Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 202

Θέμα: Δικαιοδοσια αστυνομιας

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Νομίζω ότι υπογράφεις μόνο την παραλαβή.
    Εάν δεν υπογράψεις απλά στην στέλνουν.
    Και επίσης νομίζω ότι δεν έχει πλέον δικαστήριο αλλά κατευθείαν στην εφορία.
    Ανάλογα την παράβαση.....η αστυνομία έχει υποχρέωση να σε ενημερώσει, αλλά δεν ξεκαθαρίζει ο ΚΟΚ το πως ακριβώς, οπότε αυτοσχεδιάζουν...σε μένα έδωσαν την ειδοποίηση στην σπιτονοικοκυρά μου, που έτυχε να είναι στην πόρτα της πολυκατοικίας...

Οι βαριές παραβάσεις (ελιγμοί, αλκοόλ, ερυθρός) έχουν και ποινικό κομμάτι, οπότε ενημερώνουν και την εισαγγελία, οπότε ξανάρχεται το περιπολικό στην πολυκατοικία, όταν οριστεί δικάσιμος.

Δεν πάνε εφορία, αλλά στον Δήμο, και ο Δήμος μετά, αν δεν πληρωθεί, ενημερώνει την ΔΟΥ.

Αν αμφισβητείς την παράβαση.......(μα Κύριε πόλιτσμαν, δεν ήταν διπλή η γραμμή όταν βγήκα για προσπέραση, διακεκομμένη ήταν, κάνετε λάθος σας λέω...... ) αφού διαβάσεις προσεκτικά τι έχει γράψει στην κλήση....δεν υπογράφεις ΤΙΠΟΤΕ......και κάνεις ένσταση, γραπτά στο τμήμα, την οποία αφού ελέγξει ο διοικητής, την βάζει κάτω απ' το πληκτρολόγιο για να το σιάξει, γιατί κουνιέται πολύ και τον εκνευρίζει

και τέλος σε ότι αφορά τα φράγκα - με κάποια επιφύλαξη- πλερώνεις εντός 10 ημερών το 50% και βγαίνεις παραπονούμενος μέχρι το δικαστήριο....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Cpt. Haddock, Julius, TROOPER, VANDA

Δε ξέρω ποιος έσβησε τα σπαμ μου στην αρχή, αλλά ζητώ συγνώμη από όλους.

Oh my God, what have I done....

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Θες 40 , 40 να στα δώσω , με τόσα πάς πάντα στην πόλη ; Όσο για τα 150 έλα κάνα βραδάκι εκεί έξω από το ΟΤΕ και πες μου με πόσα πάει ο πολύς ο κόσμος ; Στρίψε και Αλεξάνδρας αριστερά και ξανακοίτα το κοντέρ σου . Και πήγαινε μετά στο πλησιέστερο τμήμα να παραδωθείς ,όταν το κάνεις αποκτάς αυτόματα το δικαίωμα να κρίνεις τον φίλο του γατούλη !!!
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ.............

Δέν ξέρεις τά δικαιώματα σου............
    είσαι έπηρεασμένος προφανώς άπό τήν φιλοσοφία
    τής ζαρντινιέρας......

Άν ήταν έτσι πού μάς τά λές ..............
    ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.
    Άναλαμβάνουν οί μπάτσοι........
    Μπερδεμένος είσαι,
    οί άνθρωποι είναι γιά νά έπιβλέπουν
    τήν έφαρμογή καί τήν τήρηση τών νόμων.
    ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ.............
    ΟΧΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ...........
    ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Έδώ είναι Έλλάδα,όχι ΙΡΑΝ..!!

οκ, στειλε μου μια την πινακιδα σου σε π.μ. και καποια στιγμη θα σε ειδοποιησουν οτι ειχες παρκαρει παρανομα πανω στο πεζοδρομιο της τσιμισκη...
    αν θες μπορω να σου πω και σε ποιο νουμερο της οδου απ'εξω το ειχες αφησει...

Τσ τσ..
    που ειναι οι τροποι σας?
    αλλα τι λεω..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    οτι ειχες παρκαρει παρανομα πανω στο πεζοδρομιο της τσιμισκη...

και 'χει λυσσάξει ο Κυρ Γιάννης τελευταία ρπμ......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δεν μπορεί να σε κυνηγήσει αλλά βλέπει την πινακίδα σου..

Τι άλλο αποδεικτικό στοιχείο θες; Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως;
    Ναι αλλα αν δεν εχει μαρτυρα η φωτογραφια μπορει να το αποδειξει μονο με το λογο του?
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Θες 40 , 40 να στα δώσω , με τόσα πάς πάντα στην πόλη ; Όσο για τα 150 έλα κάνα βραδάκι εκεί έξω από το ΟΤΕ και πες μου με πόσα πάει ο πολύς ο κόσμος ; Στρίψε και Αλεξάνδρας αριστερά και ξανακοίτα το κοντέρ σου . Και πήγαινε μετά στο πλησιέστερο τμήμα να παραδωθείς ,όταν το κάνεις αποκτάς αυτόματα το δικαίωμα να κρίνεις τον φίλο του γατούλη !!!

Πολυ σωστος...Ολοι εχουμε κανει τις μ...κιες μας αλλα ρε παιδια λιγο χαλαρωστε.Ουτε την μανα σας εβρισε κανεις ουτε τον πατερα...Forum για να ρωταμε κ να μαθαινουμε ειναι.

Υ.Γ Αν χαλασουνε κ οι μοτοσχεσεις μεταξυ αναβατων κ γινουν οπως τον αυτοκινηταδων καηκαμε...
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Δεν θέλω 40 είναι σαράντα από το νόμο που έπρεπε να γνωρίζεις εφόσον έχεις δίπλωμα.
    Και δεν κρίνω το φίλο κανενός, αλλά εσένα με την πιπίλα των "εισπρακτικών μέτρων" που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού αλλά μόνο στην Ελλάδα.
    Και φαντάζομαι μου επιτρέπεις να συνεχίσω να το κάνω εφόσον το μηχανάκι μου δεν έχει δυνατότητα από πλευράς ιπποδύναμης να παραβιάσει το όριο των 120.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    Ναι αλλα αν δεν εχει μαρτυρα η φωτογραφια μπορει να το αποδειξει μονο με το λογο του?
    Γιατί; Τις υπόλοιπες φορές που σου κάβουν κλήση, βγάζουν φωτογραφία;

Εχετε μπερδευτεί μου φαίνεται..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

οΟ το όριο των 120 το έχεις δει κάπου fixed ή έτσι για να λέμε ,να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι υπάρχουν πινακίδες που γράφουν και 20km/h ; Αν αυτή η μεθοδολογία δεν σου κάνει για παράνομη ( "σε είδε το όργανο να περνάς ..." ) και έλα μαλάκα χώσε 800 γιατί τα χρειαζόμαστε , ε τότε πρόβλημα σου , εμένα πάντως μου φαίνεται επικίνδυνη , άποψη σου και άποψη μου .
    Τώρα να τα χώνετε μαζικά στον κάθε γατούλη γιατί "παρανόμησε" την ίδια στιγμή που φοβάστε να αντικρύσετε καθρέφτη μην τυχόν και δείτε την καμπούρα σας και πόσο έχει μεγαλώσει , μαζί και η μύτη σας από την υποκρισία είναι στα όρια της σχιζοφρένειας !!!

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Γιατί; Τις υπόλοιπες φορές που σου κάβουν κλήση, βγάζουν φωτογραφία;

Εχετε μπερδευτεί μου φαίνεται..
    Εννοεις οταν σταματας σε μπλοκο η σε σταματανε και ειναι 2 μαζι τοτε ναι θα πληρωσεις.Εγω αλλο ρωτησα.
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

οΟ το όριο των 120 το έχεις δει κάπου fixed ή έτσι για να λέμε ,να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι υπάρχουν πινακίδες που γράφουν και 20km/h ; Αν αυτή η μεθοδολογία δεν σου κάνει για παράνομη ( "σε είδε το όργανο να περνάς ..." ) και έλα μαλάκα χώσε 800 γιατί τα χρειαζόμαστε , ε τότε πρόβλημα σου , εμένα πάντως μου φαίνεται επικίνδυνη , άποψη σου και άποψη μου .
    Τώρα να τα χώνεται μαζικά στον κάθε γατούλη γιατί "παρανόμησε" την ίδια στιγμή που φοβάστε να αντικρύσετε καθρέφτη μην τυχόν και δείτε την καμπούρα σας και πόσο έχει μεγαλώσει , μαζί και η μύτη σας από την υποκρισία είναι στα όρια της σχιζοφρένειας !!!
    Παλικάρι μου αυτή η "μεθοδολογία" εφαρμόζεται ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΗΝΗΤΗ ΓΗ από πάντα.
    Εμφανώς αγνοείς τα όρια ταχύτητας και επίσης σε πληροφορώ ότι υπάρχουν και πινακίδες που γράφουν 5 αλλά ΟΧΙ στην Πατησίων.
    Επαναλαμβάνω δεν τα έχωσα σε κανέναν παρά μόνο σε εσένα, αλλά πραγματικά λυπάμαι που δεν υπάρχουν αρκετοί μπάτσοι να μαζέψουν τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να κυκλοφορούν από τους δρόμους μας.
    Και πραγματικά σου έυχομαι να μην πέσεις σε κανένας από τους παραπάνω "περνάω με κίτρινο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    Εννοεις οταν σταματας σε μπλοκο η σε σταματανε και ειναι 2 μαζι τοτε ναι θα πληρωσεις.Εγω αλλο ρωτησα.
    Πάντα, παντού, ένας αρκεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Παλικάρι μου αυτή η "μεθοδολογία" εφαρμόζεται ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΗΝΗΤΗ ΓΗ από πάντα.
    Εμφανώς αγνοείς τα όρια ταχύτητας και επίσης σε πληροφορώ ότι υπάρχουν και πινακίδες που γράφουν 5 αλλά ΟΧΙ στην Πατησίων.
    Επαναλαμβάνω δεν τα έχωσα σε κανέναν παρά μόνο σε εσένα, αλλά πραγματικά λυπάμαι που δεν υπάρχουν αρκετοί μπάτσοι να μαζέψουν τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να κυκλοφορούν από τους δρόμους μας.
    Και πραγματικά σου έυχομαι να μην πέσεις σε κανένας από τους παραπάνω "περνάω με κίτρινο"
    Κατα αρχήν το πρώτο μου ποστ απευθυνόταν σε αυτούς που τα έχωσαν , οπότε δε σε αφορά , τα χώνεις λοιπόν σε μένα που δεν συμφωνώ να μου τα παίρνουν με το έτσι θέλω χωρίς να μου έχει βεβαιώσει παράβαση κάποιος αρμόδιος περίεργο και αυτό ,αλήθεια τι υπερασπίζεσαι , το δικαίωμα του κάθε "έχω εξουσία " να σου βεβαιώνει παραβάσεις που μπορεί και να μην έχεις κάνει; θα ήθελα μια απάντηση!!! Επίσης θέλω να τονίσω ότι δεν είναι μόνο παράβαση αυτό που μπορεί να μην κάνουμε "εμείς" αλλά υπάρχουν και άλλες που τις συνηθίζουμε , δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις αλλά έχω υπομονή , το όριο ταχύτητας είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα . Επίσης δεν εύχομαι να χτυπήσει κανείς κανέναν ακόμα και αν είναι απολύτως νόμιμος , ούτε με πορτοκαλί ούτε με γαλάζιο ούτε με ροζ πουά ... Τέλος για να ξέρεις ότι στην πόλη μου , όταν έδινα για δίπλωμα τα όρια ήταν 30 km/h πάνε χρόνια από τότε αλλά δεν έχει καμία σημασία , το τι ξέρω και το τι δεν ξέρω είναι και αυτό ασήμαντο , σημασία έχει ότι όσο και να είναι εγώ προσωπικά το παραβιάζω συστηματικά και για τον παραπάνω λόγο δεν βγαίνω να παριστάνω τον ιεροεξεταστή στα φόρουμ . Το κάνουν με μεγάλη επιτυχία τόσοι και τόσοι . Σε αυτούς απευθύνομαι και αφού δεν σε αφορά μιας και πας με το σταυρό στο χέρι και τον ΚΟΚ στη μασχάλη (που αμφιβάλλω) μην τσιμπάς κιόλλας.

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήσεις δημοτικής αστυνομίας...
    από Aggelos_SV στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2014, 11:07
  2. Κλήσεις Δημοτικής Αστυνομίας
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 22:59
  3. Απαντήσεις: 54