Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 94 από 94

Θέμα: Επισκευή ρωγμής σε ατσάλινο σωληνωτό σκελετό

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
    ρε εγω τα λεω κανεις δεν με ακουει γμτ!τωρα που θα γινω κ αφεντικο θα τα λεω πιο χοντρα!εξαλου πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειμαστε αφεντικα κ υπαλληλοι κ πελατες!ειμαστε ολοι συνετεροι καποιος δινει τα λευτα για μια δουλεια καποιος την κανει κ καποιος πρεπει να τρεχει για το χαρτομανι!ολοι εχουμε οφελος.αρα ας παψουμε τις μαλακιες κ ας σκεφτουμε λιγακι σοβαρα.παω τη μηχανη στο μαστορα.γιατι ναμαι το κοροιδο κ να με βλεπει σαν ευρω ενω κατουσια εγω θα του πληρωσω μερικες απο τις υποχρεωσεις του μαγαζιου?συνετερος δεν ειμαι κ γω του συνεργειου?αν σταματησω να πηγαινω θα κλειση γιατι παυω να τον πληρωνω!μαλακισμενο τροπο σκεψης εχουμε οι ελληνας απλα πραγματα ειναι παιδια!οφ τοπικ
    μπραβο νικο πολυ καιρο ειχα να ακουσω κατι τοσο σωστο εδω μεσα

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
    λοιπον τι λες?τα καταφερνω?πως το ειδες?καλα κοληματα?

ρε μαστορα πραγματικα δεν ηθελα να γραψω κατι, αλλα ουτε κολληματα ειδα ουτε τιποτα,

απο την αλλη αλλο να εχεις χερι (που δεν μπορώ να πω οτι εχω) για "φωτογραφικο" γαζι και αλλο να μας λες για συγγολήσεις, γιατι καπου τα εχεις μπερδέψει... ή βαριεσε να τα γραψεις σωστα

δεν μπορει να μας λες πως το καλυτερο κολλημα αλλουμινιου πχ το κανει η περιστρεφόμενη και οχι η TIG ή αυτο το argon που ακουω συνεχεια για τις MIG.. που μαλιστα ουτε argon δεν εχουν επανω αλλα atal...πραγματικά αν εχεις γνωσεις να τα πεις σωστα

για το ρήγμα καλα τα λες και φυσικα με ενα inox θα μαζεψει τις "παραμορφώσεις"

αλλα με το H-D (οσο και αν δεν τα γουσταρω) οταν θα φτιαξεις κατι ανάλογο ελα να τα πουμε

και κατι τελευταιο, κάποτε ημουν και εγω ετσι, και εγινα πολλες φορες μαλακας
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikos121
    καλητερο κολημα-μιγκ τιγκ για αλουμηνιο.μιλουσαμε για τα ινβερτερ κ ειπα οτι οι περιστροφικες ειναι καλητερες.ΑΤΑΛ.ΜΜΜΜΜ αν βαλης αταλ κ πας να κολησης αλουμινιο χερετα μας.μαυριζη το κολημα γιατι δεν ειναι καθαρο σαν αεριο,εξαλου δεν ειναι τυχαιο που οσους κολανε τιγκ τους λενε κ αργκονηστες στη πιατσα.ναι εχεις δικιο,ισως κ να βαριεμαι να τα καθαρογραψω ελπιζω συντομα να ποσταρω φωτο κ βιντεο.υπαρχη μια αναταραχη αυτες τις μερες στο μαγαζι κ στο σπιτι μου κ δεν εχω χρονο αν κ θελω πολυ να δειξω πραγματα.αυτα φιλε μου χωρις ναχω προθεση για κατι κακο.ετυχε ναναι το αντικειμενο μου.ελπιζω να βοηθησα κ να μη με παρεξηγησες
    γεροξεκουτης

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ρε δεν πάτε καλά που θα κάθομαι να σας σφουγγαρίζω πρώτη μέρα απύρετος...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. επισκευη μοτο σε πυλωτη ?
    από orcinious στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2012, 00:46
  2. Επισκευη/μεταποιηση σε γαντια carbon-kevlar
    από zefos1100xx στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2009, 01:22
  3. Επισκευή τεπόζιτου σε ΧΤ600