εκλογες - δεν αλλαζει τιποτα.

αρα μιλαμε για 6 μαιου μαλλον. οι δηλωσεις ποτε ανοιγουν? χωρις πλακα ειναι η πρωτη φορα που το σκεφτομαι τοσο σοβαρα.. ειναι πολλα τα εξοδα αλλα τοτε αν πανε ολα καλα θα δουλευω οποτε κλαιν. νικο εσυ που πας ποσο σου κοστισε περσυ συνολικα? βενζινες συμμετοχη και μασα.??

3,5 (άλλα φαί στο χοτέλι και στο δρόμο μόνο καφέ) με ΤΔΜ.
    Τώρα αν εσύ έρθεις με παπί ή RG 500 τα κόζα αλλάζουν !

(αν λες εμένα Νίκο) '

εσενανε λεω. χχαχαχαα τδμ? 3,5 ειναι καλα. για παραπανω νομιζα. δηλαδης η συμμετοχη ποσο πηγε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Mόνο αν γινουν εκλογες στις 6 Μαϊου το 36ωρο θα μεταφερθει το επομενο Σ/Κ δηλ. 12 & 13 Μαϊου.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ponstan va κεράσω?

Σελίδα 7 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 36ωρο +info
    από wild_cat/anima στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2006, 06:15