μαζι σας και εγω εκτος απροοπτου.
Γαλαξειδι;;;;ξενερωτα....ολοι εκει πανε....εστω Αστακο....
![]()
το ξερω φιλε μου.....ηταν μεταξυ σοβαρου κι αστειου....
Είσαι νέος ακόμη και δεν ξέρεις ότι ο cpt δεν σηκώνει αστεία. Μόνο για σοβαρά τον απασχολείς, αλλιώς το βλέπεις το ξίφος στο αβαταρ του????? Δεν το έχει σε τίποτα να σε κόψει με δαύτο. Είναι μετρ του είδους (και πολλών άλλων), μεγάλωσε δε στη Γλασκόβη κι εσιτίζετο μόνον με φουά γκρα (με μια υποψία σανταλόξυλο), έπινε δε μόνον ......... εεεε δεν θα στα πούμε και όλα. Φρόντισε να μάθεις μόνος σου τα υπόλοιπα.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ψηλέ, σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, με τιμά που με σκεφτηκες, αλλά δε θέλω να σας τη χαλάσω! (θα το μετανοιώσεις πιστεύω αν πάς με αμάξι...δε θα μπορεις να ακολουθησεις στη βολτα και θα ξενερωσεις!)
Να πάτε με τα μοτόρια σας να γουστάρετε και να ρίξετε κι απο μένα ένα λουλούδι
Ζευκα, εσυ δεν εχεις μηχανακι? Αν σκεφτεσαι το κρυο, δως το σε μενα!
HelenKor, γιατί "ωχ"?
Καλα να περασετε και να γελασετε πολυ! Θα γούσταρε!
(αν τελικως βρω μοτορι θα τα πουμε στο περιπτερο)
Θες παρακάλια ε? Εγώ το βλεπω ως εξής. Αν καποιος θέλει να πάει και εγώ μπορώ να συνεισφέρω σε αυτό, μπαίνει πάνω από την καύλα μου... Φοβάσαι μην μου στερήσεις το δικαβαλο με το βουνό?χαχαχαχαχα... Σοβαρά, άμα είσαι μέσα(και όποιο άλλο παιδάκι), πες το για να οργανωθούμε... Μπορεί οι υπόλοιποι να φτάσουν πιο νωρίς στο καφέ αλλά εμείς θα πίνουμε ον δε ροαντ...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Και κάποιοι Θεσσαλονίκη. Αν Ο καφές βγει παρά έξω δεν ακολουθώ. Ο λόγος είναι πως πριν πάρω τον δρόμο της επιστροφής θα πρέπει να γυρίσω Καλλιθέα. Σε Ναύπακτο-Πιτίτσα θα με υποστείτε.
Αν έρθω!
Που θα έρθω δλδ αλλά τεσπα.
Βάσκα αν προλάβω να ετοιμάσω τη μηχανή το Σαββατο θα πίνουμε καφέ στο μαγαζί.![]()
Sent from me using a computer.
απλα να ψιλο κανονισουμε προς τα που θα παει το πραγμα(κοντινο καφε ή πιο μακρια σε βολτα φαση)να ξερουμε αν θα μπορεσουμε να ερθουμε,πως να ερθουμε κλπ κλπ....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Αδερφέ, δεν έχουμε να κανονίσουμε κάτι, ο σκοπός για τον οποίο πάμε, ειναι να πούμε ενα "γεια" στο φίλο μας... Σημείο συνάντησης στην Αθηνα και ώρα αναχώρησης έχουν γραφτεί, όπως και σημείο συνάντησης στην Πάτρα.
Απο εκεί και πέρα, όσοι είμαστε απο Αθήνα θα επιστρέψουμε και έχει προταθεί μια επιστροφή απο Γαλαξείδι, δεν ειναι υποχρεωτική, όποιος θέλει ακολουθεί κι όποιος δεν έχει χρόνο επιστρέφει απο Κόρινθο.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πρώτο μου πόστ μετά απο αρκετό καιρό....
Επειδή χάθηκα γενικώς απο το forum, και επειδή έχω να κουνηθώ καιρό (ευκαιρία να σας γνωρίσω κιόλας), θα αρματωθώ και θα έρθω, με το παπί δυστυχώς (για εσας δυστυχώς αν ακολουθήσω για βόλτα, that is :P ).
Count me in too then! See you all @ Everest!
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
- V. Rossi, What if I had never tried it -
...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???
Και όταν τα έχεις όλα κανονίσει τότε το σύμπαν συνωμοτεί και τα κάνει μπουρδέλο ή όπως λέει ο Μέρφι "αν είναι να πάει κάτι στραβά, θα πάει".
Από προχτές ψήνομαι στον πυρετό, άρα δεν μπαίνω στο βαπόρι απόψε
Βασίλη και λοιποί φίλοι του Παναγιώτη, κάντε μου μια χάρη και αφήστε και ένα λουλούδι και από μένα.
Moto Adventures blog
The Moto Travel Blog